Przetarg 7489394 - Dostawa żywności do Zakładu Karnego w Nowym Sączu ...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7489394
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2020-05-19 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa żywności do Zakładu Karnego w Nowym Sączu Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy żywności: Część I – produkty mięsne drobiowe (bez dodatku wieprzowiny): 1) 13 700 kg - ćwiartka z kurczaka schłodzona zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 2) 200 kg – udko z kurczaka schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 3) 960 kg – mięso gulaszowe drobiowe, schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 4) 600 kg - kiełbasa mortadela drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 5) 880 kg - kiełbasa szynkowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 6) 520 kg - kiełbasa parówkowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 7) 300 kg – mielonka tyrolska drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 8) 750 kg - polędwica tostowa z drobiu zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 9) 500 kg - pasztetowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 10) 990 kg - parówki drobiowe zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. Część II – produkty mięsne wieprzowe: 1) 2 900 kg - półtusze wieprzowe schłodzone zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) – wieprzowina. 2) 1 450 kg – Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry – schłodzona zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) – wieprzowina. 3) 560 kg – mielonka tyrolska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 4) 1 200 kg - salceson ozorkowy zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 5) 920 kg - podgardle wędzone zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 6) 1 100 kg - pasztetowa wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 7) 3 100 kg - kiełbasa mielona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 8) 2 200 kg - luncheon meat zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 9) 200 kg - kiełbasa krakowska parzona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 10) 5 400 kg - kiełbasa zwyczajna zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 11) 2 100 kg - kiełbasa toruńska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 12) 5 800 kg – kiełbasa mortadela wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 13) 3 700 kg - kaszanka zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131134-3) – kaszanka i inne wędliny krwiste. 14) 1 100 kg – kiełbasa parówkowa wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 15) 960 kg – pieczeń rzymska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. Część III – owoce i warzywa: 1) 2 800 kg – buraki ćwikłowe (CPV 03221111-7) – burak ćwikłowy. 2) 900 kg – cukinia (CPV 03221250-3) - cukinia. 3) 3 000 kg – cebula biała (CPV 03221113-1) - cebula. 4) 3 000 kg – kapusta biała (CPV 03221410-3) - kapusta. 5) 400 kg - kalafior (CPV 03221420-6) - kalafior. 6) 3 000 kg – marchew jadalna (CPV 03221112-4) - marchew. 7) 3 100 kg – ogórek świeży (CPV 03221270-9) - ogórki. 8) 2 300 kg – pomidor świeży (CPV 03221240-0) - pomidory. 9) 700 kg – papryka żółta świeża (CPV 03221230-7) - papryka. 10) 1 400 kg – seler korzeniowy (CPV 03221110-0) – warzywa korzeniowe. 11) 23 000 kg – ziemniaki jadalne jednolite odmianowo (CPV 03212100-1) - ziemniaki. 12) 2 600 kg – jabłka konsumpcyjne (CPV 03222321-9) - jabłka. 13) 800 kg – fasola biała (CPV 03221210-1) - fasola. 14) 200 kg – groch łuskany (CPV 03221220-4) - groch. W/w ilości są ilościami orientacyjnymi, które planowane są do zakupu w zadeklarowanym okresie. Zamawiający nie gwarantuje zrealizowania całości zamówienia. ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: Produkty mięsne drobiowe (bez dodatku wieprzowiny) Część I – produkty mięsne drobiowe (bez dodatku wieprzowiny): 1) 13 700 kg - ćwiartka z kurczaka schłodzona zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 2) 200 kg – udko z kurczaka schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 3) 960 kg – mięso gulaszowe drobiowe, schłodzone zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15112000-6) – drób. 4) 600 kg - kiełbasa mortadela drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 5) 880 kg - kiełbasa szynkowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 6) 520 kg - kiełbasa parówkowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 7) 300 kg – mielonka tyrolska drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 8) 750 kg - polędwica tostowa z drobiu zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 9) 500 kg - pasztetowa drobiowa zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. 10) 990 kg - parówki drobiowe zgodnie z PN-A-86526 (CPV 15131135-0) – wędliny drobiowe. Część nr: 2 Nazwa: Produkty mięsne wieprzowe Część II – produkty mięsne wieprzowe: 1) 2 900 kg - półtusze wieprzowe schłodzone zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) – wieprzowina. 2) 1 450 kg – Łopatka wieprzowa bez kości i bez skóry – schłodzona zgodnie z PN-91/A-82001 (CPV 15113000-3) – wieprzowina. 3) 560 kg – mielonka tyrolska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 4) 1 200 kg - salceson ozorkowy zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 5) 920 kg - podgardle wędzone zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 6) 1 100 kg - pasztetowa wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 7) 3 100 kg - kiełbasa mielona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 8) 2 200 kg - luncheon meat zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 9) 200 kg - kiełbasa krakowska parzona zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 10) 5 400 kg - kiełbasa zwyczajna zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 11) 2 100 kg - kiełbasa toruńska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 12) 5 800 kg – kiełbasa mortadela wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 13) 3 700 kg - kaszanka zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131134-3) – kaszanka i inne wędliny krwiste. 14) 1 100 kg – kiełbasa parówkowa wieprzowa zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. 15) 960 kg – pieczeń rzymska zgodnie z PN-A-82007 (CPV 15131130-5) – wędliny. Część nr: 3 Nazwa: Owoce i warzywa Część III – owoce i warzywa: 1) 2 800 kg – buraki ćwikłowe (CPV 03221111-7) – burak ćwikłowy. 2) 900 kg – cukinia (CPV 03221250-3) - cukinia. 3) 3 000 kg – cebula biała (CPV 03221113-1) - cebula. 4) 3 000 kg – kapusta biała (CPV 03221410-3) - kapusta. 5) 400 kg - kalafior (CPV 03221420-6) - kalafior. 6) 3 000 kg – marchew jadalna (CPV 03221112-4) - marchew. 7) 3 100 kg – ogórek świeży (CPV 03221270-9) - ogórki. 8) 2 300 kg – pomidor świeży (CPV 03221240-0) - pomidory. 9) 700 kg – papryka żółta świeża (CPV 03221230-7) - papryka. 10) 1 400 kg – seler korzeniowy (CPV 03221110-0) – warzywa korzeniowe. 11) 23 000 kg – ziemniaki jadalne jednolite odmianowo (CPV 03212100-1) - ziemniaki. 12) 2 600 kg – jabłka konsumpcyjne (CPV 03222321-9) - jabłka. 13) 800 kg – fasola biała (CPV 03221210-1) - fasola. 14) 200 kg – groch łuskany (CPV 03221220-4) - groch. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 3212100, 3221110, 3221111, 3221112, 3221113, 3221210, 3221220, 3221230, 3221240, 3221250, 3221270, 3221410, 3221420, 3222321, 15112000, 15113000, 15131130, 15131134, 15131135 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |