Przetarg 7476640 - Dostawy mięsa, podrobów i wędlin Numer referencyjny:...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7476640
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2020-05-12 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawy mięsa, podrobów i wędlin Numer referencyjny: ZP-6/20 1) Przedmiotem postępowania są sukcesywne dostawy mięsa i podrobó w oraz wędlin. 2) Przedmiot zamówienia realizowany będzie w ramach trzech pakietów w asortymencie wymienionym w załącznikach nr: 1A – 1C do SIWZ, stanowiących jednocześnie formularze cenowe: Pakiet I – Mięso i podroby, Pakiet II – Mięso i podroby drobiowe, Pakiet III – Wędliny. 3) Przedmiot zamówienia realizowany będzie zgodnie z wymaganiami Zamawiającego określonymi w załączniku do niniejszej SIWZ pn.: „Opis przedmiotu zamówienia” i zgodnie z zapisami umowy. W tym, w ramach dostaw Zamawiający wymaga między innymi: 3.1) Dostarczany asortyment będzie I klasy, świeży, schłodzony i oznakowany zgodnie z obowiązującą normą. Dostawa według wagi netto. 3.2) Realizacja dostaw nastąpi w sposób ciągły, średnio 2-3 razy w tygodniu od poniedziałku do piątku, do magazynu żywieniowego Zamawiającego, w godzinach 7:00 - 9:00, z dostarczeniem i wniesieniem do magazynu oraz weryfikacją ilościową i jakościową w obecności wykonawcy. W sytuacji nagłej potrzeby Zamawiającego dostawa może zostać zrealizowana w sobotę. 3.3) Zamawiający wymaga by 2/3 terminu wyznaczonego w zakresie przydatności do spożycia produktu zarezerwowana była dla Zamawiającego. 3.4) W przypadku dostawy mniejszej ilości asortymentu, aniżeli przewiduje to umowa, wynagrodzenie Wykonawcy zostanie skorygowane na podstawie faktycznie dostarczonej ilości przedmiotu zamówienia. 3.5) Dostawy następować będą transportem własnym Wykonawcy, na jego koszt i ryzyko. Miejsce dostawy: Kraków, ul. dr. Józefa Babińskiego 29, budynek kuchni szpitalnej – magazyn żywnościowy. ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: Pakiet I - Mięso i podroby Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie w zakresie dostaw asortymentu zgodnego z załącznikiem nr 1A do SIWZ, stanowiącym jednocześnie formularz cenowy. Część nr: 2 Nazwa: Pakiet II - Mięso i podroby drobiowe Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie w zakresie dostaw asortymentu zgodnego z załącznikiem nr 1B do SIWZ, stanowiącym jednocześnie formularz cenowy. Część nr: 3 Nazwa: Pakiet III - Wędliny Przedmiot zamówienia realizowany będzie sukcesywnie w zakresie dostaw asortymentu zgodnego z załącznikiem nr 1C do SIWZ, stanowiącym jednocześnie formularz cenowy. **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie BZP nr: 540080819-N-2020 z dnia: 2020-05-13 Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: Numer sekcji: IV Punkt: 1.2) W ogłoszeniu jest: IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium: Tak Informacja na temat wadium 1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium. Każda składana oferta musi być zabezpieczona wadium. Wysokość wadium dla poszczególnych Pakietów wynosi: Pakiet I – 5 000 zł Pakiet II – 2 500 zł Pakiet III – 5 000 zł 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2019r. W ogłoszeniu powinno być: IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium: Tak Informacja na temat wadium 1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium. Każda składana oferta musi być zabezpieczona wadium. Wysokość wadium dla poszczególnych Pakietów wynosi: Pakiet I – 5 000 zł Pakiet II – 2 500 zł Pakiet III – 5 000 zł 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2020r. Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: Numer sekcji: ZAŁACZNIK1 Punkt: 6) W ogłoszeniu jest: INFORMACJE DODATKOWE:1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium dla Pakietu I, które wynosi 5 000 zł. 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2019r. W ogłoszeniu powinno być: INFORMACJE DODATKOWE:1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium dla Pakietu I, które wynosi 5 000 zł. 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2020r. Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: Numer sekcji: ZAŁĄCZNIK2 Punkt: 6) W ogłoszeniu jest: INFORMACJE DODATKOWE:1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium dla Pakietu II, które wynosi 2 500 zł. 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2019r. W ogłoszeniu powinno być: INFORMACJE DODATKOWE:1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium dla Pakietu II, które wynosi 2 500 zł. 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2020r. Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: Numer sekcji: ZAŁĄCZNIK3 Punkt: 6) W ogłoszeniu jest: INFORMACJE DODATKOWE:1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium dla Pakietu III, które wynosi 5 000 zł. 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2019r. W ogłoszeniu powinno być: INFORMACJE DODATKOWE:1) Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium dla Pakietu III, które wynosi 5 000 zł. 2) Wadium należy wnieść przed upływem terminu składania ofert, tj. przed godz. 10:00 w dniu 27.05.2020r. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15110000, 15112000, 15114000, 15131130 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |