Zlecenie 8123330 - Akademia profesjonalistów – podnoszenie kwalifikacji...
(zakończone) | Zamówienie 8123330|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-05-07 |
przedmiot zlecenia | Akademia profesjonalistów – podnoszenie kwalifikacji zawodowych mieszkańców województwa śląskiego I. Szkolenie zawodowe: Pracow nik działu kadr wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 80 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 640 godzin. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 96 sztuk. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 96 sztuk. II. Szkolenie zawodowe: Pracownik obsługi płacowej wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 80 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 480 godzin. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 72 sztuki. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 72 sztuki. III. Szkolenie zawodowe: Podstawy księgowości wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 100 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 600 godzin. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 72 sztuki. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 72 sztuki. IV. Szkolenie zawodowe: Akademia skutecznego handlowca wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 16 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 32 godziny. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 24 sztuki. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 24 sztuki. V. Szkolenie zawodowe: Specjalista ds. zarządzania zasobami ludzkimi wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 60 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 360 godzin. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 72 sztuki. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 72 sztuki. VI. Szkolenie komputerowe: Digital marketing wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 40 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 240 godzin. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 72 sztuki. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 72 sztuki. VII. Szkolenie komputerowe: Grafika komputerowa PHOTOSHOP wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 25 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 200 godzin. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 96 sztuk. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 96 sztuk. VIII. Szkolenie komputerowe: Grafika komputerowa COREL wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 30 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 180 godzin. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 72 sztuki. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 72 sztuki. IX. Szkolenie komputerowe: Junior Web Developer wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 35 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 280 godzin. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 96 sztuk. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 96 sztuk. X. Szkolenie z zakresu umiejętności „miękkich”: Asertywność i techniki wywierania wpływu wraz z certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 15 godzin szkoleniowych dla każdej osoby (jeden moduł szkoleniowy). Łączna ilość osób przeszkolonych w ramach ścieżki szkoleniowej: 96 osób. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 96 sztuk. Zapewnienie materiałów szkoleniowych zawarte jest w zakresie realizacji usługi szkoleniowej. XI. Szkolenie z zakresu umiejętności „miękkich”: Wypalenie zawodowe i techniki radzenia sobie ze stresem wraz z certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia Usługa świadczona będzie w wymiarze: 15 godzin szkoleniowych dla każdej osoby (jeden moduł szkoleniowy). Łączna ilość osób przeszkolonych w ramach ścieżki szkoleniowej: 96 osób. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 96 sztuk. Zapewnienie materiałów szkoleniowych zawarte jest w zakresie realizacji usługi szkoleniowej. XII. Szkolenie z zakresu umiejętności „miękkich”: Efektywna komunikacja interpersonalna wraz z certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 15 godzin szkoleniowych dla każdej osoby (jeden moduł szkoleniowy). Łączna ilość osób przeszkolonych w ramach ścieżki szkoleniowej: 96 osób. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 96 sztuk. Zapewnienie materiałów szkoleniowych zawarte jest w zakresie realizacji usługi szkoleniowej. XIII. Szkolenie z zakresu umiejętności „miękkich”: Samoocena i automotywacja wraz z certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 15 godzin szkoleniowych dla każdej osoby (jeden moduł szkoleniowy). Łączna ilość osób przeszkolonych w ramach ścieżki szkoleniowej: 96 osób. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 96 sztuk. Zapewnienie materiałów szkoleniowych zawarte jest w zakresie realizacji usługi szkoleniowej. XIV. Szkolenie z zakresu umiejętności „miękkich”: Zarządzanie sobą w czasie i organizacja czasu pracy wraz z certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 15 godzin szkoleniowych dla każdej osoby (jeden moduł szkoleniowy). Łączna ilość osób przeszkolonych w ramach ścieżki szkoleniowej: 96 osób. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 96 sztuk. Zapewnienie materiałów szkoleniowych zawarte jest w zakresie realizacji usługi szkoleniowej. XV. Szkolenie z zakresu umiejętności językowych: Język angielski zawodowy wraz z zapewnieniem certyfikowanego egzaminu TOEIC/LanguageCert lub równoważnego. Usługa szkoleniowa świadczona będzie w wymiarze: 120 godzin szkoleniowych dla każdej osoby. Łączna ilość osób przeszkolonych w ramach ścieżki szkoleniowej: 24 osoby. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 24 sztuki. Zapewnienie materiałów szkoleniowych zawarte jest w zakresie realizacji usługi szkoleniowej. XVI. Szkolenie z zakresu umiejętności ICT: Szkolenie ECDL Profile wraz z zapewnieniem certyfikowanego egzaminu ECDL Profile lub równoważnego. Usługa szkoleniowa świadczona będzie w wymiarze: 80 godzin szkoleniowych dla każdej osoby (4 moduły x 20h). Łączna ilość osób przeszkolonych w ramach ścieżki szkoleniowej: 24 osoby. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 24 sztuki. Zapewnienie materiałów szkoleniowych zawarte jest w zakresie realizacji usługi szkoleniowej. Miejsce realizacji zamówienia – województwo śląskie lub on-line (w sytuacji utrzymywania obostrzeń związanych z pandemią COVID-19).I. Usługa cateringowa dla każdego z uczestników Projektu obejmuje: a) w sytuacji, kiedy szkolenie trwa powyżej 4 godzin szkoleniowych w danym dniu: - kawę i herbatę (łącznie co najmniej 450 ml na osobę, przy zachowaniu równych proporcji pomiędzy ilością kawy i herbaty bądź w proporcjach określonych każdorazowo przez Zamawiającego); - do kawy i herbaty muszą być podane cukier, płynna śmietanka/mleko (niedopuszczalne są sztuczne zabielacze imitujące mleko/śmietankę) i cytryna (w ilości adekwatnej do ilości napojów gorących); - drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka: min. 3 rodzaje (łącznie co najmniej 80g na osobę, przy zachowaniu równych proporcji pomiędzy ilością rodzajów przekąsek/ciastek bądź w proporcjach określonych każdorazowo przez Zamawiającego); - wodę mineralną gazowaną/niegazowaną lub soki (min. 0,5 litra na osobę bądź w proporcjach określonych każdorazowo przez Zamawiającego); - usługa obejmuje przygotowanie, dowóz, serwis oraz utrzymanie porządku w miejscu serwowania przerwy kawowej, w tym odbiór naczyń/opakowań po zakończonym serwisie. Łączna maksymalna ilość zestawów przerw kawowych: 1.200 sztuk. b) w sytuacji, kiedy szkolenie trwa powyżej 6 godzin szkoleniowych w danym dniu: - pełnowartościowy posiłek w formie drugiego dania obiadowego: bezmięsny lub mięsny. Wytyczne dotyczące posiłku: mięso/ryba 200g, surówka 140g, dodatek skrobiowy 200 g; w przypadku dań bezmięsnych: zbilansowane danie o wadze 250g niezawierające mięsa (np. na bazie makaronu/ryżu/kaszy/ciasta naleśnikowego/pierogi/knedle itp.); - deser, tj. słodka lub słona przekąska: 1 szt./os. o gramaturze min. 60g (np. batonik, ciastko, paluszki, owoc); - kawę i herbatę (łącznie co najmniej 450 ml na osobę, przy zachowaniu równych proporcji pomiędzy ilością kawy i herbaty bądź w proporcjach określonych każdorazowo przez Zamawiającego); - do kawy i herbaty muszą być podane cukier, płynna śmietanka/mleko (niedopuszczalne są sztuczne zabielacze imitujące mleko/śmietankę) i cytryna (w ilości adekwatnej do ilości napojów gorących); - wodę mineralną gazowaną/niegazowaną lub soki (min. 0,5 litra na osobę bądź w proporcjach określonych każdorazowo przez Zamawiającego); - usługa obejmuje przygotowanie, dowóz, serwis oraz utrzymanie porządku w miejscu serwowania przerwy kawowej, w tym odbiór naczyń/opakowań po zakończonym serwisie. Łączna maksymalna ilość zestawów cateringowych: 5.616 sztuk. W zakresie organizacji usługi cateringowej Wykonawca zobowiązuje się do: a) Wykonawca zapewni przygotowanie wyżywienia, dowóz pod wskazany adres na ustaloną godzinę, dostarczy wszelkie elementy oraz sprzęt konieczny do zapewnienia poczęstunku (np. jednorazowe sztućce i naczynia, termos-podgrzewacz do przygotowania kawy i herbaty lub czajnik elektryczny itp.) na miejscu szkolenia wskazanym przez Zamawiającego oraz utrzymanie porządku, w tym odbiór naczyń/opakowań po zakończonym serwisie. Koszt dowozu/odbioru musi zostać uwzględniony w cenie oferty, b) usługa cateringowa będzie dostarczana we wskazane w harmonogramie dni realizacji wsparcia od poniedziałku do niedzieli, w tym Święta, w godzinach między 07:00 a 22:00, po wcześniejszym uzgodnieniu z Zamawiającym, c) szczegółowy harmonogram dostaw ustalany będzie na bieżąco w porozumieniu z Zamawiającym. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany terminów w trakcie realizacji zamówienia, wydłużenia lub skrócenia okresu realizacji zamówienia oraz zmniejszenia lub zwiększenia ilości posiłków w pełnym zakresie realizacji zamówienia, d) w przypadku awarii lub innych nieprzewidzianych zdarzeń losowych Wykonawca jest zobowiązany zapewnić poczęstunek, o nie gorszej jakości na swój koszt, z innych źródeł (tj. od podmiotów prowadzących zarejestrowaną działalność gospodarczą i spełniających stosowne wymogi sanitarne), e) Wykonawca zapewnieni, że w przypadku produktów, takich jak, np. kawa, herbata, woda, soki, cukier, mleko, ciastka itp. data przydatności do spożycia będzie wygasająca nie wcześniej niż na 2 miesiące przed dniem wykonania usługi, f) zagwarantowania serwetek papierowych, g) używania wyłącznie produktów spełniających normy jakościowe przewidziane dla produktów spożywczych, h) przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, i) zapewnienia, że wszystkie osoby biorące udział w procesie przygotowywania, transportu i wydawania posiłków, które mają lub mogą mieć kontakt z żywnością posiadają aktualne orzeczenie lekarza medycyny pracy do celów sanitarno-epidemiologicznych lub aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych, zgodnie z wymaganiami ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r., poz. 1252t.j. ze zm.), j) dochowania staranności, by wszystkie posiłki były bezwzględnie świeże oraz charakteryzowały się wysoką jakością w odniesieniu do użytych składników, k) kontroli aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych pracowników mających kontakt z przygotowaniem, wydawaniem i transportem posiłków, l) zapewnienie transportu cateringu oraz podanie go zgodnie z wymogami sanitarnymi zgodnymi z wymogami dotyczącymi żywności, m) zapewnienia własnych, jednorazowych naczyń zgodnych z wymogami menu do serwowania pełnowartościowego posiłku w formie drugiego dania obiadowego oraz deseru. Zamawiający zakłada użycie naczyń i sztućców jednorazowych odpowiednich do serwowanych dań, zwłaszcza z uwzględnieniem dostaw cateringu w trakcie realizacji szkoleń w zaostrzonym reżimie sanitarnym, n) w przypadku dostawy dań obiadowych posiłki muszą być dostarczone ciepłe, o) zapewnienia odpowiednich pojemników na odpady oraz utylizacji odpadów po zrealizowaniu usługi cateringowej w każdym dniu realizacji usługi (w przypadku, gdy szkolenie trwa powyżej 6 godzin) oraz co 2 dni (w przypadku, gdy szkolenie trwa powyżej 4 godzin). Miejsce realizacji zamówienia – województwo śląskie. |
branża | Edukacja, szkolenia, Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe, szkolenia miękkie, szkolenia zawodowe |
kody CPV | 55320000, 55520000, 80000000, 80500000, 80530000, 80570000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |