Przetarg 7476640 - Dostawy mięsa, podrobów i wędlin Numer referencyjny:...

   
Analizuj Zamówienie 7476640 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2020-05-12
przedmiot ogłoszenia
Dostawy mięsa, podrobów i wędlin
Numer referencyjny: ZP-6/20

1) Przedmiotem postępowania są sukcesywne dostawy mięsa i podrobó
w oraz wędlin.
2) Przedmiot zamówienia realizowany będzie w ramach trzech pakietów w asortymencie wymienionym w załącznikach nr: 1A – 1C do SIWZ, stanowiących jednocześnie formularze cenowe: Pakiet I – Mięso i podroby, Pakiet II – Mięso i podroby drobiowe, Pakiet III – Wędliny.
3) Przedmiot zamówienia realizowany będzie zgodnie z wymaganiami Zamawiającego określonymi w załączniku do niniejszej SIWZ pn.: „Opis przedmiotu zamówienia” i zgodnie z zapisami umowy. W tym, w ramach dostaw Zamawiający wymaga między innymi:
3.1) Dostarczany asortyment będzie I klasy, świeży, schłodzony i oznakowany zgodnie z obowiązującą normą. Dostawa według wagi netto.
3.2) Realizacja dostaw nastąpi w sposób ciągły, średnio 2-3 razy w tygodniu od poniedziałku do piątku, do magazynu żywieniowego Zamawiającego, w godzinach 7:00 - 9:00, z dostarczeniem i wniesieniem do magazynu oraz weryfikacją ilościową i jakościową w obecności wykonawcy. W sytuacji nagłej potrzeby Zamawiającego dostawa może zostać zrealizowana w sobotę.
3.3) Zamawiający wymaga by 2/3 terminu wyznaczonego w zakresie przydatności do spożycia produktu zarezerwowana była dla Zamawiającego.
3.4) W przypadku dostawy mniejszej ilości asortymentu, aniżeli przewiduje to umowa, wynagrodzenie Wykonawcy zostanie skorygowane na podstawie faktycznie dostarczonej ilości przedmiotu zamówienia.
3.5) Dostawy następować będą transportem własnym Wykonawcy, na jego koszt i ryzyko. Miejsce dostawy: Kraków, ul. dr. Józefa Babińskiego 29, budynek kuchni szpitalnej – magazyn żywnościowy.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1 Nazwa: Pakiet I - Mięso i podroby
Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie w zakresie dostaw asortymentu zgodnego z załącznikiem nr 1A do SIWZ, stanowiącym jednocześnie formularz cenowy.

Część nr: 2 Nazwa: Pakiet II - Mięso i podroby drobiowe
Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie w zakresie dostaw asortymentu zgodnego z załącznikiem nr 1B do SIWZ, stanowiącym jednocześnie formularz cenowy.

Część nr: 3 Nazwa: Pakiet III - Wędliny
Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie w zakresie dostaw asortymentu zgodnego z załącznikiem nr 1C do SIWZ, stanowiącym jednocześnie formularz cenowy.


****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie BZP nr: 540080819-N-2020 z dnia: 2020-05-13
Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: IV
Punkt: 1.2)
W ogłoszeniu jest:
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Tak
Informacja na temat wadium
1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium. Każda składana oferta musi być zabezpieczona wadium. Wysokość wadium dla poszczególnych Pakietów wynosi: Pakiet I – 5 000 zł Pakiet II – 2 500 zł Pakiet III – 5 000 zł 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2019r.

W ogłoszeniu powinno być:
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:
Tak
Informacja na temat wadium
1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium. Każda składana oferta musi być zabezpieczona wadium. Wysokość wadium dla poszczególnych Pakietów wynosi: Pakiet I – 5 000 zł Pakiet II – 2 500 zł Pakiet III – 5 000 zł 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2020r.



Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: ZAŁACZNIK1
Punkt: 6)
W ogłoszeniu jest:
INFORMACJE DODATKOWE:1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium dla Pakietu I, które wynosi 5 000 zł. 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2019r.

W ogłoszeniu powinno być:
INFORMACJE DODATKOWE:1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium dla Pakietu I, które wynosi 5 000 zł. 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2020r.



Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: ZAŁĄCZNIK2
Punkt: 6)
W ogłoszeniu jest:
INFORMACJE DODATKOWE:1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium dla Pakietu II, które wynosi 2 500 zł. 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2019r.
W ogłoszeniu powinno być:
INFORMACJE DODATKOWE:1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium dla Pakietu II, które wynosi 2 500 zł. 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2020r.


Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: ZAŁĄCZNIK3
Punkt: 6)
W ogłoszeniu jest:
INFORMACJE DODATKOWE:1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium dla Pakietu III, które wynosi 5 000 zł. 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2019r.
W ogłoszeniu powinno być:
INFORMACJE DODATKOWE:1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium dla Pakietu III, które wynosi 5 000 zł. 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2020r.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15110000, 15112000, 15114000, 15131130
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10379133 2024-04-16
godz. 15:00
Wielkopolskie 9/2024/ŻK/POZOSTAŁE ART.SPOŻYWCZE Zakup pozostałych artykułów spożywczych w terminie 01.05.2024 r. - 31.08.2024 r. dla Żłobka "Hocki Klocki" PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Zakup pozost...
10443956 2024-04-17
godz. 15:00
Mazowieckie Proszek kakaowy 10/12_dostawy_2022r._aktualizacja oferty 1. Proszek kakaowy 10/12 - #1 26000 kilogram
10429194 2024-04-18
godz. 23:59
Pomorskie sukcesywna dostawa produktów żywnościowych (artykuły piekarnicze)) dla uczestników Centrum Integracji Społecznej w Słupsku w ramach projektu współfinansowanego przez Unię Europejsk...
10429673 2024-04-19
godz. 10:30
Śląskie Dostawa wody 1,5 L dla pracowników w sezonie letnim 2024
10318295 2024-04-22
godz. 09:00
Śląskie 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych produktów spożywczych do Aresztu Śledczego w Bytomiu; ul. Wrocławska 4, 41-902 Bytom oraz Oddziału Zewnętrznego w Zabrzu; ul. ks. Paw...
10447276 2024-04-22
godz. 09:00
Zachodniopomorskie DZP.2613.13.2024 Dostawa pieczywa i produktów cukierniczych PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 - 1 szt.
10442856 2024-04-23
godz. 09:00
Mazowieckie Cykliczne dostawy świeżych warzyw i owoców do Domu Pomocy Społecznej ,,Leśny”. Przedmiotem zamówienia są cykliczne dostawy świeżych warzyw i owoców do Domu Pomocy Społecznej "L...
10455008 2024-04-29
godz. 08:00
Opolskie Dostawa produktów drobiowych do Zakładu Karnego w Brzegu Udo z kurczaka surowe, świeże; ilość: 2000 kg D/Kw.2232.4.2024
10447534 2024-04-29
godz. 09:00
Zachodniopomorskie Dostawa warzyw kiszonych do Zakładu Karnego w Nowogardzie 1. 15331142-4 Kapusta kiszona; kapusta kwaszona o dobrym smaku, zapachu, bez objawów gnicia i innego zepsucia, bez pleśni, wolna...
10440865 2024-05-14
godz. 10:00
Podkarpackie WARZYWA I OWOCE MROŻONE W PAKIECIE I ORAZ WARZYWA I OWOCE SUSZONE W PAKIECIE II DLA KUCHNI SZPITALNEJ