Przetarg - Dostawa prod. mięsnych, konserw mięsnych, art. zbożowych,...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 5736175
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2018-01-13 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa prod. mięsnych, konserw mięsnych, art. zbożowych, cukru, makaronu do jednostek organizacyjnych podległych OISW w Katowicac h podległych. Numer referencyjny: DKW.2232.1.2018.ZP Wartość bez VAT: 5 013 857.36 PLN Część nr 1 Nazwa Dostawa mięsa wołowego, wieprzowego, podrobów wieprzowych Opis 1. Karczek wieprzowy bez kości 3660 2. Łopatka wieprzowa 18500 3. Mięso mielone wieprzowe 27350 4. Mięso mielone wołowe 14480 5. Mięso wołowe bez kości 3554 6. Mięso wołowe gulaszowe (klasa II) 31800 7. Mięso wieprzowe gulaszowe (klasa II) 17180 8. Schab wieprzowy b/k 5680 9. Wątroba wieprzowa - świeża 13470 10. Nóżki wieprzowe – świeże 1090 Część nr 2 Nazwa Dostawa mięsa drobiowego, podrobów drobiowych Opis 1. Filet z piersi kurczaka – świeży 7430 2. Porcje rosołowe świeże (korpusy drobiowe) 13550 3. Kurczaki całe – świeże 9800 4. Mięso gulaszowe z kurczaka – klasa I 18490 5. Serca z indyka – świeże 4880 6. Skrzydełka z kurczaka świeże 4050. 7. Ćwiartka tylna z kurczaka 13560 8. Żołądki drobiowe – świeże 5730 9. Wątroba z kurczaka - świeża 7950 10. Mięso mielone z indyka 2830 Część nr 3 Nazwa Dostawa wędlin Opis 1. Baleron 2640 2. Baleron wędzony 4410 3. Boczek wędzony parzony 6470 4. Filet wędzony z indyka 1490 5. Filet z kurczaka 1530 6. Kabanos drobiowy 5890 7. Kaszanka 11980 8. Kiełbasa biała parzona 15020 9. Kiełbasa dębicka 11560. 10. Kiełbasa drobiowa 12200 11. Kiełbasa golonkowa 11510 12. Kiełbasa krakowska parzona 10580 13. Kiełbasa mortadela 12140 14. Kiełbasa mortadela z papryką 8370 15. Kiełbasa mortadela z pieczarkami 7900 16. Kiełbasa parówkowa 13510 17. Kiełbasa szynkowa wołowa 5440 18. Kiełbasa toruńska 16320 19. Kiełbasa wiejska 17380 20. Kiełbasa zielonogórska 8020 21. Kiełbasa zwyczajna 36100 22 Kiełbasa żywiecka 9110 23. Klops drobiowy – 100g 6830 24. Kotlet drobiowy – 100g 6950 25. Mielonka drobiowa – baton 16630 26. Mielonka wieprzowa – baton 12830 27. Parówki cienkie drobiowe 16830. 28. Parówki wieprzowe 13780 29. Pasztet wieprzowy w foremkach 9770 30. Pasztetowa 11720 31. Pieczeń rzymska drobiowa 12140 32. Pieczeń rzymska wieprzowa 8400 33. Podgardle wędzone 7650 34. Polędwica drobiowa 10220 35. Pulpet mięsno – warzywny Do 100g 4130. 36. Salceson biały (włoski) 10980 37. Salceson czarny 3580 38. Słonina 2970 39. Smalec topiony ze Skwarkami i cebulą 4850. 40. Stek wieprzowy – 100g 7000 41. Szynka drobiowa prasowana 10170 42. Szynka konserwowa 4930 43. Szynka mielonka 12290 44. Szynka z indyka 2750 45. Szynka z indyka prasowana 1360 Część nr 4 Nazwa Dostawa konserw mięsnych Opis 1 Przysmak śniadaniowy – Gramatura: 200 – 330g – 7890 2 Konserwa mięsna – Gramatura: 100 – 130g - 6370 3 Konserwa mięsna – Gramatura: 200 – 330g - 6320 4 Pasztet mięsny – Gramatura: 200 – 330g - 7280 5 Pasztet mięsny – Gramatura: 100 – 130g - 3580 Część nr 5 Nazwa Dostawa artykułów zbożowych, skrobiowych i przemiału ziarna, cukru, makaronu Opis 1 Mąka pszenna - typ 500 - 39650 2 Mąka ziemniaczana (skrobia ziemniaczana) - 4360 3 Płatki owsiane - 3730 4 Kasza manna - 12470 5 Kasza jęczmienna perłowa drobna - 5 36670 6 Ryż długoziarnisty - 47330 7 Cukier - 105000 8 Makaron – 69200 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000, 15112000, 15131000, 15131130, 15131500, 15600000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |