Przetarg 6596635 - Dostawa konserw warzywno-mięsnych (nr sprawy: MAT/51/2019)...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 6596635
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2019-02-19 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa konserw warzywno-mięsnych (nr sprawy: MAT/51/2019) Numer referencyjny: MAT/51/2019 Konserwy warzywno -mięsnePrzedmiotem z amówienia jest:: Dostawa konserw warzywno -mięsnych wg zestawienia asortymentowo-ilościowego zawartego w formularzu ofertowym zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SIWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i wymagania do niego znajdują się we wzorze umowy (wraz z jej załącznikami) stanowiącym Załącznik nr 3 do SIWZ. Konserwy warzywno -mięsnePrzedmiotem zamówienia jest:: Dostawa konserw warzywno -mięsnych wg zestawienia asortymentowo-ilościowego zawartego w formularzu ofertowym zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SIWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i wymagania do niego znajdują się we wzorze umowy (wraz z jej załącznikami) stanowiącym Załącznik nr 3 do SIWZ. Konserwy warzywno -mięsnePrzedmiotem zamówienia jest:: Dostawa konserw warzywno -mięsnych wg zestawienia asortymentowo-ilościowego zawartego w formularzu ofertowym zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SIWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i wymagania do niego znajdują się we wzorze umowy (wraz z jej załącznikami) stanowiącym Załącznik nr 3 do SIWZ. Konserwy warzywno -mięsnePrzedmiotem zamówienia jest:: Dostawa konserw warzywno -mięsnych wg zestawienia asortymentowo-ilościowego zawartego w formularzu ofertowym zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SIWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i wymagania do niego znajdują się we wzorze umowy (wraz z jej załącznikami) stanowiącym Załącznik nr 3 do SIWZ. Konserwy warzywno -mięsnePrzedmiotem zamówienia jest:: Dostawa konserw warzywno -mięsnych wg zestawienia asortymentowo-ilościowego zawartego w formularzu ofertowym zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SIWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i wymagania do niego znajdują się we wzorze umowy (wraz z jej załącznikami) stanowiącym Załącznik nr 3 do SIWZ. Konserwy warzywno -mięsnePrzedmiotem zamówienia jest:: Dostawa konserw warzywno -mięsnych wg zestawienia asortymentowo-ilościowego zawartego w formularzu ofertowym zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SIWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i wymagania do niego znajdują się we wzorze umowy (wraz z jej załącznikami) stanowiącym Załącznik nr 3 do SIWZ. Konserwy warzywno -mięsnePrzedmiotem zamówienia jest:: Dostawa konserw warzywno -mięsnych wg zestawienia asortymentowo-ilościowego zawartego w formularzu ofertowym zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SIWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i wymagania do niego znajdują się we wzorze umowy (wraz z jej załącznikami) stanowiącym Załącznik nr 3 do SIWZ. Konserwy warzywno -mięsnePrzedmiotem zamówienia jest:: Dostawa konserw warzywno -mięsnych wg zestawienia asortymentowo-ilościowego zawartego w formularzu ofertowym zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SIWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i wymagania do niego znajdują się we wzorze umowy (wraz z jej załącznikami) stanowiącym Załącznik nr 3 do SIWZ. Konserwy warzywno -mięsnePrzedmiotem zamówienia jest:: Dostawa konserw warzywno -mięsnych wg zestawienia asortymentowo-ilościowego zawartego w formularzu ofertowym zgodnie z Załącznikiem nr 1 do SIWZ.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia i wymagania do niego znajdują się we wzorze umowy (wraz z jej załącznikami) stanowiącym Załącznik nr 3 do SIWZ. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15894300 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Dolnośląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Dolnośląskie |