Zlecenie 12201679 - Dostawa artykułów spożywczych oraz materiałów na...

   
Analizuj Zamówienie 12201679
źródło Internet
data publikacji 2025-12-04
przedmiot zlecenia
Dostawa artykułów spożywczych oraz materiałów na potrzeby organizacji poczęstunku dla uczestniczek/uczestników Projektu w ramach r
ealizacji projektu pn. (O)tworzyć świ@t współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Plus (EFS) w ramach programu Fundusze Europejskie dla Mazowsza 2021-2027.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji świętokrzyskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora świętokrzyskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
12190550 2025-12-10
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie Dostawy artykułów spożywczych i mrożonych Część 1: Dostawa artykułów...
12190543 2025-12-10
godz. 10:00
Mazowieckie Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej w Kadzidle im. kardynała...
12191523 2025-12-10
godz. 10:00
Warmińsko-Mazurskie Dostawa artykułów spożywczych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół...
12189295 2025-12-10
godz. 11:00
Mazowieckie „Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych wraz z transportem w okresie od dnia...
12078324 2025-12-10
godz. 12:00
Lubuskie ZAPYTANIA OFERTOWE - produkty mleczarskie
12197980 2025-12-10
godz. 15:00
Podkarpackie Sukcesywna (codzienna) dostawa wyrobów garmażeryjnych do ZSP 2 od 02.01.2026 r....
12199306 2025-12-10
godz. 15:00
Podkarpackie Sukcesywna dostawa wody do Przedszkola Publicznego Nr 46 w Rzeszowie.
12181031 2025-12-10
godz. 15:00
Małopolskie Dostawa artykułów spożywczych do stołówki Miejskiego Przedszkola nr 16 w...
12194091 2025-12-11
godz. 00:00
Podkarpackie zakup i sukcesywna dostawa wody w butlach dla Przedszkola Publicznego Nr 40 w...
12191472 2025-12-11
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie Mięso i wędliny ( 2 / 2025 ) Część 1: 1. Łopatka wieprzowa bez kości b/s kg 3...