Przetarg 8641914 - Dostawa owoców suszonych oraz bakalii Numer referencyjny:...

   
Analizuj Zamówienie 8641914 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2022-01-07
przedmiot ogłoszenia
Dostawa owoców suszonych oraz bakalii Numer referencyjny: 19/2022
1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa owoców suszonych i bakal
ii do Jednostek Wojskowych rejonu odpowiedzialności 3.Regionalnej Bazy Logistycznej w 2022 roku. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia (poszczególnych asortymentów występujących w danej grupie asortymentowej) zawarto w dokumentacji zamówienia.
2. Przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania określone w formularzu cenowym oraz w opisie przedmiotu
zamówienia.
3. Zamawiający NIE wymaga wniesienia wadium w niniejszym postępowaniu
4. Wspólny Słownik Zamówień CPV: 15332410-1,
5. Sugerowana częstotliwość realizacja dostaw – 1 x na miesiąc
Zadanie nr 1 - OWOCE SUSZONE, BAKALIE Część nr 1 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa owoców suszonych oraz bakalii do Jednostek Wojskowych rejonu odpowiedzialności 3.Regionalnej Bazy Logistycznej w Krakowie. 2. Rodzaj (asortyment) oraz ilość zamawianego przez zamawiającego przedmiotu zamówienia określają formularze cenowe. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku do SWZ – Opis przedmiotu zamówienia. 4. Przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania określone w formularzu cenowym oraz w opisie przedmiotu zamówienia. 5.W celu potwierdzenia że oferowane dostawy spełniają określone przez zamawiające-go wymagania, Zamawiający żąda złożenia przez wykonawcę ubiegającego się o udzielenie niniejszego zamówienia następujących przedmiotowych środków dowodowych: 1)Aktualny dokument potwierdzający stosowanie wdrożonego systemu HACCP w jednej z poniższych form tj.: - zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego sytemu HACCP wystawione nie wcześniej niż 12 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Przedłożone zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP – podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia – jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; lub - certyfikat systemu HACCP wydany przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacji akredytacyjnej dla danego kraju; lub - oświadczenie Wykonawcy, iż Producent w zakresie rodzaju żywności (grupy produktów) obejmujących przedmiot zamówienia wdrożył i stosuje system HACCP (dotyczy Wykonawców prowadzących działalność gospodarczą w zakresie pośrednictwa w sprzedaży żywności na odległość - sprzedaży wysyłkowej), w tym sprzedaży przez Internet, o której mowa w art. 63, ust. 2, pkt. 10 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r. poz. 1252), wraz z załączeniem aktualnego certyfikatu HACCP/Zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej dla zakładu/hurtowni z którego/ej dokonywana będzie dostawa przedmiotu zamówienia wystawionego przez upoważnioną, niezależną jednostkę certyfikują-cą. Żądane przedmiotowe środki dowodowe każdy wykonawca ubiegający się o zamówienie składa wraz z ofertą. Zamawiający informuje, iż zgodnie z art. 107 ust. 2 ustawy Pzp przewiduje wezwa-nia do złożenia lub uzupełnienia wskazanych w pkt 1 przedmiotowych środków dowodowych w przypadku, gdy wykonawca nie złoży ich wraz z ofertą lub złożone wraz z ofertą przedmiotowe środki dowodowe będą niekompletne.
Zadanie nr 2 - OWOCE SUSZONE, BAKALIE Część nr 2 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa owoców suszonych oraz bakalii do Jednostek Wojskowych rejonu odpowiedzialności 3.Regionalnej Bazy Logistycznej w Krakowie. 2. Rodzaj (asortyment) oraz ilość zamawianego przez zamawiającego przedmiotu zamówienia określają formularze cenowe. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku do SWZ – Opis przedmiotu zamówienia. 4. Przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania określone w formularzu cenowym oraz w opisie przedmiotu zamówienia. 5.W celu potwierdzenia że oferowane dostawy spełniają określone przez zamawiające-go wymagania, Zamawiający żąda złożenia przez wykonawcę ubiegającego się o udzielenie niniejszego zamówienia następujących przedmiotowych środków dowodowych: 1)Aktualny dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP w jednej z poniższych form tj.: - zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego sytemu HACCP wystawione nie wcześniej niż 12 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Przedłożone zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP – podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia – jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; lub - certyfikat systemu HACCP wydany przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacji akredytacyjnej dla danego kraju; lub - oświadczenie Wykonawcy, iż Producent w zakresie rodzaju żywności (grupy produktów) obejmujących przedmiot zamówienia wdrożył i stosuje system HACCP (dotyczy Wykonawców prowadzących działalność gospodarczą w zakresie pośrednictwa w sprzedaży żywności na odległość - sprzedaży wysyłkowej), w tym sprzedaży przez Internet, o której mowa w art. 63, ust. 2, pkt. 10 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r. poz. 1252), wraz z załączeniem aktualnego certyfikatu HACCP/Zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej dla zakładu/hurtowni z którego/ej dokonywana będzie dostawa przedmiotu zamówienia wystawionego przez upoważnioną, niezależną jednostkę certyfikują-cą. Żądane przedmiotowe środki dowodowe każdy wykonawca ubiegający się o zamówienie składa wraz z ofertą. Zamawiający informuje, iż zgodnie z art. 107 ust. 2 ustawy Pzp przewiduje wezwa-nia do złożenia lub uzupełnienia wskazanych w pkt 1 przedmiotowych środków dowodowych w przypadku, gdy wykonawca nie złoży ich wraz z ofertą lub złożone wraz z ofertą przedmiotowe środki dowodowe będą niekompletne.
Zadanie nr 3 - OWOCE SUSZONE, BAKALIE Część nr 3 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa owoców suszonych oraz bakalii do Jednostek Wojskowych rejonu odpowiedzialności 3.Regionalnej Bazy Logistycznej w Krakowie. 2. Rodzaj (asortyment) oraz ilość zamawianego przez zamawiającego przedmiotu zamówienia określają formularze cenowe. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku do SWZ – Opis przedmiotu zamówienia. 4. Przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania określone w formularzu cenowym oraz w opisie przedmiotu zamówienia. 5.W celu potwierdzenia że oferowane dostawy spełniają określone przez zamawiające-go wymagania, Zamawiający żąda złożenia przez wykonawcę ubiegającego się o udzielenie niniejszego zamówienia następujących przedmiotowych środków dowodowych: 1)Aktualny dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP w jednej z poniższych form tj.: - zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego sytemu HACCP wystawione nie wcześniej niż 12 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Przedłożone zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP – podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia – jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; lub - certyfikat systemu HACCP wydany przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacji akredytacyjnej dla danego kraju; lub - oświadczenie Wykonawcy, iż Producent w zakresie rodzaju żywności (grupy produktów) obejmujących przedmiot zamówienia wdrożył i stosuje system HACCP (dotyczy Wykonawców prowadzących działalność gospodarczą w zakresie pośrednictwa w sprzedaży żywności na odległość - sprzedaży wysyłkowej), w tym sprzedaży przez Internet, o której mowa w art. 63, ust. 2, pkt. 10 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r. poz. 1252), wraz z załączeniem aktualnego certyfikatu HACCP/Zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej dla zakładu/hurtowni z którego/ej dokonywana będzie dostawa przedmiotu zamówienia wystawionego przez upoważnioną, niezależną jednostkę certyfikują-cą. Żądane przedmiotowe środki dowodowe każdy wykonawca ubiegający się o zamówienie składa wraz z ofertą. Zamawiający informuje, iż zgodnie z art. 107 ust. 2 ustawy Pzp przewiduje wezwa-nia do złożenia lub uzupełnienia wskazanych w pkt 1 przedmiotowych środków dowodowych w przypadku, gdy wykonawca nie złoży ich wraz z ofertą lub złożone wraz z ofertą przedmiotowe środki dowodowe będą niekompletne.
Zadanie nr 4 - OWOCE SUSZONE, BAKALIE Część nr 4 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa owoców suszonych oraz bakalii do Jednostek Wojskowych rejonu odpowiedzialności 3.Regionalnej Bazy Logistycznej w Krakowie. 2. Rodzaj (asortyment) oraz ilość zamawianego przez zamawiającego przedmiotu zamówienia określają formularze cenowe. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku do SWZ – Opis przedmiotu zamówienia. 4. Przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania określone w formularzu cenowym oraz w opisie przedmiotu zamówienia. 5.W celu potwierdzenia że oferowane dostawy spełniają określone przez zamawiające-go wymagania, Zamawiający żąda złożenia przez wykonawcę ubiegającego się o udzielenie niniejszego zamówienia następujących przedmiotowych środków dowodowych: 1)Aktualny dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP w jednej z poniższych form tj.: - zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego sytemu HACCP wystawione nie wcześniej niż 12 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Przedłożone zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP – podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia – jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; lub - certyfikat systemu HACCP wydany przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacji akredytacyjnej dla danego kraju; lub - oświadczenie Wykonawcy, iż Producent w zakresie rodzaju żywności (grupy produktów) obejmujących przedmiot zamówienia wdrożył i stosuje system HACCP (dotyczy Wykonawców prowadzących działalność gospodarczą w zakresie pośrednictwa w sprzedaży żywności na odległość - sprzedaży wysyłkowej), w tym sprzedaży przez Internet, o której mowa w art. 63, ust. 2, pkt. 10 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r. poz. 1252), wraz z załączeniem aktualnego certyfikatu HACCP/Zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej dla zakładu/hurtowni z którego/ej dokonywana będzie dostawa przedmiotu zamówienia wystawionego przez upoważnioną, niezależną jednostkę certyfikują-cą. Żądane przedmiotowe środki dowodowe każdy wykonawca ubiegający się o zamówienie składa wraz z ofertą. Zamawiający informuje, iż zgodnie z art. 107 ust. 2 ustawy Pzp przewiduje wezwa-nia do złożenia lub uzupełnienia wskazanych w pkt 1 przedmiotowych środków dowodowych w przypadku, gdy wykonawca nie złoży ich wraz z ofertą lub złożone wraz z ofertą przedmiotowe środki dowodowe będą niekompletne.
Zadanie nr 5 - OWOCE SUSZONE, BAKALIE Część nr 5 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa owoców suszonych oraz bakalii do Jednostek Wojskowych rejonu odpowiedzialności 3.Regionalnej Bazy Logistycznej w Krakowie. 2. Rodzaj (asortyment) oraz ilość zamawianego przez zamawiającego przedmiotu zamówienia określają formularze cenowe. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku do SWZ – Opis przedmiotu zamówienia. 4. Przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania określone w formularzu cenowym oraz w opisie przedmiotu zamówienia. 5.W celu potwierdzenia że oferowane dostawy spełniają określone przez zamawiające-go wymagania, Zamawiający żąda złożenia przez wykonawcę ubiegającego się o udzielenie niniejszego zamówienia następujących przedmiotowych środków dowodowych: 1)Aktualny dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP w jednej z poniższych form tj.: - zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego sytemu HACCP wystawione nie wcześniej niż 12 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Przedłożone zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP – podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia – jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; lub - certyfikat systemu HACCP wydany przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacji akredytacyjnej dla danego kraju; lub - oświadczenie Wykonawcy, iż Producent w zakresie rodzaju żywności (grupy produktów) obejmujących przedmiot zamówienia wdrożył i stosuje system HACCP (dotyczy Wykonawców prowadzących działalność gospodarczą w zakresie pośrednictwa w sprzedaży żywności na odległość - sprzedaży wysyłkowej), w tym sprzedaży przez Internet, o której mowa w art. 63, ust. 2, pkt. 10 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r. poz. 1252), wraz z załączeniem aktualnego certyfikatu HACCP/Zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej dla zakładu/hurtowni z którego/ej dokonywana będzie dostawa przedmiotu zamówienia wystawionego przez upoważnioną, niezależną jednostkę certyfikują-cą. Żądane przedmiotowe środki dowodowe każdy wykonawca ubiegający się o zamówienie składa wraz z ofertą. Zamawiający informuje, iż zgodnie z art. 107 ust. 2 ustawy Pzp przewiduje wezwa-nia do złożenia lub uzupełnienia wskazanych w pkt 1 przedmiotowych środków dowodowych w przypadku, gdy wykonawca nie złoży ich wraz z ofertą lub złożone wraz z ofertą przedmiotowe środki dowodowe będą niekompletne.
Zadanie nr 6 - OWOCE SUSZONE, BAKALIE Część nr 6 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa owoców suszonych oraz bakalii do Jednostek Wojskowych rejonu odpowiedzialności 3.Regionalnej Bazy Logistycznej w Krakowie. 2. Rodzaj (asortyment) oraz ilość zamawianego przez zamawiającego przedmiotu zamówienia określają formularze cenowe. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku do SWZ – Opis przedmiotu zamówienia. 4. Przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania określone w formularzu cenowym oraz w opisie przedmiotu zamówienia. 5.W celu potwierdzenia że oferowane dostawy spełniają określone przez zamawiające-go wymagania, Zamawiający żąda złożenia przez wykonawcę ubiegającego się o udzielenie niniejszego zamówienia następujących przedmiotowych środków dowodowych: 1)Aktualny dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP w jednej z poniższych form tj.: - zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego sytemu HACCP wystawione nie wcześniej niż 12 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Przedłożone zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP – podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia – jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; lub - certyfikat systemu HACCP wydany przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacji akredytacyjnej dla danego kraju; lub - oświadczenie Wykonawcy, iż Producent w zakresie rodzaju żywności (grupy produktów) obejmujących przedmiot zamówienia wdrożył i stosuje system HACCP (dotyczy Wykonawców prowadzących działalność gospodarczą w zakresie pośrednictwa w sprzedaży żywności na odległość - sprzedaży wysyłkowej), w tym sprzedaży przez Internet, o której mowa w art. 63, ust. 2, pkt. 10 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r. poz. 1252), wraz z załączeniem aktualnego certyfikatu HACCP/Zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej dla zakładu/hurtowni z którego/ej dokonywana będzie dostawa przedmiotu zamówienia wystawionego przez upoważnioną, niezależną jednostkę certyfikują-cą. Żądane przedmiotowe środki dowodowe każdy wykonawca ubiegający się o zamówienie składa wraz z ofertą. Zamawiający informuje, iż zgodnie z art. 107 ust. 2 ustawy Pzp przewiduje wezwa-nia do złożenia lub uzupełnienia wskazanych w pkt 1 przedmiotowych środków dowodowych w przypadku, gdy wykonawca nie złoży ich wraz z ofertą lub złożone wraz z ofertą przedmiotowe środki dowodowe będą niekompletne.
Zadanie nr 7 - OWOCE SUSZONE, BAKALIE Część nr 7 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa owoców suszonych oraz bakalii do Jednostek Wojskowych rejonu odpowiedzialności 3.Regionalnej Bazy Logistycznej w Krakowie. 2. Rodzaj (asortyment) oraz ilość zamawianego przez zamawiającego przedmiotu zamówienia określają formularze cenowe. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawarty jest w załączniku do SWZ – Opis przedmiotu zamówienia. 4. Przedmiot zamówienia musi spełniać wymagania określone w formularzu cenowym oraz w opisie przedmiotu zamówienia. 5.W celu potwierdzenia że oferowane dostawy spełniają określone przez zamawiające-go wymagania, Zamawiający żąda złożenia przez wykonawcę ubiegającego się o udzielenie niniejszego zamówienia następujących przedmiotowych środków dowodowych: 1)Aktualny dokument potwierdzający stosowanie systemu HACCP w jednej z poniższych form tj.: - zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego sytemu HACCP wystawione nie wcześniej niż 12 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. Przedłożone zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP – podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia – jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; lub - certyfikat systemu HACCP wydany przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacji akredytacyjnej dla danego kraju; lub - oświadczenie Wykonawcy, iż Producent w zakresie rodzaju żywności (grupy produktów) obejmujących przedmiot zamówienia wdrożył i stosuje system HACCP (dotyczy Wykonawców prowadzących działalność gospodarczą w zakresie pośrednictwa w sprzedaży żywności na odległość - sprzedaży wysyłkowej), w tym sprzedaży przez Internet, o której mowa w art. 63, ust. 2, pkt. 10 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r. poz. 1252), wraz z załączeniem aktualnego certyfikatu HACCP/Zaświadczenia właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej dla zakładu/hurtowni z którego/ej dokonywana będzie dostawa przedmiotu zamówienia wystawionego przez upoważnioną, niezależną jednostkę certyfikują-cą. Żądane przedmiotowe środki dowodowe każdy wykonawca ubiegający się o zamówienie składa wraz z ofertą. Zamawiający informuje, iż zgodnie z art. 107 ust. 2 ustawy Pzp przewiduje wezwa-nia do złożenia lub uzupełnienia wskazanych w pkt 1 przedmiotowych środków dowodowych w przypadku, gdy wykonawca nie złoży ich wraz z ofertą lub złożone wraz z ofertą przedmiotowe środki dowodowe będą niekompletne.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15000000, 15332410
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10326358 2024-03-28
godz. 08:00
Śląskie Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Międzygminnego Domu Pomocy Społecznej Dobre Miejsce w Kobiórze Część 1: Dostawa jaj kurzych, warzyw i owocówSzczegółowy opis przedmi...
10330951 2024-04-02
godz. 09:30
Kujawsko-Pomorskie 1. Przedmiotem zamówienia jest „Dostawa różnych artykułów spożywczych” w zakresie określonym w SWZ wraz z załącznikami. CIS.261.2.2024
10375810 2024-04-02
godz. 12:00
Wielkopolskie Szacowanie wartości zamówienia PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Warzywa Warzywa należy wypełnić formularz dołączony w załączniku oraz zapoznać się z opisem przedmiotu zamówienia )warz...
10376600 2024-04-04
godz. 09:00
Mazowieckie DKW.Ż.5.2024.AH_SZ Szacowanie: Dostawa artykułów spożywczych strączkowych, sypkich i sojowych do Zakładu Karnego w Siedlcach PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Groch połówki łuskany op. do...
10378011 2024-04-04
godz. 09:00
Mazowieckie DKW.Z.7.2024.AH_SZ Szacowanie: Dostawa ryb mrożonych i warzyw mrożonych do Zakładu Karnego w Siedlcach PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Burgery rybne panierowane burgery rybne panierowane 100 ...
10376589 2024-04-04
godz. 09:00
Mazowieckie DKW.Ż.2.2024.AH_SZ Szacowanie: Sukcesywne dostały artykułów mleczarskich oraz tłuszczy do Zakładu Karnego w Siedlcach PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Mleko w proszku mleko w proszku półt...
10366755 2024-04-04
godz. 10:00
Śląskie IR-Z 4/2024 Zakup i dostawa wody mineralnej. PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Naturalna woda mineralna gazowana w butelce PET 500 ml 720 szt. 2 Naturalna woda mineralna niegazowana w butelce PET ...
10378017 2024-04-04
godz. 12:00
Śląskie SP ZOZ/DZ/76/2024 Dostawy produktów żywnościowych dla potrzeb kuchni Samodzielnego Publicznego Zespołu Opieki Zdrowotnej w Myszkowie – produkty suche oraz warzywa i owoce konserwowane ...
10379291 2024-04-05
godz. 09:00
Podlaskie 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa pieczywa i drożdży piekarniczych na potrzeby Działu Żywienia Szpitala Wojewódzkiego im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Łomży, w ...
10305928 2024-04-08
godz. 09:00
Śląskie Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa żywności, zgodnie z zapisami załącznika nr 2 do SWZ formularza asortymentowo-cenowego.