Zlecenie 7700525 - Centrum Usług Środowiskowych - "Razem łatwiej" ...

   
Zamówienie 7700525 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-09-18
przedmiot zlecenia
Centrum Usług Środowiskowych - "Razem łatwiej"

Zamawiającym jest Towarzystwo Przyjaciół Dzieci Oddział Miejski w Wieruszowie (z
wany dalej TPD OM) występujący jako partner projektu. Dane adresowe TPD OM: ul. Sportowa 7, 98 – 400 Wieruszów. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej, na przygotowaniu i dostarczeniu do siedziby Zamawiającego w porze obiadowej, gorących posiłków – obiadów, składających się z zupy i drugiego dania dla osób niepełnosprawnych uczestniczących w projekcie pn. Centrum Usług Środowiskowych – „Razem łatwiej”. Warunki realizacji usługi cateringowej: 1) codzienne dostawy w porze obiadowej tj. w godz. 12:00 do 13:30 do siedziby Zamawiającego, 2) świadczenie usługi cateringowej obejmuje dni robocze w okresie od 29 września 2020r. do 31 maja 2023r. 3) zakładana średnia dzienna liczba obiadów wynosi 14 z zastrzeżeniem możliwości zwiększenia lub zmniejszenia ilości obiadów zgodnie z aktualną liczbą osób niepełnosprawnych uczestniczących w projekcie; 4) dzienną liczbę obiadów na dany miesiąc kalendarzowy ustali Zamawiający na 2 dni przed rozpoczęciem miesiąca, którego dostawy będą dotyczyć, przekazując tą informację Wykonawcy zadania. Zamawiający zastrzega możliwość zmiany ustalonej na dany miesiąc ilości obiadów zgodnie z aktualną liczbą osób niepełnosprawnych uczestniczących w projekcie. Ewentualne zmiany ilości obiadów Zamawiający zgłosi Wykonawcy co najmniej z 1-dniowym wyprzedzeniem; 5) posiłki powinny być dostarczone do wskazanej lokalizacji w taki sposób aby nie zostały wychłodzone w trakcie transportu i mogły być podawane jako ciepłe; 6) wszystkie posiłki muszą być zapakowane w jednorazowe, termoizolowane opakowania, których cena powinna być skalkulowana w ofercie; 7) obiad musi spełniać n/w warunki jakościowe, ilościowe i rodzajowe: a) tygodniowy jadłospis powinien być urozmaicony; w skali tygodnia posiłki nie mogą powtarzać się, b) co najmniej 4 razy w tygodniu II danie powinno zawierać mięso (sztuka mięsa lub potrawa zawierająca mięso np. pierogi z mięsem, gulasz, potrawka, podroby lub rybę (filet) wraz z surówką lub gotowanymi warzywami, bigos) c) potrawy powinny być lekkostrawne, przygotowywane z surowców wysokiej jakości, świeżych, naturalnych, mało przetworzonych z ograniczoną ilością substancji dodatkowych: konserwujących, zagęszczających, aromatyzowanych, d) w jadłospisie powinny przeważa potrawy gotowane, pieczone i duszone, okazjonalnie smażone, e) do przygotowywania posiłków zalecane jest stosowanie: tłuszczów roślinnych (ograniczone stosowanie tłuszczów zwierzęcych), dużej ilości warzyw, w tym także nasion roślin strączkowych, różnego rodzaju kasz, ryżu oraz umiarkowane stosowanie soli; 8) Wykonawca dostosuje posiłki do wymagań uczestników projektu w przypadku występowania wkluczeń lub nietolerancji pokarmowych. Dostawa niestandardowych posiłków odbywać się będzie po uzgodnieniu z Zamawiającym szczegółów dot. rodzaju produktów i sposobu ich przygotowania; 9) Wykonawca będzie przygotowywał i dostarczał posiłki zachowując wymogi sanitarno-epidemiologiczne w zakresie personelu i warunków produkcji; 10) Wykonawca jest zobowiązany do pobierania i przechowywania próbek produkowanych posiłków zgodnie z wymogami Rozporządzenia Ministra Zdrowia z dnia 17 kwietnia 2007r. w sprawie pobierania i przechowywania próbek żywności przez zakład żywienia zbiorowego typu zamkniętego (Dz.U. nr 80 poz. 545) 11) Wykonawca dostarcza posiłki własnym transportem i na własny koszt, który powinien być wkalkulowany w cenę posiłków Wykonawca zobowiązany jest do złożenia wraz z ofertą przykładowego menu na 2 tygodnie. Wykonawca zobowiązuje się do wskazania osoby nadzorującej do sprawowania bezpośredniego merytorycznego nadzoru nad realizacją przedmiotu umowy, z którą Zamawiający będzie miał stały i skuteczny kontakt poprzez telefon stacjonarny lub komórkowy. Zamawiający zapłaci tylko za faktycznie zamówione i dostarczone posiłki rozliczane, w okresie miesięcznym, na podstawie faktury i specyfikacji posiłków wydanych w każdym dniu Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji łódzkie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora łódzkie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10383524 2024-04-02
godz. 14:00
Mazowieckie Usługa cateringowa świadczona w dniu 05.04.2024 r. w godzinach 10:00 – 19:00 w Warszawie przy ul. Chodakowskiej 35 w hali Labo Przedmiotem zamówienia jest jednorazowa usługa cateringu...
10370621 2024-04-03
godz. 10:00
Podkarpackie Świadczenie usługi cateringowej dla uczestników Konferencji Prorektorów ds. Nauki Uczelni Przyrodniczych i Rolniczych organizowanej w Uniwersytecie Rzeszowskim Szczegółowy opis oraz s...
10345155 2024-04-03
godz. 10:00
Wielkopolskie Wykonanie usługi cateringu podczas konferencji na potrzeby Uniwersytetu Kaliskiego Część 1: Zadanie nr 1: Wykonanie usługi cateringu podczas IV Ogólnopolskiej Konferencji Naukowej Pra...
10401994 2024-04-11
godz. 14:00
Śląskie usługa dostawy i obsługi cateringu dla 45 osób na konferencję w Katowicach w dniu 18.04.2024 r.
10424798 2024-04-18
godz. 09:00
Śląskie ,,Sukcesywne usługi cateringowe na potrzeby Uniwersytetu Ekonomicznego w Katowicach'' Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest organizacja sukcesywnej usługi cateringowej na potrzeby U...
10425433 2024-04-19
godz. 10:00
Mazowieckie 1. Przedmiotem zamówienia jest catering na wydarzenie „Absolwenci w branży” organizowane przez Biuro Karier Politechniki Warszawskiej.2. Zakres zadań w ramach usługi cateringowej ora...
10429195 2024-04-19
godz. 23:59
Dolnośląskie Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodzą powiaty: dzierżoniowski, kłodzki, ś...
10449254 2024-04-22
godz. 15:16
Kujawsko-Pomorskie ZZE.271.14.2024 Usługa cateringowa podczas Bydgoskiego Forum Energetycznego PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 catering podczas Bydgoskiego Forum Energetycznego w Młynach Rothera zgodnie z załą...
10465654 2024-04-29
godz. 09:00
Zachodniopomorskie Usługa zapewnienia wyżywienia oraz sal szkoleniowych na potrzeby przeprowadzenia 30 jednodniowych szkoleń organizowanych przez ZODR w Barzkowicach na terenie woj. zachodniopom. "Prawo wod...
10462928 2024-04-29
godz. 10:00
Mazowieckie Usługa cateringowa na potrzeby wydarzenia „Otwarcie Ośrodka Badań Lotniczych i Kosmicznych na lotnisku w Przasnyszu” w dniu 28 maja 2024 r. dla Wydziału Mechanicznego Energetyki i Lo...