Przetarg 9086280 - Dostawa mięsa, tłuszczy i wędlin z mięsa czerwonego oraz...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 9086280
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2022-08-03 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa mięsa, tłuszczy i wędlin z mięsa czerwonego oraz mięsa i wędlin drobiowych dla 24 WOG w 2022r. 1. Przedmiotem zamówienia dostawa mięsa, tłuszczy i wędlin z mięsa czerwonego oraz mięsa i wędlin drobiowych dla 24 WOG w Giżycku w 2022r. z podziałem na dwa zadania: Zadanie 1 – dostawa mięsa czerwonego, tłuszczy i wędlin z mięsa czerwonego; Zadanie 2 – dostawa mięsa i wędlin drobiowych. 2. Zamawiający przewiduje możliwość udzielenia zamówienia w ramach opcji, w okresie obowiązywania umowy, poprzez rozszerzenie zamówienia podstawowego o dodatkowe zamówienie opcjonalne, którego przedmiot i maksymalny zakres jest tożsamy z zamówieniem podstawowym dla każdego z zadań. 3. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia, rodzaj i ilości asortymentu oraz wzór umowy zawarto w folderze zip – zadanie 1 (mięso czerwone) i zadanie 2 (mięso drobiowe) do niniejszej SWZ Mięso czerwone Część nr 1 Zamówienie podstawowe: 1. Antrykot wołowy b/k kręg. kg 3 400 2. Wołowina ekstra kg 4 000 3. Wołowina zrazowa b/k kg 5 000 4. Udziec cielęcy b/k kg 200 5. Łopatka cielęca b/k kg 200 6. Karkówka wieprzowa b/k kg 12 000 7. Łopatka wieprzowa b/k kg 13 000 8. Schab wieprzowy b/k kg 8 000 9. Boczek surowy b/k kg 1 500 10. Żeberka wieprzowe kg 5 000 11. Szynka wieprzowa b/k kg 6 200 12. Mięso wieprzowe od szynki b/k drobne kg 5 000 13. Golonka wieprzowa z/k kg 2 200 14. Golonka wieprzowa b/k - peklowana próżniowo kg 1 100 15. Wątroba wieprzowa kg 800 16. Pasztetowa kg 1 300 17. Salceson włoski kg 1 300 18. Salceson ozorkowy kg 1 300 19. Kaszanka z kaszy gryczanej kg 1 500 20. Kiełbasa salami kg 1 300 21. Kiełbasa myśliwska kg 2 650 22. Kiełbasa jałowcowa kg 2 520 23. Kiełbasa parówkowa kg 2 800 24. Parówki z szynki kg 6 200 25. Mortadela wieprzowa kg 2 000 26. Kiełbasa biała parzona kg 6 170 27. Kiełbasa podlaska kg 5 000 28. Kiełbasa wiejska kg 5 000 29. Kiełbasa śląska kg 4 600 30. Kiełbasa toruńska kg 4 600 31. Kiełbasa zwyczajna kg 4 600 32. Kiełbasa krakowska parzona kg 2 400 33. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 2 400 34. Kiełbasa krakowska sucha kg 2 400 35. Kiełbasa żywiecka kg 2 600 26. Kabanosy kg 2 900 37. Baleron kg 2 600 38. Salami kg 1 900 39. Polędwica wędzona wieprzowa kg 2 600 40. Szynka wieprzowa wędzona kg 2 600 41. Szynka wieprzowa gotowana kg 2 000 42. Szynka wieprzowa konserwowa kg 1 800 43. Boczek wędzony parzony b/k kg 2 600 44. Rolada z boczku kg 2 100 45. Pasztet wieprzowy pieczony kg 1 800 46. Golonka wieprzowa kg 1 000 47. Ogonówka kg 2 100 48. Schab pieczony kg 2 100 49. Flaki wołowe krojone blanszowane kg 900 50. Kotlet wołowy do hamburgera kg 500 51. Boczek krojony wędzony kg 5 000 52. Smalec wieprzowy kg 1 800 53. Słonina kg 1 800 Zamówienie opcjonalne jest asortymentowo i ilościowo tożsame z zamówieniem podstawowym Mięso drobiowe Część nr 2 Zamówienie podstawowe: 1. Noga z kurczaka kg 8 000 2. Podudzie z kurczaka kg 3 000 3. Filet z piersi kurczaka kg 8 000 4. Filet z piersi indyka kg 3 200 5. Skrzydełka z kurczaka kg 7 000 6. Kurczak - tuszka kg 300 7. Wątroba z kurczaka kg 1 200 8. Żołądki z kurczaka kg 1 000 9. Skrzydełka z kurczaka panierowane gotowe kg 4 600 10. Kabanosy drobiowe kg 2 000 11. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 2 600 12. Parówki z fileta z kurczaka kg 3 600 13. Udko drobiowe wędzone kg 2 200 14. Filet z piersi kurczaka wędzony kg 1 600 15. Filet z piersi indyka wędzony kg 1 600 16. Szynka drobiowa kg 2 200 17. Szynka z indyka kg 2 300 18. Mortadela drobiowa kg 2 600 Zamówienie opcjonalne jest asortymentowo i ilościowo tożsame z zamówieniem podstawowym. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15130000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Warmińsko-Mazurskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Warmińsko-Mazurskie |