Przetarg 9949730 - DOSTAWA DROBIU I WĘDLIN DROBIOWYCH DO AKADEMII SZTUKI...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 9949730
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2023-09-19 |
przedmiot ogłoszenia | DOSTAWA DROBIU I WĘDLIN DROBIOWYCH DO AKADEMII SZTUKI WOJENNEJ Numer referencyjny: ASzWoj-PK-ZZP-261.58B.2023 1. Przedmiotem zamó wienia jest dostawa drobiu i wędlin drobiowych do Akademii Sztuki Wojennej. 3. Zamówienie obejmuje sukcesywną dostawę drobiu i wędlin drobiowych wg asortymentów i w ilościach określonych w Załączniku Nr 1A. do SWZ – Opis Przedmiotu Zamówienia. 4. Zamawiający gwarantuje zamówienie na poziomie 50% wartości umowy brutto. 5. Wykonawca dostarczy produkty opatrzone wyłącznie znakami, atestami i zezwoleniami dopuszczającymi te produkty do obrotu rynkowego; 1 Uda całe z kurczaka świeże kg 2000 2 Filet z piersi kurczaka świeży kg 750 3 Kurczak świeży kg 500 4 Filet z piersi indyka świeży kg 1000 5 Skrzydełka z kurczaka świeże kg 100 6 Indyk świeży kg 50 7 Kaczka mrożona kg 50 8 Gęś świeża kg 10 9 Korpusy z kurczaka świeże kg 150 10 Kura rosołowa świeża kg 50 11 Żołądek z kurczaka świeży kg 10 12 Wątroba z kurczaka świeża kg 10 13 Kiełbasa drobiowa kg 100 14 Pieczeń drobiowa kg 50 15 Polędwica drobiowa kg 100 16 Szynka z indyka kg 100 17 Szynka drobiowa kg 100 18 Parówki drobiowe kg 200 19 Filety z indyka wędzone kg 50 20 Pierś z kurczaka wędzona kg 50 21 Pierś z kaczki wędzona kg 50 22 Pierś z kaczki świeża kg 50 23 Indyk mięso udowe bez skóry kg 50 24 Indyk mięso udowe ze skórą kg 50 25 Skrzydło z indyka świeże kg 50 26 Szyja z indyka kg 30 27 Wątroba z indyka kg 10 28 Golonka z indyka 300-400 g. kg 50 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |