Zlecenie 7572448 - 4/POWER/2020 - Nocleg i wyżywienie 1. Przedmiotem...
(zakończone) | Zamówienie 7572448|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2020-07-06 |
przedmiot zlecenia | 4/POWER/2020 - Nocleg i wyżywienie 1. Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi noclegowej i cateringowej dla młodzieży w liczbie 500 osobodni. 2. Usługi będą realizowane na terenie województwa pomorskiego w odległości maks. 120 km od siedziby Stowarzyszenia Morena –Gdańsk, ul. Jaśkowa Dolina 7. 3. Zapewnienie usługi noclegowej z wyżywieniem. Liczba noclegów dla jednej grupy wyniesie od 1 do 6 dni. 4. Miejsce noclegu musi spełniać minimum normy hotelu 3 gwiazdkowego w rozumieniu regulacji ustawy z dnia 29.08.1997 r. o usługach hotelarskich oraz usługach pilotów wycieczek i przewodników turystycznych oraz przepisów wykonawczych do tej ustawy 5. W obydwu częściach zapytania ofertowego, doba hotelowa kończy się do godziny 12:00. Zapytanie ofertowe podzielone jest na dwie różne części: Część I a) Liczebność grupy wyniesie od 12 do 96 osób w wieku od 15 lat, b) Pokoje noclegowe dwu lub trzyosobowe, łóżka jednoosobowe, w każdym pokoju łazienka zawierająca prysznic lub wannę oraz WC, dla każdej osoby ręczniki i pościel, c) Dostęp do minimum 4 sal konferencyjno-warsztatowych z wyposażeniem tj. w każdej sali nagłośnienie rzutnik i klimatyzacja, mieszczących minimum po 12 osób, w tym min. 1 mieszcząca minimum 96 osób. Bezpłatny dostęp do Internetu. d) Dostarczenie 4 posiłków dziennie: śniadanie, obiad, kolacja, przerwy kawowe. Posiłki nie porcjowane, ale podawane w wazach, na półmiskach i w dzbankach: - opis produktów na śniadanie (na 1 uczestnika podczas jednej doby hotelowej): • 2 bułki/4 kromki chleba białego / 5 kromek pieczywa razowego • 3 jajka na miękko/jajecznica z 3 jaj na maśle/3 parówki, • mleko nie mniej niż 200 ml oraz płatki nie mniej niż 100 g, • 4 plasterki wędliny drobiowej – nie mniej niż 75 g • 4 plasterki sera nie mniej niż 75 g • serek topiony/twarogowy nie mniej niż 50 g/ dżem nie mniej niż 50 g • surowy pomidor/ ogórek 50g • masło nie mniej niż 20 g -Opis produktów na obiad (1 obiad na 1 uczestnika) • Zupa nie mniej niż 200 ml (do wyboru: rosół, żurek, pomidorowa, jarzynowa, zupa wegetariańska), • do wyboru; porcja mięsa nie mniej niż 150g (do wyboru: kotlet mielony, kotlet panierowany, pieczeń w sosie, kotlet de volaille, kawałek mięsa grillowany), lub danie wegetariańskie nie mniej niż 300g (do wyboru: naleśniki, pierogi, kotlety sojowe) • surówka nie mniej niż 100g, • ziemniaki/ryż/makaron nie mniej niż 100g z sosem -Opis produktów na kolację (na 1 uczestnika podczas jednej doby hotelowej): • 2 bułki/4 kromki chleba białego / 5 kromek pieczywa razowego • 3 jajka na miękko/jajecznica z 3 jaj na maśle/3 parówki, • mleko nie mniej niż 200 ml oraz płatki nie mniej niż 100 g, • 4 plasterki wędliny drobiowej – nie mniej niż 75 g • 4 plasterki sera nie mniej niż 75 g • serek topiony/twarogowy nie mniej niż 50 g/ dżem nie mniej niż 50 g • 1 surowy pomidor/ ogórek • masło nie mniej niż 20 g Lub do wyboru posiłek na ciepło • 2 bułki/4 kromki chleba białego / 5 kromek pieczywa razowego • do wyboru pierogi z kapustą, naleśniki z warzywami grillowanymi lub kurczakiem z warzywami. -Opis produktów dostępnych przez cały czas pobytu grupy bez limitu na posiłkach i przerwach kawowych, podawanych w dzbankach/termosach:- • herbata typu earl grey/zielona • kawa rozpuszczalna • cukier, mleko, cytryna w plasterkach • kruche ciastka, owoce • woda niegazowana z cytryną. Część II a) Liczebność grupy wyniesie od 6 do 30 osób w wieku od 15 lat, b) Pokoje noclegowe dwuosobowe, łóżka jednoosobowe, w każdym pokoju łazienka zawierająca prysznic lub wannę oraz WC, dla każdej osoby ręczniki i pościel, c) Dostęp do minimum 2 sal konferencyjnych mieszczące każda po 12 osób, Z wyposażeniem tj. w każdej sali nagłośnienie, klimatyzacja, rzutnik. d) Bezpłatny dostęp do Internetu. e) Dostarczenie 4 posiłków dziennie: śniadanie, obiad, kolacja, przerwy kawowe. - Opis produktów na śniadanie (na 1 uczestnika podczas jednej doby hotelowej): • 2 bułki/4 kromki chleba • 3 surowe jajka/twaróg nie mniej niż 100g/3 parówki/mleko nie mniej niż 500 ml oraz płatki śniadaniowe nie mniej niż 200 g • 4 plasterki wędliny drobiowej – nie mniej niż 75 g • 4 plasterki sera– nie mniej niż 75 g • serek do smarowania nie mniej niż 50 g/ dżem nie mniej niż 50 g • surowy pomidor/ ogórek 50g • Masło nie mniej niż 20 g • Torebka herbaty/łyżka kawy/woda niegazowana 500 ml -Opis produktów na obiad (1 posiłek na 1 uczestnika) • Zupa nie mniej niż 200 ml (do wyboru: rosół, żurek, pomidorowa, jarzynowa, zupa wegetariańska), • Możliwość wyboru: • porcja mięsa nie mniej niż 150g (do wyboru: kotlet mielony, kotlet panierowany, pieczeń w sosie, kotlet de volai, medaliony drobiowe), lub danie wegetariańskie nie mniej niż 300g (do wyboru przykładowo naleśniki, pierogi) • surówka nie mniej niż 150g, • ziemniaki/ryż/makaron nie mniej niż 100g z sosem • napój 200ml -Opis produktów na kolację (na 1 uczestnika podczas jednej doby hotelowej): • 2 bułki/4 kromki chleba białego / 5 kromek pieczywa razowego • 3 jajka na miękko/jajecznica z 3 jaj na maśle/3 parówki, • mleko nie mniej niż 200 ml oraz płatki nie mniej niż 100 g, • 4 plasterki wędliny drobiowej – nie mniej niż 75 g • 4 plasterki sera nie mniej niż 75 g • serek topiony/twarogowy nie mniej niż 50 g/ dżem nie mniej niż 50 g • 1 surowy pomidor/ ogórek • masło nie mniej niż 20 g Lub do wyboru posiłek na ciepło • 2 bułki/4 kromki chleba białego / 5 kromek pieczywa razowego • do wyboru pierogi z kapustą, naleśniki z warzywami grillowanymi lub kurczakiem. -Opis produktów dostępnych przez cały czas pobytu grupy bez limitu na posiłkach i przerwach kawowych, podawanych w dzbankach/termosach:- • herbata typu earl grey/zielona • kawa rozpuszczalna • cukier, mleko, cytryna w plasterkach • kruche ciastka, owoce • woda niegazowana z cytryną. Ciąg dalszy znajduje się w załączniku Cel zamówienia Celem zamówienia jest wyłonienie najlepszej oferty do realizacji powyższej usługi. Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest zapewnienie usługi noclegowej i cateringowej dla młodzieży. |
branża | Gastronomia, catering, Turystyka, wypoczynek, hotelarstwo, sport |
podbranża | usługi restauracyjne, usługi cateringowe, hotelarstwo |
kody CPV | 55000000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |