Zlecenie 7292870 - 2/2019/ŚLĄSKIE CENTRUM PROFILAKTYKI I PSYCHOTERAPII/CIS ...

   
Zamówienie 7292870 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2020-01-21
przedmiot zlecenia
2/2019/ŚLĄSKIE CENTRUM PROFILAKTYKI I PSYCHOTERAPII/CIS

Śląskie Centrum Profilaktyki i Psychoterapii realizujące projekt pn. „C
ENTRUM INTEGRACJI SPOŁECZNEJ W KATOWICACH”, współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, RPO WSL 2014-2020, Oś priorytetowa IX Włączenie społeczne, Działanie 9.1 Aktywna integracja; Podziałanie 9.1.5 Programy aktywnej integracji osób i grup zagrożonych wykluczeniem społecznym – konkurs, poszukuje podmiotu, który zrealizuje przygotowanie oraz dostawę 11 520 (średniodziennie 24 posiłki w 20 dni robocze każdego miesiąca) posiłków regeneracyjnych dla uczestników „Centrum Integracji Społecznej w Katowicach” w okresie od 03.02.2020 do 31.01.2022 roku.

Zamawiający nie dopuszcza w przedmiotowym postępowaniu składania ofert częściowych. Cel zamówienia Celem zamówienia jest przygotowanie oraz dostawa 11 520 posiłków regeneracyjnych dla uczestników „Centrum Integracji Społecznej w Katowicach” w okresie od 03.02.2020 do 31.01.2022 roku (średniodziennie 24 posiłki w 20 dni robocze każdego miesiąca). Przedmiot zamówienia Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie oraz dostawa 11 520 posiłków regeneracyjnych - średniodziennie 24 posiłki w 20 dni robocze każdego miesiąca dla uczestników „Centrum Integracji Społecznej w Katowicach” do siedziby pracowni CIS tj.: ul. Mikołowska 21, Katowice 40-076 w okresie od 03.02.2020 do 31.01.2022 roku.
Wykonawca w ramach jednego posiłku zobowiązany jest przygotować i dostarczyć:
a) produkty białkowe – najlepiej pochodzenia zwierzęcego (mięso lub ryba) o masie minimum 150g na osobę;
b) dodatki w postaci ziemniaków, ryżu, kaszy lub makaronu o masie minimum 200g na osobę;
c) dodatki warzywne: surówka lub warzywa gotowane o masie minimum 100g na osobę;
d) napój: woda lub kompot minimum 500ml na osobę.
W przypadku obecności osób (ww. informację otrzyma od Zamawiającego) o specjalnych wymogach żywieniowych (wegetarianizm, alergie pokarmowe, weganizm) Wykonawca zapewni odpowiedni dla nich posiłek.

Przed każdymi zajęciami w ramach CIS Wykonawca prześle Zamawiającemu propozycję menu do wyboru w terminie 3 dni przed dniem dostawy posiłków, spośród których Zamawiający wybierze jedną propozycję w terminie 2 dni kalendarzowych przed dniem dostawy posiłków. Menu musi zawierać min. 3 propozycje posiłków. Posiłki będą dostarczane na konkretną godzinę wskazaną na 24h przed dniem dostawy przez Zamawiającego. Dopuszcza się +/- 15 minut różnicy pomiędzy wskazaną godziną, a faktycznie zrealizowaną dostawą. Dostarczone posiłki powinny być ciepłe – gotowe do spożycia bez konieczności odgrzewania posiłków.

Zgodnie z zasadą zrównoważonego rozwoju Wykonawca zapewni ponadto wyposażenie niezbędne do obsługi cateringowej tj. obrusy, sztućce platerowane/metalowe, talerze ceramiczne/ porcelanowe, szklanki do zimnych napoi.

Jednocześnie Zamawiający zastrzega sobie prawo do:
1. Odstąpienia z ważnych powodów do dokonania wyboru oferty na każdym etapie prowadzonego postępowania, a w szczególności jeżeli oferta nie będzie spełniać oczekiwań merytorycznych lub możliwości finansowych założonych przez Zamawiającego w projekcie;
2. Żądania od Zleceniobiorcy wyjaśnień w celu weryfikacji informacji zawartych w ofercie.
Zamawiający nie dopuszcza w przedmiotowym postępowaniu składania ofert częściowych.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi cateringowe
kody CPV 55000000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji śląskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora śląskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi cateringowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10366221 2024-04-08
godz. 10:00
Małopolskie 1) Przedmiotem zamówienia jest zadanie pn.: Świadczenie usług mających na celu przygotowanie i dostarczenie gotowych posiłków do Zespołu Placówek Oświatowych w Wiśniowej.2) Szczeg...
10396621 2024-04-08
godz. 23:59
Wielkopolskie ROPS.XII.2205.4.2024 Szacowanie wartości usługi cateringu w subregionie pilskim PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA: 1 Świadczenie usług cateringowych Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usł...
10407272 2024-04-12
godz. 00:00
Dolnośląskie Świadczenie usługi kompleksowej tj. usług cateringowych wraz z wynajmem sal szkoleniowych oraz świadczenie usług cateringowych na potrzeby organizacji form wsparcia dla uczestników pro...
10407129 2024-04-15
godz. 12:00
Dolnośląskie Świadczenie usługi gastronomicznej-obiad dla uczestników konferencji
10401993 2024-04-16
godz. 14:00
Śląskie usługa dostawy i obsługi cateringu dla 80 osób na konferencję w Bielsku-Białej w dniu 25.04.2024 r.
10431404 2024-04-19
godz. 10:00
Lubuskie Świadczenie usługi gastronomicznej i cateringowej dla zabezpieczenia szkoleń PPN, konferencji i spotkań pracowników Enea Operator Sp. z o.o. w OS Łagów w okresie od 01.05.2024 do 30.0...
10424547 2024-04-22
godz. 10:00
Mazowieckie wyżywienie delegowanych pracowników i obsługi zwierząt w trakcie trwania XII Ogólnopolskiej Wystawy Bydła Hodowlanego wraz z dniami przygotowawczymi
10438970 2024-04-23
godz. 10:00
Małopolskie Zapewnienie obsługi gastronomicznej podczas Senioraliów na Rynku w Zabierzowie w dniu 14.06.2024 r., miejsce imprezy-Rynek 1, Zabierzów
10457716 2024-04-26
godz. 09:00
Małopolskie usługa cateringu na spotkanie robocze partnerów projektu Saphea - DE-dzp.272-170/24 usługa cateringu dla max. 25 osób w terminie 15-16.05.2024 DE-dzp.272-170/24
10480615 2024-04-30
godz. 13:00
Podkarpackie Świadczenie usługi restauracyjnej (cateringowej) -przerwy kawowej oraz obiadokolacji dla uczestników konferencji naukowej realizowanej w ramach projektu pt. „Etos nauczyciela. Rozmowy o...