Przetarg 8449174 - Dostawa produktów żywnościowych Numer referencyjny:...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8449174
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2021-10-08 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa produktów żywnościowych Numer referencyjny: Z.O.260.005.2021.RB Przedmiot zamówienia obejmuje: — część 1 – jaja, — częś ć 2 – mleko i produkty mleczarskie, — część 3 – artykuły spożywcze różne, — część 4 – pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie, — część 5 – mięso, wędliny, — część 6 – warzywa i owoce, — część 7 – mrożonki, — część 8 – ryby świeże, wędzone i mrożone. jaja Część nr 1 1 Jaja kurze klasa A /63-73g/ - 91000 Szt. 2 Jaja od kur kl. I - z wolnego wybiegu - 60800 Szt. 3 Jaja przepiórcze - 2080 Szt. mleko i produkty mleczarskie Część nr 2 1 Drożdże świeże / op.10g/ - 949 szt. 2 Jogurt grecki (bez emulgatorów) - 895 kg 3 Jogurt naturalny (bez emulgatorów) - 7750 kg 4 Jogurt naturalny bez laktozy - 204 kg 5 Jogurt owocowy bez laktozy (zawartość nie więcej niż 13,5g cukru w 100g produktu) - 267 kg 6 Jogurt owocowy z kawałkami owoców bądź typu greckiego (zawartość nie więcej niż 13,5g cukru w 100g produktu) - 5505,5 kg 7 Kefir naturalny - 2315 litr 8 Margaryna bez zawartości mleka - 140 kg 9 Masło (o zawartości tłuszczu co najmniej 82%) - 6670 kg 10 Masło bez laktozy - 152 kg 11 Masło klarowane - 107 kg 12 Masło osełka - 2264 kg 13 Maślanka naturalna - 1759 litr 14 Maślanka owocowa - 1311 litr 15 Mleko 2% - 96200 litr 16 Mleko 3,2 % - 23835 litr 17 Mleko 2% UHT - 8850 litr 18 Mleko 3,2 % UHT - 1956 litr 19 Mleko bez laktozy (2%, 3,2%) - 1321 litr 20 Mleko kozie - 320 litr 21 Napój mleczny z bakteriami L. Casei fortyfikowany naturalny /op. 100g/ - 6910 szt. 22 Napój mleczny z bakteriami L. Casei fortyfikowany owocowy /op. 100g/ - 16440 szt. 23 Ser edamski - 488 kg 24 Ser żółty bez laktozy - 125 kg 25 Ser żółty królewski - 660 kg 26 Ser żółty gouda - 1013 kg 27 Ser mozarella - 319 kg 28 Ser bardzo twardy typu podpuszczkowego - 168 kg 29 Ser żółty salami - 662 kg 30 Ser żółty kostka 250 g - 264 kg 31 Ser mozarella świeży w zalewie solankowej (nie więcej niż 0,5 g soli w 100 g produktu) - 260 kg 32 Serek homogenizowany naturalny bez laktozy (zawartość nie więcej niż 13,5g cukru w 100g produktu) - 503 kg 33 Serek homogenizowany waniliowy bez latozy (zawartość nie więcej niż 13,5g cukru w 100g produktu) - 1943 kg 34 Serek wiejski bez laktozy - 96 kg 35 Serek wiejski - 1071 kg 36 Śmietana 12% - 5240 litr 37 Śmietana 12% słodka do zup i sosów - 2810 litr 38 Śmietanka UHT 12% bez laktozy - 110 kg 39 Tłuszcz roślinny do smażenia klasyczny - 85 litr 40 Twaróg bez laktozy - 100 kg 41 Twaróg półtłusty - 7680 kg 42 Twaróg sernikowy (zawartość tłuszczu poniżej 10g / 100g produktu) - 2702 kg artykuły spożywcze różne Część nr 3 1 Amarantus - 72,7 kg 2 Amarantus ekspandowany - 51,5 kg 3 Bułka tarta kukurydziana - 51 kg 4 Chleb zwyczajny bezglutenowy - 126 kg 5 Chleb wieloziarnisty bezglutenowy - 120 kg 6 Kasza bulgur - 716 kg 7 Kasza gryczana - 1222 kg 8 Kasza gryczana biała - 519 kg 9 Kasza jaglana - 810 kg 10 Kasza jęczmienna - 1345 kg 11 Kasza jęczmienna pęczak - 910 kg 12 Kasza kukurydziana - 345 kg 13 Kasza kuskus - 447 kg 14 Kasza manna - 571 kg 15 Kasza manna błyskawiczna - 282 kg 16 Mąka gryczana - 90 kg 17 Kasza jaglana - 132 kg 18 Mąka kokosowa - 82 kg 19 Mąka kukurydziana - 162 kg 20 Mąka orkiszowa biała - 249 kg 21 Mąka pełnoziarnista - 465 kg 22 Mąka pszenna tortowa typ 450 - 2020 kg 23 Mąka pszenna krupczatka - 445 kg 24 Mąka pszenna typ 500 - 3570 kg 25 Mąka ryżowa - 96 kg 26 Mąka uniwersalna bezglutenowa - 105 kg 27 Mąka ziemniaczana - 878 kg 28 Mieszanka mąk bezglutenowych - 82 kg 29 Mąka żytnia - 157 kg 30 Musli bez cukru - 409 kg 31 Otręby owsiane wysokobłonnikowe - 76 kg 32 Otręby pszenne prażone - 55 kg 33 Otręby żytnie - 52 kg 34 Pieczywo chrupkie - 297 kg 35 Pieczywo chrupkie bezglutenowe - 56 kg 36 Płatki gryczane - 158 kg 37 Płatki jaglane - 351 kg 38 Płatki jęczmienne - 294 kg 39 Płatki kukurydziane - 602 kg 40 Płatki orkiszowe - 163 kg 41 Płatki owsiane bezglutenowe op. 400g - 72 kg 42 Płatki owsiane górskie - 692 kg 43 Płatki śniadaniowe wielozbożowe - 280 kg 44 Płatki ryżowe - 373 kg 45 Płatki żytnie - 177 kg 46 Ryż brązowy - 645 kg 47 Ryż biały - 1310 kg 48 Ryż jaśminowy - 774 kg 49 Ryż paraboliczny - 1393 kg 50 Bazylia - 41,7 kg 51 Chrzan biały tarty - 91 kg 52 Curry - 34 kg 53 Cynamon - 34,5 kg 54 Cząber - 20,4 kg 55 Czosnek granulowany - 107,1 kg 56 Estragon - 19,3 kg 57 Gałka muszkatołowa mielona - 27,9 kg 58 Herbata ekspresowa czarna /op. 50szt./ - 870 opak. 59 Herbata miętowa /op. 20 szt./ - 541 opak. 60 Herbata owocowa /op.25 szt./ - 1321 opak. 61 Imbir mielony - 27,8 kg 62 Kminek mielony - 19,7 kg 63 Kolendra - 22,2 kg 64 Kurkuma - 40,7 kg 65 Laska wanilii - 378 szt. 66 Liść laurowy - 51,8 kg 67 Lubczyk - 55,4 kg 68 Majeranek - 58,8 kg 69 Makaron bez glutenu - 112 kg 70 Makaron bezjajeczny - 96 kg 71 Makaron drobny - 720 kg 72 Makaron kokardka z mąki z pszenicy durum - 885 kg 73 Makaron łazanki z mąki z pszenicy durum - 695 kg 74 Makaron krajanka z mąki z pszenicy durum - 665 kg 75 Makaron lasagne z mąki z pszenicy durum - 299 kg 76 Makaron penne z mąki z pszenicy durum - 845 kg 77 Makaron penne - pełne ziarno - 414 kg 78 Makaron ryżowy bezglutenowy - 109 kg 79 Makaron spaghetti z mąki z pszenicy durum - 667 kg 80 Makaron spaghetti - pełne ziarno - 357 kg 81 Makaron świderki z mąki z pszenicy durum - 1369 kg 82 Makaron świdry- pełne ziarno - 661 kg 83 Makaron z maki kukurydzianej bez glutenu - 108 kg 84 Makaron z soczewicy - 133 kg 85 Morela suszona - 94 kg 86 Oliwa z oliwek - 197 litr 87 Płatki migdałów - 97,2 kg 88 Oregano - 38,5 kg 89 Papryka słodka mielona - 70 kg 90 Papryka wędzona słodka - 34,6 kg 91 Pieprz mielony biały - 26,3 kg 92 Pieprz cytrynowy - 25,3 kg 93 Pieprz czarny mielony - 74,5 kg 94 Pieprz czarny ziarno - 28,2 kg 95 Pieprz ziołowy - 61,5 kg 96 Pomidory suszone - 112,5 kg 97 Sezam - 48,5 kg 98 Sól sodowo-potasowa - 1280 kg 99 Tymianek - 25,9 kg 100 Wiórki kokosowe - 51 kg 101 Ziele angielskie - 51 kg 102 Zioła prowansalskie - 49,1 kg 103 Biszkopty bezcukrowe - 553 kg 104 Chrupki kukurydziane - pałeczki - 361 kg 105 Ciasteczka bez dodatku cukru - 833 kg 106 Cukier - 2525 kg 107 Cukier trzcinowy - 342 kg 108 Czekolada gorzka (90% kakao) - 280 kg 109 Pestki dyni-łuskane - 138 kg 110 Daktyle - 76 kg 111 Deser sojowy (różne smaki: waniliowy, czekoladowy) - 869 kg 112 Dżem 100% słodzony sokiem owocowym (mix smaków) - 862 kg 113 Figi suszone - 49,8 kg 114 Kakao naturalne - 236 kg Ze względu na ograniczenia w standardowych formularzach służących do publikacji ogłoszeń w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej pozostały zakres zamówienia znajduje się SWZ pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Część nr 4 1 Chałka - 744 kg 2 Babeczka marchewkowa z nasionami - 711 kg 3 Bagietka pszenna - 802 kg 4 Bagietka wieloziarnista - 768 kg 5 Bułka bezglutenowa - 86 kg 6 Bulka grahamka - 1162 kg 7 Bulka z dynią - 696 kg 8 Bulka z ziarnami - 856 kg 9 Bułka pszenna - 3130 kg 10 Bułka maślana - 595 kg 11 Bułka tarta - 855 kg 12 Bułka tarta bezglutenowa op. 400g - 72 kg 13 Chleb bezglutenowy (bez zawartości cukru, glukozy, syropu glukozowo – fruktozowego, stabilizatorów i substancji zagęszczających) - 149 kg 14 Chleb dyniowy (bez zawartości cukru, glukozy, syropu glukozowo – fruktozowego, stabilizatorów i substancji zagęszczających) - 3233 kg 15 Chleb orkiszowy krojony (bez zawartości cukru, glukozy, syropu glukozowo – fruktozowego, stabilizatorów i substancji zagęszczających) - 1870 kg 16 Chleb razowy (bez glutenu oraz bez zawartości cukru, glukozy, syropu glukozowo – fruktozowego, stabilizatorów i substancji zagęszczających) - 179 kg 17 Chleb razowy krojony (bez zawartości cukru, glukozy, syropu glukozowo – fruktozowego, stabilizatorów i substancji zagęszczających) - 3900 kg 18 Chleb słonecznikowy krojony (bez zawartości cukru, glukozy, syropu glukozowo – fruktozowego, stabilizatorów i substancji zagęszczających) - 3920 kg 19 Chleb wieloziarnisty krojony (bez zawartości cukru, glukozy, syropu glukozowo – fruktozowego, stabilizatorów i substancji zagęszczających) - 2557 kg 20 Chleb pszenny krojony (bez zawartości cukru, glukozy, syropu glukozowo – fruktozowego, stabilizatorów i substancji zagęszczających) - 10856 kg 21 Ciastka z nasionami - 401 kg 22 Ciasto drożdżowe z kruszonką lub owocami - 574 kg 23 Ciasto jogurtowe - 455 kg 24 Ciast jogurtowe z owocami - 480 kg 25 Ciasto marchewkowe - 597 kg 26 Drożdżówka z kruszonką - 349 kg 27 Drożdzówka z owocami - 448 kg 28 Drożdżówka z twarogiem - 638 kg 29 Jagodzianki - 367 kg 30 Paluch drożdżowy - 787 kg 31 Pączki z mąki pełnoziarnistej bez lukru - 342 kg 32 Rogal maślany - 676 kg 33 Rogaliki drożdżowe z nasionami - 491 kg 34 Sernik - 557 kg mięso, wędliny Część nr 5 1 Cielęcina świeża (kulka- jakość I) - 688 kg 2 Filet z piersi indyka świeży - 3005 kg 3 Filet z piersi kurczaka świeży - 4620 kg 4 Kiełbasa biała surowa (zawartośc mięsa 82%) - 525 kg 5 Królik świeży (jakość I) - 170 kg 6 Kurczak cały świeży - 1541 kg 7 Łopatka świeża bez kości (jakość I) - 2938 kg 8 Podudzia z kurczaka świeże - 2321 kg 9 Polędwiczki wieprzowe świeże (jakość I) - 1935 kg 10 Schab świeży bez kości (jakość I) - 3010 kg 11 Szynka świeża kulka lub myszka (jakość I) bez kości - 4890 kg 12 Udka z kurczaka świeże - 1340 kg 13 Udziec indyczy - 1291 kg 14 Wątróbka drobiowa - 863 kg 15 Wątróbka wieprzowa - 60 kg 16 Wołowina ligawa - 1062 kg 17 Wołowina świeża bez kości pieczeniowa extra w całości - 1091 kg 18 Filet z indyka (jakość I zawartość mięsa min. 82%) - 422 kg 19 Kiełbasa cieńka drobiowa (jakość I zawartość mięsa min. 82%) - 287 kg 20 Kiełbasa krakowska drobiowa sucha (jakość I zawartość mięsa min. 82%) - 469 kg 21 Kiełbasa krakowska sucha wieprzowa (jakość I zawartość mięsa min. 82%) - 498 kg 22 Kiełbasa szynkowa wieprzowa (jakość I zawartość mięsa min. 82%) - 369 kg 23 Kiełbasa śląska (zawartość mięsa 82%) - 1053 kg 24 Kiełbasa żywiecka (jakość I zawartość mięsa min. 82% i zawartość tłuszczu mniej niż 10%) - 414 kg 25 Kiełbaski śląskie cienkie (jakość I zawartość mięsa min. 82%) - 380 kg 26 Parówki z szynki (jakość I zawartość mięsa min. 82%) - 1326 kg 27 Parówki drobiowe (jakość I zawartość mięsa min. 82%) - 568 kg 28 Polędwica drobiowa (jakość I zawartość mięsa min. 82%) - 527 kg 29 Polędwica wieprzowa Sopocka (jakość I zawartość mięsa min. 82%) - 519 kg 30 Schab typu natura (jakość I zawartość mięsa min. 82%) - 504 kg 31 Szynka wędzona (jakość I zawartość mięsa min. 82%) - 565 kg 32 Wędlina z indyka gotowana (jakość I zawartość mięsa min. 82%) - 440 kg 33 Wędlina z kurczaka gotowana (jakość I zawartość mięsa min. 82%) - 432 kg warzywa i owoce Część nr 6 1 Ananas - 3085 kg 2 Arbuz - 4730 kg 3 Avocado - 584 kg 4 Bakłażan - 216 kg 5 Banan - 17710 kg 6 Borówka amerykańska - 863 kg 7 Botwina - 316 kg 8 Brokuł bez liści - 1060 kg 9 Brukselka - 241 kg 10 Brzoskwinia - 2300 kg 11 Burak czerwony - 4940 kg 12 Cebula czerwona - 570 kg 13 Cebula zwykła - 4320 kg 14 Ciecierzyca - 401 kg 15 Cukinia - 1255 kg 16 Cytryna - 1166 kg 17 Czarna rzepa - 497 kg 18 Czereśnia - 752 kg 19 Czosnek polski - 2683 szt. 20 Dynia - 1593 kg 21 Fasola czerwona sucha - 229 kg 22 Fasolka („drobny Jaś”) - 531 kg 23 Fasolka („średni Jaś”) - 461 kg 24 Fasolka szparagowa (zielona, żółta) - 510 kg 25 Granat - 175 kg 26 Grejpfrut czerwony - 649 kg 27 Groch łuskany (połówki) - 550 kg 28 Gruszka - 5980 kg 29 Imbir świeży - 99 kg 30 Jabłka - 21960 kg 31 Jagoda - 198 kg 32 Jarmuż - 162 kg 33 Kaki - 1088 kg 34 Kalafior bez liści - 1506 kg 35 Kalarepa bez liści - 1270 kg 36 Kapusta biała - 3702,05 kg 37 Kapusta czerwona - 1565 kg 38 Kapusta kiszona - 4720 kg 39 Kapusta młoda - 2840 kg 40 Kapusta pekińska - 1945 kg 41 kapusta włoska - 838 kg 42 Kiełki mix - 159 kg 43 Kiwi - 3255 kg 44 Koper - 571 kg 45 Limonka - 174 kg 46 Malina - 887 kg 47 Mandarynki - 5845 kg 48 Mango - 915 kg 49 Marchew - 25800 kg 50 Melon - 4630 kg 51 Morela - 637 kg 52 Nektarynka - 2555 kg 53 Ogórki kiszone - 4670 kg 54 Ogórki małosolne - 1025 kg 55 Ogórki świeże - 6356 kg 56 Papryka mix (czerwona, żółta, pomarańczowa) - 4485 kg 57 Pieczarka świeża - 1581 kg 58 Pietruszka korzeń - 6580 kg 59 Pietruszka natka - 592 kg 60 Pomarańcze - 5890 kg 61 Pomelo - 658 kg 62 Pomidor - 6180 kg 63 Pomidorki koktajlowe - 1020 kg 64 Por - 3515 kg 65 porzeczka czerwona - 197 kg 66 Rabarbar świeży - 255 kg 67 Rzodkiew biała - 1228 kg 68 Rzodkiewka - 1945 kg 69 Sałata dębolistna czerwona - 103 kg 70 Sałata lodowa - 1292 kg 71 Sałata masłowa - 1119 kg 72 Sałata roszponka - 169 kg 73 Sałata rukola - 184 kg 74 Sałata rzymska - 177 kg 75 Seler - 6820 kg 76 Seler naciowy - 124 kg 77 Soja nasiona - 156 kg 78 Soczewica sucha, czerwona - 543 kg 79 Szczaw - 154 kg 80 Szczypior bez cebuli - 1125 kg 81 Szpinak świeży - 223 kg 82 Śliwka ciemna - 1555 kg 83 Truskawka - 2140 kg 84 Winogrona zielone - 2960 kg 85 Winogrona czerwone - 2330 kg 86 Winogrona zielone bezpestkowe - 1950 kg 87 Wiśnie - 308 kg 88 Ziemniaki polskie - 81970 kg 89 Zioła świeże w doniczce mix - 365 szt. mrożonki Część nr 7 1 Aronia - 125 kg 2 Brokuł - 1510 kg 3 Brukselka - 580 kg 4 Bukiet warzyw (brokuł, kalafior, marchewka) - 1185 kg 5 Fasolka szparagowa cięta zielona - 1225 kg 6 Jarmuż - 120,5 kg 7 Kukurydza - 480 kg 8 Fasolka szparagowa żółta - 737,5 kg 9 Groszek zielony - 590 kg 10 Jagody czarne - 594,5 kg 11 Jeżyny mrożone - 302 kg 12 Kalafior - 1455 kg 13 Malina - 2088 kg 14 Marchew kulka tzw. Paryska - 575 kg 15 Marchew mini - 790 kg 16 Marchew mini/kostka - 406 kg 17 Marchew mrożona talarki - 341 kg 18 Marchewka z groszkiem - 1190 kg 19 Mieszanka kompotowa owocowa - 5335 kg 20 Mieszanka warzywna 7 składnikowa - 1275 kg 21 Mieszanka warzyw na patelnie - 650 kg 22 Porzeczka czarna - 642 kg 23 Porzeczka czerwona - 284,5 kg 24 Szpinak rozdrobniony - 1065 kg 25 Śliwka bez pestek - 760 kg 26 Truskawka - 3120 kg 27 Wiśnia bez pestek - 1175 kg 28 Włoszczyzna paski - 1115 kg ryby świeże, wędzone i mrożone Część nr 8 1 Filet z dorsza bez skóry świeży - 2340 kg 2 Filet świeży z łososia - 1527 kg 3 Filet z halibuta bez skóry mrożony - 123 kg 4 Filet z miruny bez skóry mrożony - 264 kg 5 Filet z morszczuka mrożony - 275 kg 6 Filet z pstrąga bez skóry świeży - 1145 kg 7 Kostka rybna mrożona bez panierki - 549 kg 8 Łosoś wędzony - 575 kg 9 Makrela wędzona - 980 kg 10 Pstrąg wędzony - 445 kg 11 Śledź matias świeży - 79 kg 12 Tuńczyk wędzony - 321 kg 13 Polędwiczki z dorsza mrożone bez skóry - 382 kg 14 Polędwiczki z mintaja mrożone bez skóry - 241 kg 15 Limanda filet mrożona - 245 kg |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 3142500, 3200000, 3311000, 15000000, 15100000, 15221000, 15234000, 15331170, 15500000, 15600000, 15800000, 15810000, 15820000, 15830000, 15840000, 15850000, 15860000, 15870000, 15890000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |