Przetarg 8532426 - „ Dostawa artykułów spożywczych do stołówki internatu...

   
Analizuj Zamówienie 8532426 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2021-11-16
przedmiot ogłoszenia
„ Dostawa artykułów spożywczych do stołówki internatu X Liceum Ogólnokształcącego ul. Zwycięstwa 28 i stołówki szkoł
y ul. Stołeczna 6 . ”

Część 1: 5. Warzywa i owoce powinny być:a) Wygląd: zdrowe (bez śladów gnicia i pleśni), wolne od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych, nie zwiędnięte, czyste, nie uszkodzone;b) Barwa: Typowa dla odmiany;c) Smak i zapach: niedopuszczalny obcy smak, posmak czy zapach;d) Jednolitość: jednolite w opakowaniu pod względem pochodzenia, jakości, wielkości i możliwie w tym samym stopniu dojrzałości i rozwoju;e) Opakowanie: towar winien być przewożony w opakowaniach do tego przeznaczonych wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, nie uszkodzone, nie zamoczone i czyste, bez śladów pleśni i obcych zapachów.

Część 2: 5. Warzywa i owoce powinny być:a) Wygląd: zdrowe (bez śladów gnicia i pleśni), wolne od szkodników i uszkodzeń przez nich wyrządzonych, nie zwiędnięte, czyste, nie uszkodzone;b) Barwa: Typowa dla odmiany;c) Smak i zapach: niedopuszczalny obcy smak, posmak czy zapach;d) Jednolitość: jednolite w opakowaniu pod względem pochodzenia, jakości, wielkości i możliwie w tym samym stopniu dojrzałości i rozwoju;e) Opakowanie: towar winien być przewożony w opakowaniach do tego przeznaczonych wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, nie uszkodzone, nie zamoczone i czyste, bez śladów pleśni i obcych zapachów.

Część 3: 7. Mięso, wędliny, drób , ryby powinny być przewożone w opakowaniach do tego przeznaczonych wykonane z materiałów przeznaczonych do kontaktu z żywnością, nie uszkodzone, nie zamoczone i czyste, bez śladów pleśni i obcych zapachów. Przewożone w odpowiedniej temperaturze i warunków sanitarnych pojazdu.

Część 4: 3. Wszystkie artykuły suche (makarony, kasze, owoce suszone, ciastka) powinny być pakowane w czyste opakowania jednostkowe przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniące zawartość przed uszkodzeniem. Kasze powinny być suche, bez obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich wyrządzonych, bez śladów pleśni czy wilgoci. Nie dopuszczalne są produkty zepsute, uszkodzone, połamane, a także zniszczone lub otwarte opakowania albo hermetycznie nieszczelne.

Część 5: Produkty mleczarskie pierwszej klasy jakości, świeże, odpowiadające normom jakościowym właściwym dla danego rodzaju produktów, które obowiązują na terenie Polski, o aktualnych terminach przydatności do spożycia. Opakowania dostarczanych przez Wykonawcę artykułów spożywczych muszą być oznakowane widoczną datą terminu przydatności do spożycia, czyste ,nieuszkodzone.

Część 6: 6. Mrożonki powinny być pakowane w czyste opakowania jednostkowe przeznaczone do kontaktu z żywnością chroniące zawartość przed uszkodzeniem. Mrożonki powinny być suche, bez obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich wyrządzonych, bez śladów pleśni. Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone, połamane, a także zniszczone lub otwarte opakowania albo hermetycznie nieszczelne oraz niedopuszczalne jest dostarczenie mrożonek w stanie wskazującym na odmrażanie lub wcześniejsze odmrożenie i zamrożenie.

Część 7: 4. Artykuły piekarnicze powinny być dostarczane suche, bez obecności szkodników oraz uszkodzeń przez nich wyrządzonych, bez śladów pleśni czy wilgoci, bez obcych zapachów . Nie dopuszczalne są produkty uszkodzone mechanicznie, połamane, niewyrośnięte, zakalcowate wewnątrz lub o zbyt ciemnym kolorze skórki.

XLO - I - 26.1.2021
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 3200000, 3220000, 15100000, 15220000, 15500000, 15800000, 15810000
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podlaskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podlaskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
8562702 2021-12-06
godz. 12:00
GŁÓWNY URZĄD STATYSTYCZNY W WARSZAWIE Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Głównego Urzędu Statystycznego w Warszawie
8556925 2021-12-06
godz. 14:00
DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W MILICZU Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Miliczu w roku 2022 Część 1: Opis przedmiotu zamówienia dla zadania, którego przedmiotem jest sukcesywna dostawaartykuł...
8550974 2021-12-07
godz. 00:00
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 65 W SZCZECINIE Zakup i dostawa artykułów spożywczych w gr. V-Ryby mrożone i przetworzone do Szkoły Podstawowej nr 65 w Szczecinie ul. Młodzieży Polskiej 9,
8550953 2021-12-07
godz. 00:00
SZKOŁA PODSTAWOWA NR 65 W SZCZECINIE Zakup i dostawa artykułów spożywczych w gr. II-Mięso, drób i wyroby mięsne do Szkoły Podstawowej nr 65 w Szczecinie ul. Młodzieży Polskiej 9, określonych opisem przedmiotu zamówienia 1.Przed...
8563388 2021-12-07
godz. 09:00
21 WOJSKOWY ODDZIAŁ GOSPODARCZY W ELBLĄGU Część 1: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawy mięsa oraz wędlin w 2022 r. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1,2a i 4 do SWZ.ILOŚCI MINIMALNELp. Wyszczególnie...
8561589 2021-12-07
godz. 10:00
SAMODZIELNY PUBLICZNY ZAKŁAD OPIEKI ZDROWOTNEJ W GARWOLINIE Dostawa żywności na potrzeby kuchni SP ZOZ Garwolin Część 1: Nabiał Część 2: Mięso i wędliny OZP/15/2021
8516398 2021-12-08
godz. 09:00
4 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA JEDNOSTKA WOJSKOWA NR 4229 DOSTAWA SOSÓW, ZUP, PRZYPRAW PRZETWORZONYCH Nr sprawy: MAT/223/KŁ/2021 Numer referencyjny: MAT/223/KŁ/2021 Przedmiotem zamówienia jest: DOSTAWA SOSÓW, ZUP, PRZYPRAW PRZETWORZONYCH wg zestawi...
8545067 2021-12-09
godz. 12:00
ZESPÓŁ PLACÓWEK OŚWIATOWYCH W DYSIE Dostawa różnych produktów spożywczych, makaronów, kasz, olejów dla Zespołu Placówek Oświatowych w Dysie.
8562653 2021-12-10
godz. 10:00
MIEJSKIE CENTRUM KULTURY W IMIELINIE Świadczenie usług dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Przedszkola Miejskiego w Imielinie w roku 2022 Część 1: dostarczenie do Przedszkola produktów nabiałowych , godziny dostaw do g...
8535761 2021-12-13
godz. 08:00
2 REGIONALNA BAZA LOGISTYCZNA JEDNOSTKA WOJSKOWA 4226 Dostawa sosów, zup, przypraw przetworzonych Numer referencyjny: D/156/2021 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa sosów, zup, przypraw przetworzonych z podziałem na 2 zadania (części). 2. Wy...