Zlecenie 8123330 - Akademia profesjonalistów – podnoszenie kwalifikacji...

   
Zamówienie 8123330 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-05-07
przedmiot zlecenia
Akademia profesjonalistów – podnoszenie kwalifikacji zawodowych mieszkańców województwa śląskiego

I. Szkolenie zawodowe: Pracow
nik działu kadr wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 80 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 640 godzin. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 96 sztuk. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 96 sztuk. II. Szkolenie zawodowe: Pracownik obsługi płacowej wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 80 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 480 godzin. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 72 sztuki. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 72 sztuki. III. Szkolenie zawodowe: Podstawy księgowości wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 100 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 600 godzin. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 72 sztuki. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 72 sztuki. IV. Szkolenie zawodowe: Akademia skutecznego handlowca wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 16 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 32 godziny. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 24 sztuki. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 24 sztuki. V. Szkolenie zawodowe: Specjalista ds. zarządzania zasobami ludzkimi wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 60 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 360 godzin. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 72 sztuki. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 72 sztuki. VI. Szkolenie komputerowe: Digital marketing wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 40 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 240 godzin. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 72 sztuki. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 72 sztuki. VII. Szkolenie komputerowe: Grafika komputerowa PHOTOSHOP wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 25 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 200 godzin. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 96 sztuk. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 96 sztuk. VIII. Szkolenie komputerowe: Grafika komputerowa COREL wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 30 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 180 godzin. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 72 sztuki. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 72 sztuki. IX. Szkolenie komputerowe: Junior Web Developer wraz z przygotowaniem materiałów szkoleniowych oraz certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 35 godzin szkoleniowych dla każdej grupy. Łączna ilość godzin w ramach usługi – 280 godzin. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 96 sztuk. Łączna maksymalna liczba zestawów materiałów szkoleniowych: 96 sztuk. X. Szkolenie z zakresu umiejętności „miękkich”: Asertywność i techniki wywierania wpływu wraz z certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 15 godzin szkoleniowych dla każdej osoby (jeden moduł szkoleniowy). Łączna ilość osób przeszkolonych w ramach ścieżki szkoleniowej: 96 osób. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 96 sztuk. Zapewnienie materiałów szkoleniowych zawarte jest w zakresie realizacji usługi szkoleniowej. XI. Szkolenie z zakresu umiejętności „miękkich”: Wypalenie zawodowe i techniki radzenia sobie ze stresem wraz z certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia Usługa świadczona będzie w wymiarze: 15 godzin szkoleniowych dla każdej osoby (jeden moduł szkoleniowy). Łączna ilość osób przeszkolonych w ramach ścieżki szkoleniowej: 96 osób. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 96 sztuk. Zapewnienie materiałów szkoleniowych zawarte jest w zakresie realizacji usługi szkoleniowej. XII. Szkolenie z zakresu umiejętności „miękkich”: Efektywna komunikacja interpersonalna wraz z certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 15 godzin szkoleniowych dla każdej osoby (jeden moduł szkoleniowy). Łączna ilość osób przeszkolonych w ramach ścieżki szkoleniowej: 96 osób. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 96 sztuk. Zapewnienie materiałów szkoleniowych zawarte jest w zakresie realizacji usługi szkoleniowej. XIII. Szkolenie z zakresu umiejętności „miękkich”: Samoocena i automotywacja wraz z certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 15 godzin szkoleniowych dla każdej osoby (jeden moduł szkoleniowy). Łączna ilość osób przeszkolonych w ramach ścieżki szkoleniowej: 96 osób. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 96 sztuk. Zapewnienie materiałów szkoleniowych zawarte jest w zakresie realizacji usługi szkoleniowej. XIV. Szkolenie z zakresu umiejętności „miękkich”: Zarządzanie sobą w czasie i organizacja czasu pracy wraz z certyfikowanym egzaminem IEES lub równoważnym w zakresie merytorycznym szkolenia. Usługa świadczona będzie w wymiarze: 15 godzin szkoleniowych dla każdej osoby (jeden moduł szkoleniowy). Łączna ilość osób przeszkolonych w ramach ścieżki szkoleniowej: 96 osób. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 96 sztuk. Zapewnienie materiałów szkoleniowych zawarte jest w zakresie realizacji usługi szkoleniowej. XV. Szkolenie z zakresu umiejętności językowych: Język angielski zawodowy wraz z zapewnieniem certyfikowanego egzaminu TOEIC/LanguageCert lub równoważnego. Usługa szkoleniowa świadczona będzie w wymiarze: 120 godzin szkoleniowych dla każdej osoby. Łączna ilość osób przeszkolonych w ramach ścieżki szkoleniowej: 24 osoby. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 24 sztuki. Zapewnienie materiałów szkoleniowych zawarte jest w zakresie realizacji usługi szkoleniowej. XVI. Szkolenie z zakresu umiejętności ICT: Szkolenie ECDL Profile wraz z zapewnieniem certyfikowanego egzaminu ECDL Profile lub równoważnego. Usługa szkoleniowa świadczona będzie w wymiarze: 80 godzin szkoleniowych dla każdej osoby (4 moduły x 20h). Łączna ilość osób przeszkolonych w ramach ścieżki szkoleniowej: 24 osoby. Łączna maksymalna liczba egzaminów certyfikujących: 24 sztuki. Zapewnienie materiałów szkoleniowych zawarte jest w zakresie realizacji usługi szkoleniowej. Miejsce realizacji zamówienia – województwo śląskie lub on-line (w sytuacji utrzymywania obostrzeń związanych z pandemią COVID-19).I. Usługa cateringowa dla każdego z uczestników Projektu obejmuje: a) w sytuacji, kiedy szkolenie trwa powyżej 4 godzin szkoleniowych w danym dniu: - kawę i herbatę (łącznie co najmniej 450 ml na osobę, przy zachowaniu równych proporcji pomiędzy ilością kawy i herbaty bądź w proporcjach określonych każdorazowo przez Zamawiającego); - do kawy i herbaty muszą być podane cukier, płynna śmietanka/mleko (niedopuszczalne są sztuczne zabielacze imitujące mleko/śmietankę) i cytryna (w ilości adekwatnej do ilości napojów gorących); - drobne słone lub słodkie przekąski typu paluszki lub kruche ciastka: min. 3 rodzaje (łącznie co najmniej 80g na osobę, przy zachowaniu równych proporcji pomiędzy ilością rodzajów przekąsek/ciastek bądź w proporcjach określonych każdorazowo przez Zamawiającego); - wodę mineralną gazowaną/niegazowaną lub soki (min. 0,5 litra na osobę bądź w proporcjach określonych każdorazowo przez Zamawiającego); - usługa obejmuje przygotowanie, dowóz, serwis oraz utrzymanie porządku w miejscu serwowania przerwy kawowej, w tym odbiór naczyń/opakowań po zakończonym serwisie. Łączna maksymalna ilość zestawów przerw kawowych: 1.200 sztuk. b) w sytuacji, kiedy szkolenie trwa powyżej 6 godzin szkoleniowych w danym dniu: - pełnowartościowy posiłek w formie drugiego dania obiadowego: bezmięsny lub mięsny. Wytyczne dotyczące posiłku: mięso/ryba 200g, surówka 140g, dodatek skrobiowy 200 g; w przypadku dań bezmięsnych: zbilansowane danie o wadze 250g niezawierające mięsa (np. na bazie makaronu/ryżu/kaszy/ciasta naleśnikowego/pierogi/knedle itp.); - deser, tj. słodka lub słona przekąska: 1 szt./os. o gramaturze min. 60g (np. batonik, ciastko, paluszki, owoc); - kawę i herbatę (łącznie co najmniej 450 ml na osobę, przy zachowaniu równych proporcji pomiędzy ilością kawy i herbaty bądź w proporcjach określonych każdorazowo przez Zamawiającego); - do kawy i herbaty muszą być podane cukier, płynna śmietanka/mleko (niedopuszczalne są sztuczne zabielacze imitujące mleko/śmietankę) i cytryna (w ilości adekwatnej do ilości napojów gorących); - wodę mineralną gazowaną/niegazowaną lub soki (min. 0,5 litra na osobę bądź w proporcjach określonych każdorazowo przez Zamawiającego); - usługa obejmuje przygotowanie, dowóz, serwis oraz utrzymanie porządku w miejscu serwowania przerwy kawowej, w tym odbiór naczyń/opakowań po zakończonym serwisie. Łączna maksymalna ilość zestawów cateringowych: 5.616 sztuk. W zakresie organizacji usługi cateringowej Wykonawca zobowiązuje się do: a) Wykonawca zapewni przygotowanie wyżywienia, dowóz pod wskazany adres na ustaloną godzinę, dostarczy wszelkie elementy oraz sprzęt konieczny do zapewnienia poczęstunku (np. jednorazowe sztućce i naczynia, termos-podgrzewacz do przygotowania kawy i herbaty lub czajnik elektryczny itp.) na miejscu szkolenia wskazanym przez Zamawiającego oraz utrzymanie porządku, w tym odbiór naczyń/opakowań po zakończonym serwisie. Koszt dowozu/odbioru musi zostać uwzględniony w cenie oferty, b) usługa cateringowa będzie dostarczana we wskazane w harmonogramie dni realizacji wsparcia od poniedziałku do niedzieli, w tym Święta, w godzinach między 07:00 a 22:00, po wcześniejszym uzgodnieniu z Zamawiającym, c) szczegółowy harmonogram dostaw ustalany będzie na bieżąco w porozumieniu z Zamawiającym. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zmiany terminów w trakcie realizacji zamówienia, wydłużenia lub skrócenia okresu realizacji zamówienia oraz zmniejszenia lub zwiększenia ilości posiłków w pełnym zakresie realizacji zamówienia, d) w przypadku awarii lub innych nieprzewidzianych zdarzeń losowych Wykonawca jest zobowiązany zapewnić poczęstunek, o nie gorszej jakości na swój koszt, z innych źródeł (tj. od podmiotów prowadzących zarejestrowaną działalność gospodarczą i spełniających stosowne wymogi sanitarne), e) Wykonawca zapewnieni, że w przypadku produktów, takich jak, np. kawa, herbata, woda, soki, cukier, mleko, ciastka itp. data przydatności do spożycia będzie wygasająca nie wcześniej niż na 2 miesiące przed dniem wykonania usługi, f) zagwarantowania serwetek papierowych, g) używania wyłącznie produktów spełniających normy jakościowe przewidziane dla produktów spożywczych, h) przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, i) zapewnienia, że wszystkie osoby biorące udział w procesie przygotowywania, transportu i wydawania posiłków, które mają lub mogą mieć kontakt z żywnością posiadają aktualne orzeczenie lekarza medycyny pracy do celów sanitarno-epidemiologicznych lub aktualną książeczkę do celów sanitarno-epidemiologicznych, zgodnie z wymaganiami ustawy o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2019 r., poz. 1252t.j. ze zm.), j) dochowania staranności, by wszystkie posiłki były bezwzględnie świeże oraz charakteryzowały się wysoką jakością w odniesieniu do użytych składników, k) kontroli aktualnych badań sanitarno-epidemiologicznych pracowników mających kontakt z przygotowaniem, wydawaniem i transportem posiłków, l) zapewnienie transportu cateringu oraz podanie go zgodnie z wymogami sanitarnymi zgodnymi z wymogami dotyczącymi żywności, m) zapewnienia własnych, jednorazowych naczyń zgodnych z wymogami menu do serwowania pełnowartościowego posiłku w formie drugiego dania obiadowego oraz deseru. Zamawiający zakłada użycie naczyń i sztućców jednorazowych odpowiednich do serwowanych dań, zwłaszcza z uwzględnieniem dostaw cateringu w trakcie realizacji szkoleń w zaostrzonym reżimie sanitarnym, n) w przypadku dostawy dań obiadowych posiłki muszą być dostarczone ciepłe, o) zapewnienia odpowiednich pojemników na odpady oraz utylizacji odpadów po zrealizowaniu usługi cateringowej w każdym dniu realizacji usługi (w przypadku, gdy szkolenie trwa powyżej 6 godzin) oraz co 2 dni (w przypadku, gdy szkolenie trwa powyżej 4 godzin). Miejsce realizacji zamówienia – województwo śląskie.
branża Edukacja, szkolenia, Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe, szkolenia miękkie, szkolenia zawodowe
kody CPV 55320000, 55520000, 80000000, 80500000, 80530000, 80570000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe , szkolenia miękkie , szkolenia zawodowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10196594 2024-03-28
godz. 00:00
Śląskie Nabór do prekwalifikacyjnej listy uprawnionych wykonawców Obszary funkcjonowania: usługi komunalne (w tym prąd, woda, sanitariaty/odbiór i usuwanie śmieci, oczyszczanie ścieków, ogrz...
10325588 2024-03-28
godz. 09:00
Kujawsko-Pomorskie KWALIFIKOWANY PRACOWNIK OCHRONY FIZYCZNEJ Zamówienie dotyczy realizacji szkolenia, zmierzającego do uzyskania przez uczestników kompetencji do ubiegania się o wpis na listę kwalifikowa...
10330397 2024-03-28
godz. 11:00
Łódzkie Sukcesywne świadczenie usługi przygotowania i dostarczania posiłków (usługa cateringowa) Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateringowych przez 7 dni w tygodniu polegają...
10366566 2024-03-29
godz. 23:59
Mazowieckie Zorganizowanie szkolenia indywidualnego dla osoby bezrobotnej pn.: Prawo jazdy kat. D oraz kwalifikacja wstępna przyspieszona dla prawa jazdy kat. D, D+E.
10374218 2024-04-03
godz. 15:30
Małopolskie Przeprowadzenie szkolenia indywidualnego w zakresie: Kurs spawania blach i rur spoinami pachwinowymi metodą TIG (141) FM5 (111 godzin)-dla jednej osoby bezrobotnej. (Liczba osób może ulec...
10377927 2024-04-04
godz. 08:00
Świętokrzyskie Świadczenie usług cateringowych dla Uczestników projektu „INTEURO - program integracji i aktywizacji zawodowej cudzoziemców w Województwie Świętokrzyskim Powstaje w kontekście pro...
10380132 2024-04-04
godz. 15:00
Pomorskie Zorganizowanie i przeprowadzenie szkolenia indywidualnego dla 1 osoby bezrobotnej nt. Kurs florystyczny I i II stopnia.
10375282 2024-04-04
godz. 23:59
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi cateringowej dla uczestników w ramach projektu „CIS PUCK – stawiamy na rozwój – edycja II” . Kod CPV: 55520000-1 Usługi dostarczan...
10330479 2024-04-09
godz. 00:00
Śląskie USŁUGA PROWADZENIE ZAJĘĆ W RAMACH KURSÓW Z ZAKRESU PRZEWOZU TOWARÓW maksymalnie 2 kursy odpowiadające łącznie do 26 godzin zajęć)
10370949 2024-04-10
godz. 10:00
Śląskie Usługa Żywienia Pacjentów Szpitala Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi polegającej na całodziennym wyżywieniu pacjentów szpitala, sporządzanie posiłków tradycyjnymi ...