Przetarg 9918326 - Dostawa posiłków profilaktycznych na potrzeby Państwowego...

   
Analizuj Zamówienie 9918326 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2023-09-05
przedmiot ogłoszenia
Dostawa posiłków profilaktycznych na potrzeby Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Regionalnego Zarządu Gospodarki Wodn
ej w Krakowie, w 6 częściach Numer referencyjny: KR.ROZ.2710.116.2023
Przedmiotem zamówienia są dostawy posiłków profilaktycznych na potrzeby Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Regionalnego Zarządu Gospodarki Wodnej w Krakowie. Zamawiający podzielił zamówienie na 6 części, gdzie każda część stanowi oddzielny przedmiot zamówienia:
• Część 1: Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Kielcach.
• Część 2: Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Krakowie.
• Część 3: Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Nowym Sączu.
• Część 4: Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Sandomierzu.
• Część 5: Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Żywcu.
• Część 6: Dostawa posiłków dla gospodarstwa rybackiego (RUH).
Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Kielcach Część nr 1 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Zarządu Zlewni w Kielcach - w okresie od 27 października 2023 r. do 15 grudnia 2023 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: 1 konserwa rybna - filety z makreli/ śledziowe/ szproty w oleju; masa netto 150-170 g; skład - filet rybny min. 60% 86 szt. 2 konserwa rybna - filety z makreli/ śledziowe/ szproty w pomidorach; masa netto 150-170 g; skład - filet rybny min. 60% 80 szt. 3 konserwa mięsna typu gulasz angielski; masa netto 300-360 g; zawartość mięsa min. 89% 86 szt. 4 konserwa mięsna typu konserwa Tyrolska; masa netto 300-360 g; zawartość mięsa min. 89% 80 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy.
Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Krakowie Część nr 2 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Zarządu Zlewni w Krakowie - w okresie od 27 października 2023 r. do 27 marca 2024 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: Lp. Nazwa asortymentu Ilość Jednostka miary 1 Konserwa rybna - filety z makreli w oleju; masa netto 170 g; skład - filet rybny min. 70% 980 szt. 2 Konserwa rybna - filety z makreli w sosie pomidorowym; masa netto 170 g; skład - filet rybny min. 70% 1240 szt. 3 Konserwa rybna - śledź w sosie pomidorowym; masa netto 170 g; skład - filet rybny min. 70% 720 szt. 4 Konserwa rybna - śledź w oleju; masa netto 170 g; skład - filet rybny min. 70% 820 szt. 5 Konserwa mięsna typu gulasz angielski ; masa netto 300-360 g; zawartość mięsa min. 90% 430 szt. 6 Konserwa mięsna typu konserwa Tyrolska; masa netto 300 g; zawartość mięsa min. 90% 770 szt. 7 Konserwa mięsna typu karczek wieprzowy; masa netto 300 g; zawartość mięsa min. 90% 640 szt. 8 Danie w słoiku – kiełbasa żywiecka masa netto min 280 g; zawartość mięsa min. 86 % 1110 szt. 9 Danie w słoiku – mięsiwo w sosie własnym masa netto min 280 g; zawartość mięsa min. 89% 1070 szt. 10 Dżem min. 260 g różne smaki: wiśniowy , truskawkowy, brzoskwiniowy itp. Min. 40g owoców na 100g produktu 260 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy.
Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Nowym Sączu Część nr 3 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Zarządu Zlewni w Nowym Sączu - w okresie od 27 października 2023 r. do 27 marca 2024 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: Lp. Nazwa asortymentu Ilość Jednostka miary 1 fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową - masa netto 470 g 400 szt. 2 grochówka wojskowa z żeberkiem – masa netto: 480 g 350 szt. 3 flaczki wołowe – masa netto: 480 g 100 szt. 4 gołąbki w sosie pomidorowym – masa netto: 480 g 250 szt. 5 boczek mielony – masa netto: 280g 300 szt. 6 smarowidło w słoiku – masa netto: 300g 150 szt. 7 konserwa mięsna typu golonka wieprzowa; masa netto 300 g 400 szt. 8 Śledź atlantycki Rolmopsy w zalewie octowej; masa netto 400 g 400 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy. Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w zakresie zakupu dodatkowego asortymentu (wyszczególnionego w zestawieniu kosztów dla poszczególnych części) o wartości 5 % wartości umowy brutto. Zamawiający złoży jednostronne, pisemne oświadczenie, zawierające ilości asortymentu, których dostarczenie ma nastąpić w ramach prawa opcji. Oświadczenie o skorzystaniu z prawa opcji może nastąpić najpóźniej na 3 dni przed upływem terminu obowiązywania niniejszej umowy.
Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Sandomierzu Część nr 4 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Zarządu Zlewni w Sandomierzu - w okresie od 27 października 2023 r. do 27 marca 2024 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: 1 konserwa rybna - filety z makreli; masa netto 150-170 g; skład - filet rybny min. 60% 441 szt. 2 konserwa mięsna typu gulasz angielski/ konserwa Tyrolska/ golonka wieprzowa/ karczek wieprzowy; masa netto 300-360 g; zawartość mięsa min. 89% 2742 szt. 3 Bigos z mięsem i kiełbasą/flaczki wołowe/bogracz węgierski/flaczki wołowe – poj. 500-600 ml, masa netto nie mniej niż 500 g 563 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy.
Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Żywcu Część nr 5 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Zarządu Zlewni w Żywcu - w okresie od 23 października 2023 r. do 27 lutego 2024 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: 1. danie w słoiku mięsiwo w sosie własnym - masa netto: 280g - skład: mięso wieprzowe 91% - wartość energetyczna min. 224kcal/100g 712 szt. 2. danie w słoiku typu świeżonka szlachecka w marynacie - masa netto: 280g - skład: mięso wieprzowe 84% - wartość energetyczna min. 251kcal/100g 712 szt. 3. danie w słoiku typu specjał dworski - masa netto: 280g - skład: mięso wieprzowe 87% - wartość energetyczna min. 281kcal/100g 712 szt. 4. konserwa rybna - filety śledziowe w sosie pomidorowym - masa netto 170 g; - skład - filet rybny min. 60%; - wartość energetyczna min. 141kcal/100g 712 szt. 5. konserwa rybna - filety z makreli w sosie pomidorowym - masa netto 170 g; - skład - filet rybny min. 60%; - wartość energetyczna min. 206kcal/100g 712 szt. 6. konserwa mięsna typu gulasz angielski - masa netto 300g; - zawartość mięsa min. 95%; - wartość energetyczna min. 233kcal/100g 712 szt. 7. konserwa mięsna typu golonka wieprzowa - masa netto 300g; - zawartość mięsa min. 89%; - wartość energetyczna min. 158kcal/100g 712 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy.
Dostawa posiłków dla gospodarstwa rybackiego (RUH) Część nr 6 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników gospodarstw rybackich Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie RZGW w Krakowie - w okresie od 27 października 2023 r. do 27 marca 2024 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: 1. danie gotowe typu mięso w słoiku min. 300 g (mięso wieprzowe min 85%) 62 szt. 2 danie gotowe w słoiku min. 580 g różne smaki (węgierski, meksykański, chłopski, rosyjski itp.) 162 szt. 3 konserwa rybna - filety z makreli/ śledziowe/ szproty w oleju; masa netto 150-170 g; skład - filet rybny min. 60% 82 szt. 4 konserwa mięsna typu gulasz angielski/ konserwa Tyrolska/ golonka wieprzowa/ karczek wieprzowy; masa netto 300-360 g; zawartość mięsa min. 89% 37 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15894200
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10789749 2024-09-13
godz. 23:59
Lubuskie Dostawa jaj do stołówki Szkoły Podstawowej nr 1 w roku szkolnym 2024-2026
10785494 2024-09-16
godz. 10:00
Dolnośląskie Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Lubinie w IV kwartale 2024r., tj. wyrobów piekarskich. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artyku...
10787079 2024-09-16
godz. 12:00
Łódzkie Przedmiotem zamówienia są dostawy warzyw i owoców do Domu Pomocy Społecznej Nr 1 w Tomaszowie Mazowieckim, których asortyment i wielkość określa Załącznik Nr 2 do SWZ. GZ.250.2...
10794153 2024-09-17
godz. 09:00
Mazowieckie Dostawa produktów spożywczych- pieczywo oraz mięso, na potrzeby działalności barku w Hotelu Szkoleniowym przy ul. Roentgena 9 w Warszawie
10794763 2024-09-18
godz. 10:00
Opolskie Sukcesywne dostawy owoców i warzyw do Zakładu Karnego w Kluczborku oraz do Oddziału Zewnętrznego w Sierakowie Śląskim Część 1: dostawa do ZK w Kluczborku:część nr 1 - warzywa ok...
10797702 2024-09-18
godz. 10:00
Śląskie Sukcesywne dostawy nabiału, tłuszczy i jaj kurzych (2 części) do Aresztu Śledczego w Częstochowie. Część 1: Nabiał, tłuszcze: tłuszcz roślinny w ilości 260kg, twaróg chudy w ...
10798657 2024-09-20
godz. 08:00
Wielkopolskie Sukcesywne dostawy żywności dla Placówki Opiekuńczo – Wychowawczej „Mały Dworek” w Łaszczynie w okresie od 01.10.2024 r. do 31.12.2024 r. – IV kwartał. Część 1: Przedmiote...
10799911 2024-09-27
godz. 10:00
Mazowieckie Przedmiotem zamówienia jest zakup i sukcesywne dostawy świeżych owoców.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w formularzu asortymentowo-cenowym stanowiącym załącznik ...
10796997 2024-10-10
godz. 07:00
Małopolskie 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa czekolad, wyrobów cukierniczych, deserów, owoców suszonych i bakalii do Jednostek Wojskowych rejonu odpowiedzialności 3 Regionalnej Bazy Logistycz...
10788169 2024-10-16
godz. 07:30
Kujawsko-Pomorskie Dostawa ryb w roku 2025 (magazyny w Grudziądzu, Grupie, Chełmnie i Brodnicy) - sprawa 59/2024 Przedmiotem zamówienia jest dostawa ryb w roku 2025 (magazyny: w Grudziądzu, Grupie, Chełm...