Zlecenie 8128676 - Dobre kompetencje - lepszy star Przedmiotem zamówienia...
(zakończone) | Zamówienie 8128676|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-05-11 |
przedmiot zlecenia | Dobre kompetencje - lepszy star Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie cateringu (zimnego bufetu) dla 200 ucz estników i uczestniczek Projektu „Dobre kompetencje-lepszy start” tj.: 100 uczniów/uczennic z Zespołu Szkół Nr 1 w Wyszkowie i 100 uczniów/uczennic z Centrum Edukacji Zawodowej i Ustawicznej „Kopernik” w Wyszkowie. Zamówienie będzie realizowane dla 60 grup szkoleniowych (1 grupa szkoleniowa - 10 osób). 1. Szczegółowe wymagania dotyczące cateringu (zimnego bufetu). Bufet zimny powinien zawierać: 1) trzy rodzaje kruchych ciastek (np. rogaliki francuskie, ciastka z bakaliami, markizy – wyłożone na paterach). Na każdą osobę powinno przypadać przynajmniej 3 ciastka każdego rodzaju); 2) napoje - herbata (różne rodzaje, w tym czarna, owocowa i zielona- bez limitu, wrzątek w termosach lub dozowany bezpośrednio z ekspresu – bez limitu), woda mineralna niegazowana i gazowana (w butelkach 0,5 l/osobę), soki owocowe( 2 rodzaje po 0,3l na osobę); 3) trzy rodzaje kanapek, w tym kanapki wegetariańskie (co najmniej po 2 szt. z każdego rodzaju na osobę); 4) owoce (banany, mandarynki, winogrona, jabłka, gruszki, itp.) – 150 gram na osobę. 2. Wykonawca w ramach realizacji zamówienia ma obowiązek zapewnić: 1) przygotowanie stołów (stoły zapewnia Zamawiający): obrusy, dekoracje, ekspozycja; 2) posprzątanie po każdym dniu dostawy; 3) własne naczynia: termosy/podgrzewacze, filiżanki, spodeczki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp. 4. Realizacja przedmiotu zamówienia będzie dokonywana na podstawie zleceń Zamawiającego dostarczonych na 3 dni przed dostawą cateringu, w których będzie określał w szczególności ilość oraz lokalizację, do której należy go dostarczyć. 3. Zlecenie będzie przekazywane do Wykonawcy przez upoważnionego pracownika Zamawiającego w formie harmonogramu zajęć, dostarczonego co najmniej 3 dni przed dniem realizacji warsztatów szkoleniowych, na które ma być dostarczony catering. 4. Catering powinien być dostarczony do miejsca, w którym odbywają się zajęcia nie później niż na 15 min. przed rozpoczęciem zajęć. 5. Niezwłocznie po zakończeniu konsumpcji przez uczestników szkolenia Wykonawca ma obowiązek posprzątać, odbierając naczynia oraz odpady pokonsumpcyjne. 6. Dostawa cateringu będzie się odbywać w dni powszednie lub soboty. 7. Wykonawca zobowiązany jest do świadczenia usługi cateringowej wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych, zgodnie z obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie oraz przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia Dz. U. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.). |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
kody CPV | 55000000, 55500000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Mazowieckie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Mazowieckie |