Przetarg 7401346 - Dostawa warzyw i owoców Numer referencyjny:...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7401346
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2020-03-25 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa warzyw i owoców Numer referencyjny: AG.ZP.3320.27.20 Dostawa warzyw i owoców 42 zadania asortymentowe. Zadanie 1.CEBUL A ŚWIEŻA KLASA I - 2 500 kg Zadanie 2.CEBULA CZERWONA KLASA I - 70 kg Zadanie 3.a) KAPUSTA BIAŁA PÓŹNA KLASA Ib) KAPUSTA ŚWIEŻA BIAŁA MŁODA KLASA I a) 2 200 kg, b) 2 200 kg Zadanie 4.a) ZIEMNIAKI JADALNE PÓŹNE KLASA I b) ZIEMNIAKI JADALNE MŁODE KRAJOWE KLASA I a) 50 000 kg, b) 20 000 kg Zadanie 5.a) KAPUSTA KISZONA Z MARCHEWKĄ b) OGÓREK KISZONY a) 2 500 kg, b) 1 300 kg, Zadanie 6.KAPUSTA ŚWIEŻA PEKIŃSKA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 7. KOPEREK ZIELONY ŚWIEŻY NATKA - 100 kg Zadanie 8.OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY KLASA I - 900 kg Zadanie 9. OGÓREK SZKLARNIOWY ŚWIEŻY KLASA I - 1 300 kg Zadanie 10.PAPRYKA KRAJOWA CZERWONA KLASA I - 600 kg Zadanie 11.a) PIECZARKA GATUNEK I b) PIECZARKA tzw „mini” GATUNEK I a) 800 kg, b) 200 kg Zadanie 12.SAŁATA MASŁOWA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 13.a) SAŁATA LODOWA KLASA I b) MIX SAŁAT c) SAŁATA KARBOWANA DEKORACYJNA KOLOROWA (CZERWONA I ZIELONA) a) 40 kg, b) 30 kg, c) 5 kg Zadanie 14.BROKUŁY ŚWIEŻE KLASA I - 100 kg, Zadanie 15.KAPUSTA WŁOSKA KLASA I - 800 kg Zadanie 16.SZCZYPIOREK ŚWIEŻY KLASA I - 100 kg Zadanie 17.a) BURAKI ĆWIKŁOWE PÓŹNE KLASA I b)BURAK MŁODE WCZESNE KLASA I a) 6 500 kg, b) 2 500 kg Zadanie 18.CZOSNEK ŚWIEŻY KLASA I - 60 kg Zadanie 19.NATKA PIETRUSZKI ŚWIEŻA KLASA I - 50 kg Zadanie 20. PIETRUSZKA KORZEŃ PÓŹNA KLASA I - 4 200 kg, Zadanie 21.POR ŚWIEŻY KLASA I - 700 kg Zadanie 22. SELER KORZENIOWY ŚWIEŻY KLASA - 5 000 kg, Zadanie 23.a) MARCHEW ŚWIEŻA KLASA I b) MARCHEW MŁODA KLASA I a) 12 000 kg, b) 3 000 kg, Zadanie 24.POMIDORY ŚWIEŻE KLASA I - 2 700 kg Zadanie 25.RZODKIEWKA ŚWIEŻA KLASA I - 120 kg Zadanie 26.KALAFIOR ŚWIEŻY KLASA I - 1 000 kg Zadanie 27.BOTWINA KLASA I - 150 kg Zadanie 28. GROCH ŁUPANY POŁÓWKI KLASA I - 10 kg Zadanie 29.KAPUSTA ŚWIEŻA CZERWONA KLASA I - 1 500 kg Zadanie 30.GROCH JAŚ KARŁOWY KLASA I - 200 kg, Zadanie 31.CUKINIA ZIELONA ŚWIEŻA KLASA I - 30 kg Zadanie 32. RABARBAR ŚWIEŻY - 150 kg, Zadanie 33 a) BANANY KLASA I b) MANDARYNKI lub KLEMENTYNKI KLASA I c) POMARAŃCZA KLASA I d) WINOGRON BIAŁY, CZERWONY KLASA Ie) CYTRYNY KLASA I