Przetarg 7692192 - Dostawa owoców i warzyw Numer referencyjny: D/127/2020...

   
Analizuj Zamówienie 7692192 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2020-09-14
przedmiot ogłoszenia
Dostawa owoców i warzyw Numer referencyjny: D/127/2020
Dostawa owocówPrzedmiotem zamówienia jest dostawa owoców dla zamówien
ia gwarantowanego i opcjonalnego w niżej wymienionych ilościach:1. Banany w ilości 813 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 406,5 kg; zamówienie opcjonalne – 406,5 kg.2. Cytryny w ilości 1 200 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 600 kg; zamówienie opcjonalne – 600 kg.3. Pomarańcze w ilości 700 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 350 kg; zamówienie opcjonalne – 350 kg.4. Mandarynki w ilości 490 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 245 kg; zamówienie opcjonalne – 245 kg.5. Grejpfruty w ilości 220 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 110 kg; zamówienie opcjonalne – 110 kg.6. Arbuz w ilości 200 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 100 kg; zamówienie opcjonalne – 100 kg.7. Kiwi w ilości 170 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 85 kg; zamówienie opcjonalne – 85 kg.8. Morele w ilości 160 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 80 kg; zamówienie opcjonalne – 80 kg.9. Brzoskwinie w ilości 180 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 90 kg; zamówienie opcjonalne – 90 kg.10. Winogrona w ilości 320 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 160 kg; zamówienie opcjonalne – 160 kg.11. Jabłka w ilości 4 700 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 2 350 kg; zamówienie opcjonalne – 2 350 kg.12. Gruszki w ilości 750 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 375 kg; zamówienie opcjonalne – 375 kg.13. Mango w ilości 60 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 30 kg; zamówienie opcjonalne – 30 kg.14. Ananas w ilości 120 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 60 kg; zamówienie opcjonalne – 60 kg.15. Nektarynki w ilości 260 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 130 kg; zamówienie opcjonalne – 130 kg.
Dostawa owocówPrzedmiotem zamówienia jest dostawa owoców dla zamówienia gwarantowanego i opcjonalnego w niżej wymienionych ilościach:1. Banany w ilości 4 110 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 2 055 kg; zamówienie opcjonalne – 2 055 kg.2. Cytryny w ilości 3 030 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 1 515 kg; zamówienie opcjonalne – 1 515 kg.3. Pomarańcze w ilości 3 100 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 1 550 kg; zamówienie opcjonalne – 1 550 kg.4. Mandarynki w ilości 2 920 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 1 460 kg; zamówienie opcjonalne – 1 460 kg.5. Grejpfruty w ilości 1 580 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 790 kg; zamówienie opcjonalne – 790 kg.6. Arbuz w ilości 1 045 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 522,5 kg; zamówienie opcjonalne – 522,5 kg.7. Kiwi w ilości 1 380 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 690 kg; zamówienie opcjonalne – 690 kg.8. Morele w ilości 1 045 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 522,5 kg; zamówienie opcjonalne – 522,5 kg.9. Brzoskwinie w ilości 1 090 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 545 kg; zamówienie opcjonalne – 545 kg.10. Winogrona w ilości 2 660 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 1 330 kg; zamówienie opcjonalne – 1 330 kg.11. Jabłka w ilości 18 700 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 9 350 kg; zamówienie opcjonalne – 9 350 kg.12. Gruszki w ilości 4 260 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 2 130 kg; zamówienie opcjonalne – 2 130 kg.13. Mango w ilości 439 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 219,5 kg; zamówienie opcjonalne – 219,5kg.14. Ananas w ilości 650 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 325 kg; zamówienie opcjonalne – 325 kg.15. Nektarynki w ilości 995 kg w tym: zamówienie gwarantowane – 497,5 kg; zamówienie opcjonalne – 497,5 kg.
Dostawa warzywPrzedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw dla zamówienia gwarantowanego i opcjonalnego w niżej wymienionych ilościach:1. Ziemniaki jadalne w ilości 15 000 kg w tym: zam. gwarantowane – 7 500 kg; zam. opcjonalne – 7 500 kg.2. Ziemniaki wczesne w ilości 6 000 kg w tym: zam. gwarantowane – 3 000 kg; zam. opcjonalne – 3 000 kg.3. Buraki ćwikłowe w ilości 5 200 kg w tym: zam. gwarantowane – 2 600 kg; zam. opcjonalne – 2 600 kg.4. Marchew w ilości 6 700 kg w tym: zam. gwarantowane – 3 350 kg; zam. opcjonalne – 3 350 kg.5. Pietruszka korzeniowa w ilości 2 200 kg w tym: zam. gwarantowane – 1 100 kg; zam. opcjonalne – 1 100 kg.6. Seler korzeniowy w ilości 2 200 kg w tym: zam. gwarantowane – 1 100 kg; zam. opcjonalne – 1 100 kg.7. Cebula w ilości 6 700 kg w tym: zam. gwarantowane – 3 350 kg; zam. opcjonalne – 3 350 kg.8. Cebula czerwona w ilości 540 kg w tym: zam. gwarantowane – 270 kg; zam. opcjonalne – 270 kg.9. Por w ilości 2 100 kg w tym: zam. gwarantowane – 1 050 kg; zam. opcjonalne – 1 050 kg.10. Kapusta biała w ilości 4 900 kg w tym: zam. gwarantowane – 2 450 kg; zam. opcjonalne – 2 450 kg.11. Kapusta czerwona w ilości 1 500 kg w tym: zam. gwarantowane – 750 kg; zam. opcjonalne – 750 kg.12. Czarna rzepa w ilości 50 kg w tym: zam. gwarantowane – 25 kg; zam. opcjonalne – 25 kg.13. Fasola szparagowa w ilości 560 kg w tym: zam. gwarantowane – 280 kg; zam. opcjonalne – 280 kg.14. Papryka słodka w ilości 2 000 kg w tym: zam. gwarantowane – 1 000 kg; zam. opcjonalne – 1 000 kg.15. Pomidory w ilości 2 200 kg w tym: zam. gwarantowane – 1 100 kg; zam. opcjonalne – 1 100 kg.16. Pomidory cherry w ilości 190 kg w tym: zam. gwarantowane – 95 kg; zam. opcjonalne – 95 kg.17. Ogórki w ilości 2 200 kg w tym: zam. gwarantowane – 1 100 kg; zam. opcjonalne – 1 100 kg.18. Sałata w ilości 700 kg w tym: zam. gwarantowane – 350 kg; zam. opcjonalne – 350 kg.19. Sałata lodowa w ilości 850 kg w tym: zam. gwarantowane – 425 kg; zam. opcjonalne – 425 kg.20. Sałata karbowana w ilości 170 kg w tym: zam. gwarantowane – 85 kg; zam. opcjonalne – 85 kg.21. Roszponka w ilości 170 kg w tym: zam. gwarantowane -85 kg; zam. opcjonalne – 85 kg.22. Cykoria w ilości 80 kg w tym: zam. gwarantowane - 40 kg; zam. opcjonalne – 40 kg.23. Rukola w ilości 140 kg w tym: zam. gwarantowane – 70 kg; zam. opcjonalne – 70 kg.24. Brokuły w ilości 550 kg w tym: zam. gwarantowane – 275 kg; zam. opcjonalne – 275 kg.25. Kapusta włoska w ilości 700 kg w tym: zam. gwarantowane – 350 kg; zam. opcjonalne – 350 kg.26. Kapusta pekińska w ilości 1 460 kg w tym: zam. gwarantowane – 730 kg; zam. opcjonalne – 730 kg.27. Kapusta brukselska w ilości 400 kg w tym: zam. gwarantowane – 200 kg; zam. opcjonalne – 200 kg.28. Kalafior w ilości 900 kg w tym: zam. gwarantowane – 450 kg; zam. opcjonalne – 450 kg.29. Rzodkiewka w ilości 410 kg w tym: zam. gwarantowane – 205 kg; zam. opcjonalne – 205 kg.30. Rabarbar w ilości 210 kg w tym: zam. gwarantowane - 105 kg zam. opcjonalne – 105 kg.31. Natka pietruszki w ilości 280 kg w tym: zam. gwarantowane – 140 kg; zam. opcjonalne – 140 kg.32. Koperek zielony w ilości 280 kg w tym: zam. gwarantowane – 140 kg; zam. opcjonalne – 140 kg.33. Szczypior w ilości 230 kg w tym: zam. gwarantowane – 115 kg; zam. opcjonalne – 115 kg.34. Botwina w ilości 210 kg w tym: zam. gwarantowane – 105 kg; zam. opcjonalne – 105 kg.35. Kiełki rzodkiewki w ilości 58 kg w tym: zam. gwarantowane -29 kg; zam. opcjonalne – 29 kg.36. Kiełki słonecznika w ilości 58 kg w tym: zam. gwarantowane -29 kg;zam. opcjonalne – 29 kg.37. Czosnek w ilości 180 kg w tym: zam. gwarantowane – 90 kg; zam. opcjonalne – 90 kg.38. Pieczarki w ilości 2 400 kg w tym: zam. gwarantowane – 1 200 kg; zam. opcjonalne – 1 200 kg.39. Cukinia w ilości 420 kg w tym: zam. gwarantowane – 210 kg; zam. opcjonalne – 210 kg.40. Bakłażan w ilości 270 kg w tym: zam. gwarantowane – 135 kg; zam. op. – 135 kg.41. Szparagi w ilości 150 kg w tym: zam. gwarantowane – 75 kg; zam. op - 75 kg
Dostawa warzywPrzedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw dla zamówienia gwarantowanego i opcjonalnego w nw. ilościach:1. Ziemniaki jadalne w ilości 66 200 kg w tym: zam. gwarantowane – 33 100 kg; zam. opcjonalne – 33 100 kg.2. Ziemniaki wczesne w ilości 25 650 kg w tym: zam. gwarantowane – 12 825 kg; zam. opcjonalne – 12 825 kg.3. Buraki ćwikłowe w ilości 16 240 kg w tym: zam. gwarantowane – 8 120 kg; zam. opcjonalne – 8 120kg.4. Marchew w ilości 26 400 kg w tym: zam. gwarantowane – 13 200 kg; zam. opcjonalne – 13 200 kg.5. Pietruszka korzeniowa w ilości 6 940 kg w tym: zam. gwarantowane – 3 470 kg; zam. opcjonalne – 3 470 kg.6. Seler korzeniowy w ilości 8 140 kg w tym: zam. gwarantowane – 4 070 kg; zam. opcjonalne – 4 070 kg.7. Cebula w ilości 14 400 kg w tym: zam. gwarantowane – 7 200 kg; zam. opcjonalne – 7 200 kg.8. Cebula czerwona w ilości 1 100 kg w tym: zam. gwarantowane – 550 kg; zam. opcjonalne – 550 kg.9. Por w ilości 6 890 kg w tym: zam. gwarantowane – 3 445 kg; zam. opcjonalne – 3 445 kg.10. Kapusta biała w ilości 11 800 kg w tym: zam. gwarantowane – 5 900 kg; zam. opcjonalne – 5 900 kg.11. Kapusta czerwona w ilości 3 040 kg w tym: zam. gwarantowane – 1 520 kg; zam. opcjonalne – 1 520 kg.12. Czarna rzepa w ilości 770 kg w tym: zam. gwarantowane – 385 kg; zam. opcjonalne – 385 kg.13. Fasola szparagowa w ilości 1 165 kg w tym: zam. gwarantowane –582,5 kg; zam. opcjonalne – 582,5 kg.14. Papryka słodka w ilości 4 730 kg w tym: zam. gwarantowane – 2 365 kg; zam. opcjonalne – 2 365 kg.15. Pomidory w ilości 5 970 kg w tym: zam. gwarantowane – 2 985 kg; zam. opcjonalne – 2 985 kg.16. Pomidory cherry w ilości 880 kg w tym: zam. gwarantowane – 440 kg; zam. opcjonalne – 440 kg.17. Ogórki w ilości 5 320 kg w tym: zam. gwarantowane – 2 660 kg; zam. opcjonalne – 2 660 kg.18. Sałata w ilości 2 400 kg w tym: zam. gwarantowane – 1 200 kg; zam. opcjonalne – 1 200 kg.19. Sałata lodowa w ilości 1 040 kg w tym: zam. gwarantowane – 520 kg; zam. opcjonalne – 520 kg.20. Sałata karbowana w ilości 260 kg w tym: zam. gwarantowane – 130 kg; zam. opcjonalne – 130 kg.21. Roszponka w ilości 222 kg w tym: zam. gwarantowane -111 kg zam. opcjonalne – 111 kg.22. Cykoria w ilości 114 kg w tym: zam. gwarantowane - 57 kg zam. opcjonalne – 57 kg.23. Rukola w ilości 390 kg w tym: zam. gwarantowane – 195 kg; zam. opcjonalne – 195 kg.24. Brokuły w ilości 2 110 kg w tym: zam. gwarantowane – 1 055 kg; zam. opcja– 1 055 kg.25. Kapusta włoska w ilości 1 330 kg w tym: zam. gwarantowane – 665 kg; zam. opcja – 665 kg.26. Kapusta pekińska w ilości 3 710 kg w tym: zam. gwarantowane – 1 855 kg; zam. opcja – 1 855 kg.27. Kapusta brukselska w ilości 1 020 kg w tym: zam. gwarantowane – 510 kg; zam. opcja – 510 kg.28. Kalafior w ilości 2 430 kg w tym: zam. gwarantowane – 1 215 kg; zam. opcja – 1 215 kg.29. Rzodkiewka w ilości 1 805 kg w tym: zam. gwarantowane – 902,5 kg; zam. opcja – 902,5 kg.30. Rabarbar w ilości 480 kg w tym: zam. gwarantowane -240 kg zam. opcja – 240 kg.31. Natka pietruszki w ilości 645 kg w tym: zam. gwarantowane – 322,5 kg; zam. opcja – 322,5 kg.32. Koperek zielony w ilości 1 030 kg w tym: zam. gwarantowane – 515 kg; zam. opcja – 515 kg.33. Szczypior w ilości 851 kg w tym: zam. gwarantowane – 425,5kg; zam. opcja – 425,5 kg.34. Botwina w ilości 520 kg w tym: zam. gwarantowane – 260 kg; zam. opcja – 260 kg.35. Kiełki rzodkiewki w ilości 48 kg w tym: zam. gwarantowane -24 kg; zam. opcja– 24 kg.36. Kiełki słonecznika w ilości 48 kg w tym: zam. gwarantowane -24 kg zam. opcja – 24 kg.37. Czosnek w ilości 327 kg w tym: zam. gwarantowane –163,5 kg; zam. opcja– 163,5 kg.38. Pieczarki w ilości 3 790 kg w tym: zam. gwarantowane – 1 895 kg; zam. opcja – 1 895 kg.39. Cukinia w ilości 715 kg w tym: zam. gwarantowane – 357,5 kg; zam. opcja – 357,5 kg.40. Bakłażan w ilości 255 kg w tym: zam. gwarantowane – 127,5kg; zam. opcja – 127,5 kg.41. Szparagi w ilości 270 kg w tym: zam. gwarantowane – 135 kg zam. opcjonalne – 135 kg
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3100000, 3200000, 3212100, 3221000, 3221100, 3221110, 3221111, 3221112, 3221113, 3221114, 3221120, 3221212, 3221230, 3221240, 3221250, 3221260, 3221270, 3221300, 3221310, 3221410, 3221420, 3221430, 3221440, 3222000, 3222110, 3222111, 3222112, 3222113, 3222118, 3222210, 3222220, 3222230, 3222321, 3222322, 3222330, 3222331, 3222332, 3222340
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się