Przetarg 7782535 - Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego,...

   
Analizuj Zamówienie 7782535 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2020-10-28
przedmiot ogłoszenia
Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych i tłuszczy zwierzęcych oraz mięsa drobiowego na potrzeby 17
Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie (3 zadania).
Numer referencyjny: 39/WOG/D/Żywn./20

1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne, w miarę potrzeb Zamawiającego, dostawy:
- mięsa czerwonego (zadanie nr 1)
- wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych i tłuszczy zwierzęcych (zadanie nr 2)
- mięsa drobiowego (zadanie nr 3),
do magazynów w Koszalinie, Kołobrzegu i Darłowie realizowane na rzecz 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie, zgodnie z treścią SIWZ oraz Szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1, 1a i 1b do SIWZ oraz Wykazem rodzajowo-ilościowym przedmiotu zamówienia – załącznik nr 2 do SIWZ.
2. Oznaczenie CPV przedmiotu zamówienia, według Wspólnego Słownika Zamówień:
15110000-2 – mięso;
15131100-6 – produkty mięsno - wędliniarskie;
15112000-6 – drób;
3. Szczegółowy opis potrzeb Zamawiającego zawierający: nazwę, cechy, przeznaczenie, wymagania jakościowe przedmiotu zamówienia, a także ilości zostały określone w załączniku nr 1, 1a i 1b oraz 2 do SIWZ.
4. Dostawy przedmiotu zamówienia będą realizowane w sposób sukcesywny na podstawie składanych zamówień do miejsca:
1) magazynu żywnościowego w Koszalinie, ul. Wojska Polskiego 66;
2) magazynu żywnościowego w Darłowie ul. Zwycięstwa 2;
3) obiektu kuchenno-stołówkowego w Kołobrzeg ul. Wiosenna 4a (w razie zaistnienia konieczności dostawy).
5. Istotne wymagania w stosunku do przedmiotu zamówienia:
1) Dostawy przedmiotu zamówienia realizowane będą w asortymencie, ilościach i terminach wskazanych każdorazowo przez Odbiorcę w zamówieniu oraz w opakowaniach przewidzianych w umowie - pod rygorem odmowy przyjęcia dostawy i dokonania zapłaty.
2) Zamawiający nie dopuszcza podczas realizacji niniejszej umowy stosowania opakowań zastępczych na produkty żywnościowe.
3) Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji (art. 34 ust. 5 ustawy Pzp) polegającego na możliwości zwiększenia podstawowego zakresu ilościowego przedmiotu zamówienia określonego co do asortymentu i ilości wskazanych w załączniku nr 3 do SIWZ – Formularzu oferty, w tabeli kolumna „ilość podstawowa” – gwarantowanego Wykonawcy, maksymalnie o ilości wskazane w tabeli kolumna „ilość w opcji”.
4) Zamawiający zobowiązany jest do składania zamówień i odbioru ich dostaw w ilościach
i asortymencie określonym w załączniku nr 3 do SIWZ – Formularzu oferty w tabeli
w kolumnie nazwanej „ilość podstawowa”.
5) Pozostała ilość towarów określona w załączniku nr 3 do SIWZ – Formularzu oferty
w tabeli w kolumnie nazwanej „ilość w opcji” będzie dostarczona przez Wykonawcę
w wypadku zaistnienia w tym zakresie potrzeb Zamawiającego. Prawo opcji jest uprawnieniem Zamawiającego z którego może, ale nie musi skorzystać a ramach realizacji niniejszego zamówienia.
6) Po realizacji dostaw w ilościach i asortymencie określonym w tabeli w kolumnie nazwanej „ilość podstawowa”, Zamawiający niezwłocznie powiadomi pisemnie Wykonawcę, czy będzie żądał realizacji dostaw (w całości lub określonej części) określonych w tabeli w kolumnie nazwanej „ilość w opcji”.
7) Wykonawca co do zakresu niezrealizowanych dostaw określonych w tabeli w kolumnie nazwanej „ilość w opcji” nie będzie kierować żadnych roszczeń przeciwko Zamawiającemu.
8) Zamawiający zastrzega, że realizacja przedmiotu umowy na 2021 rok uzależniona jest od zapewnienia i przydzielenia przez organ nadrzędny w planie finansowym środków finansowych na realizację przedmiotu umowy oraz do wysokości znajdującej pokrycie w planie finansowym.
9) W razie nie ziszczenia się warunku, o którym mowa powyżej, Wykonawcy nie przysługują jakiekolwiek roszczenia z tego tytułu od Zamawiającego.
10) Zamawiający jest uprawniony do zmiany asortymentów przewidzianych w umowie na inne asortymenty w niej przewidziane z zastrzeżeniem, że nie może ulec zmianie wartość całej umowy. Zmiana może dotyczyć rodzaju asortymentu, a także ich ilości.
11) W szczególnie uzasadnionych przypadkach (np. osiągania wyższych stanów gotowości bojowej, szkolenia rezerw osobowych, likwidacji klęsk żywiołowych, restrukturyzacji sił zbrojnych, kryzysu, zagrożenia lub wojny lub innych zadań postawionych Zamawiającemu przez organy władzy państwowej), Wykonawca zagwarantuje bezpłatny dowóz towaru oraz zwiększenie ilości i częstotliwości dostaw (przy niezmienności wartości umowy) do miejsc stacjonowania jednostek wojskowych oraz innych miejsc wskazanych przez Zamawiającego.
12) Zamawiający powiadomi pisemnie Wykonawcę o zmianach, o których mowa w ust. 11 ze wskazaniem ich przyczyny, określeniem wymaganych ilości towaru i częstotliwości dostaw.
13) Prawo opcji realizowane będzie na takich samych warunkach i terminach jak zamówienie podstawowe. Dodatkowe szczegóły związane z prawem opcji zawarte są w projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 7 do SIWZ.
14) Dla określenia jakości odbieranego towaru Zamawiający zastrzega sobie prawo kontroli przez: inspektora PIS (IW), WOMP w zakresie: procesów technologicznych, jakości surowców użytych do produkcji, stanu sanitarno – higienicznego pomieszczeń, urządzeń i maszyn produkcyjnych, higieny osobistej zatrudnionego personelu, warunków socjalnych, warunków magazynowania surowców i gotowych przetworów, sposobu transportu towaru.
15) Wykonawca wyraża zgodę na pobieranie prób żywności i jej przebadanie we właściwym miejscowo (dla Zamawiającego lub Odbiorcy) laboratorium Wojewódzkiej Stacji Sanitarno – Epidemiologicznej, laboratorium WOMP lub w akredytowanym laboratorium lub laboratorium spełniającym wymagania normy PN – EN ISO/IEC 17025 (w tym trzykrotnie na koszt Wykonawcy) celem określenia jakości zdrowotnej i handlowej dostarczanych, w ramach niniejszej umowy towarów. Wykonawca niezwłocznie po obciążeniu go kosztami za wykonanie badania poprzez wystawienie faktury zwróci je podmiotowi który te badania wykonał.
16) W przypadku dwukrotnego naruszenia norm jakościowych określonych umową, potwierdzonego przez PIS (IW), WOMP, a także przez akredytowane laboratorium lub laboratorium spełniające wymagania normy PN – EN ISO/IEC 17025, bądź dwukrotnego potwierdzenia przez te instytucje innych nieprawidłowości w zakresie określonym w § 6 ust. 1 umowy, Zamawiający zastrzega sobie prawo odstąpienia od umowy bez jakichkolwiek roszczeń ze strony Wykonawcy.
17) Wykonawca przez okres trwania umowy poddaje się stałemu nadzorowi właściwego miejscowo Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Inspektora Weterynaryjnego, Inspektora WOMP (działającego w obecności przedstawiciela PIS lub IW) w zakresie: procesów technologicznych, jakości surowców użytych do produkcji, stanu sanitarno – higienicznego pomieszczeń, urządzeń i maszyn produkcyjnych, higieny osobistej zatrudnionego personelu, warunków socjalnych, warunków magazynowania surowców i gotowych przetworów, sposobu transportu towaru, oraz w zakresie stosowania i funkcjonowania wdrożonego systemu HACCP.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1 Nazwa: 1) Zadanie nr 1 – dostawy mięsa czerwonego.
1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne, w miarę potrzeb Zamawiającego, dostawy: - mięsa czerwonego (zadanie nr 1) - wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych i tłuszczy zwierzęcych (zadanie nr 2) - mięsa drobiowego (zadanie nr 3), do magazynów w Koszalinie, Kołobrzegu i Darłowie realizowane na rzecz 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie, zgodnie z treścią SIWZ oraz Szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1, 1a i 1b do SIWZ oraz Wykazem rodzajowo-ilościowym przedmiotu zamówienia – załącznik nr 2 do SIWZ. 2. Oznaczenie CPV przedmiotu zamówienia, według Wspólnego Słownika Zamówień: 15110000-2 – mięso; 15131100-6 – produkty mięsno - wędliniarskie; 15112000-6 – drób; 3. Szczegółowy opis potrzeb Zamawiającego zawierający: nazwę, cechy, przeznaczenie, wymagania jakościowe przedmiotu zamówienia, a także ilości zostały określone w załączniku nr 1, 1a i 1b oraz 2 do SIWZ. 4. Dostawy przedmiotu zamówienia będą realizowane w sposób sukcesywny na podstawie składanych zamówień do miejsca: 1) magazynu żywnościowego w Koszalinie, ul. Wojska Polskiego 66; 2) magazynu żywnościowego w Darłowie ul. Zwycięstwa 2; 3) obiektu kuchenno-stołówkowego w Kołobrzeg ul. Wiosenna 4a (w razie zaistnienia konieczności dostawy). 5. Istotne wymagania w stosunku do przedmiotu zamówienia: 1) Dostawy przedmiotu zamówienia realizowane będą w asortymencie, ilościach i terminach wskazanych każdorazowo przez Odbiorcę w zamówieniu oraz w opakowaniach przewidzianych w umowie - pod rygorem odmowy przyjęcia dostawy i dokonania zapłaty. 2) Zamawiający nie dopuszcza podczas realizacji niniejszej umowy stosowania opakowań zastępczych na produkty żywnościowe. 3) Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji (art. 34 ust. 5 ustawy Pzp) polegającego na możliwości zwiększenia podstawowego zakresu ilościowego przedmiotu zamówienia określonego co do asortymentu i ilości wskazanych w załączniku nr 3 do SIWZ – Formularzu oferty, w tabeli kolumna „ilość podstawowa” – gwarantowanego Wykonawcy, maksymalnie o ilości wskazane w tabeli kolumna „ilość w opcji”. 4) Zamawiający zobowiązany jest do składania zamówień i odbioru ich dostaw w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 3 do SIWZ – Formularzu oferty w tabeli w kolumnie nazwanej „ilość podstawowa”. 5) Pozostała ilość towarów określona w załączniku nr 3 do SIWZ – Formularzu oferty w tabeli w kolumnie nazwanej „ilość w opcji” będzie dostarczona przez Wykonawcę w wypadku zaistnienia w tym zakresie potrzeb Zamawiającego. Prawo opcji jest uprawnieniem Zamawiającego z którego może, ale nie musi skorzystać a ramach realizacji niniejszego zamówienia. 6) Po realizacji dostaw w ilościach i asortymencie określonym w tabeli w kolumnie nazwanej „ilość podstawowa”, Zamawiający niezwłocznie powiadomi pisemnie Wykonawcę, czy będzie żądał realizacji dostaw (w całości lub określonej części) określonych w tabeli w kolumnie nazwanej „ilość w opcji”. 7) Wykonawca co do zakresu niezrealizowanych dostaw określonych w tabeli w kolumnie nazwanej „ilość w opcji” nie będzie kierować żadnych roszczeń przeciwko Zamawiającemu. 8) Zamawiający zastrzega, że realizacja przedmiotu umowy na 2021 rok uzależniona jest od zapewnienia i przydzielenia przez organ nadrzędny w planie finansowym środków finansowych na realizację przedmiotu umowy oraz do wysokości znajdującej pokrycie w planie finansowym. 9) W razie nie ziszczenia się warunku, o którym mowa powyżej, Wykonawcy nie przysługują jakiekolwiek roszczenia z tego tytułu od Zamawiającego. 10) Zamawiający jest uprawniony do zmiany asortymentów przewidzianych w umowie na inne asortymenty w niej przewidziane z zastrzeżeniem, że nie może ulec zmianie wartość całej umowy. Zmiana może dotyczyć rodzaju asortymentu, a także ich ilości. 11) W szczególnie uzasadnionych przypadkach (np. osiągania wyższych stanów gotowości bojowej, szkolenia rezerw osobowych, likwidacji klęsk żywiołowych, restrukturyzacji sił zbrojnych, kryzysu, zagrożenia lub wojny lub innych zadań postawionych Zamawiającemu przez organy władzy państwowej), Wykonawca zagwarantuje bezpłatny dowóz towaru oraz zwiększenie ilości i częstotliwości dostaw (przy niezmienności wartości umowy) do miejsc stacjonowania jednostek wojskowych oraz innych miejsc wskazanych przez Zamawiającego. 12) Zamawiający powiadomi pisemnie Wykonawcę o zmianach, o których mowa w ust. 11 ze wskazaniem ich przyczyny, określeniem wymaganych ilości towaru i częstotliwości dostaw. 13) Prawo opcji realizowane będzie na takich samych warunkach i terminach jak zamówienie podstawowe. Dodatkowe szczegóły związane z prawem opcji zawarte są w projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 7 do SIWZ. 14) Dla określenia jakości odbieranego towaru Zamawiający zastrzega sobie prawo kontroli przez: inspektora PIS (IW), WOMP w zakresie: procesów technologicznych, jakości surowców użytych do produkcji, stanu sanitarno – higienicznego pomieszczeń, urządzeń i maszyn produkcyjnych, higieny osobistej zatrudnionego personelu, warunków socjalnych, warunków magazynowania surowców i gotowych przetworów, sposobu transportu towaru. 15) Wykonawca wyraża zgodę na pobieranie prób żywności i jej przebadanie we właściwym miejscowo (dla Zamawiającego lub Odbiorcy) laboratorium Wojewódzkiej Stacji Sanitarno – Epidemiologicznej, laboratorium WOMP lub w akredytowanym laboratorium lub laboratorium spełniającym wymagania normy PN – EN ISO/IEC 17025 (w tym trzykrotnie na koszt Wykonawcy) celem określenia jakości zdrowotnej i handlowej dostarczanych, w ramach niniejszej umowy towarów. Wykonawca niezwłocznie po obciążeniu go kosztami za wykonanie badania poprzez wystawienie faktury zwróci je podmiotowi który te badania wykonał. 16) W przypadku dwukrotnego naruszenia norm jakościowych określonych umową, potwierdzonego przez PIS (IW), WOMP, a także przez akredytowane laboratorium lub laboratorium spełniające wymagania normy PN – EN ISO/IEC 17025, bądź dwukrotnego potwierdzenia przez te instytucje innych nieprawidłowości w zakresie określonym w § 6 ust. 1 umowy, Zamawiający zastrzega sobie prawo odstąpienia od umowy bez jakichkolwiek roszczeń ze strony Wykonawcy. 17) Wykonawca przez okres trwania umowy poddaje się stałemu nadzorowi właściwego miejscowo Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Inspektora Weterynaryjnego, Inspektora WOMP (działającego w obecności przedstawiciela PIS lub IW) w zakresie: procesów technologicznych, jakości surowców użytych do produkcji, stanu sanitarno – higienicznego pomieszczeń, urządzeń i maszyn produkcyjnych, higieny osobistej zatrudnionego personelu, warunków socjalnych, warunków magazynowania surowców i gotowych przetworów, sposobu transportu towaru, oraz w zakresie stosowania i funkcjonowania wdrożonego systemu HACCP.

Część nr: 2 Nazwa: 2) Zadanie nr 2 – dostawy wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych i tłuszczów zwierzęcych.
1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne, w miarę potrzeb Zamawiającego, dostawy: - mięsa czerwonego (zadanie nr 1) - wędlin z mięsa czerwonego, wędlin drobiowych i tłuszczy zwierzęcych (zadanie nr 2) - mięsa drobiowego (zadanie nr 3), do magazynów w Koszalinie, Kołobrzegu i Darłowie realizowane na rzecz 17 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Koszalinie, zgodnie z treścią SIWZ oraz Szczegółowym opisem przedmiotu zamówienia – załącznik nr 1, 1a i 1b do SIWZ oraz Wykazem rodzajowo-ilościowym przedmiotu zamówienia – załącznik nr 2 do SIWZ. 2. Oznaczenie CPV przedmiotu zamówienia, według Wspólnego Słownika Zamówień: 15110000-2 – mięso; 15131100-6 – produkty mięsno - wędliniarskie; 15112000-6 – drób; 3. Szczegółowy opis potrzeb Zamawiającego zawierający: nazwę, cechy, przeznaczenie, wymagania jakościowe przedmiotu zamówienia, a także ilości zostały określone w załączniku nr 1, 1a i 1b oraz 2 do SIWZ. 4. Dostawy przedmiotu zamówienia będą realizowane w sposób sukcesywny na podstawie składanych zamówień do miejsca: 1) magazynu żywnościowego w Koszalinie, ul. Wojska Polskiego 66; 2) magazynu żywnościowego w Darłowie ul. Zwycięstwa 2; 3) obiektu kuchenno-stołówkowego w Kołobrzeg ul. Wiosenna 4a (w razie zaistnienia konieczności dostawy). 5. Istotne wymagania w stosunku do przedmiotu zamówienia: 1) Dostawy przedmiotu zamówienia realizowane będą w asortymencie, ilościach i terminach wskazanych każdorazowo przez Odbiorcę w zamówieniu oraz w opakowaniach przewidzianych w umowie - pod rygorem odmowy przyjęcia dostawy i dokonania zapłaty. 2) Zamawiający nie dopuszcza podczas realizacji niniejszej umowy stosowania opakowań zastępczych na produkty żywnościowe. 3) Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji (art. 34 ust. 5 ustawy Pzp) polegającego na możliwości zwiększenia podstawowego zakresu ilościowego przedmiotu zamówienia określonego co do asortymentu i ilości wskazanych w załączniku nr 3 do SIWZ – Formularzu oferty, w tabeli kolumna „ilość podstawowa” – gwarantowanego Wykonawcy, maksymalnie o ilości wskazane w tabeli kolumna „ilość w opcji”. 4) Zamawiający zobowiązany jest do składania zamówień i odbioru ich dostaw w ilościach i asortymencie określonym w załączniku nr 3 do SIWZ – Formularzu oferty w tabeli w kolumnie nazwanej „ilość podstawowa”. 5) Pozostała ilość towarów określona w załączniku nr 3 do SIWZ – Formularzu oferty w tabeli w kolumnie nazwanej „ilość w opcji” będzie dostarczona przez Wykonawcę w wypadku zaistnienia w tym zakresie potrzeb Zamawiającego. Prawo opcji jest uprawnieniem Zamawiającego z którego może, ale nie musi skorzystać a ramach realizacji niniejszego zamówienia. 6) Po realizacji dostaw w ilościach i asortymencie określonym w tabeli w kolumnie nazwanej „ilość podstawowa”, Zamawiający niezwłocznie powiadomi pisemnie Wykonawcę, czy będzie żądał realizacji dostaw (w całości lub określonej części) określonych w tabeli w kolumnie nazwanej „ilość w opcji”. 7) Wykonawca co do zakresu niezrealizowanych dostaw określonych w tabeli w kolumnie nazwanej „ilość w opcji” nie będzie kierować żadnych roszczeń przeciwko Zamawiającemu. 8) Zamawiający zastrzega, że realizacja przedmiotu umowy na 2021 rok uzależniona jest od zapewnienia i przydzielenia przez organ nadrzędny w planie finansowym środków finansowych na realizację przedmiotu umowy oraz do wysokości znajdującej pokrycie w planie finansowym. 9) W razie nie ziszczenia się warunku, o którym mowa powyżej, Wykonawcy nie przysługują jakiekolwiek roszczenia z tego tytułu od Zamawiającego. 10) Zamawiający jest uprawniony do zmiany asortymentów przewidzianych w umowie na inne asortymenty w niej przewidziane z zastrzeżeniem, że nie może ulec zmianie wartość całej umowy. Zmiana może dotyczyć rodzaju asortymentu, a także ich ilości. 11) W szczególnie uzasadnionych przypadkach (np. osiągania wyższych stanów gotowości bojowej, szkolenia rezerw osobowych, likwidacji klęsk żywiołowych, restrukturyzacji sił zbrojnych, kryzysu, zagrożenia lub wojny lub innych zadań postawionych Zamawiającemu przez organy władzy państwowej), Wykonawca zagwarantuje bezpłatny dowóz towaru oraz zwiększenie ilości i częstotliwości dostaw (przy niezmienności wartości umowy) do miejsc stacjonowania jednostek wojskowych oraz innych miejsc wskazanych przez Zamawiającego. 12) Zamawiający powiadomi pisemnie Wykonawcę o zmianach, o których mowa w ust. 11 ze wskazaniem ich przyczyny, określeniem wymaganych ilości towaru i częstotliwości dostaw. 13) Prawo opcji realizowane będzie na takich samych warunkach i terminach jak zamówienie podstawowe. Dodatkowe szczegóły związane z prawem opcji zawarte są w projekcie umowy stanowiącym załącznik nr 7 do SIWZ. 14) Dla określenia jakości odbieranego towaru Zamawiający zastrzega sobie prawo kontroli przez: inspektora PIS (IW), WOMP w zakresie: procesów technologicznych, jakości surowców użytych do produkcji, stanu sanitarno – higienicznego pomieszczeń, urządzeń i maszyn produkcyjnych, higieny osobistej zatrudnionego personelu, warunków socjalnych, warunków magazynowania surowców i gotowych przetworów, sposobu transportu towaru. 15) Wykonawca wyraża zgodę na pobieranie prób żywności i jej przebadanie we właściwym miejscowo (dla Zamawiającego lub Odbiorcy) laboratorium Wojewódzkiej Stacji Sanitarno – Epidemiologicznej, laboratorium WOMP lub w akredytowanym laboratorium lub laboratorium spełniającym wymagania normy PN – EN ISO/IEC 17025 (w tym trzykrotnie na koszt Wykonawcy) celem określenia jakości zdrowotnej i handlowej dostarczanych, w ramach niniejszej umowy towarów. Wykonawca niezwłocznie po obciążeniu go kosztami za wykonanie badania poprzez wystawienie faktury zwróci je podmiotowi który te badania wykonał. 16) W przypadku dwukrotnego naruszenia norm jakościowych określonych umową, potwierdzonego przez PIS (IW), WOMP, a także przez akredytowane laboratorium lub laboratorium spełniające wymagania normy PN – EN ISO/IEC 17025, bądź dwukrotnego potwierdzenia przez te instytucje innych nieprawidłowości w zakresie określonym w § 6 ust. 1 umowy, Zamawiający zastrzega sobie prawo odstąpienia od umowy bez jakichkolwiek roszczeń ze strony Wykonawcy. 17) Wykonawca przez okres trwania umowy poddaje się stałemu nadzorowi właściwego miejscowo Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego lub Inspektora Weterynaryjnego, Inspektora WOMP (działającego w obecności przedstawiciela PIS lub IW) w zakresie: procesów technologicznych, jakości surowców użytych do produkcji, stanu sanitarno – higienicznego pomieszczeń, urządzeń i maszyn produkcyjnych, higieny osobistej zatrudnionego personelu, warunków socjalnych, warunków magazynowania surowców i gotowych przetworów, sposobu transportu towaru, oraz w zakresie stosowania i funkcjonowania wdrożonego systemu HACCP.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15110000, 15112000, 15131100
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10402845 2024-04-15
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie Sukcesywna dostawa wyrobów cukierniczych porcjowanych oraz lodów do dalszej odsprzedaży. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został zawarty w załączniku A do SWZ. KP 19/04/20...
10403043 2024-04-15
godz. 10:00
Podkarpackie dostawa artykułów spożywczych do Centrum Integracji Społecznej w Zarzeczu dostawa artykułów spożywczych do Centrum Integracji Społecznej w Tryńczy dostawa artykułów spożywczych d...
10405889 2024-04-15
godz. 10:54
Wielkopolskie 1/2024 Dostawa pieczywa PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 dostawa pieczywa - ZestWgGrupTow nowy P [...].xls 1 komplet
10402812 2024-04-15
godz. 11:00
Wielkopolskie 1. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy ryb i ryb konserwowanych do Szkoły Policji w Pile w orientacyjnej ilości 2 850 kg.2. Pełny wykaz asortymentu będącego przedmiotem dosta...
10406673 2024-04-15
godz. 11:22
Wielkopolskie 7/2024 Dostawa artykułów naturalnych PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 dostawa artykułó naturalnych - ZestWgGrupTow nowy A [...].xls 1 komplet
10411660 2024-04-16
godz. 13:00
Mazowieckie Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin wraz z transportem i rozładunkiem do AMW Rewita Sp z o.o. Oddział Rewita Pieczyska ul. Wypoczynkowa 1, 86-010 Koronowo nr RWT/OPCZ/272/ZA/REG/9/2024 P25...
10427059 2024-04-19
godz. 10:00
Mazowieckie Zapytanie o informacje cenową na dostawę wody mineralnej gazowanej i niegazowanej dla pracowników.
10402721 2024-04-19
godz. 11:00
Zachodniopomorskie Sukcesywne dostawy chleba dla Zakładu Karnego w Starem Bornem Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy chleba w ilości i asortymencie wskazanych w tabeli poniżej do magazynów żyw...
10433326 2024-04-22
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych dla Ośrodka Szkoleniowo -Wypoczynkowego Malinówka Część 1: Produkty zwierzęce-mięso i produkty mięsne. Szczegółowy opis przedmiotu zam...
10406361 2024-05-14
godz. 09:00
Małopolskie Dostawa artykułów spożywczych - II półrocze 2024 Dostawa artykułów spożywczych do Zakładu Karnego w Tarnowie. Realizowana do dwóch punktów dostaw.