Przetarg 7401346 - Dostawa warzyw i owoców Numer referencyjny:...

   
Analizuj Zamówienie 7401346 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2020-03-25
przedmiot ogłoszenia
Dostawa warzyw i owoców
Numer referencyjny: AG.ZP.3320.27.20

Dostawa warzyw i owoców 42 zadania asortymentowe. Zadanie 1.CEBUL
A ŚWIEŻA KLASA I - 2 500 kg Zadanie 2.CEBULA CZERWONA KLASA I - 70 kg Zadanie 3.a) KAPUSTA BIAŁA PÓŹNA KLASA Ib) KAPUSTA ŚWIEŻA BIAŁA MŁODA KLASA I a) 2 200 kg, b) 2 200 kg Zadanie 4.a) ZIEMNIAKI JADALNE PÓŹNE KLASA I b) ZIEMNIAKI JADALNE MŁODE KRAJOWE KLASA I a) 50 000 kg, b) 20 000 kg Zadanie 5.a) KAPUSTA KISZONA Z MARCHEWKĄ b) OGÓREK KISZONY a) 2 500 kg, b) 1 300 kg, Zadanie 6.KAPUSTA ŚWIEŻA PEKIŃSKA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 7. KOPEREK ZIELONY ŚWIEŻY NATKA - 100 kg Zadanie 8.OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY KLASA I - 900 kg Zadanie 9. OGÓREK SZKLARNIOWY ŚWIEŻY KLASA I - 1 300 kg Zadanie 10.PAPRYKA
KRAJOWA CZERWONA KLASA I - 600 kg Zadanie 11.a) PIECZARKA GATUNEK I b) PIECZARKA tzw „mini” GATUNEK I a) 800 kg, b) 200 kg Zadanie 12.SAŁATA MASŁOWA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 13.a) SAŁATA LODOWA KLASA I b) MIX SAŁAT c) SAŁATA KARBOWANA DEKORACYJNA KOLOROWA (CZERWONA I ZIELONA) a) 40 kg, b) 30 kg, c) 5 kg Zadanie 14.BROKUŁY ŚWIEŻE KLASA I - 100 kg, Zadanie 15.KAPUSTA WŁOSKA KLASA I - 800 kg Zadanie 16.SZCZYPIOREK ŚWIEŻY KLASA I - 100 kg Zadanie 17.a) BURAKI ĆWIKŁOWE PÓŹNE KLASA I b)BURAK MŁODE WCZESNE KLASA I a) 6 500 kg, b) 2 500 kg Zadanie 18.CZOSNEK ŚWIEŻY KLASA I - 60 kg Zadanie 19.NATKA PIETRUSZKI ŚWIEŻA KLASA I - 50 kg Zadanie 20. PIETRUSZKA KORZEŃ PÓŹNA KLASA I - 4 200 kg, Zadanie 21.POR ŚWIEŻY KLASA I - 700 kg Zadanie 22. SELER KORZENIOWY ŚWIEŻY KLASA - 5 000 kg, Zadanie 23.a) MARCHEW ŚWIEŻA KLASA I b) MARCHEW MŁODA KLASA I a) 12 000 kg, b) 3 000 kg, Zadanie 24.POMIDORY ŚWIEŻE KLASA I - 2 700 kg Zadanie 25.RZODKIEWKA ŚWIEŻA KLASA I - 120 kg Zadanie 26.KALAFIOR ŚWIEŻY KLASA I - 1 000 kg Zadanie 27.BOTWINA KLASA I - 150 kg Zadanie 28. GROCH ŁUPANY POŁÓWKI KLASA I - 10 kg Zadanie 29.KAPUSTA ŚWIEŻA CZERWONA KLASA I - 1 500 kg Zadanie 30.GROCH JAŚ KARŁOWY KLASA I - 200 kg, Zadanie 31.CUKINIA ZIELONA ŚWIEŻA KLASA I - 30 kg Zadanie 32. RABARBAR ŚWIEŻY - 150 kg, Zadanie 33 a) BANANY KLASA I b) MANDARYNKI lub KLEMENTYNKI KLASA I c) POMARAŃCZA KLASA I d) WINOGRON BIAŁY, CZERWONY KLASA Ie) CYTRYNY KLASA I f) LIMONKI KLASA I g) KIWI KLASA Ih) OWOCE GRANATU KLASA I i) MANGO a) 400 kg, b) 300 kg, c) 80 kg, d) 10 kg, e) 600 kg, f) 5 kg, g) 300 kg, h) 5 kg, i) 5 kg, Zadanie 34.WIŚNIE KLASA I - 50 kg, Zadanie 35. ŚLIWKA WĘGIERKA ŚWIEŻA KLASA I - 20 kg Zadanie 36.TRUSKAWKA ŚWIEŻA KLASA I - 100 kg Zadanie 37.a) JABŁKA ŚWIEŻE LETNIE KLASA I b) JABŁKA KLASA I a) 1 100 kg, b) 12 000 kg Zadanie 38.SOCZEWICA ZIELONA lub CZERWONA KLASA I - 50 kg Zadanie 39.POMIDORY KOKTAJLOWE KLASA I - 10 kg, Zadanie 40.JARMUŻ - 10 kg Zadanie 41.CYKORIA SAŁATOWA ZIELONA LUB FIOLETOWA - 10 kg Zadanie 42 SELER NACIOWY - 20 kg

****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie BZP nr: 540059091-N-2020 z dnia: 2020-04-04
Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: II
Punkt: 4
W ogłoszeniu jest:
Dostawa warzyw i owoców 42 zadania asortymentowe. Zadanie 1.CEBULA ŚWIEŻA KLASA I - 2 500 kg Zadanie 2. CEBULA CZERWONA KLASA I - 70 kg Zadanie 3.a) KAPUSTA BIAŁA PÓŹNA KLASA Ib) KAPUSTA ŚWIEŻA BIAŁA MŁODA KLASA I a) 2 200 kg, b) 2 200 kg Zadanie 4.a) ZIEMNIAKI JADALNE PÓŹNE KLASA I b) ZIEMNIAKI JADALNE MŁODE KRAJOWE KLASA I a) 50 000 kg, b) 20 000 kg Zadanie 5.a) KAPUSTA KISZONA Z MARCHEWKĄ b) OGÓREK KISZONY a) 2 500 kg, b) 1 300 kg, Zadanie 6.KAPUSTA ŚWIEŻA PEKIŃSKA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 7. KOPEREK ZIELONY ŚWIEŻY NATKA - 100 kg Zadanie 8.OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY KLASA I - 900 kg Zadanie 9. OGÓREK SZKLARNIOWY ŚWIEŻY KLASA I - 1 300 kg Zadanie 10.PAPRYKA KRAJOWA CZERWONA KLASA I - 600 kg Zadanie 11.a) PIECZARKA GATUNEK I b) PIECZARKA tzw „mini” GATUNEK I a) 800 kg, b) 200 kg Zadanie 12.SAŁATA MASŁOWA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 13.a) SAŁATA LODOWA KLASA I b) MIX SAŁAT c) SAŁATA KARBOWANA DEKORACYJNA KOLOROWA (CZERWONA I ZIELONA) a) 40 kg, b) 30 kg, c) 5 kg Zadanie 14.BROKUŁY ŚWIEŻE KLASA I - 100 kg, Zadanie 15.KAPUSTA WŁOSKA KLASA I - 800 kg
Zadanie 16.SZCZYPIOREK ŚWIEŻY KLASA I - 100 kg Zadanie 17.a) BURAKI ĆWIKŁOWE PÓŹNE KLASA I b)BURAK MŁODE WCZESNE KLASA I a) 6 500 kg, b) 2 500 kg Zadanie 18.CZOSNEK ŚWIEŻY KLASA I - 60 kg Zadanie 19.NATKA PIETRUSZKI ŚWIEŻA KLASA I - 50 kg Zadanie 20. PIETRUSZKA KORZEŃ PÓŹNA KLASA I - 4 200 kg, Zadanie 21.POR ŚWIEŻY KLASA I - 700 kg Zadanie 22. SELER KORZENIOWY ŚWIEŻY KLASA - 5 000 kg, Zadanie 23.a) MARCHEW ŚWIEŻA KLASA I b) MARCHEW MŁODA KLASA I a) 12 000 kg, b) 3 000 kg, Zadanie 24.POMIDORY ŚWIEŻE KLASA I - 2 700 kg Zadanie 25.RZODKIEWKA ŚWIEŻA KLASA I - 120 kg Zadanie 26.KALAFIOR ŚWIEŻY KLASA I - 1 000 kg Zadanie 27. BOTWINA KLASA I - 150 kg Zadanie 28. GROCH ŁUPANY POŁÓWKI KLASA I - 10 kg
Zadanie 29.KAPUSTA ŚWIEŻA CZERWONA KLASA I - 1 500 kg Zadanie 30.GROCH JAŚ KARŁOWY KLASA I - 200 kg, Zadanie 31.CUKINIA ZIELONA ŚWIEŻA KLASA I - 30 kg Zadanie 32. RABARBAR ŚWIEŻY - 150 kg, Zadanie 33 a) BANANY KLASA I b) MANDARYNKI lub KLEMENTYNKI KLASA I c) POMARAŃCZA KLASA I d) WINOGRON
BIAŁY, CZERWONY KLASA Ie) CYTRYNY KLASA I f) LIMONKI KLASA I g) KIWI KLASA I h) OWOCE GRANATU KLASA I i) MANGO a) 400 kg, b) 300 kg, c) 80 kg, d) 10 kg, e) 600 kg,f) 5 kg, g) 300 kg, h) 5 kg, i) 5 kg, Zadanie 34. WIŚNIE KLASA I - 50 kg, Zadanie 35. ŚLIWKA WĘGIERKA ŚWIEŻA KLASA I - 20 kg Zadanie 36.TRUSKAWKA ŚWIEŻA KLASA I - 100 kg Zadanie 37.a) JABŁKA ŚWIEŻE LETNIE KLASA I b) JABŁKA KLASA I a) 1 100 kg, b) 12 000 kg Zadanie 38.SOCZEWICA ZIELONA lub CZERWONA KLASA I - 50 kg Zadanie 39.POMIDORY KOKTAJLOWE KLASA I - 10 kg, Zadanie 40.JARMUŻ - 10 kg Zadanie 41.CYKORIA SAŁATOWA ZIELONA LUB FIOLETOWA - 10 kg Zadanie 42 SELER NACIOWY - 20 kg
W ogłoszeniu powinno być:
Dostawa warzyw i owoców 43 zadania asortymentowe. Zadanie 1.CEBULA ŚWIEŻA KLASA I - 2 500 kg Zadanie 2. CEBULA CZERWONA KLASA I - 70 kg Zadanie 3.a) KAPUSTA BIAŁA PÓŹNA KLASA Ib) KAPUSTA ŚWIEŻA BIAŁA MŁODA KLASA I a) 2 200 kg, b) 2 200 kg Zadanie 4.a) ZIEMNIAKI JADALNE PÓŹNE KLASA I b) ZIEMNIAKI JADALNE MŁODE KRAJOWE KLASA I a) 50 000 kg, b) 20 000 kg Zadanie 5a) KAPUSTA KISZONA Z MARCHEWKĄ - 2 500 kg Zadanie 5b) OGÓREK KISZONY - 1 300 kg, Zadanie 6.KAPUSTA ŚWIEŻA PEKIŃSKA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 7. KOPEREK ZIELONY ŚWIEŻY NATKA - 100 kg Zadanie 8.OGÓREK GRUNTOWY ŚWIEŻY KLASA I - 900 kg Zadanie 9. OGÓREK SZKLARNIOWY ŚWIEŻY KLASA I - 1 300 kg Zadanie 10.PAPRYKA KRAJOWA CZERWONA KLASA I - 600 kg Zadanie 11.a) PIECZARKA GATUNEK I b) PIECZARKA tzw „mini” GATUNEK I a) 800 kg, b) 200 kg Zadanie 12.SAŁATA MASŁOWA KLASA I - 1 300 kg Zadanie 13.a) SAŁATA LODOWA KLASA I b) MIX SAŁAT c) SAŁATA KARBOWANA DEKORACYJNA KOLOROWA (CZERWONA I ZIELONA) a) 40 kg, b) 30 kg, c) 5 kg Zadanie 14.BROKUŁY ŚWIEŻE KLASA I - 100 kg, Zadanie 15.KAPUSTA WŁOSKA KLASA I - 800 kg Zadanie 16.SZCZYPIOREK ŚWIEŻY KLASA I - 100 kg Zadanie 17.a) BURAKI ĆWIKŁOWE PÓŹNE KLASA I b)BURAK MŁODE WCZESNE KLASA I a) 6 500 kg, b) 2 500 kg Zadanie 18.CZOSNEK ŚWIEŻY KLASA I - 60 kg Zadanie 19.NATKA PIETRUSZKI ŚWIEŻA KLASA I - 50 kg Zadanie 20. PIETRUSZKA KORZEŃ PÓŹNA KLASA I - 4 200 kg, Zadanie 21.POR ŚWIEŻY KLASA I - 700 kg Zadanie 22. SELER KORZENIOWY ŚWIEŻY KLASA - 5 000 kg, Zadanie 23.a) MARCHEW ŚWIEŻA KLASA I b) MARCHEW MŁODA KLASA I a) 12 000 kg, b) 3 000 kg, Zadanie 24.POMIDORY ŚWIEŻE KLASA I - 2 700 kg Zadanie 25. RZODKIEWKA ŚWIEŻA KLASA I - 120 kg Zadanie 26.KALAFIOR ŚWIEŻY KLASA I - 1 000 kg Zadanie 27. BOTWINA KLASA I - 150 kg Zadanie 28. GROCH ŁUPANY POŁÓWKI KLASA I - 10 kg
Zadanie 29.KAPUSTA ŚWIEŻA CZERWONA KLASA I - 1 500 kg Zadanie 30.GROCH JAŚ KARŁOWY KLASA I - 200 kg, Zadanie 31.CUKINIA ZIELONA ŚWIEŻA KLASA I - 30 kg Zadanie 32. RABARBAR ŚWIEŻY - 150 kg, Zadanie 33 a) BANANY KLASA I b) MANDARYNKI lub KLEMENTYNKI KLASA I c) POMARAŃCZA KLASA I d) WINOGRON BIAŁY, CZERWONY KLASA Ie) CYTRYNY KLASA I f) LIMONKI KLASA I g) KIWI KLASA I h) OWOCE GRANATU KLASA I i) MANGO a) 400 kg, b) 300 kg, c) 80 kg, d) 10 kg, e) 600 kg,f) 5 kg, g) 300 kg, h) 5 kg, i) 5 kg, Zadanie 34. WIŚNIE KLASA I - 50 kg, Zadanie 35. ŚLIWKA WĘGIERKA ŚWIEŻA KLASA I - 20 kg Zadanie 36.TRUSKAWKA ŚWIEŻA KLASA I - 100 kg Zadanie 37.a) JABŁKA ŚWIEŻE LETNIE KLASA I b) JABŁKA KLASA I a) 1 100 kg, b) 12 000 kg Zadanie 38.SOCZEWICA ZIELONA lub CZERWONA KLASA I - 50 kg Zadanie 39.POMIDORY KOKTAJLOWE KLASA I - 10 kg, Zadanie 40.JARMUŻ - 10 kg Zadanie 41.CYKORIA SAŁATOWA ZIELONA LUB FIOLETOWA - 10 kg Zadanie 42 SELER NACIOWY - 20 kg


Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: III
Punkt: 6
W ogłoszeniu jest:
1) Szczegółowy wykaz składników użytych do produkcji oferowanych wyrobów, z wyszczególnieniem alergenów. Wskazane alergeny muszą być zgodne z rozporządzeniem UE nr 1169/2011 – dot. zadania 5. 2) Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej.
W ogłoszeniu powinno być:
1) Szczegółowy wykaz składników użytych do produkcji oferowanych wyrobów, z wyszczególnieniem alergenów. Wskazane alergeny muszą być zgodne z rozporządzeniem UE nr
1169/2011 – dot. zadania 5 a i 5 b. 2)Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli organów Państwowej Inspekcji Sanitarnej.


Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst:
Numer sekcji: IV
Punkt: 6.2
W ogłoszeniu jest:
Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-04-03, godzina: 11:00
W ogłoszeniu powinno być:
Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-04-09, godzina: 11:00
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15300000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Lubelskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Lubelskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10315194 2024-04-17
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest: DOSTAWA – INDYWIDUALNE RACJE ŻYWNOŚCIOWE „S-RS” wg zestawienia asortymentowo-ilościowego zawartego w formularzu ofertowym zgodnie z Załącznikiem nr 1...
10424504 2024-04-17
godz. 10:00
Opolskie Zakup wraz z dostawą jaj konsumpcyjnych świeżych PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Jaja konsumpcyjne świeże pochodzące od kury domowej, świeże klasy M - nie poddane żadnym zabiegom konser...
10318295 2024-04-22
godz. 09:00
Śląskie 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa różnych produktów spożywczych do Aresztu Śledczego w Bytomiu; ul. Wrocławska 4, 41-902 Bytom oraz Oddziału Zewnętrznego w Zabrzu; ul. ks. Paw...
10432902 2024-04-23
godz. 08:00
Mazowieckie Przedmiotem zamówienia są Dostawy artykułów spożywczych do Ośrodka Szkoleniowego NIK w Goławicach Drugich, 05-180 Pomiechówek. BGO-BGZ.25.24.2024.DP
10447573 2024-04-24
godz. 09:00
Pomorskie Dostawy wyrobów ciastkarskich i ciasta. Przedmiotem zamówienia są dostawy wyrobów ciastkarskich i ciasta tj. ciasta, pączek z dżemem, drożdżówka, ciastko francuskie w ilości 6 000...
10449699 2024-04-24
godz. 09:00
Opolskie Dostawa warzyw i owoców w rozbicie na 2 samodzielne części.
10450813 2024-04-25
godz. 08:00
Łódzkie Zakup i dostawa brakujących ziemniaków sadzeniaków Część 1: Kwalifikowane ziemniaki sadzeniaki odmiany Lady Rosetta Tona 24,20 Gospodarstwo w Żelaznej Część 2: Kwalifikowane z...
10450379 2024-04-26
godz. 09:30
Wielkopolskie Dostawy pieczywa oraz przypraw i innych produktów spożywczych Część 1: Dostawy pieczywaOpis: Zadanie nr 1: Dostawy pieczywa .W skład niniejszego przedmiotu zamówienia wchodzą nastę...
10380425 2024-04-26
godz. 12:00
Mazowieckie Dostawa cukru i herbaty (podział na 2 części) Przedmiotem zamówienia jest jednorazowa dostawa do jednostek organizacyjnych Zamawiającego (magazynów), poniższych artykułów zwanych d...
10380346 2024-04-29
godz. 09:00
Wielkopolskie Dostawy warzyw i owoców oraz jaj do placówek Poznańskiego Zespołu Żłobków Dostawy świeżych warzyw i owoców oraz jaj do placówek Poznańskiego Zespołu Żłobków. Szczegółowy o...