Przetarg 8543166 - Dostawa żywności w roku 2022 do stołówki szkolnej w...

   
Analizuj Zamówienie 8543166 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2021-11-19
przedmiot ogłoszenia
Dostawa żywności w roku 2022 do stołówki szkolnej w Szklarskiej Porębie przy ul. Obrońców Pokoju 17 wraz z ich wniesieniem we wska
zane przez Zamawiającego miejsce.

Część 1: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH. Szczegółowe dane przedmiotu zamówienia (opis przedmiotu zamówienia, zamawiane ilości) zostały określone w specyfikacji ilościowo – cenowej, stanowiącej załącznik od nr 1 do nr 7 do niniejszej SWZ.Do załączonej specyfikacji należy wpisać cenę jednostkową każdego z opisanych produktów oraz obliczyć wartość każdej pozycji poprzez przemnożenie ceny jednostkowej i ilości poszczególnych produktów.Podane w specyfikacji ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie.Zamawiający zastrzega sobie prawo do:1) rezygnacji z zakupu części produktów, wynikającej z braku zapotrzebowania na dany produkt,2) zmiany ilości zamawianych produktów w ramach wartości i asortymentu określonego w umowie oraz rodzaju samych produktów, w przypadku zmiany potrzeb Zamawiającego.ZASADY WYKONYWANIA DOSTAWZasady wykonywania dostaw zostały wskazane we wzorze umów, stanowiących załączniki do niniejszej SWZ.

Część 2: DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN. Szczegółowe dane przedmiotu zamówienia (opis przedmiotu zamówienia, zamawiane ilości) zostały określone w specyfikacji ilościowo – cenowej, stanowiącej załącznik od nr 1 do nr 7 do niniejszej SWZ.Do załączonej specyfikacji należy wpisać cenę jednostkową każdego z opisanych produktów oraz obliczyć wartość każdej pozycji poprzez przemnożenie ceny jednostkowej i ilości poszczególnych produktów.Podane w specyfikacji ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie.Zamawiający zastrzega sobie prawo do:1) rezygnacji z zakupu części produktów, wynikającej z braku zapotrzebowania na dany produkt,2) zmiany ilości zamawianych produktów w ramach wartości i asortymentu określonego w umowie oraz rodzaju samych produktów, w przypadku zmiany potrzeb Zamawiającego.ZASADY WYKONYWANIA DOSTAWZasady wykonywania dostaw zostały wskazane we wzorze umów, stanowiących załączniki do niniejszej SWZ.

Część 3: DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW. Szczegółowe dane przedmiotu zamówienia (opis przedmiotu zamówienia, zamawiane ilości) zostały określone w specyfikacji ilościowo – cenowej, stanowiącej załącznik od nr 1 do nr 7 do niniejszej SWZ.Do załączonej specyfikacji należy wpisać cenę jednostkową każdego z opisanych produktów oraz obliczyć wartość każdej pozycji poprzez przemnożenie ceny jednostkowej i ilości poszczególnych produktów.Podane w specyfikacji ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie.Zamawiający zastrzega sobie prawo do:1) rezygnacji z zakupu części produktów, wynikającej z braku zapotrzebowania na dany produkt,2) zmiany ilości zamawianych produktów w ramach wartości i asortymentu określonego w umowie oraz rodzaju samych produktów, w przypadku zmiany potrzeb Zamawiającego.ZASADY WYKONYWANIA DOSTAWZasady wykonywania dostaw zostały wskazane we wzorze umów, stanowiących załączniki do niniejszej SWZ.

Część 4: DOSTAWA PRODUKTÓW GOTOWYCH. Szczegółowe dane przedmiotu zamówienia (opis przedmiotu zamówienia, zamawiane ilości) zostały określone w specyfikacji ilościowo – cenowej, stanowiącej załącznik od nr 1 do nr 7 do niniejszej SWZ.Do załączonej specyfikacji należy wpisać cenę jednostkową każdego z opisanych produktów oraz obliczyć wartość każdej pozycji poprzez przemnożenie ceny jednostkowej i ilości poszczególnych produktów.Podane w specyfikacji ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie.Zamawiający zastrzega sobie prawo do:1) rezygnacji z zakupu części produktów, wynikającej z braku zapotrzebowania na dany produkt,2) zmiany ilości zamawianych produktów w ramach wartości i asortymentu określonego w umowie oraz rodzaju samych produktów, w przypadku zmiany potrzeb Zamawiającego.ZASADY WYKONYWANIA DOSTAWZasady wykonywania dostaw zostały wskazane we wzorze umów, stanowiących załączniki do niniejszej SWZ.

Część 5: DOSTAWA PIECZYWA. Szczegółowe dane przedmiotu zamówienia (opis przedmiotu zamówienia, zamawiane ilości) zostały określone w specyfikacji ilościowo – cenowej, stanowiącej załącznik od nr 1 do nr 7 do niniejszej SWZ.Do załączonej specyfikacji należy wpisać cenę jednostkową każdego z opisanych produktów oraz obliczyć wartość każdej pozycji poprzez przemnożenie ceny jednostkowej i ilości poszczególnych produktów.Podane w specyfikacji ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie.Zamawiający zastrzega sobie prawo do:1) rezygnacji z zakupu części produktów, wynikającej z braku zapotrzebowania na dany produkt,2) zmiany ilości zamawianych produktów w ramach wartości i asortymentu określonego w umowie oraz rodzaju samych produktów, w przypadku zmiany potrzeb Zamawiającego.ZASADY WYKONYWANIA DOSTAWZasady wykonywania dostaw zostały wskazane we wzorze umów, stanowiących załączniki do niniejszej SWZ.

Część 6: DOSTAWA RYB I MROŻONEK. Szczegółowe dane przedmiotu zamówienia (opis przedmiotu zamówienia, zamawiane ilości) zostały określone w specyfikacji ilościowo – cenowej, stanowiącej załącznik od nr 1 do nr 7 do niniejszej SWZ.Do załączonej specyfikacji należy wpisać cenę jednostkową każdego z opisanych produktów oraz obliczyć wartość każdej pozycji poprzez przemnożenie ceny jednostkowej i ilości poszczególnych produktów.Podane w specyfikacji ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie.Zamawiający zastrzega sobie prawo do:1) rezygnacji z zakupu części produktów, wynikającej z braku zapotrzebowania na dany produkt,2) zmiany ilości zamawianych produktów w ramach wartości i asortymentu określonego w umowie oraz rodzaju samych produktów, w przypadku zmiany potrzeb Zamawiającego.ZASADY WYKONYWANIA DOSTAWZasady wykonywania dostaw zostały wskazane we wzorze umów, stanowiących załączniki do niniejszej SWZ.

Część 7: DOSTAWA JAJ. Szczegółowe dane przedmiotu zamówienia (opis przedmiotu zamówienia, zamawiane ilości) zostały określone w specyfikacji ilościowo – cenowej, stanowiącej załącznik od nr 1 do nr 7 do niniejszej SWZ.Do załączonej specyfikacji należy wpisać cenę jednostkową każdego z opisanych produktów oraz obliczyć wartość każdej pozycji poprzez przemnożenie ceny jednostkowej i ilości poszczególnych produktów.Podane w specyfikacji ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie.Zamawiający zastrzega sobie prawo do:1) rezygnacji z zakupu części produktów, wynikającej z braku zapotrzebowania na dany produkt,2) zmiany ilości zamawianych produktów w ramach wartości i asortymentu określonego w umowie oraz rodzaju samych produktów, w przypadku zmiany potrzeb Zamawiającego.ZASADY WYKONYWANIA DOSTAWZasady wykonywania dostaw zostały wskazane we wzorze umów, stanowiących załączniki do niniejszej SWZ.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3000000, 15100000, 15200000, 15300000, 15800000, 15810000, 15894300
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Dolnośląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Dolnośląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10441068 2024-04-23
godz. 11:00
Śląskie Zakup wraz z dostawą wędlin i mięsa na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji w Ustroniu, w podziale na 4 części Część 1: Dostawa mięsa wołowego i wieprzowego w il...
10446050 2024-04-24
godz. 10:00
Podkarpackie dostawa artykułów spożywczych do Centrum Integracji Społecznej w Zarzeczu dostawa artykułów spożywczych do Centrum Integracji Społecznej w Tryńczy dostawa artykułów spożywczych d...
10446083 2024-04-26
godz. 09:00
Dolnośląskie Dostawa nabiału (na 12 miesięcy) Część 1: Przedmiotem zamówienia jest: sukcesywna dostawa artykułów nabiałowych oraz jaj, pogrupowanych w dwóch pakietach, w ilościach i o charakt...
10455731 2024-04-26
godz. 10:00
Śląskie Przedmiotem zamówienia jest zakup wraz z dostawą artykułów mleczarskich na potrzeby Śląskiego Centrum Rehabilitacji i Prewencji określonego w formularzu asortymentowo-cenowym (załąc...
10460302 2024-04-26
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywna dostawa artykułów spożywczych na potrzeby realizacji zadań w ramach projektu ,,Płużnickie Centrum Usług Społecznych – rozwój, in...
10380425 2024-04-26
godz. 12:00
Mazowieckie Dostawa cukru i herbaty (podział na 2 części) Przedmiotem zamówienia jest jednorazowa dostawa do jednostek organizacyjnych Zamawiającego (magazynów), poniższych artykułów zwanych d...
10477250 2024-05-02
godz. 09:00
Mazowieckie Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich (nabiału) wraz z transportem i rozładunkiem - RWT/OMLN/272/REG/08/2024 -
10422520 2024-05-10
godz. 12:00
Dolnośląskie ZNM.10.2024.JW.2 Przygotowanie i dostawa posiłków regeneracyjnych na potrzeby DOZAMEL Sp. z o.o. przy ul. Fabrycznej 10 we Wrocławiu PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Pieczeń, ziemniaki, suró...
10483838 2024-05-10
godz. 14:00
Mazowieckie Zapytanie o informację cenową na dostawy artykułów spożywczych dla Centrali Spółki (Warszawa)
10457549 2024-05-20
godz. 09:00
Pomorskie Dostawa różnych produktów żywnościowych do AMW Gdynia (zwanej dalej AMW) oraz do AOS w Czernicy k. Chojnic (zwanego dalej AOS) w roku 2024