Przetarg 8543166 - Dostawa żywności w roku 2022 do stołówki szkolnej w...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8543166
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2021-11-19 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa żywności w roku 2022 do stołówki szkolnej w Szklarskiej Porębie przy ul. Obrońców Pokoju 17 wraz z ich wniesieniem we wska zane przez Zamawiającego miejsce. Część 1: DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH. Szczegółowe dane przedmiotu zamówienia (opis przedmiotu zamówienia, zamawiane ilości) zostały określone w specyfikacji ilościowo – cenowej, stanowiącej załącznik od nr 1 do nr 7 do niniejszej SWZ.Do załączonej specyfikacji należy wpisać cenę jednostkową każdego z opisanych produktów oraz obliczyć wartość każdej pozycji poprzez przemnożenie ceny jednostkowej i ilości poszczególnych produktów.Podane w specyfikacji ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie.Zamawiający zastrzega sobie prawo do:1) rezygnacji z zakupu części produktów, wynikającej z braku zapotrzebowania na dany produkt,2) zmiany ilości zamawianych produktów w ramach wartości i asortymentu określonego w umowie oraz rodzaju samych produktów, w przypadku zmiany potrzeb Zamawiającego.ZASADY WYKONYWANIA DOSTAWZasady wykonywania dostaw zostały wskazane we wzorze umów, stanowiących załączniki do niniejszej SWZ. Część 2: DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN. Szczegółowe dane przedmiotu zamówienia (opis przedmiotu zamówienia, zamawiane ilości) zostały określone w specyfikacji ilościowo – cenowej, stanowiącej załącznik od nr 1 do nr 7 do niniejszej SWZ.Do załączonej specyfikacji należy wpisać cenę jednostkową każdego z opisanych produktów oraz obliczyć wartość każdej pozycji poprzez przemnożenie ceny jednostkowej i ilości poszczególnych produktów.Podane w specyfikacji ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie.Zamawiający zastrzega sobie prawo do:1) rezygnacji z zakupu części produktów, wynikającej z braku zapotrzebowania na dany produkt,2) zmiany ilości zamawianych produktów w ramach wartości i asortymentu określonego w umowie oraz rodzaju samych produktów, w przypadku zmiany potrzeb Zamawiającego.ZASADY WYKONYWANIA DOSTAWZasady wykonywania dostaw zostały wskazane we wzorze umów, stanowiących załączniki do niniejszej SWZ. Część 3: DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW. Szczegółowe dane przedmiotu zamówienia (opis przedmiotu zamówienia, zamawiane ilości) zostały określone w specyfikacji ilościowo – cenowej, stanowiącej załącznik od nr 1 do nr 7 do niniejszej SWZ.Do załączonej specyfikacji należy wpisać cenę jednostkową każdego z opisanych produktów oraz obliczyć wartość każdej pozycji poprzez przemnożenie ceny jednostkowej i ilości poszczególnych produktów.Podane w specyfikacji ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie.Zamawiający zastrzega sobie prawo do:1) rezygnacji z zakupu części produktów, wynikającej z braku zapotrzebowania na dany produkt,2) zmiany ilości zamawianych produktów w ramach wartości i asortymentu określonego w umowie oraz rodzaju samych produktów, w przypadku zmiany potrzeb Zamawiającego.ZASADY WYKONYWANIA DOSTAWZasady wykonywania dostaw zostały wskazane we wzorze umów, stanowiących załączniki do niniejszej SWZ. Część 4: DOSTAWA PRODUKTÓW GOTOWYCH. Szczegółowe dane przedmiotu zamówienia (opis przedmiotu zamówienia, zamawiane ilości) zostały określone w specyfikacji ilościowo – cenowej, stanowiącej załącznik od nr 1 do nr 7 do niniejszej SWZ.Do załączonej specyfikacji należy wpisać cenę jednostkową każdego z opisanych produktów oraz obliczyć wartość każdej pozycji poprzez przemnożenie ceny jednostkowej i ilości poszczególnych produktów.Podane w specyfikacji ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie.Zamawiający zastrzega sobie prawo do:1) rezygnacji z zakupu części produktów, wynikającej z braku zapotrzebowania na dany produkt,2) zmiany ilości zamawianych produktów w ramach wartości i asortymentu określonego w umowie oraz rodzaju samych produktów, w przypadku zmiany potrzeb Zamawiającego.ZASADY WYKONYWANIA DOSTAWZasady wykonywania dostaw zostały wskazane we wzorze umów, stanowiących załączniki do niniejszej SWZ. Część 5: DOSTAWA PIECZYWA. Szczegółowe dane przedmiotu zamówienia (opis przedmiotu zamówienia, zamawiane ilości) zostały określone w specyfikacji ilościowo – cenowej, stanowiącej załącznik od nr 1 do nr 7 do niniejszej SWZ.Do załączonej specyfikacji należy wpisać cenę jednostkową każdego z opisanych produktów oraz obliczyć wartość każdej pozycji poprzez przemnożenie ceny jednostkowej i ilości poszczególnych produktów.Podane w specyfikacji ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie.Zamawiający zastrzega sobie prawo do:1) rezygnacji z zakupu części produktów, wynikającej z braku zapotrzebowania na dany produkt,2) zmiany ilości zamawianych produktów w ramach wartości i asortymentu określonego w umowie oraz rodzaju samych produktów, w przypadku zmiany potrzeb Zamawiającego.ZASADY WYKONYWANIA DOSTAWZasady wykonywania dostaw zostały wskazane we wzorze umów, stanowiących załączniki do niniejszej SWZ. Część 6: DOSTAWA RYB I MROŻONEK. Szczegółowe dane przedmiotu zamówienia (opis przedmiotu zamówienia, zamawiane ilości) zostały określone w specyfikacji ilościowo – cenowej, stanowiącej załącznik od nr 1 do nr 7 do niniejszej SWZ.Do załączonej specyfikacji należy wpisać cenę jednostkową każdego z opisanych produktów oraz obliczyć wartość każdej pozycji poprzez przemnożenie ceny jednostkowej i ilości poszczególnych produktów.Podane w specyfikacji ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie.Zamawiający zastrzega sobie prawo do:1) rezygnacji z zakupu części produktów, wynikającej z braku zapotrzebowania na dany produkt,2) zmiany ilości zamawianych produktów w ramach wartości i asortymentu określonego w umowie oraz rodzaju samych produktów, w przypadku zmiany potrzeb Zamawiającego.ZASADY WYKONYWANIA DOSTAWZasady wykonywania dostaw zostały wskazane we wzorze umów, stanowiących załączniki do niniejszej SWZ. Część 7: DOSTAWA JAJ. Szczegółowe dane przedmiotu zamówienia (opis przedmiotu zamówienia, zamawiane ilości) zostały określone w specyfikacji ilościowo – cenowej, stanowiącej załącznik od nr 1 do nr 7 do niniejszej SWZ.Do załączonej specyfikacji należy wpisać cenę jednostkową każdego z opisanych produktów oraz obliczyć wartość każdej pozycji poprzez przemnożenie ceny jednostkowej i ilości poszczególnych produktów.Podane w specyfikacji ilości stanowią szacunkowe zapotrzebowanie.Zamawiający zastrzega sobie prawo do:1) rezygnacji z zakupu części produktów, wynikającej z braku zapotrzebowania na dany produkt,2) zmiany ilości zamawianych produktów w ramach wartości i asortymentu określonego w umowie oraz rodzaju samych produktów, w przypadku zmiany potrzeb Zamawiającego.ZASADY WYKONYWANIA DOSTAWZasady wykonywania dostaw zostały wskazane we wzorze umów, stanowiących załączniki do niniejszej SWZ. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 3000000, 15100000, 15200000, 15300000, 15800000, 15810000, 15894300 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Dolnośląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Dolnośląskie |