Przetarg 8043426 - Dostawa sprzętu gastronomicznego Numer referencyjny:...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8043426
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2021-03-26 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa sprzętu gastronomicznego Numer referencyjny: 43/2021 Piec konwekcyjno-parowy elektryczny 20 półkowy, Patelnia elektryczna o pow. 0,5 m2, Kocioł elektryczny 200 lPrzedmiotem zamówienia jest dostawa:— piec konwekcyjno-parowy elektryczny 20 półkowy – 2 szt.— patelnia elektryczna o pow. 0,5 m2 – 2 szt.— kocioł elektryczny 200 l – 1 szt. Komora chłodnicza składana 7,5 m3, Komora chłodnicza składana 4,5 m3Przedmiotem zamówienia jest dostawa:— komory chłodniczej składanej 7,5 m3 – 3 szt.,— komory chłodniczej składanej 4,5 m3 – 2 szt. Maszyna do mycia garnków i tac kapturowa, Zmywarka kapturowa do mycia naczyńPrzedmiotem zamówienia jest dostawa:— maszyna do mycia garnków i tac kapturowa szt. 2,— zmywarka kapturowa do mycia naczyń – szt. 3. Krajalnica automatyczna do sera i wędlin, Krajalnica pieczywaPrzedmiotem zamówienia jest dostawa:— krajalnica automatyczna do sera i wędlin – 12 szt.,— krajalnica pieczywa – 4 szt. |
branża | Elektronika, RTV, AGD, multimedia |
podbranża | sprzęt gospodarstwa domowego |
kody CPV | 34144210, 42210000, 42215100, 42510000, 42959000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |