Przetarg 8532426 - „ Dostawa artykułów spożywczych do stołówki internatu...

   
Analizuj Zamówienie 8532426 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2021-11-16
przedmiot ogłoszenia
„ Dostawa artykułów spożywczych do stołówki internatu X Liceum Ogólnokształcącego ul. Zwycięstwa 28 i stołówki szkoły ul. Stołeczn
a 6 . ”

Część 1: 5. Warzywa i owoce powinny być:a) Wygląd: zdrowe (bez śladów gnicia i pleśni), wolne od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych, nie zwiędnięte, czyste, nie uszkodzone;b) Barwa: Typowa dla odmiany;c) Smak i zapach: niedopuszczalny obcy smak, posmak czy zapach;d) Jednolitość: jednolite w opakowaniu pod względem pochodzenia, jakości, wielkości i możliwie w tym samym stopniu dojrzałości i rozwoju;e) Opakowanie: towar winien być przewożony w opakowaniach do tego przeznaczonych wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, nie uszkodzone, nie zamoczone i czyste, bez śladów pleśni i obcych zapachów.

Część 2: 5. Warzywa i owoce powinny być:a) Wygląd: zdrowe (bez śladów gnicia i pleśni), wolne od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych, nie zwiędnięte, czyste, nie uszkodzone;b) Barwa: Typowa dla odmiany;c) Smak i zapach: niedopuszczalny obcy smak, posmak czy zapach;d) Jednolitość: jednolite w opakowaniu pod względem pochodzenia, jakości, wielkości i możliwie w tym samym stopniu dojrzałości i rozwoju;e) Opakowanie: towar winien być przewożony w opakowaniach do tego przeznaczonych wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, nie uszkodzone, nie zamoczone i czyste, bez śladów pleśni i obcych zapachów.

Część 3: 7. Mięso, wędliny, drób , ryby powinny być przewożone w opakowaniach do tego przeznaczonych wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, nie uszkodzone, nie zamoczone i czyste, bez śladów pleśni i obcych zapachów. Przewożone w odpowiedniej temperaturze i warunków sanitarnych pojazdu.

Część 4: 3. Wszystkie artykuły suche (makarony, kasze, owoce suszone, ciastka) powinny być pakowane w czyste opakowania jednostkowe przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniące zawartość przed uszkodzeniem. Kasze powinny być suche, bez obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich wyrządzonych, bez śladów pleśni czy wilgoci. Nie dopuszczalne są produkty zepsute, uszkodzone, połamane, a także zniszczone lub otwarte opakowania albo hermetycznie nieszczelne.

Część 5: Produkty mleczarskie pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę artykułów spożywczych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia, czyste ,nieuszkodzone.

Część 6: 6. Mrożonki powinny być pakowane w czyste opakowania jednostkowe przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniące zawartość przed uszkodzeniem. Mrożonki powinny być suche, bez obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich wyrządzonych, bez śladów pleśni. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, a także zniszczone lub otwarte opakowania albo hermetycznie nieszczelne oraz niedopuszczalne jest dostarczenie mrożonek w stanie wskazującym na odmrażanie lub wcześniejsze odmrożenie i zamrożenie.

Część 7: 4. Artykuły piekarnicze powinny być dostarczane suche, bez obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich wyrządzonych, bez śladów pleśni czy wilgoci, bez obcych zapachów . Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone mechanicznie, połamane, niewyrośnięte, zakalcowate wewnątrz lub o zbyt ciemnym kolorze skórki.

XLO - I - 26.1.2021
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3200000, 3220000, 15100000, 15220000, 15500000, 15800000, 15810000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podlaskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podlaskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10423363 2024-04-18
godz. 00:00
Lubelskie Dostawa wody mineralnej
10401262 2024-04-18
godz. 08:00
Wielkopolskie Część 1: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów spożywczych: przetworów owocowo-warzywnych, makaronów, ryżu, przypraw dla potrzeb Wojewódzkiego Szpitala Zespolon...
10426531 2024-04-18
godz. 09:00
Pomorskie Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2024r. na potrzeby Przedszkola nr 86 w Gdańsku- II Część 1: Sukcesywna dostawa różnych artykułów spożywczych Zakres przedmiotowy zawie...
10427490 2024-04-18
godz. 12:00
Warmińsko-Mazurskie Sukcesywna dostawa mrożonek wraz z elementami niezbędnymi do sprzedaży dla Polskiej Akademii Nauk Domu Pracy Twórczej w Wierzbie (w okresie 12 miesięcy).
10455508 2024-04-19
godz. 08:58
Kujawsko-Pomorskie 8/04/2024 WODA MINERALNA " SELENKA" PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 woda mineralna Selenka gazowana 0,5l - 3024 szt. 2 woda mineralna Selenka niegazowana 0,5l - 3024 szt.
10402741 2024-04-19
godz. 11:00
Warmińsko-Mazurskie Dostawa artykułów ogólnospożywczych oraz przetworów owocowych i warzywnych do Warmińsko-Mazurskiego Oddziału Straży Granicznej Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia są dostawy art...
10422322 2024-04-19
godz. 14:00
Śląskie Dostawy produktów żywnościowych dla potrzeb kuchni Samodzielnego Publicznego Zespołu Opieki Zdrowotnej w Myszkowie – nabiał. 1. Przedmiotem zamówienia jest realizacja sukcesywnych d...
10451634 2024-04-25
godz. 09:00
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest dostawa warzyw, ziemniaków i jabłek Część 1: Część I Warzywa buraki ćwikłowe w ilości 17 000 kg cebula w ilości 20 000 kg kapusta biała w ilości 7...
10439891 2024-04-25
godz. 12:00
Pomorskie Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówki przy Domu Pomocy Społecznej w Cisewiu
10344619 2024-04-29
godz. 10:30
Kujawsko-Pomorskie Dostawy: wędliny wieprzowe, wędliny drobiowe, mięso wieprzowe/wołowe i podroby wieprzowe, mięso drobiowe, ryby i przetwory rybne. Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy wędlin...