Przetarg 9918326 - Dostawa posiłków profilaktycznych na potrzeby Państwowego...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 9918326
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2023-09-05 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa posiłków profilaktycznych na potrzeby Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Regionalnego Zarządu Gospodarki Wodn ej w Krakowie, w 6 częściach Numer referencyjny: KR.ROZ.2710.116.2023 Przedmiotem zamówienia są dostawy posiłków profilaktycznych na potrzeby Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Regionalnego Zarządu Gospodarki Wodnej w Krakowie. Zamawiający podzielił zamówienie na 6 części, gdzie każda część stanowi oddzielny przedmiot zamówienia: • Część 1: Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Kielcach. • Część 2: Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Krakowie. • Część 3: Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Nowym Sączu. • Część 4: Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Sandomierzu. • Część 5: Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Żywcu. • Część 6: Dostawa posiłków dla gospodarstwa rybackiego (RUH). Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Kielcach Część nr 1 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Zarządu Zlewni w Kielcach - w okresie od 27 października 2023 r. do 15 grudnia 2023 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: 1 konserwa rybna - filety z makreli/ śledziowe/ szproty w oleju; masa netto 150-170 g; skład - filet rybny min. 60% 86 szt. 2 konserwa rybna - filety z makreli/ śledziowe/ szproty w pomidorach; masa netto 150-170 g; skład - filet rybny min. 60% 80 szt. 3 konserwa mięsna typu gulasz angielski; masa netto 300-360 g; zawartość mięsa min. 89% 86 szt. 4 konserwa mięsna typu konserwa Tyrolska; masa netto 300-360 g; zawartość mięsa min. 89% 80 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy. Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Krakowie Część nr 2 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Zarządu Zlewni w Krakowie - w okresie od 27 października 2023 r. do 27 marca 2024 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: Lp. Nazwa asortymentu Ilość Jednostka miary 1 Konserwa rybna - filety z makreli w oleju; masa netto 170 g; skład - filet rybny min. 70% 980 szt. 2 Konserwa rybna - filety z makreli w sosie pomidorowym; masa netto 170 g; skład - filet rybny min. 70% 1240 szt. 3 Konserwa rybna - śledź w sosie pomidorowym; masa netto 170 g; skład - filet rybny min. 70% 720 szt. 4 Konserwa rybna - śledź w oleju; masa netto 170 g; skład - filet rybny min. 70% 820 szt. 5 Konserwa mięsna typu gulasz angielski ; masa netto 300-360 g; zawartość mięsa min. 90% 430 szt. 6 Konserwa mięsna typu konserwa Tyrolska; masa netto 300 g; zawartość mięsa min. 90% 770 szt. 7 Konserwa mięsna typu karczek wieprzowy; masa netto 300 g; zawartość mięsa min. 90% 640 szt. 8 Danie w słoiku – kiełbasa żywiecka masa netto min 280 g; zawartość mięsa min. 86 % 1110 szt. 9 Danie w słoiku – mięsiwo w sosie własnym masa netto min 280 g; zawartość mięsa min. 89% 1070 szt. 10 Dżem min. 260 g różne smaki: wiśniowy , truskawkowy, brzoskwiniowy itp. Min. 40g owoców na 100g produktu 260 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy. Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Nowym Sączu Część nr 3 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Zarządu Zlewni w Nowym Sączu - w okresie od 27 października 2023 r. do 27 marca 2024 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: Lp. Nazwa asortymentu Ilość Jednostka miary 1 fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową - masa netto 470 g 400 szt. 2 grochówka wojskowa z żeberkiem – masa netto: 480 g 350 szt. 3 flaczki wołowe – masa netto: 480 g 100 szt. 4 gołąbki w sosie pomidorowym – masa netto: 480 g 250 szt. 5 boczek mielony – masa netto: 280g 300 szt. 6 smarowidło w słoiku – masa netto: 300g 150 szt. 7 konserwa mięsna typu golonka wieprzowa; masa netto 300 g 400 szt. 8 Śledź atlantycki Rolmopsy w zalewie octowej; masa netto 400 g 400 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy. Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w zakresie zakupu dodatkowego asortymentu (wyszczególnionego w zestawieniu kosztów dla poszczególnych części) o wartości 5 % wartości umowy brutto. Zamawiający złoży jednostronne, pisemne oświadczenie, zawierające ilości asortymentu, których dostarczenie ma nastąpić w ramach prawa opcji. Oświadczenie o skorzystaniu z prawa opcji może nastąpić najpóźniej na 3 dni przed upływem terminu obowiązywania niniejszej umowy. Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Sandomierzu Część nr 4 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Zarządu Zlewni w Sandomierzu - w okresie od 27 października 2023 r. do 27 marca 2024 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: 1 konserwa rybna - filety z makreli; masa netto 150-170 g; skład - filet rybny min. 60% 441 szt. 2 konserwa mięsna typu gulasz angielski/ konserwa Tyrolska/ golonka wieprzowa/ karczek wieprzowy; masa netto 300-360 g; zawartość mięsa min. 89% 2742 szt. 3 Bigos z mięsem i kiełbasą/flaczki wołowe/bogracz węgierski/flaczki wołowe – poj. 500-600 ml, masa netto nie mniej niż 500 g 563 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy. Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Żywcu Część nr 5 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Zarządu Zlewni w Żywcu - w okresie od 23 października 2023 r. do 27 lutego 2024 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: 1. danie w słoiku mięsiwo w sosie własnym - masa netto: 280g - skład: mięso wieprzowe 91% - wartość energetyczna min. 224kcal/100g 712 szt. 2. danie w słoiku typu świeżonka szlachecka w marynacie - masa netto: 280g - skład: mięso wieprzowe 84% - wartość energetyczna min. 251kcal/100g 712 szt. 3. danie w słoiku typu specjał dworski - masa netto: 280g - skład: mięso wieprzowe 87% - wartość energetyczna min. 281kcal/100g 712 szt. 4. konserwa rybna - filety śledziowe w sosie pomidorowym - masa netto 170 g; - skład - filet rybny min. 60%; - wartość energetyczna min. 141kcal/100g 712 szt. 5. konserwa rybna - filety z makreli w sosie pomidorowym - masa netto 170 g; - skład - filet rybny min. 60%; - wartość energetyczna min. 206kcal/100g 712 szt. 6. konserwa mięsna typu gulasz angielski - masa netto 300g; - zawartość mięsa min. 95%; - wartość energetyczna min. 233kcal/100g 712 szt. 7. konserwa mięsna typu golonka wieprzowa - masa netto 300g; - zawartość mięsa min. 89%; - wartość energetyczna min. 158kcal/100g 712 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy. Dostawa posiłków dla gospodarstwa rybackiego (RUH) Część nr 6 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników gospodarstw rybackich Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie RZGW w Krakowie - w okresie od 27 października 2023 r. do 27 marca 2024 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: 1. danie gotowe typu mięso w słoiku min. 300 g (mięso wieprzowe min 85%) 62 szt. 2 danie gotowe w słoiku min. 580 g różne smaki (węgierski, meksykański, chłopski, rosyjski itp.) 162 szt. 3 konserwa rybna - filety z makreli/ śledziowe/ szproty w oleju; masa netto 150-170 g; skład - filet rybny min. 60% 82 szt. 4 konserwa mięsna typu gulasz angielski/ konserwa Tyrolska/ golonka wieprzowa/ karczek wieprzowy; masa netto 300-360 g; zawartość mięsa min. 89% 37 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15894200 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |