Przetarg 12190926 - Dostawa Mięsa i Wędlin Przedmiotem zamówienia są...
| Analizuj | Zamówienie 12190926 |
|---|---|
| źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
| data publikacji | 2025-12-02 |
| przedmiot ogłoszenia | Dostawa Mięsa i Wędlin Przedmiotem zamówienia są Dostawy mięsa i wędlin dla Domu Pomocy Społecznej wGołuszycachw ilościach określonych przez Zamawiającego w zestawieniu ilościowo – wartoś ciowymstanowiącym załącznik do niniejszej specyfikacji. (załącznik 2)Zamówienie obejmuje sukcesywne dostawy mięsa i wędlin według zamówień składanych przezZamawiającego, do magazyn żywności w siedzibie Zamawiającego, w okresie 12 miesięcy oddnia podpisania umowy. Zamówiony towar należy dostarczyć i wyładować siłami i na kosztwykonawcy do magazynu zamawiającego.Dostawy odbywać się będą codziennie od poniedziałku do piątku w godzinach między 7:30 a8:30 rano, na podstawie zamówień telefonicznych składanych w dniu poprzednim. Zamawiającyzastrzega sobie prawo zamówienia każdej minimalnej partii towaru i nie określa się żadnejminimalnej ilości ani wartości jednorazowej dostawy. Zamawiający zastrzega sobie prawo dozamawiania poszczególnych asortymentów z dokładnością do 0,1kg. Dostarczane mięso iwędliny muszą być świeże, nie mrożone, pozbawione obcych zapachów, uszkodzeń osłonek,opakowań, bez nalotów, zasinienia, zazielenienia, bez lepkości. Organoleptycznie bez zarzutu.Wyprodukowane i dostarczone zgodnie z wymogami SANEPIDU i systemu HACCAP i zgodnie zprzepisami weterynaryjnymi PIW. Przedmiot zamówienia przedstawiony w ofercie winien byćzgodny z Polskimi Normami. Każdy dostarczony asortyment, każda partia dostawy musi byćdostarczona w oryginalnych nieuszkodzonych opakowaniach opatrzonych datą przydatności dospożycia, nazwą, składem surowcowym, nazwą i adresem producenta, w języku polskim. Niedopuszcza się dostarczania towaru, którego termin przydatności do spożycia jest bliski daciedostawy. Wykonawca musi posiadać wszelkie przewidziane prawem dokumenty weterynaryjnena pochodzenie i ubój zwierząt, które zostały wykorzystane do przygotowania asortymentudostawy i udostępnić je na żądanie Zamawiającego lub służb do tego uprawnionych. Asortymentmięsa nie może być pozyskany ze sztuk chorych. W wędlinach oznaczonych w zestawieniuilościowo wartościowym nie dopuszcza się obecności MOM – mięsa oddzielonegomechaniczni DF/2236/02ZP/2025 |
| branża | Spożywcza |
| podbranża | artykuły spożywcze |
| kody CPV | 15100000 |
| forma | tryb podstawowy |
| typ ogłoszenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Kujawsko-Pomorskie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Kujawsko-Pomorskie |