Przetarg 7421537 - Assistance technique relatif à la gestion et à...

   
Analizuj Zamówienie 7421537 (zakończone)
źródło Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED)
data publikacji 2020-04-10
przedmiot ogłoszenia
Assistance technique relatif à la gestion et à l'entretien de la cuisine centrale et des office et à la fourniture, la production
et la livraison et service des repas
Le présent accord-cadre a pour objet d'assurer le service de restauration sur le territoire des communes de Clichy-sous-Bois et Montfermeil, comprenant la gestion et l'entretien de la cuisine centrale et des offices, la production, la livraison et le service de repas en liaison froide pour la petite enfance, les scolaires, les centres de loisirs (ALSH), les séniors (foyer et portage à domicile), et le personnel déjeunant au CAT (Centre administratif et technique). Le SIVU mettra à disposition du titulaire la cuisine centrale qui pourra être utilisée pour la production de repas à l'attention de tiers.À titre indicatif, la valeur totale estimée du présent contrat (sur quatre ans) est de 2 450 800 repas (paragraphe II.1.5) et II.2.6) du présent avis).En complément du paragraphe IV.1.1), la procédure employée pour le présent accord-cadre est la procédure adaptée conformément aux articles L. 2123-1 R. 2123-1 et R. 2123-2 du code de la commande publique.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe, żywienie zbiorowe
kody CPV 55321000, 55511000, 55521100
forma przetarg nieograniczony
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Francja
województwo realizacji
kraj organizatora Francja
województwo organizatora

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe , żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10383094 2024-04-04
godz. 23:59
Lubuskie Przeprowadzenie szkoleń cyfrowych zgodnie z ramą kompetencji informatycznych i informacyjnych DigComp (Digital Competence Framework - DCF) na poziomach A (podstawowy), B (średniozaawansow...
10375282 2024-04-04
godz. 23:59
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej dla uczestników w ramach projektu „CIS PUCK – stawiamy na rozwój – edycja II” . Kod CPV: 55520000-1 Usługi dostarczan...
10374351 2024-04-05
godz. 12:00
Śląskie Usługi hotelowe – Mistrzostwa Ratownictwa Medycznego II Świadczenie usług hotelowych, gastronomicznych i konferencyjnych w związku z organizacją Mistrzostw Ratownictwa Medycznego w d...
10403042 2024-04-15
godz. 09:00
Opolskie Usługa cateringowa na trzy posiedzenia Wojewódzkiego Zespołu Koordynacji ds. Uczenia się Przez Całe Życie. 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej, polegając...
10418798 2024-04-17
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie Świadczenie usług cateringowych dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy w ramach organizowanych konferencji naukowych Część 1: Usługa cateringowa ...
10425480 2024-04-18
godz. 10:00
Śląskie Świadczenie usług hotelarsko – gastronomicznych oraz zapewnienie sal warsztatowych na potrzeby organizacji działań w projekcie „Skoordynowane wsparcie pre i post adopcyjne”. Czę...
10425346 2024-04-19
godz. 11:30
Mazowieckie Przygotowanie oraz wydawanie gorących posiłków w punkcie żywieniowym. 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych polegających na przygotowywaniu oraz wydawaniu g...
10440098 2024-04-22
godz. 10:00
Kujawsko-Pomorskie G.231.121.2024 Usługa cateringowa podczas konferencji organizowanej w dniu 17.05.2024r. przez Państwową Akademię Nauk Stosowanych we Włocławku. PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Usługa cate...
10448540 2024-04-24
godz. 23:59
Dolnośląskie Ogólny opis przedmiotu zamówienia: 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodz...
10482413 2024-04-30
godz. 23:59
Łódzkie 1. Przedmiotem niniejszego zapytania jest usługa przygotowania i dostarczenia posiłków do miejsca zamieszkania. Usługa świadczona będzie dla 82 Uczestników/-czek Projektu, w ich miejs...