Przetarg 9948624 - Dostawa różnych artykułów spożywczych z podziałem na...

   
Analizuj Zamówienie 9948624 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2023-09-19
przedmiot ogłoszenia
Dostawa różnych artykułów spożywczych z podziałem na części dla Szpitala Powiatowego w Nowej Dębie.

Część 1: Pakiet nr 1: Produ
kty mleczarskie. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 2a do SWZ - Opis przedmiotu zamówienia – Formularz asortymentowo-cenowy.Zamawiający wymaga zaoferowania przedmiotu zamówienia, który:- spełnia wymagania opisane w Opisach przedmiotu zamówienia – Formularzach asortymentowo-cenowych, dotyczących danych części zamówienia,- jest wysokiej jakości,- jakość odpowiada klasie produktów pierwszego gatunku/klasy.Artykuły żywnościowe będące przedmiotem dostawy muszą posiadać oznaczony, odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności zapewniający jego bezpieczne spożycie oraz być wyprodukowane i wprowadzone do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami w szczególności z:- Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.2023 poz. 1448 z późn. zm.)- Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 15 stycznia 2008 r. w sprawie wykazu substancji, których stosowanie jest dozwolone w procesie wytwarzania lub przetwarzania materiałów i wyrobów z innych tworzyw niż tworzywa sztuczne przeznaczonych do kontaktu z żywności (Dz.U. 2008, poz. 17.113)Do każdej partii towaru powinien być dołączony: atest, certyfikat, etykieta.

Część 2: Pakiet nr 2: Owoce i warzywa. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 2b do SWZ - Opis przedmiotu zamówienia – Formularz asortymentowo-cenowy.Zamawiający wymaga zaoferowania przedmiotu zamówienia, który:- spełnia wymagania opisane w Opisach przedmiotu zamówienia – Formularzach asortymentowo-cenowych, dotyczących danych części zamówienia,- jest wysokiej jakości,- jakość odpowiada klasie produktów pierwszego gatunku/klasy.Artykuły żywnościowe będące przedmiotem dostawy muszą posiadać oznaczony, odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności zapewniający jego bezpieczne spożycie oraz być wyprodukowane i wprowadzone do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami w szczególności z:- Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.2023 poz. 1448 z późn. zm.)- Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 15 stycznia 2008 r. w sprawie wykazu substancji, których stosowanie jest dozwolone w procesie wytwarzania lub przetwarzania materiałów i wyrobów z innych tworzyw niż tworzywa sztuczne przeznaczonych do kontaktu z żywności (Dz.U. 2008, poz. 17.113)Do każdej partii towaru powinien być dołączony: atest, certyfikat, etykieta.

Część 3: Pakiet nr 3: Mrożone owoce i warzywa. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 2c do SWZ - Opis przedmiotu zamówienia – Formularz asortymentowo-cenowy.Zamawiający wymaga zaoferowania przedmiotu zamówienia, który:- spełnia wymagania opisane w Opisach przedmiotu zamówienia – Formularzach asortymentowo-cenowych, dotyczących danych części zamówienia,- jest wysokiej jakości,- jakość odpowiada klasie produktów pierwszego gatunku/klasy.Artykuły żywnościowe będące przedmiotem dostawy muszą posiadać oznaczony, odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności zapewniający jego bezpieczne spożycie oraz być wyprodukowane i wprowadzone do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami w szczególności z:- Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.2023 poz. 1448 z późn. zm.)- Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 15 stycznia 2008 r. w sprawie wykazu substancji, których stosowanie jest dozwolone w procesie wytwarzania lub przetwarzania materiałów i wyrobów z innych tworzyw niż tworzywa sztuczne przeznaczonych do kontaktu z żywności (Dz.U. 2008, poz. 17.113)Do każdej partii towaru powinien być dołączony: atest, certyfikat, etykieta.

Część 4: Pakiet nr 4: Różne artykuły spożywcze. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 2d do SWZ - Opis przedmiotu zamówienia – Formularz asortymentowo-cenowy.Zamawiający wymaga zaoferowania przedmiotu zamówienia, który:- spełnia wymagania opisane w Opisach przedmiotu zamówienia – Formularzach asortymentowo-cenowych, dotyczących danych części zamówienia,- jest wysokiej jakości,- jakość odpowiada klasie produktów pierwszego gatunku/klasy.Artykuły żywnościowe będące przedmiotem dostawy muszą posiadać oznaczony, odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności zapewniający jego bezpieczne spożycie oraz być wyprodukowane i wprowadzone do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami w szczególności z:- Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.2023 poz. 1448 z późn. zm.)- Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 15 stycznia 2008 r. w sprawie wykazu substancji, których stosowanie jest dozwolone w procesie wytwarzania lub przetwarzania materiałów i wyrobów z innych tworzyw niż tworzywa sztuczne przeznaczonych do kontaktu z żywności (Dz.U. 2008, poz. 17.113)Do każdej partii towaru powinien być dołączony: atest, certyfikat, etykieta.

Część 5: Pakiet nr 5: Pieczywo. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 2e do SWZ - Opis przedmiotu zamówienia – Formularz asortymentowo-cenowy.Zamawiający wymaga zaoferowania przedmiotu zamówienia, który:- spełnia wymagania opisane w Opisach przedmiotu zamówienia – Formularzach asortymentowo-cenowych, dotyczących danych części zamówienia,- jest wysokiej jakości,- jakość odpowiada klasie produktów pierwszego gatunku/klasy.Artykuły żywnościowe będące przedmiotem dostawy muszą posiadać oznaczony, odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności zapewniający jego bezpieczne spożycie oraz być wyprodukowane i wprowadzone do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami w szczególności z:- Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.2023 poz. 1448 z późn. zm.)- Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 15 stycznia 2008 r. w sprawie wykazu substancji, których stosowanie jest dozwolone w procesie wytwarzania lub przetwarzania materiałów i wyrobów z innych tworzyw niż tworzywa sztuczne przeznaczonych do kontaktu z żywności (Dz.U. 2008, poz. 17.113)Do każdej partii towaru powinien być dołączony: atest, certyfikat, etykieta.

Część 6: Pakiet nr 6: Świeży drób, wyroby drobiowe. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 2f do SWZ - Opis przedmiotu zamówienia – Formularz asortymentowo-cenowy.Zamawiający wymaga zaoferowania przedmiotu zamówienia, który:- spełnia wymagania opisane w Opisach przedmiotu zamówienia – Formularzach asortymentowo-cenowych, dotyczących danych części zamówienia,- jest wysokiej jakości,- jakość odpowiada klasie produktów pierwszego gatunku/klasy.Artykuły żywnościowe będące przedmiotem dostawy muszą posiadać oznaczony, odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności zapewniający jego bezpieczne spożycie oraz być wyprodukowane i wprowadzone do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami w szczególności z:- Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.2023 poz. 1448 z późn. zm.)- Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 15 stycznia 2008 r. w sprawie wykazu substancji, których stosowanie jest dozwolone w procesie wytwarzania lub przetwarzania materiałów i wyrobów z innych tworzyw niż tworzywa sztuczne przeznaczonych do kontaktu z żywności (Dz.U. 2008, poz. 17.113)Do każdej partii towaru powinien być dołączony: atest, certyfikat, etykieta.

Część 7: Pakiet nr 7: Świeże mięso wieprzowe, wołowe i wędliny. Szczegółowy opis i zakres przedmiotu zamówienia określa załącznik nr 2g do SWZ - Opis przedmiotu zamówienia – Formularz asortymentowo-cenowy.Zamawiający wymaga zaoferowania przedmiotu zamówienia, który:- spełnia wymagania opisane w Opisach przedmiotu zamówienia – Formularzach asortymentowo-cenowych, dotyczących danych części zamówienia,- jest wysokiej jakości,- jakość odpowiada klasie produktów pierwszego gatunku/klasy.Artykuły żywnościowe będące przedmiotem dostawy muszą posiadać oznaczony, odpowiedni dla danego asortymentu termin ważności zapewniający jego bezpieczne spożycie oraz być wyprodukowane i wprowadzone do obrotu zgodnie z obowiązującymi przepisami w szczególności z:- Ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U.2023 poz. 1448 z późn. zm.)- Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 15 stycznia 2008 r. w sprawie wykazu substancji, których stosowanie jest dozwolone w procesie wytwarzania lub przetwarzania materiałów i wyrobów z innych tworzyw niż tworzywa sztuczne przeznaczonych do kontaktu z żywności (Dz.U. 2008, poz. 17.113)Do każdej partii towaru powinien być dołączony: atest, certyfikat, etykieta.

SPZZOZ.NT-III.382.25.2023
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3221000, 15100000, 15110000, 15112100, 15113000, 15131130, 15131500, 15300000, 15331170, 15331400, 15500000, 15510000, 15511000, 15512000, 15540000, 15810000, 15830000, 15860000, 15870000, 15890000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podkarpackie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podkarpackie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10858286 2024-10-18
godz. 10:00
Małopolskie Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych różnych dla Domu Pomocy Społecznej im. L. i A. Helclów w Krakowie Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż i sukcesywna dostawa ...
10860129 2024-10-18
godz. 12:00
Podlaskie Sukcesywna dostawa warzyw, owoców i jaj spożywczych w.g specyfikacji załącznik nr 1
10861892 2024-10-21
godz. 08:10
Małopolskie Dostawy mięs i wędlin drobiowych Część 1: przedaż i dostawy mięs drobiowych mrożonych w orientacyjnych ilościach :Udko z kurczaka (nie ćwiartka) pakowane po 2 szt- 7780kg, Filet z...
10846426 2024-10-21
godz. 09:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest: DOSTAWA – ZIEMNIAKI GARMAŻERYJNE, wg zestawienia asortymentowo-ilościowego zawartego w formularzu ofertowym zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SWZ. Przedmiote...
10859751 2024-10-21
godz. 09:00
Wielkopolskie Dostawy pieczywa dla Domu Pomocy Społecznej w Pleszewie w roku 2025 1. Przedmiotem zamówienia są powtarzające się okresowo dostawy świeżego pieczywa dla Domu Pomocy Społecznej w Ple...
10855648 2024-10-23
godz. 10:00
Mazowieckie Dostawy mięsa oraz wędlin do Domu Pomocy Społecznej im. „Matysiaków” w Warszawie przy ul. Arabskiej 3 Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa oraz wędlin do Domu Pomocy Społec...
10817458 2024-10-25
godz. 09:30
Kujawsko-Pomorskie SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA CZERWONEGO, WĘDLIN Z MIĘSA CZERWONEGO, TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH ORAZ MIĘSA DROBIOWEGO I PRZETWORÓW DROBIOWYCH Przedmiotem zamówienia są: Sukcesywne dostawy m...
10849155 2024-11-06
godz. 10:30
Kujawsko-Pomorskie Dostawa drobiu i wędlin drobiowych dla Garnizonu Toruń i Inowrocław Dostawa drobiu dla Garnizonu Toruń Dostawa wędlin drobiowych dla Garnizonu Toruń Dostawa drobiu dla Garnizonu Inowro...
10848259 2024-11-08
godz. 07:59
Pomorskie PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Cebula mrożona krążek - 20kg Witam, SEKO S.A. poszukuje dostawcy producenta cebuli mrożonej krążek - pakowanej we worki 20kg. Wymagana specyfikacja oraz pró...
10843282 2024-11-08
godz. 10:00
Dolnośląskie Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Długołęce w 2025roku Opis Przedmiotu Zamówienia 1) Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artyk...