Przetarg 7765770 - Dostawa warzyw i owoców Numer referencyjny: P/41/IW/20 ...

   
Analizuj Zamówienie 7765770 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2020-10-20
przedmiot ogłoszenia
Dostawa warzyw i owoców
Numer referencyjny: P/41/IW/20

1. Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa warzyw i owoców w asortymencie
i ilościach podanych w ust. 7.
2. Szczegółowe wymogi odnośnie przedmiotu zamówienia zawarto w niniejszym SIWZ
i w załącznikach:
2.1. Nr od 1.1. do 1.55. Opis przedmiotu zamówienia;
2.2. Nr 5 Projekt umowy.
3. Przedmiot zamówienia został podzielony na cztery części:
3.1. Część 1 – Dostawa warzyw i ziemniaków dla Garnizonu Toruń;
3.2. Część 2 – Dostawa owoców dla Garnizonu Toruń;
3.3. Część 3 – Dostawa warzyw i ziemniaków dla Garnizonu Inowrocław;
3.4. Część 4 – Dostawa owoców dla Garnizonu Inowrocław.
4. Wykonawca może złożyć jedną ofertę na wszystkie lub na wybrane części.
5. Zamawiający zastrzega sobie prawo do weryfikacji zgodności norm jakościowych dostarczanych produktów z jakością ustaloną w niniejszym SIWZ i w oparciu o:
5.1. PN-R-74456 Rośliny okopowe - Badanie jakości ziemniaków;
5.2. PN-R-75356 Warzywa świeże – Badanie jakości;
5.3. PN-R-75021 Owoce świeże - Badanie jakości.
6. Prawo do weryfikacji zgodności norm, o którym mowa w ust. 5 przysługuje (tj. pobrania prób
i badania dostarczonego towaru) w imieniu Zamawiającego przysługuje właściwemu miejscowo dla Zamawiającego lub Odbiorcy akredytowanemu laboratorium lub laboratorium spełniającemu wymagania normy PN-EN ISO/IEC 17025.
7. Szczegółowy zakres dostaw owoców i warzyw dla poszczególnych częściach zamówienia:
7.1. Część 1 – Dostawa warzyw i ziemniaków dla Garnizonu Toruń:
l.p. Nazwa produktu j.m. Zakres zamówienia
Maksymalny Podstawowy Dodatkowy
a b c d e f
1. Ziemniaki wczesne kg 1 000 500 500
2. Buraki ćwikłowe kg 4 600 2 300 2 300
3. Marchew kg 9 800 5 400 4 400
a b c d e f
4. Pietruszka korzeniowa kg 2 900 1 450 1 450
5. Seler korzeniowy kg 4 800 2 400 2 400
6. Cebula kg 6 800 3 400 3 400
7. Cebula czerwona kg 300 150 150
8. Por kg 3 900 1 950 1 950
9. Kapusta biała kg 5 500 2 750 2 750
10. Kapusta czerwona kg 2 500 1 250 1 250
11. Czarna rzepa kg 500 250 250
12. Fasola szparagowa kg 400 200 200
13. Papryka słodka kg 2 200 1 250 950
14. Pomidory kg 3 600 2 050 1 550
15. Pomidorki cherry kg 140 70 70
16. Ogórki kg 4 000 2 000 2 000
17. Sałata kg 740 370 370
18. Sałata lodowa kg 850 425 425
19. Sałata karbowana kg 60 30 30
20. Roszponka kg 30 15 15
21. Cykoria kg 60 30 30
22. Rukola kg 70 35 35
23. Brokuły kg 600 300 300
24. Kapusta włoska kg 400 200 200
25. Kapusta pekińska kg 1 900 950 950
26. Kapusta brukselska kg 580 290 290
27. Kalafior kg 1 400 700 700
28. Rzodkiewka kg 780 390 390
29. Rabarbar kg 200 100 100
30. Natka pietruszki kg 320 160 160
a b c d e f
31. Koperek zielony kg 400 200 200
32. Szczypiorek kg 280 140 140
33. Botwina kg 260 130 130
34. Kiełki rzodkiewki kg 8 4 4
35. Kiełki słonecznika kg 8 4 4
36. Czosnek kg 180 90 90
37. Pieczarki kg 1400 700 700
38. Cukinia kg 200 100 100
39. Bakłażan kg 70 35 35
40. Szparagi kg 70 35 35
7.2. Część 2 – Dostawa owoców dla Garnizonu Toruń:
l.p. Nazwa produktu j.m. Zakres zamówienia
Maksymalny Podstawowy Dodatkowy
a b c d e f
1. Banany kg 4 300 2 400 1900
2. Cytryny kg 1 600 800 800
3. Pomarańcze kg 3 300 1 650 1650
4. Mandarynki kg 2 100 1 050 1050
5. Grejpfruty kg 600 300 300
6. Arbuz kg 160 80 80
7. Kiwi kg 1 300 650 650
8. Morele kg 740 370 370
9. Brzoskwinie kg 900 450 450
10. Winogrona kg 300 150 150
11. Jabłka kg 11 600 5 800 5 800
a b c d e f
12. Gruszki kg 3 800 2 150 1 650
13. Mango kg 110 55 55
14. Ananas kg 70 35 35
15. Nektarynki kg 1 600 800 800
7.3. Część 3 – Dostawa warzyw i ziemniaków dla Garnizonu Inowrocław:
l.p. Nazwa produktu j.m. Zakres zamówienia
Maksymalny Podstawowy Dodatkowy
a b c d e f
1. Ziemniaki wczesne kg 400 200 200
2. Buraki ćwikłowe kg 2 000 1 000 1 000
3. Marchew kg 3 500 2 000 1 500
4. Pietruszka korzeniowa kg 1 000 500 500
5. Seler korzeniowy kg 2 000 1 000 1 000
6. Cebula kg 3 000 1 500 1 500
7. Cebula czerwona kg 200 100 100
8. Por kg 1 000 600 400
9. Kapusta biała kg 3 000 1 500 1 500
10. Kapusta czerwona kg 1 000 500 500
11. Czarna rzepa kg 200 100 100
12. Fasola szparagowa kg 300 150 150
13. Papryka słodka kg 1 000 500 500
14. Pomidory kg 1 500 750 750
15. Pomidorki cherry kg 300 150 150
16. Ogórki kg 1 700 1 000 700
17. Sałata kg 400 200 200
18. Sałata lodowa kg 400 200 200
19. Sałata karbowana kg 20 10 10
a b c d e f
20. Roszponka kg 40 20 20
21. Cykoria kg 20 10 10
22. Rukola kg 40 20 20
23. Brokuły kg 600 300 300
24. Kapusta włoska kg 200 100 100
25. Kapusta pekińska kg 1 000 500 500
26. Kapusta brukselska kg 500 250 250
27. Kalafior kg 600 300 300
28. Rzodkiewka kg 100 50 50
29. Rabarbar kg 200 100 100
30. Natka pietruszki kg 200 100 100
31. Koperek zielony kg 200 100 100
32. Szczypiorek kg 100 50 50
33. Botwina kg 60 30 30
34. Kiełki rzodkiewki kg 4 2 2
35. Kiełki słonecznika kg 4 2 2
36. Czosnek kg 100 50 50
37. Pieczarki kg 1200 600 600
38. Cukinia kg 100 50 50
39. Bakłażan kg 10 5 5
40. Szparagi kg 50 25 25

7.4. Część 4 – Dostawa owoców dla Garnizonu Inowrocław
l.p. Nazwa produktu j.m. Zakres zamówienia
Maksymalny Podstawowy Dodatkowy
1. Banany kg 800 500 300
2. Cytryny kg 650 400 250
3. Pomarańcze kg 800 400 400
4. Mandarynki kg 600 300 300
5. Grejpfruty kg 500 250 250
6. Kiwi kg 500 250 250
7. Morele kg 100 50 50
8. Brzoskwinie kg 300 150 150
9. Winogrona kg 40 20 20
10. Jabłka kg 7000 3 500 3500
11. Gruszki kg 600 300 300
12. Nektarynki kg 300 150 150
8. Przedmiot zamówienia winien być zgodny z przywoływanymi poniżej przepisami:
8.1. Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz.U. 2019 r. poz. 1252 z późn. zm.);
8.2. Rozporządzeniem Wykonawczym Komisji (UE) Nr 543/2011 z dnia 7 czerwca 2011 r. ustanawiające szczegółowe zasady stosowania rozporządzenia Rady (WE) nr 1234/2007
w odniesieniu do sektora owoców i warzyw oraz sektora przetworzonych owoców i warzyw (Dz.U. UE. L. 2011.157.1 z późn zm.);
8.3. Rozporządzenie Komisji (WE) Nr 1881/2006 z dnia 19 grudnia 2006 r. ustalające najwyższe dopuszczalne poziomy niektórych zanieczyszczeń w środkach spożywczych (Dz.U. UE. L.2006.364.5 z późn. zm.);
8.4. Rozporządzenie (WE) Nr 396/2005 Parlamentu Europejskiego i Rady z dnia
23 lutego 2005 r. w sprawie najwyższych dopuszczalnych poziomów pozostałości pestycydów w żywności i paszy pochodzenia roślinnego i zwierzęcego oraz na ich powierzchni, zmieniające dyrektywę Rady 91/414/EWG (Dz.U.UE.L.2005.70.1 z późn. zm.);
8.5. Ustawa z dnia 7 maja 2009 r. o towarach paczkowanych (tj. Dz.U.2020 r. poz.1442
z pożn zm.);
8.6. Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego i Rady (WE) NR 1333/2008 z dnia
16 grudnia 2008 r. w sprawie dodatków do żywności (Dz.U.UE.L.2008.354.16);
8.7. Rozporządzenia Ministra Rolnictwa i Rozwoju Wsi z dnia 23 grudnia 2014 r. w sprawie znakowania poszczególnych środków spożywczych ( Dz. U. z 2015 r., poz. 29 z późn. zm.);
9. Wykonawca zobowiązany jest dostarczyć poszczególne produkty określone w ust. 8 sukcesywnie (według bieżących potrzeb), w poniedziałki i czwartki w godzinach od 7.00 do 12.00 ubezpieczonym i specjalistycznym transportem na koszt Wykonawcy, na podstawie zamówień składanych telefonicznie lub faksem do Wykonawcy z wyprzedzeniem co najmniej dwóch dni przed dostawą do magazynów Odbiorców znajdujących w:
10.1 Toruniu: ul. Okólna 37 i ul. Sobieskiego 36 oraz miejsce wskazane przez Zamawiającego
w odległości do 50 km od granic administracyjnych miasta Torunia – część Nr 1 i 2;
10.2 Inowrocławiu: ul. Jacewska 73 i ul. Dworcowa 56 oraz miejsce wskazane przez Zamawiającego w odległości do 50 km od granic administracyjnych miasta
Inowrocławia – część Nr 2 i 3.
10. Zamawiający, zgodnie z zapisem art. 34 ust. 5 Ustawy Pzp, przewiduje możliwość zastosowania prawa opcji na poniższych zasadach:
10.1. jeżeli w trakcie realizacji zamówienia okaże się, iż Zamawiający posiada środki finansowe oraz potrzebę zamówienia większej ilości towaru w stosunku do przewidywanego zakresu podstawowego (obligatoryjnego.-.minimalnego),
10.2. Zamawiający pozostawia sobie możliwość skorzystania z prawa opcji i zamówienia dodatkowego asortymentu określonego w ust. 7 niniejszego rozdziału, w ramach zawartej umowy, za które Wykonawcy będzie przysługiwało odrębne wynagrodzenie wyliczone
na podstawie cen jednostkowych ujętych w ofercie Wykonawcy, z którym zamawiający podpisze umowę;
10.3. Zamawiający zastrzega, iż część zamówienia określona jako prawo opcji jest uprawnieniem, a nie zobowiązaniem Zamawiającego. Realizacja opcji może, ale nie musi nastąpić
w zależności od zapotrzebowania Zamawiającego i na skutek jego dyspozycji w tym zakresie;
10.4. brak realizacji zamówienia w zakresie prawa opcji nie będzie rodzić żadnych roszczeń
ze strony Wykonawcy w stosunku do Zamawiającego; Zamówienie, wynikające z prawa opcji nie przekroczy ilości wskazanych w ust. 7 (zakres dostaw dodatkowy) niniejszego Rozdziału SIWZ.
11. Zamawiający określił w Formularzu ofertowym (Załącznik Nr 2.) zakres podstawowy dostaw
i zakres dodatkowy przy wykorzystaniu tzw prawa opcji, jednak wartość zamówienia (wartość brutto oferty) w formularzu odnosi się do ilości jakie Wykonawca ma dostarczyć Zamawiającemu w ramach niniejszego postępowania bez zastosowania prawa opcji – czyli do zakresu podstawowego dostaw.
12. Zamawiający, za dostarczenie przedmiotu zamówienia, przewiduję płatności częściowe – jednak nie częściej niż raz w miesiącu.
13. Wspólny Słownik Zamówienia CPV: 15300000-1 (Owoce, warzywa i podobne produkty); 03221000-6 (Warzywa); 03222000-3 (Owoce i orzechy); 03222110-7 (Owoce tropikalne); 03222200-5 (Owoce cytrusowe).
14. Zamawiający nie przewiduje:
14.1. Udzielania zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt. 7 ustawy PZP (art. 36 ust. 2
pkt. 3 Ustawy Pzp);
14.2. Zawarcia umowy ramowej (art. 36 ust. 2 pkt. 2 Ustawy Pzp);
14.3. Rozliczenia w walutach obcych (art. 36 ust. 2 pkt. 6 Ustawy Pzp);
14.4. Aukcji elektronicznej (art. 36 ust. 2 pkt. 7 Ustawy Pzp);
14.5. Zwrotu kosztów udziału w postępowaniu (art. 36 ust. 2 pkt. 8 Ustawy Pzp);
14.6. zastosowania wymagań, o których mowa w art. 29 ust. 4 Ustawy Pzp.
15. Zamawiający nie zastrzega obowiązku osobistego wykonania przez Wykonawcę kluczowych części zamówienia. (art. 36 ust. 2 pkt. 10 Ustawy Pzp).
16. Cechy produktu wynikające z art. 30 ust. 9 pkt. 2)b)i d) Ustawy Pzp):
16.1. Wykonawca, który faktycznie będzie realizował dostawę, w zakresie prowadzonej działalności zgodnej z przedmiotem zamówienia musi posiadać wdrożony system, który spełnia wymagania zawarte w HACCP lub równoważny;
16.2. Wymagania jakościowe umowy podlegają nadzorowaniu jakości, realizowanemu przez właściwe miejscowo Zamawiającemu lub Odbiorcy akredytowane laboratorium
lub laboratorium spełniające wymagania normy PN-EN ISO/IEC 17025;

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1 Nazwa: Dostawa warzyw i ziemniaków dla Garnizonu Toruń
1. Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa warzyw i owoców w asortymencie i ilościach podanych w ust. 7. 2. Szczegółowe wymogi odnośnie przedmiotu zamówienia zawarto w niniejszym SIWZ i w załącznikach: 2.1. Nr od 1.1. do 1.55. Opis przedmiotu zamówienia; 2.2. Nr 5 Projekt umowy. 3. Przedmiot zamówienia został podzielony na cztery części: 3.1. Część 1 – Dostawa warzyw i ziemniaków dla Garnizonu Toruń; 4. Wykonawca może złożyć jedną ofertę na wszystkie lub na wybrane części. 5. Zamawiający zastrzega sobie prawo do weryfikacji zgodności norm jakościowych dostarczanych produktów z jakością ustaloną w niniejszym SIWZ i w oparciu o: 5.1. PN-R-74456 Rośliny okopowe - Badanie jakości ziemniaków; 5.2. PN-R-75356 Warzywa świeże – Badanie jakości; 5.3. PN-R-75021 Owoce świeże - Badanie jakości. 6. Prawo do weryfikacji zgodności norm, o którym mowa w ust. 5 przysługuje (tj. pobrania prób i badania dostarczonego towaru) w imieniu Zamawiającego przysługuje właściwemu miejscowo dla Zamawiającego lub Odbiorcy akredytowanemu laboratorium lub laboratorium spełniającemu wymagania normy PN-EN ISO/IEC 17025. 7. Szczegółowy zakres dostaw owoców i warzyw dla poszczególnych częściach zamówienia: 7.1. Część 1 – Dostawa warzyw i ziemniaków dla Garnizonu Toruń: l.p. Nazwa produktu j.m. Zakres zamówienia Maksymalny Podstawowy Dodatkowy a b c d e f 1. Ziemniaki wczesne kg 1 000 500 500 2. Buraki ćwikłowe kg 4 600 2 300 2 300 3. Marchew kg 9 800 5 400 4 400 a b c d e f 4. Pietruszka korzeniowa kg 2 900 1 450 1 450 5. Seler korzeniowy kg 4 800 2 400 2 400 6. Cebula kg 6 800 3 400 3 400 7. Cebula czerwona kg 300 150 150 8. Por kg 3 900 1 950 1 950 9. Kapusta biała kg 5 500 2 750 2 750 10. Kapusta czerwona kg 2 500 1 250 1 250 11. Czarna rzepa kg 500 250 250 12. Fasola szparagowa kg 400 200 200 13. Papryka słodka kg 2 200 1 250 950 14. Pomidory kg 3 600 2 050 1 550 15. Pomidorki cherry kg 140 70 70 16. Ogórki kg 4 000 2 000 2 000 17. Sałata kg 740 370 370 18. Sałata lodowa kg 850 425 425 19. Sałata karbowana kg 60 30 30 20. Roszponka kg 30 15 15 21. Cykoria kg 60 30 30 22. Rukola kg 70 35 35 23. Brokuły kg 600 300 300 24. Kapusta włoska kg 400 200 200 25. Kapusta pekińska kg 1 900 950 950 26. Kapusta brukselska kg 580 290 290 27. Kalafior kg 1 400 700 700 28. Rzodkiewka kg 780 390 390 29. Rabarbar kg 200 100 100 30. Natka pietruszki kg 320 160 160 a b c d e f 31. Koperek zielony kg 400 200 200 32. Szczypiorek kg 280 140 140 33. Botwina kg 260 130 130 34. Kiełki rzodkiewki kg 8 4 4 35. Kiełki słonecznika kg 8 4 4 36. Czosnek kg 180 90 90 37. Pieczarki kg 1400 700 700 38. Cukinia kg 200 100 100 39. Bakłażan kg 70 35 35 40. Szparagi kg 70 35 35

Część nr: 2 Nazwa: Dostawa owoców dla Garnizonu Toruń
1. Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa warzyw i owoców w asortymencie i ilościach podanych w ust. 7. 2. Szczegółowe wymogi odnośnie przedmiotu zamówienia zawarto w niniejszym SIWZ i w załącznikach: 2.1. Nr od 1.1. do 1.55. Opis przedmiotu zamówienia; 2.2. Nr 5 Projekt umowy. 3. Przedmiot zamówienia został podzielony na cztery części: Część 2 – Dostawa owoców dla Garnizonu Toruń; 4. Wykonawca może złożyć jedną ofertę na wszystkie lub na wybrane części. 5. Zamawiający zastrzega sobie prawo do weryfikacji zgodności norm jakościowych dostarczanych produktów z jakością ustaloną w niniejszym SIWZ i w oparciu o: 5.1. PN-R-74456 Rośliny okopowe - Badanie jakości ziemniaków; 5.2. PN-R-75356 Warzywa świeże – Badanie jakości; 5.3. PN-R-75021 Owoce świeże - Badanie jakości. 6. Prawo do weryfikacji zgodności norm, o którym mowa w ust. 5 przysługuje (tj. pobrania prób i badania dostarczonego towaru) w imieniu Zamawiającego przysługuje właściwemu miejscowo dla Zamawiającego lub Odbiorcy akredytowanemu laboratorium lub laboratorium spełniającemu wymagania normy PN-EN ISO/IEC 17025. 7. Szczegółowy zakres dostaw owoców i warzyw dla poszczególnych częściach zamówienia 7.1. Część 2 – Dostawa owoców dla Garnizonu Toruń: l.p. Nazwa produktu j.m. Zakres zamówienia Maksymalny Podstawowy Dodatkowy a b c d e f 1. Banany kg 4 300 2 400 1900 2. Cytryny kg 1 600 800 800 3. Pomarańcze kg 3 300 1 650 1650 4. Mandarynki kg 2 100 1 050 1050 5. Grejpfruty kg 600 300 300 6. Arbuz kg 160 80 80 7. Kiwi kg 1 300 650 650 8. Morele kg 740 370 370 9. Brzoskwinie kg 900 450 450 10. Winogrona kg 300 150 150 11. Jabłka kg 11 600 5 800 5 800 a b c d e f 12. Gruszki kg 3 800 2 150 1 650 13. Mango kg 110 55 55 14. Ananas kg 70 35 35 15. Nektarynki kg 1 600 800 800

Część nr: 3 Nazwa: Dostawa warzyw i ziemniaków dla Garnizonu Inowrocław
1. Przedmiotem zamówienia jest: Dostawa warzyw i owoców w asortymencie i ilościach podanych w ust. 7. 2. Szczegółowe wymogi odnośnie przedmiotu zamówienia zawarto w niniejszym SIWZ i w załącznikach: 2.1. Nr od 1.1. do 1.55. Opis przedmiotu zamówienia; 2.2. Nr 5 Projekt umowy. 3. Przedmiot zamówienia został podzielony na cztery części: Część 3 – Dostawa warzyw i ziemniaków dla Garnizonu Inowrocław; 4. Wykonawca może złożyć jedną ofertę na wszystkie lub na wybrane części. 5. Zamawiający zastrzega sobie prawo do weryfikacji zgodności norm jakościowych dostarczanych produktów z jakością ustaloną w niniejszym SIWZ i w oparciu o: 5.1. PN-R-74456 Rośliny okopowe - Badanie jakości ziemniaków; 5.2. PN-R-75356 Warzywa świeże – Badanie jakości; 5.3. PN-R-75021 Owoce świeże - Badanie jakości. 6. Prawo do weryfikacji zgodności norm, o którym mowa w ust. 5 przysługuje (tj. pobrania prób i badania dostarczonego towaru) w imieniu Zamawiającego przysługuje właściwemu miejscowo dla Zamawiającego lub Odbiorcy akredytowanemu laboratorium lub laboratorium spełniającemu wymagania normy PN-EN ISO/IEC 17025. 7. Szczegółowy zakres dostaw owoców i warzyw dla poszczególnych częściach zamówienia: 7.3. Część 3 – Dostawa warzyw i ziemniaków dla Garnizonu Inowrocław: l.p. Nazwa produktu j.m. Zakres zamówienia Maksymalny Podstawowy Dodatkowy a b c d e f 1. Ziemniaki wczesne kg 400 200 200 2. Buraki ćwikłowe kg 2 000 1 000 1 000 3. Marchew kg 3 500 2 000 1 500 4. Pietruszka korzeniowa kg 1 000 500 500 5. Seler korzeniowy kg 2 000 1 000 1 000 6. Cebula kg 3 000 1 500 1 500 7. Cebula czerwona kg 200 100 100 8. Por kg 1 000 600 400 9. Kapusta biała kg 3 000 1 500 1 500 10. Kapusta czerwona kg 1 000 500 500 11. Czarna rzepa kg 200 100 100 12. Fasola szparagowa kg 300 150 150 13. Papryka słodka kg 1 000 500 500 14. Pomidory kg 1 500 750 750 15. Pomidorki cherry kg 300 150 150 16. Ogórki kg 1 700 1 000 700 17. Sałata kg 400 200 200 18. Sałata lodowa kg 400 200 200 19. Sałata karbowana kg 20 10 10 a b c d e f 20. Roszponka kg 40 20 20 21. Cykoria kg 20 10 10 22. Rukola kg 40 20 20 23. Brokuły kg 600 300 300 24. Kapusta włoska kg 200 100 100 25. Kapusta pekińska kg 1 000 500 500 26. Kapusta brukselska kg 500 250 250 27. Kalafior kg 600 300 300 28. Rzodkiewka kg 100 50 50 29. Rabarbar kg 200 100 100 30. Natka pietruszki kg 200 100 100 31. Koperek zielony kg 200 100 100 32. Szczypiorek kg 100 50 50 33. Botwina kg 60 30 30 34. Kiełki rzodkiewki kg 4 2 2 35. Kiełki słonecznika kg 4 2 2 36. Czosnek kg 100 50 50 37. Pieczarki kg 1200 600 600 38. Cukinia kg 100 50 50 39. Bakłażan kg 10 5 5 40. Szparagi kg 50 25 25
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3221000, 3222000, 3222110, 3222200, 15300000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Kujawsko-Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Kujawsko-Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10323849 2024-03-28
godz. 10:00
Zachodniopomorskie 1) Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa wody mineralnej dla Politechniki Morskiej w Szczecinie. Dokładny opis przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 1a do SWZ.2) Nomenkla...
10341137 2024-03-29
godz. 09:00
Pomorskie Dostawy artykułów spożywczych. Warzywa i owoce przetworzone w słoikach i puszkach, dżemy owocowe, miód naturalny, olej, cukier, kawa naturalna rozpuszczalna, herbata ekspresowa czarna...
10375810 2024-04-02
godz. 12:00
Wielkopolskie Szacowanie wartości zamówienia PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Warzywa Warzywa należy wypełnić formularz dołączony w załączniku oraz zapoznać się z opisem przedmiotu zamówienia )warz...
10335669 2024-04-03
godz. 13:00
Mazowieckie Dostawa artykułów spożywczych (ZP-31/2024) dostawa artykułów spożywczych sypkich ZP-31/2024 **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie BZP nr: 2024/BZP 00...
10372273 2024-04-04
godz. 09:00
Lubelskie ZAKUP ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH DLA SP ZOZ KRAŚNIK Artykuły spożywcze - różne SPZOZ/ZP/04/2024
10376162 2024-04-05
godz. 12:00
Dolnośląskie Sukcesywna dostawa wody, soków i napojów do Restauracji Wałbrzyskiego Centrum Sportowo – Rekreacyjnego AQUA – ZDRÓJ Sp. z o.o. przy ul. Ratuszowej 6 w Wałbrzychu Przedmiotem zamów...
10379280 2024-04-09
godz. 10:00
Podkarpackie „DOSTAWY CHLEBA, BUŁKI TARTEJ ORAZ MĄKI PSZENNEJ DO ZAKŁADU KARNEGO W UHERCACH MINERALNYCH ORAZ ODDZIAŁU ZEWNĘTRZNEGO W ŚREDNIEJ WSI” Przedmiot zamówienia obejmuje dostawy chleba...
10380391 2024-04-26
godz. 11:00
Wielkopolskie Dostawy artykułów spożywczych do placówek Poznańskiego Zespołu Żłobków. Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia zawarto w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik nr 1 do umowy....
10342199 2024-04-27
godz. 11:00
Śląskie na Zakup żywności dla potrzeb mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w Lelowie -dostawę mięsa, produktów mięsnych i wędlin
10380392 2024-05-07
godz. 09:00
Mazowieckie Dostawa przetworów strączkowych dla Jednostki Wojskowej Nr 6021. Zamawiający udziela zamówienia w częściach, z których każda stanowi przedmiot odrębnego postępowania.Przedmiotem z...