Przetarg 9086280 - Dostawa mięsa, tłuszczy i wędlin z mięsa czerwonego oraz...

   
Analizuj Zamówienie 9086280 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2022-08-03
przedmiot ogłoszenia
Dostawa mięsa, tłuszczy i wędlin z mięsa czerwonego oraz mięsa i wędlin drobiowych dla 24 WOG w 2022r.
1. Przedmiotem zamówienia
dostawa mięsa, tłuszczy i wędlin z mięsa czerwonego oraz mięsa i wędlin drobiowych dla 24 WOG w Giżycku w 2022r. z podziałem na dwa zadania:
Zadanie 1 – dostawa mięsa czerwonego, tłuszczy i wędlin z mięsa czerwonego;
Zadanie 2 – dostawa mięsa i wędlin drobiowych.
2. Zamawiający przewiduje możliwość udzielenia zamówienia w ramach opcji,
w okresie obowiązywania umowy, poprzez rozszerzenie zamówienia podstawowego
o dodatkowe zamówienie opcjonalne, którego przedmiot i maksymalny zakres jest tożsamy z zamówieniem podstawowym dla każdego z zadań.
3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, rodzaj i ilości asortymentu oraz wzór umowy zawarto w folderze zip – zadanie 1 (mięso czerwone) i zadanie 2 (mięso drobiowe) do niniejszej SWZ
Mięso czerwone Część nr 1 Zamówienie podstawowe: 1. Antrykot wołowy b/k kręg. kg 3 400 2. Wołowina ekstra kg 4 000 3. Wołowina zrazowa b/k kg 5 000 4. Udziec cielęcy b/k kg 200 5. Łopatka cielęca b/k kg 200 6. Karkówka wieprzowa b/k kg 12 000 7. Łopatka wieprzowa b/k kg 13 000 8. Schab wieprzowy b/k kg 8 000 9. Boczek surowy b/k kg 1 500 10. Żeberka wieprzowe kg 5 000 11. Szynka wieprzowa b/k kg 6 200 12. Mięso wieprzowe od szynki b/k drobne kg 5 000 13. Golonka wieprzowa z/k kg 2 200 14. Golonka wieprzowa b/k - peklowana próżniowo kg 1 100 15. Wątroba wieprzowa kg 800 16. Pasztetowa kg 1 300 17. Salceson włoski kg 1 300 18. Salceson ozorkowy kg 1 300 19. Kaszanka z kaszy gryczanej kg 1 500 20. Kiełbasa salami kg 1 300 21. Kiełbasa myśliwska kg 2 650 22. Kiełbasa jałowcowa kg 2 520 23. Kiełbasa parówkowa kg 2 800 24. Parówki z szynki kg 6 200 25. Mortadela wieprzowa kg 2 000 26. Kiełbasa biała parzona kg 6 170 27. Kiełbasa podlaska kg 5 000 28. Kiełbasa wiejska kg 5 000 29. Kiełbasa śląska kg 4 600 30. Kiełbasa toruńska kg 4 600 31. Kiełbasa zwyczajna kg 4 600 32. Kiełbasa krakowska parzona kg 2 400 33. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 2 400 34. Kiełbasa krakowska sucha kg 2 400 35. Kiełbasa żywiecka kg 2 600 26. Kabanosy kg 2 900 37. Baleron kg 2 600 38. Salami kg 1 900 39. Polędwica wędzona wieprzowa kg 2 600 40. Szynka wieprzowa wędzona kg 2 600 41. Szynka wieprzowa gotowana kg 2 000 42. Szynka wieprzowa konserwowa kg 1 800 43. Boczek wędzony parzony b/k kg 2 600 44. Rolada z boczku kg 2 100 45. Pasztet wieprzowy pieczony kg 1 800 46. Golonka wieprzowa kg 1 000 47. Ogonówka kg 2 100 48. Schab pieczony kg 2 100 49. Flaki wołowe krojone blanszowane kg 900 50. Kotlet wołowy do hamburgera kg 500 51. Boczek krojony wędzony kg 5 000 52. Smalec wieprzowy kg 1 800 53. Słonina kg 1 800 Zamówienie opcjonalne jest asortymentowo i ilościowo tożsame z zamówieniem podstawowym
Mięso drobiowe Część nr 2 Zamówienie podstawowe: 1. Noga z kurczaka kg 8 000 2. Podudzie z kurczaka kg 3 000 3. Filet z piersi kurczaka kg 8 000 4. Filet z piersi indyka kg 3 200 5. Skrzydełka z kurczaka kg 7 000 6. Kurczak - tuszka kg 300 7. Wątroba z kurczaka kg 1 200 8. Żołądki z kurczaka kg 1 000 9. Skrzydełka z kurczaka panierowane gotowe kg 4 600 10. Kabanosy drobiowe kg 2 000 11. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 2 600 12. Parówki z fileta z kurczaka kg 3 600 13. Udko drobiowe wędzone kg 2 200 14. Filet z piersi kurczaka wędzony kg 1 600 15. Filet z piersi indyka wędzony kg 1 600 16. Szynka drobiowa kg 2 200 17. Szynka z indyka kg 2 300 18. Mortadela drobiowa kg 2 600 Zamówienie opcjonalne jest asortymentowo i ilościowo tożsame z zamówieniem podstawowym.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15130000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Warmińsko-Mazurskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Warmińsko-Mazurskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10344885 2024-03-28
godz. 10:00
Śląskie woda mineralna 0,5l, źródlana 1,5l Lp. Nazwa materiału Ilość ZWP Jedn. miary w ZWP Termin dostawy ; 1 woda źródlana niegazowana w butelkach PET (1,5l.) 100 szt. Dostawy sukcesywnie d...
10343026 2024-03-29
godz. 09:00
Zachodniopomorskie Sprzedaż i sukcesywna dostawa pieczywa i wyrobów cukierniczych
10383779 2024-04-02
godz. 12:00
Mazowieckie dostawa środków spożywanych (kawa, herbata i cukier) oraz łyżeczek
10377805 2024-04-03
godz. 09:00
Śląskie Zaproszenie do złożenia oferty na dostawę dżemu Dżem
10296369 2024-04-04
godz. 09:01
Pomorskie PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Mąka typ 550 - worki 25kg Witam, SEKO S.A. poszukuje dostawcy/producenta mąki typ 550 pakowanej we worki 25kg. Wymagana specyfikacja oraz próba technologiczna. ...
10381417 2024-04-08
godz. 10:30
Kujawsko-Pomorskie Postępowanie na dostawę wędlin i mięsa świeżego dla Szkoły Podoficerskiej Państwowej Straży Pożarnej w Bydgoszczy Część 1: Mięso świeże Część 2: Mięso drobiowe C...
10289069 2024-04-08
godz. 12:00
Pomorskie DOSTAWY PIECZYWA 1. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia oraz standardy jakościowe określa SWZ.2. Przedmiot zamówienia musi być zgodny z Polskimi Normami, wolny od wad i zanieczysz...
10296904 2024-04-12
godz. 09:12
Pomorskie PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Cebula mrożona krążek - 20kg Witam, SEKO S.A. poszukuje dostawcy producenta cebuli mrożonej krążek - pakowanej we worki 20kg. Wymagana specyfikacja oraz pró...
10318404 2024-04-16
godz. 10:00
Podlaskie Przedmiotem postępowania jest dostawa produktów głęboko mrożonych dla 25. Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Białymstoku do punktów odbioru mieszczących się w: a) 15-325 Białysto...
10344631 2024-04-26
godz. 10:00
Śląskie Dostawa artykułów nabiałowych, tłuszczowych i jaj dla potrzeb SP ZOZ Szpitala Psychiatrycznego w Toszku Przedmiot zamówienia obejmuje dostawę artykułów nabiałowych, tłuszczowych i...