Zlecenie - AGU-1/2018 wykonania usługi cateringowej na spotkanie...

   
Zamówienie 6304307 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2018-09-19
przedmiot zlecenia
AGU-1/2018
wykonania usługi cateringowej na spotkanie informacyjno –edukacyjne dla osób wykonujących zawód medyczny (6h) – max. 4
0 osób.
Zakres usługi:
Wymagania dotyczące organizacji cateringu:
Serwis kawowy dla max. 40 osób:
1) Oferent zapewnia ciągły serwis kawowy w czasie trwania całego spotkania obejmujący:
1. napoje gorące – kawa z ekspresu, herbata w torebkach (min. 2 rodzaje herbaty w tym jedna czarna i jedna owocowa), dodatki w postaci cukru, mleka, cytryny w ilości dostosowanej do ilości zamawianej kawy/herbaty,
2. napoje zimne - wodę gazowaną i niegazowaną (po min. 500 ml/osoba), soki owocowe – min. dwa rodzaje (po min. 500 ml/osoba);
3. bufet słodki - kruche ciastka (min. 2 rodzaje, łączna min. waga 100 gram na 1 osobę), ciasto domowe typu sernik, szarlotka, marcinek, sękacz, inne ciasto pieczone – 2 rodzaje do wyboru (łącznie minimum 200 gram ciasta na osobę),
Bufet z ciepłymi daniami (obiad) wraz z obsługą kelnerską dla max. 40 osób:
2) Oferent zapewnia pełnowartościowy posiłek w formie pierwszego i drugiego dania obiadowego podany o godz. 13:30.
Posiłek powinien uwzględniać następującą gramaturę:
1. Zupa (2 rodzaje: w tym 1 zupa krem, np. zupa krem z białych warzyw i rosół) min. 250 ml/porcja,
2. danie mięsne min. 150 g/os z dowolnym sosem (np. wołowina, jagnięcina, z wykluczeniem mięsa mielonego i w panierce),
3. danie rybne min. 150g/os. (np. łosoś, dorsz),
4. danie wegetariańskie min. 150 g/os.,
5. dodatek skrobiowy - 2 rodzaje (np. kasza, ryż, ziemniaki) min. 150g/os.,
6. surówka warzywna (2 rodzaje) min. 100 g/os,
7. kompozycje sałatek (2 rodzaje) min. 150 g/os,
8. soki - 2 rodzaje soków owocowych 100%, min. 300 ml/os;
3) Oferent zapewnia dowóz cateringu o ustalonej godzinie na miejsce spotkania wskazane przez Zamawiającego. Koszt dowozu musi zostać uwzględniony w cenie oferty.
4) Oferent zapewnienia przygotowanie bufetu (stoły, obrusy, serwetki itp.), stoliki koktajlowe (min. 10) własne naczynia (termosy/podgrzewacze, filiżanki, talerzyki, szklanki/kubeczki, łyżeczki, cukiernice, talerze itp.), zgodnie z wymaganiami menu. Posiłki w momencie ich podawania powinny posiadać estetyczny wygląd i być podane w formie stołu szwedzkiego. Zamawiający nie dopuszcza możliwości użycia naczyń i sztućców plastikowych do serwowanych dań/napojów, użyta zastawa nie może być uszkodzona.
Ponadto składając ofertę Oferent zobowiązuje się do:
1) świadczenia usługi cateringowej z wykorzystaniem świeżych produktów żywnościowych;
2) przyrządzania posiłków w dniu świadczenia usług cateringowych,;
3) przygotowywania posiłków na bazie produktów wysokiej jakości; ryby podawane w zestawach powinny być świeże i pozbawione ości - filetowane, dania i napoje gorące powinny posiadać odpowiednią temperaturę w momencie podania;
4) zapewnienia obsługi kelnerskiej, odpowiedzialnej za rozmieszczenie potraw oraz sprzątanie w trakcie i po zakończeniu spotkania.
5) dostarczenia posiłków na miejsce wskazane przez Zamawiającego i przygotowania serwisu 30 min. przed planowanym rozpoczęciem spotkania oraz 15 min. przez rozpoczęciem przerwy obiadowej;
6) zapewnienia odpowiednich urządzeń grzewczych w tym przedłużaczy, kabli niezbędnych do ich podłączenia i do wykonania usługi;
7) uprzątnięcia naczyń i sprzętu oraz wywiezienia śmieci pozostałych po posiłkach 30 minut po zakończeniu spotkania.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Podlaskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Podlaskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10374806 2024-03-29
godz. 10:00
Pomorskie Usługa cateringowa dla Gdańskiego Ośrodka Sportu.
10377926 2024-04-04
godz. 08:00
Świętokrzyskie Świadczenie sukcesywnych dostaw artykułów spożywczych oraz cateringu dla Uczestników projektu „INTEURO - program integracji i aktywizacji zawodowej cudzoziemców w Województwie Świ...
10342821 2024-04-04
godz. 11:00
Śląskie 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla Muzeum Śląskiego w Katowicach polegające na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków.Wykonawca bę...
10396631 2024-04-08
godz. 23:59
Wielkopolskie ROPS.XII.2205.7.2027 Szacowanie wartości usługi cateringu w subregionie Leszczyńskim PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Świadczenie usług cateringowych Przedmiotem zamówienia jest świadczeni...
10396054 2024-04-12
godz. 09:00
Podkarpackie Usługa cateringowa, przygotowanie i dowóz zbiorowego żywienia dla uczestników imprez cyklicznych i okolicznościowych organizowanych przez Centrum Młodzieży w Rzeszowie na rok 2024.
10431939 2024-04-16
godz. 10:00
Mazowieckie WZ/161/2024/II/UE Usługi restauracyjne - Wyżywienie dla 13 osób (+/- 5 osób) w obiekcie restauracyjnym, miejscowość Spała (kod: 97-215) PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Kolacja Zamawiając...
10429302 2024-04-19
godz. 12:00
Lubelskie Usługi cateringowe, gastronomiczne i noclegowe na potrzeby wydarzeń organizowanych przez Centrum Spotkania Kultur w Lublinie (zadania nierozstrzygnięte) Część 1: ZADANIE 1 Usługa gas...
10448618 2024-04-24
godz. 09:00
Zachodniopomorskie Usługa zapewnienia wyżywienia oraz sal szkoleniowych -10. jednodniowych szkoleń I.14.1 Doskonalenie zawodowe rolników moduł 1 „Szkolenia podstawowe dla rolników w ramach PS WPR 2023-...
10478799 2024-04-26
godz. 11:00
Dolnośląskie WCH.SEF.273.207.2024 Usługa cateringowa podczas 12th Polish-Korean Symposium on Organic Chemistry 14 maja 2024 r. PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Zestaw kawowy I Zestaw kawowy I 100 szt. 2 Zest...
10461277 2024-04-26
godz. 15:00
Mazowieckie Usługa cateringowa podczas spotkania dla seniorów w ramach inicjatywy lokalnej