Przetarg 9918326 - Dostawa posiłków profilaktycznych na potrzeby Państwowego...

   
Analizuj Zamówienie 9918326 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2023-09-05
przedmiot ogłoszenia
Dostawa posiłków profilaktycznych na potrzeby Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Regionalnego Zarządu Gospodarki Wodn
ej w Krakowie, w 6 częściach Numer referencyjny: KR.ROZ.2710.116.2023
Przedmiotem zamówienia są dostawy posiłków profilaktycznych na potrzeby Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Regionalnego Zarządu Gospodarki Wodnej w Krakowie. Zamawiający podzielił zamówienie na 6 części, gdzie każda część stanowi oddzielny przedmiot zamówienia:
• Część 1: Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Kielcach.
• Część 2: Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Krakowie.
• Część 3: Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Nowym Sączu.
• Część 4: Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Sandomierzu.
• Część 5: Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Żywcu.
• Część 6: Dostawa posiłków dla gospodarstwa rybackiego (RUH).
Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Kielcach Część nr 1 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Zarządu Zlewni w Kielcach - w okresie od 27 października 2023 r. do 15 grudnia 2023 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: 1 konserwa rybna - filety z makreli/ śledziowe/ szproty w oleju; masa netto 150-170 g; skład - filet rybny min. 60% 86 szt. 2 konserwa rybna - filety z makreli/ śledziowe/ szproty w pomidorach; masa netto 150-170 g; skład - filet rybny min. 60% 80 szt. 3 konserwa mięsna typu gulasz angielski; masa netto 300-360 g; zawartość mięsa min. 89% 86 szt. 4 konserwa mięsna typu konserwa Tyrolska; masa netto 300-360 g; zawartość mięsa min. 89% 80 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy.
Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Krakowie Część nr 2 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Zarządu Zlewni w Krakowie - w okresie od 27 października 2023 r. do 27 marca 2024 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: Lp. Nazwa asortymentu Ilość Jednostka miary 1 Konserwa rybna - filety z makreli w oleju; masa netto 170 g; skład - filet rybny min. 70% 980 szt. 2 Konserwa rybna - filety z makreli w sosie pomidorowym; masa netto 170 g; skład - filet rybny min. 70% 1240 szt. 3 Konserwa rybna - śledź w sosie pomidorowym; masa netto 170 g; skład - filet rybny min. 70% 720 szt. 4 Konserwa rybna - śledź w oleju; masa netto 170 g; skład - filet rybny min. 70% 820 szt. 5 Konserwa mięsna typu gulasz angielski ; masa netto 300-360 g; zawartość mięsa min. 90% 430 szt. 6 Konserwa mięsna typu konserwa Tyrolska; masa netto 300 g; zawartość mięsa min. 90% 770 szt. 7 Konserwa mięsna typu karczek wieprzowy; masa netto 300 g; zawartość mięsa min. 90% 640 szt. 8 Danie w słoiku – kiełbasa żywiecka masa netto min 280 g; zawartość mięsa min. 86 % 1110 szt. 9 Danie w słoiku – mięsiwo w sosie własnym masa netto min 280 g; zawartość mięsa min. 89% 1070 szt. 10 Dżem min. 260 g różne smaki: wiśniowy , truskawkowy, brzoskwiniowy itp. Min. 40g owoców na 100g produktu 260 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy.
Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Nowym Sączu Część nr 3 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Zarządu Zlewni w Nowym Sączu - w okresie od 27 października 2023 r. do 27 marca 2024 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: Lp. Nazwa asortymentu Ilość Jednostka miary 1 fasolka po bretońsku z kiełbasą wieprzową - masa netto 470 g 400 szt. 2 grochówka wojskowa z żeberkiem – masa netto: 480 g 350 szt. 3 flaczki wołowe – masa netto: 480 g 100 szt. 4 gołąbki w sosie pomidorowym – masa netto: 480 g 250 szt. 5 boczek mielony – masa netto: 280g 300 szt. 6 smarowidło w słoiku – masa netto: 300g 150 szt. 7 konserwa mięsna typu golonka wieprzowa; masa netto 300 g 400 szt. 8 Śledź atlantycki Rolmopsy w zalewie octowej; masa netto 400 g 400 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy. Zamawiający przewiduje możliwość skorzystania z prawa opcji, w zakresie zakupu dodatkowego asortymentu (wyszczególnionego w zestawieniu kosztów dla poszczególnych części) o wartości 5 % wartości umowy brutto. Zamawiający złoży jednostronne, pisemne oświadczenie, zawierające ilości asortymentu, których dostarczenie ma nastąpić w ramach prawa opcji. Oświadczenie o skorzystaniu z prawa opcji może nastąpić najpóźniej na 3 dni przed upływem terminu obowiązywania niniejszej umowy.
Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Sandomierzu Część nr 4 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Zarządu Zlewni w Sandomierzu - w okresie od 27 października 2023 r. do 27 marca 2024 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: 1 konserwa rybna - filety z makreli; masa netto 150-170 g; skład - filet rybny min. 60% 441 szt. 2 konserwa mięsna typu gulasz angielski/ konserwa Tyrolska/ golonka wieprzowa/ karczek wieprzowy; masa netto 300-360 g; zawartość mięsa min. 89% 2742 szt. 3 Bigos z mięsem i kiełbasą/flaczki wołowe/bogracz węgierski/flaczki wołowe – poj. 500-600 ml, masa netto nie mniej niż 500 g 563 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy.
Dostawa posiłków dla Zarządu Zlewni w Żywcu Część nr 5 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie - Zarządu Zlewni w Żywcu - w okresie od 23 października 2023 r. do 27 lutego 2024 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: 1. danie w słoiku mięsiwo w sosie własnym - masa netto: 280g - skład: mięso wieprzowe 91% - wartość energetyczna min. 224kcal/100g 712 szt. 2. danie w słoiku typu świeżonka szlachecka w marynacie - masa netto: 280g - skład: mięso wieprzowe 84% - wartość energetyczna min. 251kcal/100g 712 szt. 3. danie w słoiku typu specjał dworski - masa netto: 280g - skład: mięso wieprzowe 87% - wartość energetyczna min. 281kcal/100g 712 szt. 4. konserwa rybna - filety śledziowe w sosie pomidorowym - masa netto 170 g; - skład - filet rybny min. 60%; - wartość energetyczna min. 141kcal/100g 712 szt. 5. konserwa rybna - filety z makreli w sosie pomidorowym - masa netto 170 g; - skład - filet rybny min. 60%; - wartość energetyczna min. 206kcal/100g 712 szt. 6. konserwa mięsna typu gulasz angielski - masa netto 300g; - zawartość mięsa min. 95%; - wartość energetyczna min. 233kcal/100g 712 szt. 7. konserwa mięsna typu golonka wieprzowa - masa netto 300g; - zawartość mięsa min. 89%; - wartość energetyczna min. 158kcal/100g 712 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy.
Dostawa posiłków dla gospodarstwa rybackiego (RUH) Część nr 6 Przedmiotem szczegółowej specyfikacji są wymagania dotyczące wykonania i dostawy posiłków profilaktycznych dla pracowników gospodarstw rybackich Państwowego Gospodarstwa Wodnego Wody Polskie RZGW w Krakowie - w okresie od 27 października 2023 r. do 27 marca 2024 r. Wykaz posiłków profilaktycznych: 1. danie gotowe typu mięso w słoiku min. 300 g (mięso wieprzowe min 85%) 62 szt. 2 danie gotowe w słoiku min. 580 g różne smaki (węgierski, meksykański, chłopski, rosyjski itp.) 162 szt. 3 konserwa rybna - filety z makreli/ śledziowe/ szproty w oleju; masa netto 150-170 g; skład - filet rybny min. 60% 82 szt. 4 konserwa mięsna typu gulasz angielski/ konserwa Tyrolska/ golonka wieprzowa/ karczek wieprzowy; masa netto 300-360 g; zawartość mięsa min. 89% 37 szt. Wykonawca dostarczy przedmiot zamówienia w ramach wynagrodzenia umownego do siedziby Zamawiającego. Okres przydatności produktów zamawianych w momencie dostawy winien wynosić min. 6 miesięcy.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15894200
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10119629 2023-12-08
godz. 12:00
LOTNICZA AKADEMIA WOJSKOWA W DĘBLINIE dostawy świeżych wyrobów garmażeryjnych schłodzonych zgodnie z zał. nr 1 do SWZ Zp/tp/172/2023
10110504 2023-12-08
godz. 14:00
ZESPÓŁ SZKOLNO-PRZEDSZKOLNY NR 2 W RZESZOWIE Sukcesywną dostawę ryb i mrożonek na rok 2024 do Zespołu- Szkolno- Przedszkolnego Nr 2 w Rzeszowie
10110458 2023-12-08
godz. 15:00
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE NR 3 W RZESZOWIE t zakup i sukcesywna dostawa mrożonek (warzyw, owoców i ryb) dla Przedszkola Publicznego Nr 3 w Rzeszowie
10074735 2023-12-10
godz. 12:00
ZESPÓŁ SZKÓŁ I PLACÓWEK NR 1 W BYDGOSZCZY Dostawa środków spożywczych: • Pakiet 1 - mięso i wędliny • Pakiet 2 - drób i przetwory • Pakiet 3 - pieczywo • Pakiet 4 - mleko i przetwory mleczne • Pakiet 5 - różne artykuły spożywcze • P...
10105370 2023-12-11
godz. 09:00
MIEJSKIE PRZEDSZKOLE NR 5 W KATOWICACH Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki przedszkolnej przy Miejskim Przedszkolu nr 5 w Katowicach, na 2024 rok – nr 2 Część 1: Część I – Produkty mleczarskie i jajaSzczegółow...
10103988 2023-12-13
godz. 15:00
PRZEDSZKOLE PUBLICZNE NR 3 IM. JASIA I MAŁGOSI W GÓRZE Zapytanie ofertowe - dostawa artykułów spożywczych
10064148 2023-12-15
godz. 10:00
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W JASIEŃCU Dostawa produktów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Jasieńcu dokonywana zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego.
10116776 2023-12-20
godz. 09:00
ZPUE S.A. oferta na zakup paczek dla dzieci (zestaw słodyczy)wraz z propozycją opakowania PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 - 1 szt.
10116765 2023-12-22
godz. 10:00
URZĄD MIASTA KORONOWO OR-O.2600.127.2023 Sukcesywa dostawy wody źródlanej/mineralnej w butlach oraz kubeczków papierowych wraz z dzierżawą dystrybutorów dozujących wodę dla Urzędu Miejskiego w Koronowie. PRZEDMI...
10107193 2024-01-03
godz. 10:00
KRAJOWY ZARZĄD GOSPODARKI WODNEJ W WARSZAWIE Dostawy artykułów spożywczych- RZGW Szczecin Numer referencyjny: SZ.ROZ.2710.35.2023 4.1 Przedmiotem zamówienia jest sprzedaż wraz z dostawą artykułów spożywczych przez Wykonawcę na rzecz Za...