f) LIMONKI KLASA I g) KIWI KLASA Ih) OWOCE GRANATU KLASA I i) MANGO a) 400 kg, b) 300 kg, c) 80 kg, d) 10 kg, e) 600 kg, f) 5 kg, g) 300 kg, h) 5 kg, i) 5 kg, Zadanie 34.WIŚNIE KLASA I - 50 kg, Zadanie 35. ŚLIWKA WĘGIERKA ŚWIEŻA KLASA I - 20 kg Zadanie 36.TRUSKAWKA ŚWIEŻA KLASA I - 100 kg Zadanie 37.a) JABŁKA ŚWIEŻE LETNIE KLASA I b) JABŁKA KLASA I a) 1 100 kg, b) 12 000 kg Zadanie 38.SOCZEWICA ZIELONA lub CZERWONA KLASA I - 50 kg Zadanie 39.POMIDORY KOKTAJLOWE KLASA I - 10 kg, Zadanie 40.JARMUŻ - 10 kg Zadanie 41.CYKORIA SAŁATOWA ZIELONA LUB FIOLETOWA - 10 kg Zadanie 42 SELER NACIOWY - 20 kg **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie BZP nr: 540059091-N-2020 z dnia: 2020-04-04 Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: Numer sekcji: II Punkt: 4 W ogłoszeniu jest: Dostawa warzyw i owoców 42 zadania asortymentowe. Zadanie 1.CEBULA ŚWIEŻA KLASA I - 2 500 kg Zadanie 2. CEBULA CZERWONA KLASA I - 70 kg Zadanie 3.a) KAPUSTA BIAŁA PÓŹNA KLASA Ib) KAPUSTA ŚWIEŻA BIAŁA MŁODA KLASA I a) 2 200 kg, b) 2 200 kg Zadanie 4.a) ZIEMNIAKI JADALNE PÓŹNE KLASA I b) ZIEMNIAKI JADALNE MŁODE KRAJOWE KLASA I a) 50 000 kg, b) 20 000 kg Zadanie 5.a) KAPUSTA KISZONA Z MARCHEWKĄ b) OGÓREK KISZONY a) 2 500 kg, b) 1 300 kg, Zadanie 6.KAPUSTA ŚWIEŻA PEKIŃSKA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 7. KOPEREK ZIELONY ŚWIEŻY NATKA - 100 kg Zadanie 8.OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY KLASA I - 900 kg Zadanie 9. OGÓREK SZKLARNIOWY ŚWIEŻY KLASA I - 1 300 kg Zadanie 10.PAPRYKA KRAJOWA CZERWONA KLASA I - 600 kg Zadanie 11.a) PIECZARKA GATUNEK I b) PIECZARKA tzw „mini” GATUNEK I a) 800 kg, b) 200 kg Zadanie 12.SAŁATA MASŁOWA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 13.a) SAŁATA LODOWA KLASA I b) MIX SAŁAT c) SAŁATA KARBOWANA DEKORACYJNA KOLOROWA (CZERWONA I ZIELONA) a) 40 kg, b) 30 kg, c) 5 kg Zadanie 14.BROKUŁY ŚWIEŻE KLASA I - 100 kg, Zadanie 15.KAPUSTA WŁOSKA KLASA I - 800 kg Zadanie 16.SZCZYPIOREK ŚWIEŻY KLASA I - 100 kg Zadanie 17.a) BURAKI ĆWIKŁOWE PÓŹNE KLASA I b)BURAK MŁODE WCZESNE KLASA I a) 6 500 kg, b) 2 500 kg Zadanie 18.CZOSNEK ŚWIEŻY KLASA I - 60 kg Zadanie 19.NATKA PIETRUSZKI ŚWIEŻA KLASA I - 50 kg Zadanie 20. PIETRUSZKA KORZEŃ PÓŹNA KLASA I - 4 200 kg, Zadanie 21.POR ŚWIEŻY KLASA I - 700 kg Zadanie 22. SELER KORZENIOWY ŚWIEŻY KLASA - 5 000 kg, Zadanie 23.a) MARCHEW ŚWIEŻA KLASA I b) MARCHEW MŁODA KLASA I a) 12 000 kg, b) 3 000 kg, Zadanie 24.POMIDORY ŚWIEŻE KLASA I - 2 700 kg Zadanie 25.RZODKIEWKA ŚWIEŻA KLASA I - 120 kg Zadanie 26.KALAFIOR ŚWIEŻY KLASA I - 1 000 kg Zadanie 27. BOTWINA KLASA I - 150 kg Zadanie 28. GROCH ŁUPANY POŁÓWKI KLASA I - 10 kg Zadanie 29.KAPUSTA ŚWIEŻA CZERWONA KLASA I - 1 500 kg Zadanie 30.GROCH JAŚ KARŁOWY KLASA I - 200 kg, Zadanie 31.CUKINIA ZIELONA ŚWIEŻA KLASA I - 30 kg Zadanie 32. RABARBAR ŚWIEŻY - 150 kg, Zadanie 33 a) BANANY KLASA I b) MANDARYNKI lub KLEMENTYNKI KLASA I c) POMARAŃCZA KLASA I d) WINOGRON BIAŁY, CZERWONY KLASA Ie) CYTRYNY KLASA I f) LIMONKI KLASA I g) KIWI KLASA I h) OWOCE GRANATU KLASA I i) MANGO a) 400 kg, b) 300 kg, c) 80 kg, d) 10 kg, e) 600 kg,f) 5 kg, g) 300 kg, h) 5 kg, i) 5 kg, Zadanie 34. WIŚNIE KLASA I - 50 kg, Zadanie 35. ŚLIWKA WĘGIERKA ŚWIEŻA KLASA I - 20 kg Zadanie 36.TRUSKAWKA ŚWIEŻA KLASA I - 100 kg Zadanie 37.a) JABŁKA ŚWIEŻE LETNIE KLASA I b) JABŁKA KLASA I a) 1 100 kg, b) 12 000 kg Zadanie 38.SOCZEWICA ZIELONA lub CZERWONA KLASA I - 50 kg Zadanie 39.POMIDORY KOKTAJLOWE KLASA I - 10 kg, Zadanie 40.JARMUŻ - 10 kg Zadanie 41.CYKORIA SAŁATOWA ZIELONA LUB FIOLETOWA - 10 kg Zadanie 42 SELER NACIOWY - 20 kg W ogłoszeniu powinno być: Dostawa warzyw i owoców 43 zadania asortymentowe. Zadanie 1.CEBULA ŚWIEŻA KLASA I - 2 500 kg Zadanie 2. CEBULA CZERWONA KLASA I - 70 kg Zadanie 3.a) KAPUSTA BIAŁA PÓŹNA KLASA Ib) KAPUSTA ŚWIEŻA BIAŁA MŁODA KLASA I a) 2 200 kg, b) 2 200 kg Zadanie 4.a) ZIEMNIAKI JADALNE PÓŹNE KLASA I b) ZIEMNIAKI JADALNE MŁODE KRAJOWE KLASA I a) 50 000 kg, b) 20 000 kg Zadanie 5a) KAPUSTA KISZONA Z MARCHEWKĄ - 2 500 kg Zadanie 5b) OGÓREK KISZONY - 1 300 kg, Zadanie 6.KAPUSTA ŚWIEŻA PEKIŃSKA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 7. KOPEREK ZIELONY ŚWIEŻY NATKA - 100 kg Zadanie 8.OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY KLASA I - 900 kg Zadanie 9. OGÓREK SZKLARNIOWY ŚWIEŻY KLASA I - 1 300 kg Zadanie 10.PAPRYKA KRAJOWA CZERWONA KLASA I - 600 kg Zadanie 11.a) PIECZARKA GATUNEK I b) PIECZARKA tzw „mini” GATUNEK I a) 800 kg, b) 200 kg Zadanie 12.SAŁATA MASŁOWA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 13.a) SAŁATA LODOWA KLASA I b) MIX SAŁAT c) SAŁATA KARBOWANA DEKORACYJNA KOLOROWA (CZERWONA I ZIELONA) a) 40 kg, b) 30 kg, c) 5 kg Zadanie 14.BROKUŁY ŚWIEŻE KLASA I - 100 kg, Zadanie 15.KAPUSTA WŁOSKA KLASA I - 800 kg Zadanie 16.SZCZYPIOREK ŚWIEŻY KLASA I - 100 kg Zadanie 17.a) BURAKI ĆWIKŁOWE PÓŹNE KLASA I b)BURAK MŁODE WCZESNE KLASA I a) 6 500 kg, b) 2 500 kg Zadanie 18.CZOSNEK ŚWIEŻY KLASA I - 60 kg Zadanie 19.NATKA PIETRUSZKI ŚWIEŻA KLASA I - 50 kg Zadanie 20. PIETRUSZKA KORZEŃ PÓŹNA KLASA I - 4 200 kg, Zadanie 21.POR ŚWIEŻY KLASA I - 700 kg Zadanie 22. SELER KORZENIOWY ŚWIEŻY KLASA - 5 000 kg, Zadanie 23.a) MARCHEW ŚWIEŻA KLASA I b) MARCHEW MŁODA KLASA I a) 12 000 kg, b) 3 000 kg, Zadanie 24.POMIDORY ŚWIEŻE KLASA I - 2 700 kg Zadanie 25. RZODKIEWKA ŚWIEŻA KLASA I - 120 kg Zadanie 26.KALAFIOR ŚWIEŻY KLASA I - 1 000 kg Zadanie 27. BOTWINA KLASA I - 150 kg Zadanie 28. GROCH ŁUPANY POŁÓWKI KLASA I - 10 kg Zadanie 29.KAPUSTA ŚWIEŻA CZERWONA KLASA I - 1 500 kg Zadanie 30.GROCH JAŚ KARŁOWY KLASA I - 200 kg, Zadanie 31.CUKINIA ZIELONA ŚWIEŻA KLASA I - 30 kg Zadanie 32. RABARBAR ŚWIEŻY - 150 kg, Zadanie 33 a) BANANY KLASA I b) MANDARYNKI lub KLEMENTYNKI KLASA I c) POMARAŃCZA KLASA I d) WINOGRON BIAŁY, CZERWONY KLASA Ie) CYTRYNY KLASA I f) LIMONKI KLASA I g) KIWI KLASA I h) OWOCE GRANATU KLASA I i) MANGO a) 400 kg, b) 300 kg, c) 80 kg, d) 10 kg, e) 600 kg,f) 5 kg, g) 300 kg, h) 5 kg, i) 5 kg, Zadanie 34. WIŚNIE KLASA I - 50 kg, Zadanie 35. ŚLIWKA WĘGIERKA ŚWIEŻA KLASA I - 20 kg Zadanie 36.TRUSKAWKA ŚWIEŻA KLASA I - 100 kg Zadanie 37.a) JABŁKA ŚWIEŻE LETNIE KLASA I b) JABŁKA KLASA I a) 1 100 kg, b) 12 000 kg Zadanie 38.SOCZEWICA ZIELONA lub CZERWONA KLASA I - 50 kg Zadanie 39.POMIDORY KOKTAJLOWE KLASA I - 10 kg, Zadanie 40.JARMUŻ - 10 kg Zadanie 41.CYKORIA SAŁATOWA ZIELONA LUB FIOLETOWA - 10 kg Zadanie 42 SELER NACIOWY - 20 kg Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: Numer sekcji: III Punkt: 6 W ogłoszeniu jest: 1) Szczegółowy wykaz składników użytych do produkcji oferowanych wyrobów, z wyszczególnieniem alergenów. Wskazane alergeny muszą być zgodne z rozporządzeniem UE nr 1169/2011 – dot. zadania 5. 2) Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej. W ogłoszeniu powinno być: 1) Szczegółowy wykaz składników użytych do produkcji oferowanych wyrobów, z wyszczególnieniem alergenów. Wskazane alergeny muszą być zgodne z rozporządzeniem UE nr 1169/2011 – dot. zadania 5 a i 5 b. 2)Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej. Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: Numer sekcji: IV Punkt: 6.2 W ogłoszeniu jest: Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: Data: 2020-04-03, godzina: 11:00 W ogłoszeniu powinno być: Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: Data: 2020-04-09, godzina: 11:00 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15300000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |