Zlecenie 7281893 - Akademia Zdrowia Izabela Łajs poszukuje podmiotów...
(zakończone) | Zamówienie 7281893|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-01-15 |
przedmiot zlecenia | Akademia Zdrowia Izabela Łajs poszukuje podmiotów zainteresowanych świadczeniem usług cateringowych W związku z realizacją proj ektu „Kurs na rozwój w Świętokrzyskim” współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Świętokrzyskiego 2014-2020 współfinansowanego ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego Akademia Zdrowia Izabela Łajs zaprasza do złożenia ofert podmioty zainteresowane wykonaniem zadania: świadczenie usług cateringowych Cel zamówienia Celem prowadzonego zapytania jest znalezienie dostawy usług cateringowych dla uczestników/uczestniczek projektu. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych: a) obiad składający się z dwóch dań b) przerwa kawowa Zamawiający określa następującą gramaturę potraw: a) Obiad powinien obejmować: • zupę – jedna porcja min. 300 ml/os. • danie główne: danie mięsne – jedna porcja/min.120g/os., danie nie mięsne – jedna porcja/min.120g/os. (o konieczności przygotowania dania nie mięsnego Wykonawca zostanie poinformowany niezwłocznie po otrzymaniu informacji od Uczestniczki/Uczestnika projektu), dodatki do dań na gorąco – np. ziemniaki gotowane, ziemniaki opiekane, ryż, kluski śląskie – jedna porcja/min.150g/os. • dodatek warzywny – np. warzywa blanszowane, surówki, sałaty jedna porcja/min.120g/os., Obiad (pierwsze i drugie danie) powinien być dostarczony w styropianowym jednorazowym opakowaniu. Do niego dołączone powinny być jednorazowe, papierowe serwetki i jednorazowe sztućce (łyżka, widelec, nóż). Obiad powinien być ciepły i dostarczony w dniu i o godzinie określonej przez Wykonawcę (o terminach Zamawiający poinformuje Wykonawcę min. 2 dni przed rozpoczęciem warsztatów/szkoleń). b) Przerwa kawowa powinna obejmować: • kawę (mielona i rozpuszczalna), herbatę (czarna, zielona i owocowa), śmietanka/mleko do kawy, świeża cytryna do herbaty (całe plasterki), cukier w saszetkach (min. 5 g) – bez ograniczeń na uczestnika, • woda mineralna niegazowana i gazowana do wyboru w butelkach do 0,5 l (500 ml/os.), • ciastka kruche bankietowe min. 3 rodzaje (łącznie min. 200 g/os.), • słone przekąski w ilościach łącznie min. 100 g/os., • bakalie w ilości min. 100 g/os. W ramach przerwy kawowej powinny zostać dostarczone: talerzyki jednorazowe, łyżeczki jednorazowe, kubki styropianowe do gorących napojów, serwetki. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | świętokrzyskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | łódzkie |