Przetarg 8038137 - Dostawa artykułów spożywczych Numer referencyjny: D/Kw...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 8038137
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2021-03-24 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa artykułów spożywczych Numer referencyjny: D/Kw 2232.1.2021 Część 11. syrop owocowy o smaku malinowym (rozcieńczalność ok. 1:10), opakowanie (1–5 litr), ilość – 4 500 litrów;2. sałatka warzywna, opakowanie (0,8–4,5 kg), ilość – 2 700 kg;3. fasolka szparagowa konserwowa, opakowanie (0,4–4,5 kg), ilość – 600 kg;4. sałatka szwedzka, opakowanie (0,8–4,5 kg), ilość – 1 300 kg;5. ogórki konserwowe, opakowanie (0,8–4,5 kg), ilość – 1 200 kg;6. kukurydza konserwowa, opakowanie (0,4–4,5 kg), ilość – 1 800 kg;7. groszek konserwowy, opakowanie (0,4–4,5 kg), ilość – 1 800 kg;8. papryka konserwowa, opakowanie (0,4–4,5 kg), ilość – 1 400 kg;9. koncentrat pomidorowy 28–30 %, opakowanie (0,9–4,5 kg), ilość – 5 500 kg;10. marmolada wieloowocowa z przetartych owoców wysoko słodzona, opakowanie (1–15 kg), ilość – 4 100 kg;11. dżem wieloowocowy wysoko słodzony dopuszczalne kawałki owoców, opakowanie (1–15 kg), ilość – 4 100 kg. Część 21. herbata granulowana, opakowanie (1–10 kg) – ilość 550 kg;2. liść laurowy, opakowanie (1–5 kg) – ilość 155 kg;3. majeranek, opakowanie (1–5 kg) – ilość 165 kg;4. ocet spirytusowy 10 %, opakowanie (0,5–1 litr) – ilość 700 litrów;5. ketchup łagodny, opakowanie (0,5–5 kg) – ilość 1 000 kg;6. musztarda, opakowanie (0,9–10 kg) – ilość 800 kg;7. kminek mielony, opakowanie (1–5 kg) – ilość 90 kg;8. papryka czerwona mielona słodka, opakowanie (1–5 kg) – ilość 180 kg;9. ziele angielskie, opakowanie (1–5 kg) – ilość 175 kg;10. pieprz czarny mielony, opakowanie (1–5 kg) – ilość 530 kg;11. czosnek granulowany, opakowanie (1–5 kg) – ilość 380 kg;12. susz koperkowy, opakowanie (1–5 kg) – ilość 120 kg;13. sól warzona, jodowana, opakowanie (1 – 5 kg) – ilość 3 700 kg;14. przyprawa do zup w płynie, opakowanie (0,9–1 litr) – ilość 3 600 litrów;15. bulion jarzynowy w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 1 680 kg. Część 31. zupa żurek w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 540 kg;2. zupa pieczarkowa w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 380 kg;3. zupa kalafiorowa w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 380 kg;4. zupa porowa w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 250 kg;5. zupa selerowa w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 250 kg;6. zupa barszcz czerwony w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 600 kg;7. sos pieczeniowy w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 280 kg;8. sos myśliwski w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 200 kg;9. sos grzybowy w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 280 kg. Część 41. woda mineralna niegazowana, opakowanie (1,5 litra) – ilość 25 000 litrów. Część 51. fasola biała jednolita gruba, opakowanie (1–50 kg) – ilość 3 400 kg;2. groch łuszczony połówki, opakowanie (1–50 kg) – ilość 2 600 kg;3. teksturowane białko sojowe (kotlet ala schabowy) opakowanie (5–20 kg) – ilość 430 kg;4. teksturowane białko sojowe (granulat), opakowanie (5–20 kg) – ilość 560 kg;5. teksturowane białko sojowe (kostka), opakowanie (5–20 kg) – ilość 560 kg. Część 61. filet z piersi kurczaka świeży – mięśnie piersiowe pozbawione skóry, kości i ścięgien, czyste, wolne od jakichkolwiek widocznych substancji obcych, zabrudzeń lub krwi. Barwa naturalna, jasnoróżowa, charakterystyczna dla mięśni piersiowych, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach. Zapach naturalny, charakterystyczny dla mięsa z kurczaka, niedopuszczalny zapach obcy, Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni – ilość 900 kg;2. porcje rosołowe (korpusy drobiowe) – element pozyskany z tuszki kurczaka, zapach naturalny dla mięsa drobiowego świeżego, niemrożonego. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni – ilość 2 800 kg;3. kurczak świeży cały – kształt tuszki prawidłowy, dopuszczalny lekko skrzywiony i wklęśnięty mostek, lekko wygięty grzbiet, dobrze rozwinięte mięśnie. Tuszki właściwie umięśnione, linie cięcia równe, gładkie. Powierzchnia gładka, bez pozacinań i przekrwień. Produkt świeży, niemrożony. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni – ilość 200 kg;4. mięso gulaszowe z kurczaka świeże – klasa I. Produkt świeży, niemrożony, uzyskany z tuszek kurcząt, kości klatki piersiowej, grzbietu i ścięgien, filety powinny być właściwie umięśnione, zapach naturalny dla mięsa drobiowego świeżego, powierzchnia czysta, gładka, niezakrwawiona, niepostrzępiona, bez opiłków kości, głębszych ponacinań. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni – ilość 950 kg;5. serca z indyka – świeże, koloru ciemnoczerwonego, zapach charakterystyczny dla mięs podrobowych, pozbawione osierdzia i pni naczyń krwionośnych. Produkt schłodzony, niemrożony. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 2 dni – ilość 600 kg;6. skrzydełka z kurczaka świeże – element drobiowy z tuszki kurczaka ze skórą, porcje o zbliżonej wielkości, bez ponacinań, zapach naturalny dla mięsa drobiowego. Produkt niemrożony. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni – ilość 2 400 kg;7. ćwiartka tylna z kurczaka – ćwiartka tuszki zawierającej udo i podudzie ze skórą. Właściwie umięśnione, linie cięcia równe, gładkie. Dopuszcza się niewielkie nacięcia skóry i mięśni przy krawędziach cięcia, powierzchnia gładka, bez pozacinań i przekrwień. Kalibracja wagi pojedynczej ćwiartki 30–45 dkg. Produkt świeży, niemrożony. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni – ilość 3 300 kg;8. żołądki drobiowe świeże – wygląd: żołądek mięśniowy oczyszczony z treści pokarmowej i pozbawiony rogowatego nabłonka, z odciętym przy mięśniu żołądkiem gruczołowym i dwunastnicą, tłuszcz usunięty; dopuszcza się niewielkie uszkodzenie mięśnia żołądka oraz pozostałość tkanki łącznej i niewielką ilość tkanki tłuszczowej; powierzchnia mokra z naturalnym połyskiem. Barwa naturalna, na przekroju mięśni jasnoczerwona do ciemnoczerwonej, niedopuszczalna zielonkawa, powierzchnia wewnętrzna pokryta jasnobeżową śluzówką. Zapach naturalny, charakterystyczny, niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 2 dni – ilość 1 150 kg;9. wątroba z kurczaka (świeża) – wygląd: podwójne lub pojedyncze płaty bez zanieczyszczeń i skrzepów krwi, usunięty całkowicie woreczek żółciowy wraz ze skrawkiem zazieleniałej wątroby; na powierzchni niedopuszczalna oślizgłość lub nalot pleśni. Barwa beżowa do brunatnowiśniowej. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżej wątroby drobiowej, niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 2 dni – ilość 1 150 kg. Część 71. przysmak śniadaniowy – gramatura: 200–330 g – konserwa sterylizowana, skład: minimum 20 % mięsa wieprzowego, ponadto: tłuszcz, skórki i podroby; opakowanie: metalowa puszka z zawleczką umożliwiającą otwieranie, niezdeformowana, bez wad zamknięcia. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy – 6 miesięcy – ilość 4 100 kg;2. konserwa mięsna – gramatura: 200–330 g – konserwa sterylizowana, surowce wieprzowe minimum 45 %, opakowanie: metalowa puszka z zawleczką umożliwiającą otwieranie, bez wad zamknięcia, niezdeformowana. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy – 6 miesięcy – ilość 4 100 kg;3. pasztet mięsny – gramatura: 200–330 g – konserwa sterylizowana, minimum 35 % mięsa wieprzowego, opakowanie: metalowa puszka z zawleczką umożliwiającą otwieranie, niezdeformowana, bez wad zamknięcia. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy – 6 miesięcy – ilość 5 100 kg. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15000000, 15112130, 15112300, 15114000, 15131000, 15300000, 15321800, 15331130, 15331133, 15331150, 15331400, 15331427, 15332230, 15332290, 15863000, 15870000, 15871110, 15871200, 15871230, 15871250, 15871260, 15872100, 15872200, 15872400, 15891400, 15891500, 15981200 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |