Przetarg 8934219 - Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych Część 1: 1....
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8934219
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2022-05-26 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa mięsa, wędlin i konserw mięsnych Część 1: 1. mięso mielone wieprzowe, chude, nie mrożone – 4 600 kgNomenklatura CPV: 15 131400-9, Polska Norma: PN-A-82002:1986, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP2. schab bez kości, nie mrożony – 220 kgNomenklatura CPV: 15100000-9, Polska Norma: PN-86/A-82002, mięso wieprzowe w pierwszym gatunku, świeże o barwie jasnoczerwonej z niewielkimi przerostami tkanki tłuszczowej, mięso czyste, bez śladów zanieczyszczeń, zapach swoisty, charakterystyczny dla mięsa bez oznak zaparzenia o rozpoczynającego się psucia, zabezpieczone przed zanieczyszczeniem zgodnie z wymogami i HACCAP3. podgardle wędzone – 800 kgNomenklatura CPV:15131400-9, Polska Norma:PN-86/A-820024. wątroba wieprzowa – 2 200 kgNomenklatura CPV:15114000-0 Polska Norma:PN-A-82004:1986 Część 2: 1. salceson biały – 1 600 kgNomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 19982. salceson czarny – 1 600 kgNomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 19983. metka zwykła – 400 kgNomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 19984. kaszanka – 1 200 kgNomenklatura CPV:15131134-3 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 19985. pasztetowa – 1 400 kgNomenklatura CPV:15131310-1 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 19986. kaszanka cienka – 1 200 kgNomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 19987. metka łososiowa – 1 800 kgNomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Część 3: 1. słonina – 1 800 kgNomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-85800:19852. pieczeń domowa – 1 500 kgNomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-86732:1991/Az:20013. smalec ze skwarkami – 1 200 kgNomenklatura CPV: 15131134-3 Polska Norma: PN-90/A-858024. kiełbasa zwyczajna – 1 200 kgNomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 19985. mortadela – 2 200 kgNomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1: 19986. parówkowa – 1 900 kgNomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma: PN-A-82007:1996/Az 1:19987. poznańska – 1 300 kgNomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 19988. parówki cienkie – 1 600 kgNomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az 1: 19989. kiełbasa typu jarmarczna – 2 000 kgNomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 199810. kiełbasa biała parzona – 90 kgNomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/A 1: 199811. piwna – 1 800 kgNomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 199812. czosnkowa – 1 300 kgNomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 199813. kanapkowa wędzona – 1 200 kgNomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 199814. dębicka – 1 300 kgNomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 199815. podwawelska – 1 700 kgNomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 199816. kiełbasa mielonka firmowa – 2 000 kgNomenklatura CPV:15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 199817. luncheon meat – 1 800 kgNomenklatura CPV: 15131130-5 Polska Norma:PN-A-82007:1996/Az1: 1998 Część 4: 1. konserwy mięsne wieprzowe w puszkach samootwieralnych ( 300 g ) - 1 500 kgNomenklatura CPV:15131000-5 Polska Norma:PN-A-86525:19962. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 300 g ) - 800 kgNomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:20003. pasztet mazowiecki w puszkach samootwieralnych ( 100 - 130 g ) - 700 kgNomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:20004. pasztet drobiowy w puszkach samootwieralnych ( 100 - 130 g ) - 700 kgNomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:2000 Część 5: 1. polędwica drobiowa – 400 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzoneNomenklatura CPV:15131135-0 Polska Norma:PN-A-86526:1995/Az2:20002. blok drobiowy – 400 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; nie wędzone, smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia;Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:20003. mortadela drobiowa – 1500 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzoneNomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:20004. kiełbasa zwyczajna drobiowa – 500 kg, w skład brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzoneNomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:20005. serdelki drobiowe – 200 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzoneNomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:20006. szynka drobiowa – 1 500 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzoneNomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:20007. szynka z indyka – 100 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzoneNomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:20008. parówka cienka drobiowa – 200 kg, drobno rozdrobnione; w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; nie wędzone, zawartość białka nie mniej niż 9%, tłuszczu nie więcej niż 25%; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia;Nomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:20009. szynkowa z indyka – 400 kg, w składzie brak dodatku mięsa wieprzowego oraz surowców wieprzowych; smak i zapach swoisty charakterystyczny dla danego asortymentu; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia; nie wędzoneNomenklatura CPV: 15131135-0, Norma PN-A-86526:1995/Az2:2000 Część 6: 1. rosołowe z kurczaka, nie mrożone – 2 000 kgNomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86524:1994/Az:20022. ćwiartka tylna z kurczaka, nie mrożone – 6 000 kg, świeże, bez obcych zanieczyszczeń, przekrwień i zasiniaczeń,bez obcych zapachów; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożycia;Nomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:19963. żołądki drobiowe, nie mrożone – 500 kg, świeże, bez obcych zanieczyszczeń, przekrwień i zasiniaczeńbez obcych zapachów; bez oznak wskazujących na niezdatność do spożyciaNomenklatura CPV: 15112000-6, Polska Norma: PN-A-86527:1996 D/Kw.2232.6.2022 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000, 15112000, 15114000, 15131000, 15131130, 15131134, 15131135, 15131310, 15131400 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Kujawsko-Pomorskie |