Przetarg 8038137 - Dostawa artykułów spożywczych Numer referencyjny: D/Kw...

   
Analizuj Zamówienie 8038137 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2021-03-24
przedmiot ogłoszenia
Dostawa artykułów spożywczych Numer referencyjny: D/Kw 2232.1.2021
Część 11. syrop owocowy o smaku malinowym (rozcieńczalność ok.
1:10), opakowanie (1–5 litr), ilość – 4 500 litrów;2. sałatka warzywna, opakowanie (0,8–4,5 kg), ilość – 2 700 kg;3. fasolka szparagowa konserwowa, opakowanie (0,4–4,5 kg), ilość – 600 kg;4. sałatka szwedzka, opakowanie (0,8–4,5 kg), ilość – 1 300 kg;5. ogórki konserwowe, opakowanie (0,8–4,5 kg), ilość – 1 200 kg;6. kukurydza konserwowa, opakowanie (0,4–4,5 kg), ilość – 1 800 kg;7. groszek konserwowy, opakowanie (0,4–4,5 kg), ilość – 1 800 kg;8. papryka konserwowa, opakowanie (0,4–4,5 kg), ilość – 1 400 kg;9. koncentrat pomidorowy 28–30 %, opakowanie (0,9–4,5 kg), ilość – 5 500 kg;10. marmolada wieloowocowa z przetartych owoców wysoko słodzona, opakowanie (1–15 kg), ilość – 4 100 kg;11. dżem wieloowocowy wysoko słodzony dopuszczalne kawałki owoców, opakowanie (1–15 kg), ilość – 4 100 kg.
Część 21. herbata granulowana, opakowanie (1–10 kg) – ilość 550 kg;2. liść laurowy, opakowanie (1–5 kg) – ilość 155 kg;3. majeranek, opakowanie (1–5 kg) – ilość 165 kg;4. ocet spirytusowy 10 %, opakowanie (0,5–1 litr) – ilość 700 litrów;5. ketchup łagodny, opakowanie (0,5–5 kg) – ilość 1 000 kg;6. musztarda, opakowanie (0,9–10 kg) – ilość 800 kg;7. kminek mielony, opakowanie (1–5 kg) – ilość 90 kg;8. papryka czerwona mielona słodka, opakowanie (1–5 kg) – ilość 180 kg;9. ziele angielskie, opakowanie (1–5 kg) – ilość 175 kg;10. pieprz czarny mielony, opakowanie (1–5 kg) – ilość 530 kg;11. czosnek granulowany, opakowanie (1–5 kg) – ilość 380 kg;12. susz koperkowy, opakowanie (1–5 kg) – ilość 120 kg;13. sól warzona, jodowana, opakowanie (1 – 5 kg) – ilość 3 700 kg;14. przyprawa do zup w płynie, opakowanie (0,9–1 litr) – ilość 3 600 litrów;15. bulion jarzynowy w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 1 680 kg.
Część 31. zupa żurek w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 540 kg;2. zupa pieczarkowa w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 380 kg;3. zupa kalafiorowa w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 380 kg;4. zupa porowa w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 250 kg;5. zupa selerowa w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 250 kg;6. zupa barszcz czerwony w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 600 kg;7. sos pieczeniowy w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 280 kg;8. sos myśliwski w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 200 kg;9. sos grzybowy w proszku, opakowanie (5–10 kg) – ilość 280 kg.
Część 41. woda mineralna niegazowana, opakowanie (1,5 litra) – ilość 25 000 litrów.
Część 51. fasola biała jednolita gruba, opakowanie (1–50 kg) – ilość 3 400 kg;2. groch łuszczony połówki, opakowanie (1–50 kg) – ilość 2 600 kg;3. teksturowane białko sojowe (kotlet ala schabowy) opakowanie (5–20 kg) – ilość 430 kg;4. teksturowane białko sojowe (granulat), opakowanie (5–20 kg) – ilość 560 kg;5. teksturowane białko sojowe (kostka), opakowanie (5–20 kg) – ilość 560 kg.
Część 61. filet z piersi kurczaka świeży – mięśnie piersiowe pozbawione skóry, kości i ścięgien, czyste, wolne od jakichkolwiek widocznych substancji obcych, zabrudzeń lub krwi. Barwa naturalna, jasnoróżowa, charakterystyczna dla mięśni piersiowych, nie dopuszcza się wylewów krwawych w mięśniach. Zapach naturalny, charakterystyczny dla mięsa z kurczaka, niedopuszczalny zapach obcy, Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni – ilość 900 kg;2. porcje rosołowe (korpusy drobiowe) – element pozyskany z tuszki kurczaka, zapach naturalny dla mięsa drobiowego świeżego, niemrożonego. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni – ilość 2 800 kg;3. kurczak świeży cały – kształt tuszki prawidłowy, dopuszczalny lekko skrzywiony i wklęśnięty mostek, lekko wygięty grzbiet, dobrze rozwinięte mięśnie. Tuszki właściwie umięśnione, linie cięcia równe, gładkie. Powierzchnia gładka, bez pozacinań i przekrwień. Produkt świeży, niemrożony. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni – ilość 200 kg;4. mięso gulaszowe z kurczaka świeże – klasa I. Produkt świeży, niemrożony, uzyskany z tuszek kurcząt, kości klatki piersiowej, grzbietu i ścięgien, filety powinny być właściwie umięśnione, zapach naturalny dla mięsa drobiowego świeżego, powierzchnia czysta, gładka, niezakrwawiona, niepostrzępiona, bez opiłków kości, głębszych ponacinań. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni – ilość 950 kg;5. serca z indyka – świeże, koloru ciemnoczerwonego, zapach charakterystyczny dla mięs podrobowych, pozbawione osierdzia i pni naczyń krwionośnych. Produkt schłodzony, niemrożony. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 2 dni – ilość 600 kg;6. skrzydełka z kurczaka świeże – element drobiowy z tuszki kurczaka ze skórą, porcje o zbliżonej wielkości, bez ponacinań, zapach naturalny dla mięsa drobiowego. Produkt niemrożony. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni – ilość 2 400 kg;7. ćwiartka tylna z kurczaka – ćwiartka tuszki zawierającej udo i podudzie ze skórą. Właściwie umięśnione, linie cięcia równe, gładkie. Dopuszcza się niewielkie nacięcia skóry i mięśni przy krawędziach cięcia, powierzchnia gładka, bez pozacinań i przekrwień. Kalibracja wagi pojedynczej ćwiartki 30–45 dkg. Produkt świeży, niemrożony. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 4 dni – ilość 3 300 kg;8. żołądki drobiowe świeże – wygląd: żołądek mięśniowy oczyszczony z treści pokarmowej i pozbawiony rogowatego nabłonka, z odciętym przy mięśniu żołądkiem gruczołowym i dwunastnicą, tłuszcz usunięty; dopuszcza się niewielkie uszkodzenie mięśnia żołądka oraz pozostałość tkanki łącznej i niewielką ilość tkanki tłuszczowej; powierzchnia mokra z naturalnym połyskiem. Barwa naturalna, na przekroju mięśni jasnoczerwona do ciemnoczerwonej, niedopuszczalna zielonkawa, powierzchnia wewnętrzna pokryta jasnobeżową śluzówką. Zapach naturalny, charakterystyczny, niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 2 dni – ilość 1 150 kg;9. wątroba z kurczaka (świeża) – wygląd: podwójne lub pojedyncze płaty bez zanieczyszczeń i skrzepów krwi, usunięty całkowicie woreczek żółciowy wraz ze skrawkiem zazieleniałej wątroby; na powierzchni niedopuszczalna oślizgłość lub nalot pleśni. Barwa beżowa do brunatnowiśniowej. Zapach naturalny, charakterystyczny dla świeżej wątroby drobiowej, niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy.Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy: 2 dni – ilość 1 150 kg.
Część 71. przysmak śniadaniowy – gramatura: 200–330 g – konserwa sterylizowana, skład: minimum 20 % mięsa wieprzowego, ponadto: tłuszcz, skórki i podroby; opakowanie: metalowa puszka z zawleczką umożliwiającą otwieranie, niezdeformowana, bez wad zamknięcia. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy – 6 miesięcy – ilość 4 100 kg;2. konserwa mięsna – gramatura: 200–330 g – konserwa sterylizowana, surowce wieprzowe minimum 45 %, opakowanie: metalowa puszka z zawleczką umożliwiającą otwieranie, bez wad zamknięcia, niezdeformowana. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy – 6 miesięcy – ilość 4 100 kg;3. pasztet mięsny – gramatura: 200–330 g – konserwa sterylizowana, minimum 35 % mięsa wieprzowego, opakowanie: metalowa puszka z zawleczką umożliwiającą otwieranie, niezdeformowana, bez wad zamknięcia. Minimalny termin przydatności do spożycia od dnia dostawy – 6 miesięcy – ilość 5 100 kg.
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15000000, 15112130, 15112300, 15114000, 15131000, 15300000, 15321800, 15331130, 15331133, 15331150, 15331400, 15331427, 15332230, 15332290, 15863000, 15870000, 15871110, 15871200, 15871230, 15871250, 15871260, 15872100, 15872200, 15872400, 15891400, 15891500, 15981200
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10423918 2024-04-18
godz. 09:00
Opolskie Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół w Prudniku Część 1: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów sypkich, w słoikach, przypraw, soków do stołówek przy Zespol...
10428810 2024-04-18
godz. 23:59
Pomorskie sukcesywna dostawa produktów żywnościowych dla uczestników Centrum Integracji Społecznej w Słupsku w ramach projektu współfinansowanego przez Unię Europejską w ramach Funduszy Euro...
10417185 2024-04-19
godz. 08:00
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy nabiału. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera: załącznik nr 2 do SWZ - Formularz cenowy, załącznik nr 3 do SWZ - Opis przedmi...
10444292 2024-04-22
godz. 11:00
Małopolskie marchewka mrożona kostka 10 x 10 -
10423303 2024-04-24
godz. 09:00
Lubelskie „Dostawa jaj oraz różnych artykułów spożywczych na potrzeby COZL” Część 1: Dostawa jaj oraz różnych artykułów spożywczych na potrzeby COZL” Zamówienie zostało podzielon...
10457370 2024-04-24
godz. 10:00
Mazowieckie 2233.5S.2024 Dostawy kapusty kwaszonej oraz ogórków kiszonych do Aresztu Śledczego w Warszawie-Grochowie oraz Oddziału Zewnętrznego Aresztu Śledczego w Popowo Parcele PRZEDMIOT POSTĘ...
10449087 2024-04-25
godz. 10:00
Podkarpackie Dostawy mięsa wieprzowego do Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Olszanicy
10440355 2024-04-25
godz. 10:00
Podkarpackie na dostawę mięsa oraz wyrobów wędliniarskich dla SPZOZ Sanok Część 1: dostawa wyroby drobiowe w 17 pozycjach asortymentowychSzczegółowy opis, zakres i wielkość przedmiotu zamówi...
10451580 2024-04-26
godz. 09:00
Mazowieckie Dostawa jaj kurzych konsumpcyjnych do Centrum Szkolenia Policji w Legionowie oraz do Wydziału Administracyjno – Gospodarczego CSP w Sułkowicach Część 1: Część I – jaja kurze kon...
10451655 2024-04-26
godz. 11:00
Dolnośląskie 1. Przedmiotem zamówienia jest: Sukcesywna dostawa mrożonek na potrzeby Wrocławskiego Przedsiębiorstwa Hala Ludowa Sp. z o.o. we Wrocławiu 2. Przedmiot zamówienia określony jest kodam...