Zlecenie - AGU-1/2018 wykonania usługi cateringowej na spotkanie...
(zakończone) | Zamówienie 6304307|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2018-09-19 |
przedmiot zlecenia | AGU-1/2018 wykonania usługi cateringowej na spotkanie informacyjno –edukacyjne dla osób wykonujących zawód medyczny (6h) – max. 4 0 osób. Zakres usługi: Wymagania dotyczące organizacji cateringu: Serwis kawowy dla max. 40 osób: 1) Oferent zapewnia ciągły serwis kawowy w czasie trwania całego spotkania obejmujący: 1. napoje gorące – kawa z ekspresu, herbata w torebkach (min. 2 rodzaje herbaty w tym jedna czarna i jedna owocowa), dodatki w postaci cukru, mleka, cytryny w ilości dostosowanej do ilości zamawianej kawy/herbaty, 2. napoje zimne - wodę gazowaną i niegazowaną (po min. 500 ml/osoba), soki owocowe – min. dwa rodzaje (po min. 500 ml/osoba); 3. bufet słodki - kruche ciastka (min. 2 rodzaje, łączna min. waga 100 gram na 1 osobę), ciasto domowe typu sernik, szarlotka, marcinek, sękacz, inne ciasto pieczone – 2 rodzaje do wyboru (łącznie minimum 200 gram ciasta na osobę), Bufet z ciepłymi daniami (obiad) wraz z obsługą kelnerską dla max. 40 osób: 2) Oferent zapewnia pełnowartościowy posiłek w formie pierwszego i drugiego dania obiadowego podany o godz. 13:30. Posiłek powinien uwzględniać następującą gramaturę: 1. Zupa (2 rodzaje: w tym 1 zupa krem, np. zupa krem z białych warzyw i rosół) min. 250 ml/porcja, 2. danie mięsne min. 150 g/os z dowolnym sosem (np. wołowina, jagnięcina, z wykluczeniem mięsa mielonego i w panierce), 3. danie rybne min. 150g/os. (np. łosoś, dorsz), 4. danie wegetariańskie min. 150 g/os., 5. dodatek skrobiowy - 2 rodzaje (np. kasza, ryż, ziemniaki) min. 150g/os., 6. surówka warzywna (2 rodzaje) min. 100 g/os, 7. kompozycje sałatek (2 rodzaje) min. 150 g/os, 8. soki - 2 rodzaje soków owocowych 100%, min. 300 ml/os; 3) Oferent zapewnia dowóz cateringu o ustalonej godzinie na miejsce spotkania wskazane przez Zamawiającego. Koszt dowozu musi zostać uwzględniony w cenie oferty. 4) Oferent zapewnienia przygotowanie bufetu (stoły, obrusy, serwetki itp.), stoliki koktajlowe (min. 10) własne naczynia (termosy/podgrzewacze, filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp.), zgodnie z wymaganiami menu. Posiłki w momencie ich podawania powinny posiadać estetyczny wygląd i być podane w formie stołu szwedzkiego. Zamawiający nie dopuszcza możliwości użycia naczyń i sztućców plastikowych do serwowanych dań/napojów, użyta zastawa nie może być uszkodzona. Ponadto składając ofertę Oferent zobowiązuje się do: 1) świadczenia usługi cateringowej z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych; 2) przyrządzania posiłków w dniu świadczenia usług cateringowych,; 3) przygotowywania posiłków na bazie produktów wysokiej jakości; ryby podawane w zestawach powinny być świeże i pozbawione ości - filetowane, dania i napoje gorące powinny posiadać odpowiednią temperaturę w momencie podania; 4) zapewnienia obsługi kelnerskiej, odpowiedzialnej za rozmieszczenie potraw oraz sprzątanie w trakcie i po zakończeniu spotkania. 5) dostarczenia posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego i przygotowania serwisu 30 min. przed planowanym rozpoczęciem spotkania oraz 15 min. przez rozpoczęciem przerwy obiadowej; 6) zapewnienia odpowiednich urządzeń grzewczych w tym przedłużaczy, kabli niezbędnych do ich podłączenia i do wykonania usługi; 7) uprzątnięcia naczyń i sprzętu oraz wywiezienia śmieci pozostałych po posiłkach 30 minut po zakończeniu spotkania. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Podlaskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Podlaskie |