Zlecenie 8134050 - Czas na Młodzież 2019 1. W ramach zamówienia przewiduje...

   
Zamówienie 8134050 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-05-13
przedmiot zlecenia
Czas na Młodzież 2019

1. W ramach zamówienia przewiduje się 800 posiłków obiadowych. 2. Zamówienie może być realizowane od poni
edziałku do niedzieli w godzinach 12.00 – 15.00, w tym dni świąteczne. 3. Miejsce realizacji zamówienia: Osówek, gmina Osieczna, powiat starogardzki, województwo pomorskie 4. Opis dań (na 1 uczestnika) z możliwością zamiany na dania wegańskie: • zupa min. 300 ml (do wyboru: rosół, pomidorowa, ogórkowa, kalafiorowa, brokułowa, jarzynowa), • drugie danie - do wyboru: ziemniaki/ryż/kasza nie mniej niż 200g, - porcja mięsa min. 150g (do wyboru: kotlet mielony, filet z indyka/kurczaka, schabowy, pieczeń w sosie, kotlet de volai, pierś pieczona, filet z ryby) - surówka nie mniej niż 150g, drugie danie wegańskie nie mniej niż 400g (np. naleśniki, pierogi), • kompot lub sok 100% nie mniej niż 250 ml. • porcja ciasta drożdżowego, z owocami, sernika lub owoce sezonowe nie mniej niż 150 g 5. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych ani wariantowych 6. Zamawiający zapłaci za faktyczną ilość dostarczonych posiłków. 7. Zapewnienie wyżywienia będzie odbywało się w następujący sposób: posiłki obiadowe będą dostarczane ciepłe w specjalnych termicznych opakowaniach. Zamawiający nie wymaga aby każdy posiłek znajdował się w osobnym opakowaniu. 8. Zamawiający poinformuje o zapotrzebowaniu na wyżywienie każdorazowo najpóźniej 5 dni kalendarzowe przed dniem dostarczenia. Wykonawca jest zobowiązany niezwłocznie potwierdzić przyjęcie zamówienia oraz terminowo dostarczyć potrzebne posiłki. 9. Posiłki mają być tylko dostarczane, a nie serwowane uczestnikom. 10. Łączna wartość umowy nie przekroczy całkowitej ceny zawartej w ofercie wybranego Wykonawcy (maksymalna wartość zamówienia stanowi iloczyn ceny jednostkowej i planowanej liczby posiłków). 11. Jakość obiadów powinna być wysoka i charakteryzować się wysoka estetyką. Wykonawca zobowiązany jest do: - dostarczenia posiłków w terminie (dzień, konkretna godzina) i miejscu wskazanym przez Zamawiającego, - świadczenia usług cateringowych wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy i jakości produktów spożywczych oraz zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa - dostarczenia posiłków samochodem dopuszczonym do kontaktu z żywnością. 12. Wykonawca winien oznaczyć alergeny jeśli występują w danym posiłku i podać je po złożeniu zamówienia przez Zamawiającego. 13. Wykonawca winien posiadać wymagane prawem zezwolenia/rejestracje niezbędne do prowadzenia działalności objętej zapytaniem ofertowym i na żądanie Zamawiającego okazać je do wglądu . 14. Wykonawca zobowiązany będzie świadczyć przedmiotowe usługi zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa, w tym w szczególności ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia i rozporządzeń wykonawczych wydanych na podstawie tej ustawy 15. Wykonawca będzie przygotowywał i dostarczał posiłki zachowując wymogi sanitarno-epidemiologiczne w zakresie personelu i warunków produkcji oraz weźmie odpowiedzialność za ich przestrzeganie. 16. Wykonawca oświadcza, że środki transportu, którymi będzie dostarczał żywność są utrzymywane w dobrym stanie technicznym, zabezpieczającym przed zanieczyszczeniem i umożliwiającym zachowanie właściwej jakości zdrowotnej środków, posiadają powierzchnię ładunkową dostosowaną do rodzaju przewożonych środków i konstrukcję umożliwiającą łatwe utrzymanie czystości i porządku, a także dezynfekcję. Wykonawca gwarantuje, że produkty spożywcze w szczególności łatwo psujące (wymagające obniżonej temperatury przechowywania) będą przewożone w temperaturze zalecanej przez producenta z zachowaniem ciągłości łańcucha chłodniczego.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne, żywienie zbiorowe
kody CPV 55300000, 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10377926 2024-04-04
godz. 08:00
Świętokrzyskie Świadczenie sukcesywnych dostaw artykułów spożywczych oraz cateringu dla Uczestników projektu „INTEURO - program integracji i aktywizacji zawodowej cudzoziemców w Województwie Świ...
10369755 2024-04-05
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie Dzierżawa terenu pod mobilny krótkookresowy punkt gastronomiczny w Bydgoszczy przy ul. Gdańskiej 173-175
10341946 2024-04-10
godz. 10:00
Warmińsko-Mazurskie Kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowania i dostarczania posiłków na potrzeby ZOZ w Reszlu Przedmiotem zamówienia jest kompleksowa usługa pełnego, codziennego przygotowyw...
10315267 2024-04-16
godz. 11:00
Świętokrzyskie Świadczenie codziennej, kompleksowej usługi w zakresie przygotowania całodziennych posiłków przy uwzględnieniu diet dla pacjentów SP ZOZ MSWiA w Kielcach, im. Św. Jana Pawła II wraz...
10424798 2024-04-18
godz. 09:00
Śląskie ,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach'' Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja sukcesywnej usługi cateringowej na potrzeby U...
10429948 2024-04-19
godz. 10:30
Łódzkie Świadczenie usług hotelarskich, restauracyjnych oraz wynajem sali konferencyjnej z wyposażeniem na potrzeby organizacji konferencji naukowo-szkoleniowej Łódzkie Dni Medycyny Pracy 1. P...
10417840 2024-04-23
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usług całodziennego żywienia w formie cateringu dla pacjentów Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej Szpitala Specjalistycznego MSWiA w Otwocku Przedmiotem za...
10375054 2024-04-24
godz. 15:30
Dolnośląskie Najem Nieruchomości, stanowiącej lokal użytkowy z przeznaczeniem na lokal gastronomiczny, położony w muszli koncertowej w Parku Miejskim w Złotym Stoku
10448397 2024-04-24
godz. 23:59
Dolnośląskie Ogólny opis przedmiotu zamówienia: 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodz...
10455426 2024-04-26
godz. 00:00
Warmińsko-Mazurskie Dzierżawa fragmentu działki przy drodze krajowej nr 59 Generalna Dyrekcja Dróg Krajowych i Autostrad Oddział w Olsztynie, 10-083 Olsztyn, Al. Warszawska 89 informuje, że zamierza wydzie...