Przetarg 9104957 - Część 1: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawy...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 9104957
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2022-08-12 |
przedmiot ogłoszenia | Część 1: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawy mięsa oraz wędlin w 2022 r. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera za łącznik nr 1,2a i 4 do SWZ.ILOŚCI MINIMALNELp. Wyszczególnienieprzedmiotu zamówienia J.m. Miejsca dostaw Razem(4+5+6+7) Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Elbląg, ul. Łęczycka 10-12 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Braniewo, ul. Sikorskiego 41 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Bartoszyce, ul. Wojska Polskiego 4 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Morąg, Al. Wojska Polskiego 16 1 2 3 4 5 6 7 81. Antrykot wołowy b/k kręg. kg 20 20 20 20 802. Wołowina ekstra kg 20 20 20 20 803. Polędwica wieprzowa kg 25 25 25 25 1004. Wołowina zrazowa b/k kg 25 25 25 25 1005. Karkówka wieprzowa b/k kg 90 90 90 90 3606. Łopatka wieprzowa b/k kg 90 90 90 90 3607. Schab wieprzowy b/k kg 85 85 85 85 3408. Boczek surowy b/k kg 25 25 25 25 1009. Żeberka wieprzowe kg 45 45 45 45 18010. Szynka wieprzowa b/k kg 50 50 50 50 20011. Mięso wieprzowe od szynki b/k drobne kg 50 50 50 50 20012. Golonka wieprzowa z/k kg 10 10 10 10 4013. Wątroba wieprzowa kg 17 17 17 17 6814. Pasztetowa kg 20 20 20 20 8015. Salceson włoski kg 15 15 15 15 6016. Salceson ozorkowy kg 15 15 15 15 6017. Kaszanka z kaszy gryczanej kg 20 20 20 20 8018. Kiełbasa salami kg 20 20 20 20 8019. Kiełbasa myśliwska kg 20 20 20 20 8020. Kiełbasa jałowcowa kg 20 20 20 20 8021. Kiełbasa parówkowa kg 25 25 25 25 10022. Parówki z szynki kg 25 25 25 25 10023. Mortadela kg 20 20 20 20 8024. Kiełbasa biała parzona kg 25 25 25 25 10025. Kiełbasa podlaska kg 25 25 25 25 10026. Kiełbasa wiejska kg 20 20 20 20 8027. Kiełbasa śląska kg 25 25 25 25 10028. Kiełbasa toruńska kg 25 25 25 25 10029. Kiełbasa zwyczajna kg 40 40 40 40 16030. Kiełbasa krakowska parzona kg 20 20 20 20 8031. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 25 25 25 25 10032. Kiełbasa krakowska sucha kg 20 20 20 20 8033. Kiełbasa żywiecka kg 20 20 20 20 8034. Kabanosy kg 25 25 25 25 10035. Baleron kg 20 20 20 20 8036. Salami kg 20 20 20 20 8037. Polędwica wieprzowa wędzona kg 20 20 20 20 8038. Szynka wieprzowa wędzona kg 20 20 20 20 8039. Szynka wieprzowa gotowana kg 25 25 25 25 10040. Szynka wieprzowa konserwowa kg 25 25 25 25 10041. Boczek wędzony parzony b/k kg 20 20 20 20 8042. Rolada z boczku kg 20 20 20 20 8043. Pasztet wieprzowy pieczony kg 20 20 20 20 8044. Golonka wieprzowa kg 20 20 20 20 8045. Ogonówka kg 20 20 20 20 8046. Schab pieczony kg 20 20 20 20 8047. Flaki wołowe krojone blanszowane kg 10 10 10 10 40ILOŚCI MAKSYMALNELp. Wyszczególnienieprzedmiotu zamówienia J.m. Miejsca dostaw Razem(4+5+6+7) Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Elbląg, ul. Łęczycka 10-12 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Braniewo, ul. Sikorskiego 41 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Bartoszyce, ul. Wojska Polskiego 4 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Morąg, Al. Wojska Polskiego 16 1 2 3 4 5 6 7 81. Antrykot wołowy b/k kręg. kg 60 60 60 60 2402. Wołowina ekstra kg 60 60 60 60 2403. Polędwica wieprzowa kg 75 75 75 75 3004. Wołowina zrazowa b/k kg 75 75 75 75 3005. Karkówka wieprzowa b/k kg 270 270 270 270 10806. Łopatka wieprzowa b/k kg 270 270 270 270 10807. Schab wieprzowy b/k kg 255 255 255 255 10208. Boczek surowy b/k kg 75 75 75 75 3009. Żeberka wieprzowe kg 135 135 135 135 54010. Szynka wieprzowa b/k kg 150 150 150 150 60011. Mięso wieprzowe od szynki b/k drobne kg 150 150 150 150 60012. Golonka wieprzowa z/k kg 30 30 30 30 12013. Wątroba wieprzowa kg 51 51 51 51 20414. Pasztetowa kg 60 60 60 60 24015. Salceson włoski kg 45 45 45 45 18016. Salceson ozorkowy kg 45 45 45 45 18017. Kaszanka z kaszy gryczanej kg 60 60 60 60 24018. Kiełbasa salami kg 60 60 60 60 24019. Kiełbasa myśliwska kg 60 60 60 60 24020. Kiełbasa jałowcowa kg 60 60 60 60 24021. Kiełbasa parówkowa kg 75 75 75 75 30022. Parówki z szynki kg 75 75 75 75 30023. Mortadela kg 60 60 60 60 24024. Kiełbasa biała parzona kg 75 75 75 75 30025. Kiełbasa podlaska kg 75 75 75 75 30026. Kiełbasa wiejska kg 60 60 60 60 24027. Kiełbasa śląska kg 75 75 75 75 30028. Kiełbasa toruńska kg 75 75 75 75 30029. Kiełbasa zwyczajna kg 120 120 120 120 48030. Kiełbasa krakowska parzona kg 60 60 60 60 24031. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 75 75 75 75 30032. Kiełbasa krakowska sucha kg 60 60 60 60 24033. Kiełbasa żywiecka kg 60 60 60 60 24034. Kabanosy kg 75 75 75 75 30035. Baleron kg 60 60 60 60 24036. Salami kg 60 60 60 60 24037. Polędwica wieprzowa wędzona kg 60 60 60 60 24038. Szynka wieprzowa wędzona kg 60 60 60 60 24039. Szynka wieprzowa gotowana kg 75 75 75 75 30040. Szynka wieprzowa konserwowa kg 75 75 75 75 30041. Boczek wędzony parzony b/k kg 60 60 60 60 24042. Rolada z boczku kg 60 60 60 60 24043. Pasztet wieprzowy pieczony kg 60 60 60 60 24044. Golonka wieprzowa kg 60 60 60 60 24045. Ogonówka kg 60 60 60 60 24046. Schab pieczony kg 60 60 60 60 24047. Flaki wołowe krojone blanszowane kg 30 30 30 30 120Zamówienie realizowane będzie z wykorzystaniem prawa opcji. Szczegółowe ilości maksymalne zostały określone w Opisie Przedmiotu Zamówienia i Formularzu Cenowym. Część 2: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawy mięsa oraz wędlin w 2022 r. Szczegółowy opisprzedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1,2a i 4 do SWZ.ILOŚCI MINIMALNELp. Wyszczególnienieprzedmiotu zamówienia J.m. Miejsca dostaw Razem(4+5+6+7) Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Elbląg, ul. Królewiecka 130ul. Łęczycka 10-12 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Braniewo, ul. Sikorskiego 41 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Bartoszyce, ul. Wojska Polskiego 4 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Morąg, Al. Wojska Polskiego 16 1 2 3 4 5 6 7 81. Noga z kurczaka mrożona kg 20 20 20 20 802. Noga z kurczaka kg 50 50 50 50 2003. Filet z piersi kurczaka mrożony kg 20 20 20 20 804. Filet z piersi kurczaka kg 50 50 50 50 2005. Filet z piersi indyka mrożony kg 20 20 20 20 806. Filet z piersi indyka kg 40 40 40 40 1607. Filet z piersi kaczki kg 5 5 5 5 208. Skrzydełka z kurczaka kg 30 30 30 30 1209. Wątroba z kurczaka kg 30 30 30 30 12010. Żołądki kurczaka kg 30 30 30 30 12011. Kabanosy drobiowe kg 25 25 25 25 10012. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 30 30 30 30 12013. Parówki z fileta z kurczaka kg 30 30 30 30 12014. Szynka drobiowa kg 25 25 25 25 10015. Szynka z indyka kg 30 30 30 30 12016. Mortadela drobiowa kg 30 30 30 30 120ILOŚCI MAKSYMALNELp. Wyszczególnienieprzedmiotu zamówienia J.m. Miejsca dostaw Razem(4+5+6+7) Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Elbląg, ul. Królewiecka 130ul. Łęczycka 10-12 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Braniewo, ul. Sikorskiego 41 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Bartoszyce, ul. Wojska Polskiego 4 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Morąg, Al. Wojska Polskiego 16 1 2 3 4 5 6 7 81. Noga z kurczaka mrożona kg 60 60 60 60 2402. Noga z kurczaka kg 150 150 150 150 6003. Filet z piersi kurczaka mrożony kg 60 60 60 60 2404. Filet z piersi kurczaka kg 150 150 150 150 6005. Filet z piersi indyka mrożony kg 60 60 60 60 2406. Filet z piersi indyka kg 120 120 120 120 4807. Filet z piersi kaczki kg 15 15 15 15 608. Skrzydełka z kurczaka kg 90 90 90 90 3609. Wątroba z kurczaka kg 90 90 90 90 36010. Żołądki kurczaka kg 90 90 90 90 36011. Kabanosy drobiowe kg 75 75 75 75 30012. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 90 90 90 90 36013. Parówki z fileta z kurczaka kg 90 90 90 90 36014. Szynka drobiowa kg 75 75 75 75 30015. Szynka z indyka kg 90 90 90 90 36016. Mortadela drobiowa kg 90 90 90 90 360Zamówienie realizowane będzie z wykorzystaniem prawa opcji. Szczegółowe ilości maksymalne zostały określone w Opisie Przedmiotu Zamówienia i Formularzu Cenowym. 21WOG-SZP.2712.24.2022 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15111100, 15112000, 15112300, 15113000, 15114000, 15131000, 15131120, 15131130, 15131134, 15131135, 15131200, 15131210, 15131310 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Warmińsko-Mazurskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Warmińsko-Mazurskie |