Zlecenie 7572448 - 4/POWER/2020 - Nocleg i wyżywienie 1. Przedmiotem...

   
Zamówienie 7572448 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-07-06
przedmiot zlecenia
4/POWER/2020 - Nocleg i wyżywienie

1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi noclegowej i cateringowej dla młodzieży w
liczbie 500 osobodni.
2. Usługi będą realizowane na terenie województwa pomorskiego w odległości maks. 120 km od siedziby Stowarzyszenia Morena –Gdańsk, ul. Jaśkowa Dolina 7.
3. Zapewnienie usługi noclegowej z wyżywieniem. Liczba noclegów dla jednej grupy wyniesie od 1 do 6 dni.
4. Miejsce noclegu musi spełniać minimum normy hotelu 3 gwiazdkowego w rozumieniu regulacji ustawy z dnia 29.08.1997 r. o usługach hotelarskich oraz usługach pilotów wycieczek i przewodników turystycznych oraz przepisów wykonawczych do tej ustawy
5. W obydwu częściach zapytania ofertowego, doba hotelowa kończy się do godziny 12:00. Zapytanie ofertowe podzielone jest na dwie różne części:
Część I
a) Liczebność grupy wyniesie od 12 do 96 osób w wieku od 15 lat,
b) Pokoje noclegowe dwu lub trzyosobowe, łóżka jednoosobowe, w każdym pokoju łazienka zawierająca prysznic lub wannę oraz WC, dla każdej osoby ręczniki i pościel,
c) Dostęp do minimum 4 sal konferencyjno-warsztatowych z wyposażeniem tj. w każdej sali nagłośnienie rzutnik i klimatyzacja, mieszczących minimum po 12 osób, w tym min. 1 mieszcząca minimum 96 osób. Bezpłatny dostęp do Internetu.
d) Dostarczenie 4 posiłków dziennie: śniadanie, obiad, kolacja, przerwy kawowe. Posiłki nie porcjowane, ale podawane w wazach, na półmiskach i w dzbankach:
- opis produktów na śniadanie (na 1 uczestnika podczas jednej doby hotelowej):
• 2 bułki/4 kromki chleba białego / 5 kromek pieczywa razowego
• 3 jajka na miękko/jajecznica z 3 jaj na maśle/3 parówki,
• mleko nie mniej niż 200 ml oraz płatki nie mniej niż 100 g,
• 4 plasterki wędliny drobiowej – nie mniej niż 75 g
• 4 plasterki sera nie mniej niż 75 g
• serek topiony/twarogowy nie mniej niż 50 g/ dżem nie mniej niż 50 g
• surowy pomidor/ ogórek 50g
• masło nie mniej niż 20 g
-Opis produktów na obiad (1 obiad na 1 uczestnika)
• Zupa nie mniej niż 200 ml (do wyboru: rosół, żurek, pomidorowa, jarzynowa, zupa wegetariańska),
• do wyboru; porcja mięsa nie mniej niż 150g (do wyboru: kotlet mielony, kotlet panierowany, pieczeń w sosie, kotlet de volaille, kawałek mięsa grillowany), lub danie wegetariańskie nie mniej niż 300g (do wyboru: naleśniki, pierogi, kotlety sojowe)
• surówka nie mniej niż 100g,
• ziemniaki/ryż/makaron nie mniej niż 100g z sosem
-Opis produktów na kolację (na 1 uczestnika podczas jednej doby hotelowej):
• 2 bułki/4 kromki chleba białego / 5 kromek pieczywa razowego
• 3 jajka na miękko/jajecznica z 3 jaj na maśle/3 parówki,
• mleko nie mniej niż 200 ml oraz płatki nie mniej niż 100 g,
• 4 plasterki wędliny drobiowej – nie mniej niż 75 g
• 4 plasterki sera nie mniej niż 75 g
• serek topiony/twarogowy nie mniej niż 50 g/ dżem nie mniej niż 50 g
• 1 surowy pomidor/ ogórek
• masło nie mniej niż 20 g
Lub do wyboru posiłek na ciepło
• 2 bułki/4 kromki chleba białego / 5 kromek pieczywa razowego
• do wyboru pierogi z kapustą, naleśniki z warzywami grillowanymi lub kurczakiem z warzywami.
-Opis produktów dostępnych przez cały czas pobytu grupy bez limitu na posiłkach i przerwach kawowych, podawanych w dzbankach/termosach:-
• herbata typu earl grey/zielona
• kawa rozpuszczalna
• cukier, mleko, cytryna w plasterkach
• kruche ciastka, owoce
• woda niegazowana z cytryną.

Część II
a) Liczebność grupy wyniesie od 6 do 30 osób w wieku od 15 lat,
b) Pokoje noclegowe dwuosobowe, łóżka jednoosobowe, w każdym pokoju łazienka zawierająca prysznic lub wannę oraz WC, dla każdej osoby ręczniki i pościel,
c) Dostęp do minimum 2 sal konferencyjnych mieszczące każda po 12 osób, Z wyposażeniem tj. w każdej sali nagłośnienie, klimatyzacja, rzutnik.
d) Bezpłatny dostęp do Internetu.
e) Dostarczenie 4 posiłków dziennie: śniadanie, obiad, kolacja, przerwy kawowe.
- Opis produktów na śniadanie (na 1 uczestnika podczas jednej doby hotelowej):
• 2 bułki/4 kromki chleba
• 3 surowe jajka/twaróg nie mniej niż 100g/3 parówki/mleko nie mniej niż 500 ml oraz płatki śniadaniowe nie mniej niż 200 g
• 4 plasterki wędliny drobiowej – nie mniej niż 75 g
• 4 plasterki sera– nie mniej niż 75 g
• serek do smarowania nie mniej niż 50 g/ dżem nie mniej niż 50 g
• surowy pomidor/ ogórek 50g
• Masło nie mniej niż 20 g
• Torebka herbaty/łyżka kawy/woda niegazowana 500 ml
-Opis produktów na obiad (1 posiłek na 1 uczestnika)
• Zupa nie mniej niż 200 ml (do wyboru: rosół, żurek, pomidorowa, jarzynowa, zupa wegetariańska),
• Możliwość wyboru:
• porcja mięsa nie mniej niż 150g (do wyboru: kotlet mielony, kotlet panierowany, pieczeń w sosie, kotlet de volai, medaliony drobiowe), lub
danie wegetariańskie nie mniej niż 300g (do wyboru przykładowo naleśniki, pierogi)
• surówka nie mniej niż 150g,
• ziemniaki/ryż/makaron nie mniej niż 100g z sosem
• napój 200ml
-Opis produktów na kolację (na 1 uczestnika podczas jednej doby hotelowej):
• 2 bułki/4 kromki chleba białego / 5 kromek pieczywa razowego
• 3 jajka na miękko/jajecznica z 3 jaj na maśle/3 parówki,
• mleko nie mniej niż 200 ml oraz płatki nie mniej niż 100 g,
• 4 plasterki wędliny drobiowej – nie mniej niż 75 g
• 4 plasterki sera nie mniej niż 75 g
• serek topiony/twarogowy nie mniej niż 50 g/ dżem nie mniej niż 50 g
• 1 surowy pomidor/ ogórek
• masło nie mniej niż 20 g
Lub do wyboru posiłek na ciepło
• 2 bułki/4 kromki chleba białego / 5 kromek pieczywa razowego
• do wyboru pierogi z kapustą, naleśniki z warzywami grillowanymi lub kurczakiem.
-Opis produktów dostępnych przez cały czas pobytu grupy bez limitu na posiłkach i przerwach kawowych, podawanych w dzbankach/termosach:-
• herbata typu earl grey/zielona
• kawa rozpuszczalna
• cukier, mleko, cytryna w plasterkach
• kruche ciastka, owoce
• woda niegazowana z cytryną.

Ciąg dalszy znajduje się w załączniku Cel zamówienia Celem zamówienia jest wyłonienie najlepszej oferty do realizacji powyższej usługi. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi noclegowej i cateringowej dla młodzieży.
branża Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport
podbranża usługi restauracyjne, usługi cateringowe, hotelarstwo
kody CPV 55000000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne , usługi cateringowe , hotelarstwo

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10374649 2024-04-15
godz. 09:00
Mazowieckie Wyłonienie Wykonawcy do organizacji: Łącznie 10 szkoleń 2-dniowych w Warszawie, w tym 8 szkoleń 2-dniowych każde maksymalnie dla 100 osób oraz 2 szkoleń 2 dniowych, każde maksymalni...
10402426 2024-04-15
godz. 10:00
Mazowieckie Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług w postaci zapewnienia bazy hotelowo-konferencyjnej w związku z planowaną organizacją spotkań dla pracowników Urzędu Marszałkowskiego W...
10413668 2024-04-16
godz. 10:00
Małopolskie Zakwaterowanie i wyżywienie kadry i studentów podczas obozów letnich w roku akademickim 2023/2024. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do SWZ K-2.384/04...
10428908 2024-04-18
godz. 11:00
Wielkopolskie Świadczenie usług hotelarsko-gastronomicznych w związku z organizacją narady szkoleniowo-integracyjnej przez Państwową Inspekcję Pracy Okręgowy Inspektorat Pracy w Poznaniu
10271236 2024-04-18
godz. 15:00
Zachodniopomorskie Zapewnienie obsługi gastronomicznej podczas imprezy masowej pn. Zlot Motocykli Nad Zalewem w Polanowie w dniach 12.07.2024 r. od godz. 1000 do 14.07.2024 r. do godz. 1200 dla około 2000 os...
10415610 2024-04-19
godz. 09:00
Pomorskie Najem części nieruchomości znajdującej się w lokalizacji Szpital Morski im. PCK, 81-519 Gdynia, ul. Powstania Styczniowego 1, Budynek nr 6, o łącznej powierzchni 128,41 m2, składają...
10448397 2024-04-24
godz. 23:59
Dolnośląskie Ogólny opis przedmiotu zamówienia: 1) Przedmiotem zamówienia jest realizacja usług cateringowych, na obszarze subregionu wałbrzyskiego objętego wsparciem FST, w skład którego wchodz...
10425211 2024-04-26
godz. 09:30
Mazowieckie Zakup usługi hotelarskiej, gastronomicznej i konferencyjnej dla uczestników szkolenia Przedmiotem zamówienia są usługi hotelarskie, gastronomiczne i konferencyjne dla 54 uczestników o...
10422520 2024-05-10
godz. 12:00
Dolnośląskie ZNM.10.2024.JW.2 Przygotowanie i dostawa posiłków regeneracyjnych na potrzeby DOZAMEL Sp. z o.o. przy ul. Fabrycznej 10 we Wrocławiu PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Pieczeń, ziemniaki, suró...
10463541 2024-05-17
godz. 12:00
Kujawsko-Pomorskie OBSŁUGA GASTRONOMICZNA IMPREZY PLENEROWEJ