Przetarg 8563388 - Część 1: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawy...

   
Analizuj Zamówienie 8563388 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2021-11-29
przedmiot ogłoszenia
Część 1: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawy mięsa oraz wędlin w 2022 r. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera za
łącznik nr 1,2a i 4 do SWZ.ILOŚCI MINIMALNELp. Wyszczególnienieprzedmiotu zamówienia J.m. Miejsca dostawRazem(kol 4+kol 5+kol 6+kol 7)Grupa Zabezpieczenia21 WOG Elbląg,ul. Łęczycka 10-12 Grupa Zabezpieczenia21 WOG Braniewo,ul. Sikorskiego 41 Grupa Zabezpieczenia21 WOG Bartoszyce,ul. Wojska Polskiego 4 Grupa Zabezpieczenia21 WOG Morąg,Al. Wojska Polskiego 161 2 3 4 5 6 7 81. Antrykot wołowy b/k kręg. kg 55 55 55 55 2202. Wołowina ekstra kg 173 173 173 173 6923. Polędwica wieprzowa kg 68 68 68 68 2724. Wołowina zrazowa b/k kg 41 41 41 41 1645. Karkówka wieprzowa b/k kg 250 250 250 250 10006. Łopatka wieprzowa b/k kg 250 250 250 250 10007. Schab wieprzowy b/k kg 263 236 263 263 10528. Boczek surowy b/k kg 56 56 56 56 2249. Żeberka wieprzowe kg 125 125 125 125 50010. Szynka wieprzowa b/k kg 125 125 125 125 50011. Mięso wieprzowe od szynki b/k drobne kg 60 60 60 60 24012. Golonka wieprzowa z/k kg 8 8 8 8 3213. Wątroba wieprzowa kg 30 30 30 30 12014. Pasztetowa kg 31 31 31 31 12415. Salceson włoski kg 25 25 25 25 10016. Salceson ozorkowy kg 28 28 28 28 11217. Kaszanka z kaszy gryczanej kg 44 44 44 44 17618. Kiełbasa salami kg 30 30 30 30 12019. Kiełbasa myśliwska kg 57 57 57 57 22820. Kiełbasa jałowcowa kg 53 53 53 53 21221. Kiełbasa parówkowa kg 44 44 44 44 17622. Parówki z szynki kg 76 76 76 76 30423. Mortadela kg 26 26 26 26 10424. Kiełbasa biała parzona kg 50 50 50 50 20025. Kiełbasa podlaska kg 70 70 70 70 28026. Kiełbasa wiejska kg 71 71 71 71 28427. Kiełbasa śląska kg 74 74 74 74 29628. Kiełbasa toruńska kg 75 75 75 75 30029. Kiełbasa zwyczajna kg 101 101 101 101 40430. Kiełbasa krakowska parzona kg 60 60 60 60 24031. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 60 60 60 60 24032. Kiełbasa krakowska sucha kg 62 62 62 62 24833. Kiełbasa żywiecka kg 74 74 74 74 29634. Kabanosy kg 60 60 60 60 24035. Baleron kg 72 72 72 72 28836. Salami kg 38 38 38 38 15237. Polędwica wieprzowa wędzona kg 56 56 56 56 22438. Szynka wieprzowa wędzona kg 55 55 55 55 22039. Szynka wieprzowa gotowana kg 57 57 57 57 22840. Szynka wieprzowa konserwowa kg 75 75 75 75 30041. Boczek wędzony parzony b/k kg 101 101 101 101 40442. Rolada z boczku kg 58 58 58 58 23243. Pasztet wieprzowy pieczony kg 41 41 41 41 16444. Golonka wieprzowa kg 35 35 35 35 14045. Ogonówka kg 50 50 50 50 20046. Schab pieczony kg 42 42 42 42 16847. Flaki wołowe krojone blanszowane kg 25 25 25 25 100ILOŚCI MAKSYMALNELp. Wyszczególnienieprzedmiotu zamówienia J.m. Miejsca dostawRazem(kol 4+kol 5+kol 6+kol 7)Grupa Zabezpieczenia21 WOG Elbląg,ul. Łęczycka 10-12 Grupa Zabezpieczenia21 WOG Braniewo,ul. Sikorskiego 41 Grupa Zabezpieczenia21 WOG Bartoszyce,ul. Wojska Polskiego 4 Grupa Zabezpieczenia21 WOG Morąg,Al. Wojska Polskiego 161 2 3 4 5 6 7 81. Antrykot wołowy b/k kręg. kg 200 200 200 200 8002. Wołowina ekstra kg 405 405 405 405 16203. Polędwica wieprzowa kg 160 160 160 160 6404. Wołowina zrazowa b/k kg 150 150 150 150 6005. Karkówka wieprzowa b/k kg 600 600 600 600 24006. Łopatka wieprzowa b/k kg 600 600 600 600 24007. Schab wieprzowy b/k kg 615 615 615 615 24608. Boczek surowy b/k kg 135 135 135 135 5409. Żeberka wieprzowe kg 300 300 300 300 120010. Szynka wieprzowa b/k kg 300 300 300 300 120011. Mięso wieprzowe od szynki b/k drobne kg 150 150 150 150 60012. Golonka wieprzowa z/k kg 20 20 20 20 8013. Wątroba wieprzowa kg 65 65 65 65 26014. Pasztetowa kg 75 75 75 75 30015. Salceson włoski kg 60 60 60 60 24016. Salceson ozorkowy kg 70 70 70 70 28017. Kaszanka z kaszy gryczanej kg 105 105 105 105 42018. Kiełbasa salami kg 75 75 75 75 30019. Kiełbasa myśliwska kg 145 145 145 145 58020. Kiełbasa jałowcowa kg 145 145 145 145 58021. Kiełbasa parówkowa kg 115 115 115 115 46022. Parówki z szynki kg 240 240 240 240 96023. Mortadela kg 65 65 65 65 26024. Kiełbasa biała parzona kg 125 125 125 125 50025. Kiełbasa podlaska kg 180 180 180 180 72026. Kiełbasa wiejska kg 180 180 180 180 72027. Kiełbasa śląska kg 180 180 180 180 72028. Kiełbasa toruńska kg 195 195 195 195 78029. Kiełbasa zwyczajna kg 245 245 245 245 98030. Kiełbasa krakowska parzona kg 150 150 150 150 60031. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 150 150 150 150 60032. Kiełbasa krakowska sucha kg 145 145 145 145 58033. Kiełbasa żywiecka kg 175 175 175 175 70034. Kabanosy kg 145 145 145 145 58035. Baleron kg 170 170 170 170 68036. Salami kg 110 110 110 110 44037. Polędwica wieprzowa wędzona kg 150 150 150 150 60038. Szynka wieprzowa wędzona kg 150 150 150 150 60039. Szynka wieprzowa gotowana kg 150 150 150 150 60040. Szynka wieprzowa konserwowa kg 185 185 185 185 74041. Boczek wędzony parzony b/k kg 235 235 235 235 94042. Rolada z boczku kg 145 145 145 145 58043. Pasztet wieprzowy pieczony kg 100 100 100 100 40044. Golonka wieprzowa kg 95 95 95 95 38045. Ogonówka kg 145 145 145 145 58046. Schab pieczony kg 120 120 120 120 48047. Flaki wołowe krojone blanszowane kg 75 75 75 75 300Zamówienie realizowane będzie z wykorzystaniem prawa opcji. Szczegółowe ilości maksymalne zostały określone w Opisie Przedmiotu Zamówienia i Formularzu Cenowym.

Część 2: Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawy mięsa oraz wędlin w 2022 r. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1,2a i 4 do SWZ.ILOŚCI MINIMALNELp. Wyszczególnienieprzedmiotu zamówienia J.m. Miejsca dostawRazem(kol 4+kol 5+kol 6+kol 7)Grupa Zabezpieczenia21 WOG Elbląg,ul. Królewiecka 130ul. Łęczycka 10-12 Grupa Zabezpieczenia21 WOG Braniewo,ul. Sikorskiego 41 Grupa Zabezpieczenia21 WOG Bartoszyce,ul. Wojska Polskiego 4 Grupa Zabezpieczenia21 WOG Morąg,Al. Wojska Polskiego 161 2 3 4 5 6 7 81. Noga z kurczaka mrożona kg 25 25 25 25 1002. Noga z kurczaka kg 250 250 250 250 10003. Filet z piersi kurczaka mrożony kg 25 25 25 25 1004. Filet z piersi kurczaka kg 285 285 285 285 11405. Filet z piersi indyka mrożony kg 25 25 25 25 1006. Filet z piersi indyka kg 100 100 100 100 4007. Filet z piersi kaczki kg 35 35 35 35 1408. Skrzydełka z kurczaka kg 30 30 30 30 1209. Wątroba z kurczaka kg 40 40 40 40 16010. Żołądki kurczaka kg 50 50 50 50 20011. Kabanosy drobiowe kg 75 75 75 75 30012. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 100 100 100 100 40013. Parówki z fileta z kurczaka kg 100 100 100 100 40014. Szynka drobiowa kg 75 75 75 75 30015. Szynka z indyka kg 75 75 75 75 30016. Mortadela drobiowa kg 75 75 75 75 300ILOŚCI MAKSYMALNELp. Wyszczególnienieprzedmiotu zamówienia J.m. Miejsca dostawRazem(kol 4+kol 5+kol 6+kol 7)Grupa Zabezpieczenia21 WOG Elbląg,ul. Królewiecka 130ul. Łęczycka 10-12 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Braniewo,ul. Sikorskiego 41 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Bartoszyce,ul. Wojska Polskiego 4 Grupa Zabezpieczenia 21 WOG Morąg,Al. Wojska Polskiego 161 2 3 4 5 6 7 81. Noga z kurczaka mrożona kg 65 65 65 65 2602. Noga z kurczaka kg 650 650 650 650 26003. Filet z piersi kurczaka mrożony kg 65 65 65 65 2604. Filet z piersi kurczaka kg 670 670 670 670 26805. Filet z piersi indyka mrożony kg 65 65 65 65 2606. Filet z piersi indyka kg 350 350 350 350 14007. Filet z piersi kaczki kg 90 90 90 90 3608. Skrzydełka z kurczaka kg 75 75 75 75 3009. Wątroba z kurczaka kg 95 95 95 95 38010. Żołądki kurczaka kg 95 95 95 95 38011. Kabanosy drobiowe kg 200 200 200 200 80012. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 210 210 210 210 84013. Parówki z fileta z kurczaka kg 200 200 200 200 80014. Szynka drobiowa kg 210 210 210 210 84015. Szynka z indyka kg 210 210 210 210 84016. Mortadela drobiowa kg 175 175 175 175 700Zamówienie realizowane będzie z wykorzystaniem prawa opcji. Szczegółowe ilości maksymalne zostały określone w Opisie Przedmiotu Zamówienia i Formularzu Cenowym.

21WOG-SZP.2712.27.2021
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15110000, 15111100, 15112000, 15113000, 15114000, 15131120, 15131135
forma zapytanie ofertowe
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Warmińsko-Mazurskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Warmińsko-Mazurskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10427016 2024-04-18
godz. 09:00
Mazowieckie Dostawa wody źródlanej
10423918 2024-04-18
godz. 09:00
Opolskie Dostawa artykułów spożywczych do Zespołu Szkół w Prudniku Część 1: Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów sypkich, w słoikach, przypraw, soków do stołówek przy Zespol...
10434753 2024-04-18
godz. 10:00
Małopolskie DOSTAWY WODY NATURALNEJ
10442301 2024-04-18
godz. 15:05
Małopolskie Cykliczna dostawa wody mineralnej lekko gazowanej dla KM PSP Kraków PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Woda lekko gazowana 1,5l - 1 szt. 2 Woda lekko gazowana 0,5 l - 1 szt.
10430782 2024-04-19
godz. 12:00
Podkarpackie Dostawa artykułów papierniczych, środków czystości i art. spożywczych do Wojewódzkiego Ośrodka Medycyny Pracy w Rzeszowie
10434725 2024-04-23
godz. 00:00
Śląskie Sukcesywna sprzedaż i dostawa wody dla pracowników Sądu Rejonowego w Jaworznie.
10444349 2024-04-23
godz. 12:00
Mazowieckie Przedmiotem zakupu są sukcesywne dostawy warzyw i owoców dla Oddziału Rewita Zakopane -
10453994 2024-04-25
godz. 09:00
Pomorskie Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w 2024 r. dla Zespołu Szkół Sportowych i Mistrzostwa Sportowego im. Janusza Kusocińskiego w Gdańsku - II Część 1: Sukcesywna dostawa wyro...
10440865 2024-05-14
godz. 10:00
Podkarpackie WARZYWA I OWOCE MROŻONE W PAKIECIE I ORAZ WARZYWA I OWOCE SUSZONE W PAKIECIE II DLA KUCHNI SZPITALNEJ
10402204 2024-05-15
godz. 10:00
Mazowieckie przetarg nieograniczony na dostawy warzyw i owoców do obiektów Centrum Usług Logistycznych