Przetarg 7769662 - Część I: sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego oraz...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 7769662
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2020-10-21 |
przedmiot ogłoszenia | Część I: sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego oraz wołowego; część II: sukcesywne dostawy wyrobów z mięsa wieprzowego oraz wołoweg o Numer referencyjny: 117/KPW/ŻYWN/2020 Część I: Sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego oraz wołowegoPrzedmiotem zamówienia są: sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego oraz wołowego, tj. (podane ilości dot. zamówienia podstawowego):— wołowina zrazowa b/k, kg 4 100, — karkówka wieprzowa b/k, kg 4 000, — łopatka wieprzowa b/k, kg 7 900, — schab wieprzowy b/k, kg 4 000, — żeberka wieprzowe kg 5 000, — szynka wieprzowa b/k, kg 4 050, — mięso wieprzowe od szynki b/k, drobne kg 1 000, — golonka wieprzowa b/k – peklowana próżniowo kg 800, — wątroba wieprzowa kg 420, — słonina, kg 50. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 3a do SIWZ oraz załącznik nr 1 do SIWZ (Formularz oferty – kalkulacja ceny ofertowej). Część II: sukcesywne dostawy wyrobów z mięsa wieprzowego oraz wołowegoPrzedmiotem zamówienia są: sukcesywne dostawy wyrobów z mięsa wieprzowego oraz wołowego, tj. (podane ilości dot. zamówienia podstawowego):— pasztetowa, kg 700, — salceson włoski, kg 700, — salceson ozorkowy, kg 700, — kaszanka z kaszy gryczanej, kg 900, — kiełbasa salami, kg 1 000, — kiełbasa myśliwska, kg 1 000, — kiełbasa jałowcowa, kg 1 250, — parówki z szynki, kg 4 000, — mortadela, kg 1 500, — kiełbasa biała parzona, kg 3 600, — kiełbasa podlaska, kg 1 000, — kiełbasa śląska, kg 8 000, — kiełbasa toruńska, kg 2 000, — kiełbasa krakowska parzona, kg 1 510, — kiełbasa szynkowa wieprzowa, kg 1 500, — kiełbasa krakowska sucha, kg 1 500, — kiełbasa żywiecka, kg 1 500, — kabanosy, kg 1 500, — baleron, kg 1 500, — polędwica wędzona wieprzowa, kg 1 500, — szynka wieprzowa wędzona, kg 1 500, — szynka wieprzowa gotowana, kg 1 500, — szynka wieprzowa konserwowa, kg 2 100, — boczek wędzony parzony b/k, kg 3 300, — pasztet wieprzowy pieczony, kg 1 500, — ogonówka, kg 1 500, — smalec wieprzowy, kg 1 200. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia stanowi załącznik nr 3b do SIWZ oraz załącznik nr 1 do SIWZ (formularz oferty – kalkulacja ceny ofertowej). |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15100000, 15111100, 15113000, 15114000, 15131000, 15131100, 15131130, 15131134, 15131210, 15412100 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |