Zlecenie 8128676 - Dobre kompetencje - lepszy star Przedmiotem zamówienia...

   
Zamówienie 8128676 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-05-11
przedmiot zlecenia
Dobre kompetencje - lepszy star

Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie cateringu (zimnego bufetu) dla 200 ucz
estników i uczestniczek Projektu „Dobre kompetencje-lepszy start” tj.: 100 uczniów/uczennic z Zespołu Szkół Nr 1 w Wyszkowie i 100 uczniów/uczennic z Centrum Edukacji Zawodowej i Ustawicznej „Kopernik” w Wyszkowie. Zamówienie będzie realizowane dla 60 grup szkoleniowych (1 grupa szkoleniowa - 10 osób). 1. Szczegółowe wymagania dotyczące cateringu (zimnego bufetu). Bufet zimny powinien zawierać: 1) trzy rodzaje kruchych ciastek (np. rogaliki francuskie, ciastka z bakaliami, markizy – wyłożone na paterach). Na każdą osobę powinno przypadać przynajmniej 3 ciastka każdego rodzaju); 2) napoje - herbata (różne rodzaje, w tym czarna, owocowa i zielona- bez limitu, wrzątek w termosach lub dozowany bezpośrednio z ekspresu – bez limitu), woda mineralna niegazowana i gazowana (w butelkach 0,5 l/osobę), soki owocowe( 2 rodzaje po 0,3l na osobę); 3) trzy rodzaje kanapek, w tym kanapki wegetariańskie (co najmniej po 2 szt. z każdego rodzaju na osobę); 4) owoce (banany, mandarynki, winogrona, jabłka, gruszki, itp.) – 150 gram na osobę. 2. Wykonawca w ramach realizacji zamówienia ma obowiązek zapewnić: 1) przygotowanie stołów (stoły zapewnia Zamawiający): obrusy, dekoracje, ekspozycja; 2) posprzątanie po każdym dniu dostawy; 3) własne naczynia: termosy/podgrzewacze, filiżanki, spodeczki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp. 4. Realizacja przedmiotu zamówienia będzie dokonywana na podstawie zleceń Zamawiającego dostarczonych na 3 dni przed dostawą cateringu, w których będzie określał w szczególności ilość oraz lokalizację, do której należy go dostarczyć. 3. Zlecenie będzie przekazywane do Wykonawcy przez upoważnionego pracownika Zamawiającego w formie harmonogramu zajęć, dostarczonego co najmniej 3 dni przed dniem realizacji warsztatów szkoleniowych, na które ma być dostarczony catering. 4. Catering powinien być dostarczony do miejsca, w którym odbywają się zajęcia nie później niż na 15 min. przed rozpoczęciem zajęć. 5. Niezwłocznie po zakończeniu konsumpcji przez uczestników szkolenia Wykonawca ma obowiązek posprzątać, odbierając naczynia oraz odpady pokonsumpcyjne. 6. Dostawa cateringu będzie się odbywać w dni powszednie lub soboty. 7. Wykonawca zobowiązany jest do świadczenia usługi cateringowej wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie oraz przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.).
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55000000, 55500000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Mazowieckie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10340335 2024-03-29
godz. 08:00
Małopolskie 1. Nazwa zamówienia: „Świadczenie kompleksowych usług cateringowych na potrzeby Wydziału ds. Turystyki w 2024 roku”.2. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie przez Wykonawcę komp...
10325222 2024-04-02
godz. 10:00
Podkarpackie Sukcesywne świadczenie usługi cateringowej. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych podczas wydarzeń organizowanych w ramach działań promocyjnych PPN-...
10345596 2024-04-02
godz. 11:00
Podkarpackie RI.042.99.45.2024.E Przygotowanie i podanie poczęstunku podczas konferencji podsumowującej realizację projektu „Kreujemy+Rozwijamy+Ożywiamy+Stymulujemy+Nakreślamy+ Odmieniamy=KROSNO...
10375055 2024-04-02
godz. 14:00
Śląskie usługa dostawy i obsługi cateringu dla 70 osób na konferencję w Rybniku w dniu 09.04.2024 r.
10343605 2024-04-03
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie Usługa cateringowa na szkolenia (w zakresie przyrządzania i podawania posiłków dla osób biorących udział w szkoleniach) Usługa cateringowa (zgodnie z Załącznikiem nr 1A do SWZ )w ...
10368755 2024-04-05
godz. 15:00
Małopolskie Zapewnienie usługi cateringowej w postaci przerwy kawowej i obiadu dla 20 osób na dwóch szkoleniach (po jednym w kwietniu i wrześniu) w Ośrodku Edukacyjnym Gorczańskiego Parku Narodowe...
10366205 2024-04-08
godz. 10:00
Małopolskie 1) Przedmiotem zamówienia jest zadanie pn.: Świadczenie usług mających na celu przygotowanie i dostarczenie gotowych posiłków do Zespołu Placówek Oświatowych w Lipniku.2) Szczegół...
10381517 2024-04-09
godz. 22:59
Dolnośląskie DWNZKŚ.2711.76.2024.MP Postępowanie wykonawcze do umowy ramowej.-Spotkanie Dziekana WNZKŚ z Władzami innych wydziałów. PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 catering Zgodnie z załącznikiem 1 u...
10370949 2024-04-10
godz. 10:00
Śląskie Usługa Żywienia Pacjentów Szpitala Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi polegającej na całodziennym wyżywieniu pacjentów szpitala, sporządzanie posiłków tradycyjnymi ...
10271236 2024-04-18
godz. 15:00
Zachodniopomorskie Zapewnienie obsługi gastronomicznej podczas imprezy masowej pn. Zlot Motocykli Nad Zalewem w Polanowie w dniach 12.07.2024 r. od godz. 1000 do 14.07.2024 r. do godz. 1200 dla około 2000 os...