Przetarg 9937095 - Dostawa przetworów warzywnych kwaszonych, warzyw i owoców...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 9937095
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2023-09-13 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa przetworów warzywnych kwaszonych, warzyw i owoców konserwowych Numer referencyjny: 163/2023 1. Przedmiotem zamówienia jes t dostawa przetworów warzywnych kwaszonych, warzyw i owoców konserwowych w zakresie 14 zadań 2. Jeżeli wykonawca zamierza powierzyć realizację części zamówienia podwykonawcy,zamawiający zamawiający żąda wskazania przez wykonawcę w druku OFERTA informacji o przewidywanym w ramach danego zadania podwykonawstwie oraz wskazania części zamówienia, których wykonanie w ramach danego zadania wykonawca zamierza powierzyć podwykonawcy/-com (jeżeli są już znani) wraz z podaniem nazw/firm podwykonawcy/-ców (również w JEDZ część II sekcja D). 3. Oferta musi zawierać ponadto wypełniony druk Oferta,formularz cenowy, przedmiotowe środki dowodowe oraz pełnomocnictwa (o ile dotyczy). 4. Wykonawca składa ofertę za pośrednictwem platformy zakupowej (SmartPzp). Sposób jej złożenia został opisany w dokumentach zamówienia. Przetwory warzywne kwaszone Część nr 1 Przetwory warzywne kwaszone Przetwory warzywne kwaszone Część nr 2 Przetwory warzywne kwaszone Przetwory warzywne kwaszone Część nr 3 Przetwory warzywne kwaszone Przetwory warzywne kwaszone Część nr 4 Przetwory warzywne kwaszone Przetwory warzywne kwaszone Część nr 5 Przetwory warzywne kwaszone Przetwory warzywne kwaszone Część nr 6 Przetwory warzywne kwaszone Przetwory warzywne kwaszone Część nr 7 Przetwory warzywne kwaszone Warzywa i owoce konserwowe Część nr 8 Warzywa i owoce konserwowe Warzywa i owoce konserwowe Część nr 9 Warzywa i owoce konserwowe Warzywa i owoce konserwowe Część nr 10 Warzywa i owoce konserwowe Warzywa i owoce konserwowe Część nr 11 Warzywa i owoce konserwowe Warzywa i owoce konserwowe Część nr 12 Warzywa i owoce konserwowe Warzywa i owoce konserwowe Część nr 13 Warzywa i owoce konserwowe Warzywa i owoce konserwowe Część nr 14 Warzywa i owoce konserwowe **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie TED nr 2023/S 191-598897 z dnia 2023-10-04: Tekst, który należy poprawić w pierwotnym ogłoszeniu Numer sekcji: IV.2.6 Część nr: 1-14 Miejsce, w którym znajduje się tekst do modyfikacji: Minimalny okres, w którym oferent będzie związany ofertą Zamiast: Oferta musi zachować ważność do: 06/01/2024 Powinno być: Oferta musi zachować ważność do: 08/01/2024 Numer sekcji: IV.2.2 Część nr: 1-14 Miejsce, w którym znajduje się tekst do modyfikacji: Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału Zamiast: Data: 09/10/2023 Czas lokalny: 07:00 Powinno być: Data: 11/10/2023 Czas lokalny: 07:00 Numer sekcji: IV.2.7 Część nr: 1-14 Miejsce, w którym znajduje się tekst do modyfikacji: Warunki otwarcia ofert Zamiast: Data: 09/10/2023 Czas lokalny: 07:30 Powinno być: Data: 11/10/2023 Czas lokalny: 07:30 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15330000, 15331000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |