Zlecenie 8134050 - Czas na Młodzież 2019 1. W ramach zamówienia przewiduje...
(zakończone) | Zamówienie 8134050|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-05-13 |
przedmiot zlecenia | Czas na Młodzież 2019 1. W ramach zamówienia przewiduje się 800 posiłków obiadowych. 2. Zamówienie może być realizowane od poni edziałku do niedzieli w godzinach 12.00 – 15.00, w tym dni świąteczne. 3. Miejsce realizacji zamówienia: Osówek, gmina Osieczna, powiat starogardzki, województwo pomorskie 4. Opis dań (na 1 uczestnika) z możliwością zamiany na dania wegańskie: • zupa min. 300 ml (do wyboru: rosół, pomidorowa, ogórkowa, kalafiorowa, brokułowa, jarzynowa), • drugie danie - do wyboru: ziemniaki/ryż/kasza nie mniej niż 200g, - porcja mięsa min. 150g (do wyboru: kotlet mielony, filet z indyka/kurczaka, schabowy, pieczeń w sosie, kotlet de volai, pierś pieczona, filet z ryby) - surówka nie mniej niż 150g, drugie danie wegańskie nie mniej niż 400g (np. naleśniki, pierogi), • kompot lub sok 100% nie mniej niż 250 ml. • porcja ciasta drożdżowego, z owocami, sernika lub owoce sezonowe nie mniej niż 150 g 5. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych ani wariantowych 6. Zamawiający zapłaci za faktyczną ilość dostarczonych posiłków. 7. Zapewnienie wyżywienia będzie odbywało się w następujący sposób: posiłki obiadowe będą dostarczane ciepłe w specjalnych termicznych opakowaniach. Zamawiający nie wymaga aby każdy posiłek znajdował się w osobnym opakowaniu. 8. Zamawiający poinformuje o zapotrzebowaniu na wyżywienie każdorazowo najpóźniej 5 dni kalendarzowe przed dniem dostarczenia. Wykonawca jest zobowiązany niezwłocznie potwierdzić przyjęcie zamówienia oraz terminowo dostarczyć potrzebne posiłki. 9. Posiłki mają być tylko dostarczane, a nie serwowane uczestnikom. 10. Łączna wartość umowy nie przekroczy całkowitej ceny zawartej w ofercie wybranego Wykonawcy (maksymalna wartość zamówienia stanowi iloczyn ceny jednostkowej i planowanej liczby posiłków). 11. Jakość obiadów powinna być wysoka i charakteryzować się wysoka estetyką. Wykonawca zobowiązany jest do: - dostarczenia posiłków w terminie (dzień, konkretna godzina) i miejscu wskazanym przez Zamawiającego, - świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy i jakości produktów spożywczych oraz zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa - dostarczenia posiłków samochodem dopuszczonym do kontaktu z żywnością. 12. Wykonawca winien oznaczyć alergeny jeśli występują w danym posiłku i podać je po złożeniu zamówienia przez Zamawiającego. 13. Wykonawca winien posiadać wymagane prawem zezwolenia/rejestracje niezbędne do prowadzenia działalności objętej zapytaniem ofertowym i na żądanie Zamawiającego okazać je do wglądu . 14. Wykonawca zobowiązany będzie świadczyć przedmiotowe usługi zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w tym w szczególności ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia i rozporządzeń wykonawczych wydanych na podstawie tej ustawy 15. Wykonawca będzie przygotowywał i dostarczał posiłki zachowując wymogi sanitarno-epidemiologiczne w zakresie personelu i warunków produkcji oraz weźmie odpowiedzialność za ich przestrzeganie. 16. Wykonawca oświadcza, że środki transportu, którymi będzie dostarczał żywność są utrzymywane w dobrym stanie technicznym, zabezpieczającym przed zanieczyszczeniem i umożliwiającym zachowanie właściwej jakości zdrowotnej środków, posiadają powierzchnię ładunkową dostosowaną do rodzaju przewożonych środków i konstrukcję umożliwiającą łatwe utrzymanie czystości i porządku, a także dezynfekcję. Wykonawca gwarantuje, że produkty spożywcze w szczególności łatwo psujące (wymagające obniżonej temperatury przechowywania) będą przewożone w temperaturze zalecanej przez producenta z zachowaniem ciągłości łańcucha chłodniczego. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi restauracyjne, żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55300000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |