Przetarg 7913219 - Dostawa artykułów nabiałowych Numer referencyjny:...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7913219
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2020-12-31 |
przedmiot ogłoszenia | Dostawa artykułów nabiałowych Numer referencyjny: IZP/2500/08/2020 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów spożywczy ch - nabiału do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie. Kod Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.54.00.00-5 2 Wielkość i struktura zamówienia. Asortyment oraz szacunkowa ilość zamawianego towaru w okresie 12 miesięcy określa - załącznik nr 1a do SIWZ (formularz asortymentowo-cenowy). Wykonawcy, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostaw w wielkości podanej w formularzu asortymentowo-cenowym. Dostawy dokonywane w trakcie realizacji umowy mogą różnić się ilościowo od wartości podanej w formularzu asortymentowo-cenowym, jednak łączna wartość dostaw nie przekroczy całkowitej wartości oferty wybranego wykonawcy.. 3. Warunki dostawy 3.1 Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów nabiałowych do magazynu żywności Wojewódzkiego Szpitala Psychiatrycznego w Andrychowie. 3.2 Wielkość i struktura zamówienia. Asortyment oraz szacunkową ilość zamawianego towaru w okresie 12 miesięcy określa – załącznik nr 1a do SIWZ - formularz asortymentowo-cenowy. Wykonawcy, z którym Zamawiający podpisze umowę nie przysługuje roszczenie o realizację dostawy w wielkościach podanych w formularzu asortymentowo-cenowym. Dostawy dokonywane w trakcie obowiązywania umowy mogą dla poszczególnych pozycji różnić się ilościowo od wartości podanych w formularzu asortymentowo-cenowym, jednak łączna wartość dostaw nie przekroczy całkowitej wartości oferty wybranego wykonawcy. 3.3 Warunki dostawy 1 Wykonawca będzie dostarczał zamówiony towar na bieżąco – codziennie od poniedziałku do piątku (z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy) w godz. od 600 - 700 własnym transportem na swój koszt po uprzednim zamówieniu w formie telefonicznej, złożonym na dzień przed terminem dostawy. Ilości i rodzaj dostarczonego towaru ma być zgodny ze złożonym zamówieniem. 2 Dostarczony towar winien być świeży i posiadać ważną datę przydatności do spożycia a jego wartości smakowe i organoleptyczne powinny odpowiadać pierwszemu gatunkowi wyrobu. Każdy produkt ma być oznaczony w sposób czytelny, z datą produkcji oraz datą przydatności do spożycia. 3 Przy każdej dostawie Wykonawca zobowiązany będzie przedłożyć Zamawiającemu handlowy dokument identyfikacji na dostarczony towar. 4 Warunki produkcji i dostawy muszą być zgodne z obowiązującymi zasadami HACCP. 5 Termin przydatności do spożycia liczony od dnia dostawy: a) min. 5 dni na artykuły nabiałowe wyszczególnione w poz. 4, 8, 15, 16, 17. b) min. 20 dni na artykuły nabiałowe wyszczególnione w poz. 1, 2, 3, 5, 6, 7, 12, 13, 14. c) min. 30 dni na artykuły nabiałowe wyszczególnione w poz. 9, 10, 11. 6 Miejscem dostawy jest magazyn żywności Zamawiającego znajdujący się w Andrychowie przy ul. Dąbrowskiego 19. Wykonawca dokona również wniesienia zamówionego towaru do magazynu Zamawiającego. Osobą upoważnioną do kontroli jakości dostarczonego towaru jest magazynier lub kierownik działu żywienia. 7 Dostawa, rozładunek i wniesienie realizowane będą na koszt Wykonawcy wkalkulowany w cenę dostarczanego towaru. UWAGA! Mleko krowie pasteryzowane o zawartości tłuszczu 2,0% należy dostarczać w opakowaniu 5 l. Mleko krowie pasteryzowane o zawartości tłuszczu 3,2% należy dostarczać w opakowaniu nie większym niż 1 litr. |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15500000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |