Przetarg - Dostawa różnych produktów spożywczych. Numer...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 6338368
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2018-10-10 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa różnych produktów spożywczych. Numer referencyjny: ZP.261.28-Z.2018, Postępowanie nr 90 1. Przedmiotem zamówienia są d ostawy różnych produktów spożywczych wyszczególnionych w Częściach dla Klinicznego Szpitala Wojewódzkiego Nr 1 im. Fryderyka Chopina w Rzeszowie, a w tym: - Część nr 1: Różne produkty spożywcze, w tym m.in.: Dżemy, kompoty, koncentrat pomidorowy, miód naturalny, ogórki konserwowe, olej rzepakowy, przyprawy, syropy, soki; - Część nr 2: Różne produkty spożywcze, w tym m.in.: Przyprawy, biszkopty, cukier, herbaty, kasze, makarony, mąki, ryż, sól, suchary; - Część nr 3: Warzywa, owoce mrożone; - Część nr 4: Ryby i konserwy rybne; - Część nr 5: Pieczywo - chleb mieszany, graham, bułki, bułka tarta extra; 2. Szczegółowy opis przedmiotów zamówienia oraz orientacyjne ilości dostaw w okresie objętym zamówieniem określają Formularze cenowo – ofertowe dla poszczególnych Części (Załączniki nr 1 do SIWZ), będące integralną częścią SIWZ. 3. Zakres zamówienia obejmuje dostawę przedmiotów zamówienia w ilościach wyszczególnionych w Formularzach cenowo - ofertowych (Załączniki nr 1 do SIWZ). 4. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert równoważnych. ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: Różne produkty spożywcze 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy różnych produktów spożywczych w tym m.in.: Dżemy, kompoty, koncentrat pomidorowy, miód naturalny, ogórki konserwowe, olej rzepakowy, przyprawy, syropy, soki; 2. Szczegółowy opis przedmiotów zamówienia oraz orientacyjne ilości dostaw w okresie objętym zamówieniem określa Formularz cenowo – ofertowy dla Części nr 1 (Załącznik nr 1 do SIWZ), będący integralną częścią SIWZ. 3. Zakres zamówienia obejmuje dostawę przedmiotów zamówienia w ilościach wyszczególnionych w Formularzu cenowo - ofertowym (Załącznik nr 1 do SIWZ). Część nr: 2 Nazwa: Różne produkty spożywcze 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy różnych produktów spożywczych w tym m.in.: Przyprawy, biszkopty, cukier, herbaty, kasze, makarony, mąki, ryż, sól, suchary; 2. Szczegółowy opis przedmiotów zamówienia oraz orientacyjne ilości dostaw w okresie objętym zamówieniem określa Formularz cenowo – ofertowy dla Części nr 2 (Załącznik nr 1 do SIWZ), będący integralną częścią SIWZ. 3. Zakres zamówienia obejmuje dostawę przedmiotów zamówienia w ilościach wyszczególnionych w Formularzu cenowo - ofertowym (Załącznik nr 1 do SIWZ). Część nr: 3 Nazwa: Warzywa, owoce mrożone 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy różnych produktów spożywczych: Warzywa, owoce mrożone. 2. Szczegółowy opis przedmiotów zamówienia oraz orientacyjne ilości dostaw w okresie objętym zamówieniem określa Formularz cenowo – ofertowy dla Części nr 3 (Załącznik nr 1 do SIWZ), będący integralną częścią SIWZ. 3. Zakres zamówienia obejmuje dostawę przedmiotów zamówienia w ilościach wyszczególnionych w Formularzu cenowo - ofertowym (Załącznik nr 1 do SIWZ). Część nr: 4 Nazwa: Ryby i konserwy rybne 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy różnych produktów spożywczych: Ryby i konserwy rybne; 2. Szczegółowy opis przedmiotów zamówienia oraz orientacyjne ilości dostaw w okresie objętym zamówieniem określa Formularz cenowo – ofertowy dla Części nr 4 (Załącznik nr 1 do SIWZ), będący integralną częścią SIWZ. 3. Zakres zamówienia obejmuje dostawę przedmiotów zamówienia w ilościach wyszczególnionych w Formularzu cenowo - ofertowym (Załącznik nr 1 do SIWZ). Część nr: 5 Nazwa: Pieczywo 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy różnych produktów spożywczych: Pieczywo - chleb mieszany, graham, bułki, bułka tarta extra; 2. Szczegółowy opis przedmiotów zamówienia oraz orientacyjne ilości dostaw w okresie objętym zamówieniem określa Formularz cenowo – ofertowy dla Części nr 5 (Załącznik nr 1 do SIWZ), będący integralną częścią SIWZ. 3. Zakres zamówienia obejmuje dostawę przedmiotów zamówienia w ilościach wyszczególnionych w Formularzu cenowo - ofertowym (Załącznik nr 1 do SIWZ). **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie BZP nr: 500248909-N-2018 z dnia: 2018-10-16 Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: Numer sekcji: IV Punkt: 6.2) W ogłoszeniu jest: Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: Data: 2018-10-22, godzina: 09:00, W ogłoszeniu powinno być: Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: Data: 2018-10-24, godzina: 09:00, Miejsce, w którym znajduje się zmieniany tekst: Numer sekcji: IV Punkt: 6.6) W ogłoszeniu jest: Informacje dodatkowe: 1.Termin otwarcia ofert: 22.10.2018r. o godzinie 10:00. (...) W ogłoszeniu powinno być: Informacje dodatkowe: 1.Termin otwarcia ofert: 24.10.2018r. o godzinie 10:00. (...) |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 3142100, 3221000, 14410000, 15220000, 15320000, 15330000, 15331170, 15332290, 15411100, 15612000, 15614100, 15800000, 15810000, 15831200, 15851100, 15863000, 15870000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podkarpackie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podkarpackie |