Zlecenie - 719/ROW/C/2017 przygotowanie serwisu kawowego oraz obiadu...
(zakończone) | Zamówienie 5613641|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2017-11-13 |
przedmiot zlecenia | 719/ROW/C/2017 przygotowanie serwisu kawowego oraz obiadu dla 80 uczestników konferencji pn. „Innowacyjne metody zarządzania gosp odarstwem rolnym z wykorzystaniem ICT” w Śląskim Ośrodku Doradztwa Rolniczego w Częstochowie, ul. Wyszyńskiego 70/126, 42-200 Częstochowa ,w dniu 28 listopada 2017 r. ( wtorek), realizowanej w ramach PO 2016-2017 KSOW w zakresie Sieci na rzecz innowacji w rolnictwie i na obszarach wiejskich . Przedmiot zamówienia obejmuje: a/, serwis kawowy w dniu 28.11.2017 r.: kawa gorąca, herbata w torebkach, przynajmniej 4 rodzaje z czego 2 rodzaje herbaty czarnej, jeden rodzaj herbaty owocowej i jeden rodzaj herbaty zielonej; dodatki do napojów gorących - mleko, cukier biały, cukier brązowy, cytryna; galanteria cukiernicza - np. rogaliki z nadzieniem, ciastka; zimne napoje - woda gazowana i niegazowana 0,51/ 1 osobę, sok pomarańczowy i jabłkowy w butelkach plastikowych 0,331. b/. obiad jednodaniowy w dniu 28.11.2017 r (podana niżej gramatura jest dla produktu po obróbce - gotowego dania: Danie mięsne (min. 150 g/1 porcję); Dodatki skrobiowe np. ziemniaki, talarki (min. 150g/1 osobę) - min dwa rodzaje do wyboru, Dodatki warzywne (min. 150g/l osobę) - min. dwa rodzaje do wyboru, Napoje: soki owocowe lub kompot min. 250 ml/1 osobę, Desery, ciasta - np. sernik, szarlotka, tiramisu, ciasto czekoladowe Serwis kawowy i obiad podany dla uczestników na zastawie porcelanowej. Wyklucza się plastikową zastawę. Wykonawca dodatkowo zapewnia oprzyrządzenie jak miecznik czy cukiernice, obrusy na stoły i serwetki, odpowiednią liczbę osób zapewniającą sprawne i szybkie wydawanie posiłków, stały serwis kawowy na czas konferencji, uzupełniany na bieżąco. Przewidywana godzina rozpoczęcia konferencji 8:00, obiad przewiduje się na godzinę 13:00, szczegółowa godzina do ustalenia do trzech dni poprzedzających konferencje. Zamawiający zapewnia stoły i miejsce do serwisu kawowego oraz wydawania obiadów, a także możliwość wykorzystania pomieszczenia kuchennego o wymiarach: 2,10x4,20m. - wyposażonego w zlew, kuchenkę, zmywarkę), wykonawca zobowiązuje się, by wydawane obiady były ciepłe. Wykonawca przed podpisaniem umowy zobowiązany jest do przekazania Zamawiającemu proponowane menu posiłków do akceptacji a) termin wykonania zamówienia : 28 listopada 2017 r. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | śląskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | śląskie |