Zlecenie 8288695 - Akademia Instytutu Spraw Obywatelskich 1. Przedmiot...

   
Zamówienie 8288695 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-07-23
przedmiot zlecenia
Akademia Instytutu Spraw Obywatelskich

1. Przedmiot zamówienia obejmuje w swym zakresie zapewnienie noclegów ze śniadaniem, cat
eringu i wynajęcia sali szkoleniowej/konferencyjnej dla uczestników debaty „Akademii Instytutu Spraw Obywatelskich” na terenie miasta Warszawa. Dopuszcza się możliwość, aby pokoje w których będą zakwaterowani Uczestnicy i Uczestniczki, były w osobnych budynkach niż sala szkoleniowa przy czym odległość od nich nie może być większa niż 450 m, liczona drogą udostępnioną dla ruchu pieszego. Debata planowana jest na dzień 25.09.2021. Noclegi planowane są z 24.09.21 na 25.09.21 (1 doba). Ostateczne terminy zostaną podane co najmniej 15 dni przed planowaną debatą. 3. Wykonawca musi zapewnić w ramach zamówienia: a. Noclegi ze śniadaniem dla maksymalnie 25 os. w hotelu lub innym obiekcie o standardzie hotelu co najmniej 2–gwiazdkowego, w pokojach 1-osobowych, posiadających pełen węzeł sanitarny, TV, ręczniki i dostęp do wody mineralnej (w szklanych butelkach/naczyniach), 1 gniazdko, bezpłatny Internet, szklanki do napojów, możliwość zameldowania w pokoju co najmniej od godz. 11. Pokój musi być zdezynfekowany przed zakwaterowaniem osoby zgodnie z aktualnymi wytycznymi Głównego Inspektoratu Sanitarnego dla hoteli i innych miejsc noclegowych w trakcie epidemii; Śniadanie w miejscu, w którym uczestnicy będą nocować, w tym w przeliczeniu na jedną osobę: pieczywo 150g., parówki 30g.,jajecznica z 2 jaj, wędliny różne 80g, sery różne 50 g., masło 30 g., dżemy 40, mleko ciepłe i zimne, warzywa świeże, soki, woda mineralna, kawa, herbata b. Catering/wyżywienie podczas debaty (przerwa kawowa i obiad dla 40 os. (musi być dostosowane do aktualnych wytycznych Głównego Inspektoratu Sanitarnego i Ministerstwa Rozwoju dot. branży gastronomii w trakcie epidemii COVID-19).  serwis kawowy dla maksymalnie 40 os. Przerwa kawowa powinna zawierać kawę z ekspresu, herbatę czarną, zieloną, mleko, cukier, wrzątek wg potrzeb uczestników, cytryna, woda mineralna niegazowana i gazowana, ciastka cukiernicze/ciasta lub inne słodkie przekąski (minimum 5 rodzajów), owoce sezonowe (minimum 2 rodzaje). Serwis kawowy musi być dostępny do końca spotkania i na bieżąco uzupełniany. Serwis kawowy jest organizowany przez Wykonawcę w sali lub ewentualnie przed salą, w której odbywa się debata lub w inny sposób i formie określonej przez wytyczne Głównego Inspektoratu Sanitarnego.  Dwudaniowy obiad wraz zimnymi napojami dla maksymalnie 40 os., w tym: co najmniej, w przeliczeniu na jedną osobę: zupa – 300 ml., mięso 100–150 g. po przygotowaniu, ziemniaki/ryż/makaron/kasza – 200 g., surówki różne – 150 g., oraz sok, woda mineralna. Zamawiający zastrzega sobie możliwość zgłoszenia konieczności przygotowania posiłku wegetariańskiego lub wegańskiego odpowiadającemu gramaturze dania mięsnego oraz uwzględnienia alergii pokarmowych uczestników; c. Salę szkoleniową/konferencyjną o powierzchni co najmniej 220 m2 spełniającą normy i zasady opisane aktualnymi przepisami prawa i zaleceniami Głównego Inspektoratu Sanitarnego i Ministerstwa Rozwoju w trakcie epidemii COVID-19 (zachowanie odpowiedniego dystansu społecznego osoby od osoby, zapewnienie dobrej wentylacji, otwieranych okien, wietrzenia, czyszczenia i dezynfekcji pomieszczeń, zapewnienia dozowników z płynem do dezynfekcji i inne zalecenia). Przewidziany czas debaty wynosi 6 godzin. Sala musi być wyposażona:  dostęp do światła dziennego, na lub powyżej poziomu gruntu, z zachowaniem stosunku powierzchni okien do powierzchni podłogi na sali wynoszący co najmniej 1:10,  w krzesła i stoły (najlepiej 1-osobowe) lub krzesła z pulpitami zapewniające miejsca siedzące dla 50 os.,  niezbędne przejściówki/adaptery (mini hdmi, micro hdmi, usbc),  w warunki nagłośnienia i oświetlenia umożliwiające rejestrację audio-wideo,  sprzęt do wideokonferencji, tj. projektory/ekrany, głośniki, co najmniej 3 mikrofony,  bezprzewodowy pilot do prezentacji multimedialnych,  ekran lub tablicę multimedialną,  flipchart, blok do flipczarta (min 15 kartek do każdego flipchartu), pisaki (min 4 cztery w trzech kolorach),  w bezpłatny Internet umożliwiający oglądanie transmisji wideo w czasie rzeczywistym,  co najmniej 5 sprawnych gniazdek elektrycznych,  2 listwy/przedłużacz, do której będzie można podłączyć swoje komputery. d. Dostęp do sali oraz dostosowanie pokoi noclegowych do potrzeb osób z niepełnosprawnością (m.in. winda, bez progowe wejścia). 4. Dokładna liczba osób zostanie podana 4 dni przed planowaną debatą. Zamawiający zapłaci za faktyczną liczbę osób nocujących i korzystających z wyżywienia/cateringu. 5. W związku ze stanem zagrożenia epidemicznego Wykonawca musi zapewnić warunki w obiekcie zapewniające bezpieczeństwo uczestnikom zgodnie z aktualnymi zaleceniami i wytycznymi Głównego Inspektoratu Sanitarnego, Ministerstwa Zdrowia i Ministerstwa Rozwoju. Aktualne wytyczne podane są na stronie https://www.gov.pl/web/gis IV. Miejsce realizacji zamówienia: obiekt musi być usytuowany w obrębie miasta Warszawy (województwo mazowieckie). Obiekt musi być dobrze skomunikowany z dworcem. Do obiektu można dojechać tramwajem, autobusem miejskim, metrem przy czym najbliższy przystanek autobusowy/tramwajowy/metro mieści się w maksymalnej odległości 400 metrów od obiektu. Cd w zapytaniu
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne, hotelarstwo, konferencje
kody CPV 55000000, 55120000, 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Mazowieckie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora łódzkie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , hotelarstwo , konferencje

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10375622 2024-04-08
godz. 10:00
Śląskie Najem lokalu użytkowego o lokalu użytkowego o łącznej powierzchni 29,70 m2 znajdującego się w holu Szpitala w segmencie K-7 na poziomie 0 Szpitala, z przeznaczeniem na prowadzenie dzia...
10416331 2024-04-12
godz. 09:00
Wielkopolskie Wynajem pomieszczeń stołówki (w tym kuchnia i wiata stołówkowa) Ośrodka Dydaktyczno-Socjalnego w Chycinie, gmina Bledzew, z przeznaczeniem na prowadzenie działalności gastronomicznej...
10374649 2024-04-15
godz. 09:00
Mazowieckie Wyłonienie Wykonawcy do organizacji: Łącznie 10 szkoleń 2-dniowych w Warszawie, w tym 8 szkoleń 2-dniowych każde maksymalnie dla 100 osób oraz 2 szkoleń 2 dniowych, każde maksymalni...
10375795 2024-04-15
godz. 12:00
Dolnośląskie - Wynajem przestronnego i atrakcyjnego lokalu gastronomicznego o powierzchni 237,93 m², usytuowanego na parterze budynku biurowego A11 przy ul. Fabrycznej 10 we Wrocławiu PRZEDMIOT POSTĘ...
10396598 2024-04-18
godz. 10:00
Mazowieckie Przygotowanie, organizacja i obsługa wydarzeń, konferencji i spotkań realizowanych przez PKP S.A. – umowa ramowa
10271233 2024-04-18
godz. 15:00
Zachodniopomorskie Zapewnienie obsługi gastronomicznej-sprzedaż piwa podczas imprezy masowej pn. Zlot Motocykli Nad Zalewem w Polanowie w dniach 12.07.2024 r. od godz. 1000 do 14.07.2024 r. do godz. 1200 dla...
10450489 2024-04-22
godz. 00:00
Warmińsko-Mazurskie WYKONANIE USŁUGI HOTELARSKIEJ (wynajęcie miejsc noclegowych)
10405426 2024-04-22
godz. 10:00
Wielkopolskie Wyłączność sprzedaży piwa oraz kompleksowe prowadzenie i obsługę punktów handlowych: gastronomii, zabawek, balonów, odzieży itp. podczas imprez z okazji Dni Wronek w dniach 21 - 22...
10457827 2024-04-23
godz. 00:00
Śląskie na wynajem powierzchni użytkowej z przeznaczeniem na prowadzenie działalności gastronomicznej - restauracji.
10345012 2024-04-29
godz. 23:59
Mazowieckie Usługa hotelowa, gastronomiczna oraz wynajmu obiektów sportowych podczas warsztatów sportowo-aktywizujących dla osób z niepełnosprawnościami na terenie powiatu wołomińskiego w termi...