Przetarg - Dostawa mięsa Numer referencyjny: SZ/271/63/2018 W...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 6398269
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2018-11-09 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa mięsa Numer referencyjny: SZ/271/63/2018 W zakresie zadania numer 1: Mięso końskie lub wołowe z kością bez żeber, gol eni i głów w ilości 2900 kg. - 30% mogą stanowić policzki końskie, - mięso świeże, odtłuszczone. W zakresie zadania numer 2: Mięso końskie lub wołowe chude bez kości (wyłącznie mięśnie bez powięzi i ścięgien) w ilości 9176 kg. - 30% mogą stanowić policzki końskie, - Zamawiający wymaga aby w tym przypadku mięso stanowił wyłącznie mięśnie bez powięzi i ścięgien. W zakresie zadania numer 3: Serca końskie w ilości 1781 kg. - mięso świeże, odtłuszczone, - w przypadku serc końskich dostawa jednorazowa do 100 kg (mięso pakowane, mrożone w kartonach po 20 kg każdy, w kartonie kawałki od 8 do 10 kg. W zakresie zadania numer 4: Króliki całe z sierścią.: - mięso świeże - króliki całe z sierścią o wadze od 800 g do 1 kg w ilości 30 sztuk, - króliki całe z sierścią o wadze powyżej 2 kg w ilości 34 sztuk. W zakresie zadania numer 5: Króliki (oskórowane, bez jelit, z podrobami, o minimalnej wadze 2 kg) w ilości 851 szt. - tuszki całe, świeże, skórowane w całości, bez jelit. W zakresie zadania numer 6: Kury oskubane o wadze od 3,5 do 5 kg w ilości 2420 kg. - kury całe, wypatroszone, bez piór, mięso świeże, - dostawa jednorazowa: kury do 120 kg, pakowane w worki po 5 szt. W zakresie zadania numer 7: Przepiórki o wadze od 150 g do 200 g w ilości 2933 szt. - dostawa jednorazowa do 600 szt. mrożone, pakowane w kartonach po 50 szt. W zakresie zadania numer 8: Nutrie skórowane, całe tuszki skórowane, mrożone, bez jelit w ilości 7719 kg. - dostawa jednorazowa: do 500 kg. W zakresie zadania numer 9: Kości cielęce lub jagnięce (kości długie kończyn, kręgi) w ilości 416 kg. - waga kości: od 3,5 kg do 5 kg. W zakresie zadania numer 10: Indyki o wadze od 10 do 13 kg w ilości 3 szt. W zakresie zadania numer 11: Koza cała dorosła nieoskórowana martwa w ilości 2 szt. - waga od 25 do 35 kg. W zakresie zadania numer 12: Owca dorosła cała nieoskórowana martwa w ilości 1 szt. - waga od 25 do 35 kg. Zamawiający gwarantuje realizację zamówień w ilości 70% dla każdego zadania. Z tego tytułu Wykonawcy nie przysługuje względem Zamawiającego jakiegokolwiek roszczenie majątkowe, w tym możliwość dochodzenia od Zamawiającego odszkodowania tytułem utraconych korzyści. ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH Część nr: 1 Nazwa: Mięso końskie lub wołowe z kością bez żeber, goleni i głów Mięso końskie lub wołowe z kością bez żeber, goleni i głów w ilości 2900 kg. - 30% mogą stanowić policzki końskie, - mięso świeże, odtłuszczone. Część nr: 2 Nazwa: Mięso końskie lub wołowe chude bez kości (wyłącznie mięśnie bez powięzi i ścięgien) Mięso końskie lub wołowe chude bez kości (wyłącznie mięśnie bez powięzi i ścięgien) w ilości 9176 kg. - 30% mogą stanowić policzki końskie, - Zamawiający wymaga aby w tym przypadku mięso stanowił wyłącznie mięśnie bez powięzi i ścięgien. Część nr: 3 Nazwa: Serca końskie Serca końskie w ilości 1781 kg. - mięso świeże, odtłuszczone, - w przypadku serc końskich dostawa jednorazowa do 100 kg (mięso pakowane, mrożone w kartonach po 20 kg każdy, w kartonie kawałki od 8 do 10 kg. Część nr: 4 Nazwa: króliki całe z sierścią Króliki całe z sierścią.: - mięso świeże - króliki całe z sierścią o wadze od 800 g do 1 kg w ilości 30 sztuk, - króliki całe z sierścią o wadze powyżej 2 kg w ilości 34 sztuk. Część nr: 5 Nazwa: królik (oskórowany, bez jelit, z podrobami, o minimalnej wadze 2 kg) Króliki (oskórowane, bez jelit, z podrobami, o minimalnej wadze 2 kg) w ilości 851 szt. - tuszki całe, świeże, skórowane w całości, bez jelit. Część nr: 6 Nazwa: kury (oskubana o wadze od 3,5 kg do 5 kg) Kury oskubane o wadze od 3,5 do 5 kg w ilości 2420 kg. - kury całe, wypatroszone, bez piór, mięso świeże, - dostawa jednorazowa: kury do 120 kg, pakowane w worki po 5 szt. Część nr: 7 Nazwa: Przepiórki o wadze od 150 g do 200 g Przepiórki o wadze od 150 g do 200 g w ilości 2933 szt. - dostawa jednorazowa do 600 szt. mrożone, pakowane w kartonach po 50 szt. Część nr: 8 Nazwa: Nutrie skórowane, całe tuszki skórowane, mrożone, bez jelit Nutrie skórowane, całe tuszki skórowane, mrożone, bez jelit w ilości 7719 kg. - dostawa jednorazowa: do 500 kg. Część nr: 9 Nazwa: Kości cielęce lub jagnięce (kości długie kończyn, kręgi) Kości cielęce lub jagnięce (kości długie kończyn, kręgi) w ilości 416 kg. - waga kości: od 3,5 kg do 5 kg. Część nr: 10 Nazwa: Indyki o wadze od 10 do 13 kg Indyki o wadze od 10 do 13 kg w ilości 3 szt. Część nr: 11 Nazwa: Koza cała dorosła nieoskórowana martwa Koza cała dorosła nieoskórowana martwa w ilości 2 szt. - waga od 25 do 35 kg. Część nr: 12 Nazwa: Owca dorosła cała nieoskórowana martwa Owca dorosła cała nieoskórowana martwa w ilości 1 szt. - waga od 25 do 35 kg. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000, 15110000, 15111000, 15111100, 15111200, 15112000, 15112120, 15112130, 15114000, 15115100, 15115200, 15117000, 15118100, 15119000, 15119100 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Wielkopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Wielkopolskie |