Przetarg 8122546 - Dostawa mięsa, wędlin i drobiu Część 1 Szynka...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8122546
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2021-05-07 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa mięsa, wędlin i drobiu Część 1 Szynka delikatesowa (lub szynka z liściem, lub wiśniowa)** Wędlina chuda, sporządzona z całych lub grubo mielonych mięśni, o zawartości białka nie mniej niż 15%, o zawartości tłuszczu nie więcej niż 20% na 100 g produktu, niedopuszczalne złogi tłuszczu lub ścięgien (krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g)Szynka konserwowa (lub prasowana)**Wędlina chuda, sporządzona z całych lub grubo mielonych mięśni, o zawartości białka nie mniej niż15%, a tłuszczu nie więcej niż 20% na 100 g produktu , niedopuszczalne złogi tłuszczu lub ścięgien.(krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g)Polędwica drobiowa ( lub polędwica królewska)Wędlina chuda, sporządzona z całych lub grubo mielonych mięśni piersiowych drobiu o zawartości białka nie mniej niż 15%, a tłuszczu nie więcej niż 20% na 100 g produktu, niedopuszczalne złogi tłuszczu lub ścięgien, (krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g)Polędwica sopocka (lub polędwica wędzona)Wędlina chuda, sporządzona z całych lub grubo mielonych mięśni o zawartości białka nie mniej niż 15%, a tłuszczu nie więcej niż 20% na 100 g produktu, niedopuszczalne złogi tłuszczu lub ścięgien (krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g)Szynka drobiowa (lub szynka z piersi indyka). Wędlina chuda, sporządzona z całych lub grubo mielonych mięśni piersiowych drobiu o zawartości białka nie mniej niż 15%, a tłuszczu nie więcej niż 20% na 100 g produktu, niedopuszczalne złogi tłuszczu lub ścięgien (krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g)Szynka wędzona. Wędlina chuda, otrzymana z całej części szynki lub łopatki wieprzowej o zawartości białka nie mniej niż 15%, a tłuszczu nie więcej niż 20%, niedopuszczalne złogi tłuszczu lub ścięgien (krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g)Kiełbasa szynkowa. Kiełbasa czysto wieprzowa, chuda, grubo rozdrobniona (krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g)Kiełbasa krakowska, wieprzowo – wołowa (krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g)Golonka prasowana (lub kiełbasa golonkowa)**(krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g)Łopatka prasowana (lub pieczona)**(krojona, opakowana próżniowo, o wadze netto ok. 60g) Baleron wędzony (krojony, opakowany próżniowo, o wadze netto ok. 60g)Kiełbasa zwyczajna. Kiełbasa wieprzowo – wołowa, parzona i wędzona, średnio rozdrobniona, zawartość tłuszczu nie więcej niż 35%.Kiełbasa podwawelska (lub kiełbasa podlaska, lub kiełbasa śląska)**Boczek wędzony, surowy bez żeberek Część 2 Udziec z kurczaka, świeży. Schłodzony (temp. 00 – 40 C), bez kości grzbietowej, o wadze ok. 0,20 kg, mięśnie i skóra czyste, jędrne, posiadające charakterystyczną barwę, pozbawione zasinień i krwawych wybroczynFilet z piersi kurczaka, świeży. Schłodzony (temp. 00 – 40 C), bez kości, bez skóry, dokładnie odfiletowany, pozbawiony chrząstek, kości mostkowych. Niedopuszczalna barwa szaro zielona lub inna nietypowa.Korpus drobiowy świeży, schłodzony (temp. 00 – 40 C), ze skrzydłami i szyją. EO/EŻ-2738/25/21 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |