Przetarg 10676619 - 2024 Dostawa artykułów spożywczych z przeznaczeniem na...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 10676619
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2024-07-10 |
przedmiot ogłoszenia | 2024 Dostawa artykułów spożywczych z przeznaczeniem na potrzeby żywieniowe do Szkoły Podstawowej nr 1 w Miechowie Część 1: Sukc esywna dostawa jaj:1. Jaja rozmiar „M” Szt. 2500 Część 2: Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin1 Mąka pszenna poznańska kg 300 2 Sól 1kg kg 150 3 Cukier 1kg kg 600 4 Ryż sypki 1kg kg 400 5 Kasza jęczmienna sypka 1kg kg 100 6 Przyprawa do potraw warzywna 200g szt. 100 7 Koncentrat pomidorowy 30% 180g szt. 500 8 Przyprawa MAGGI 1l. szt. 50 9 Rosołki drobiowe 60g szt. 300 10 Makaron świdry 1kg szt. 500 11 Makaron nitki 1kg szt. 100 12 Olej 0,9 – 1.0 litr szt. 400 13 Barszcz biały butelka 0,5l szt. 200 14 Zupa grochowa w proszku 75g op. 10 15 Buraczki tarte słoik 1l szt. 200 16 Zupa pieczarkowa 60-75g op. 20 17 Sałatka z czerwonej kapusty słoik 1l szt. 200 18 Papryka słodka mielona 20g op. 5 19 Pieprz ziołowy 20g op. 20 20 Pieprz prawdziwy mielony 17-20g op. 15 21 Kwasek cytrynowy 20g op. 5 22 Liście laurowe 6-8g op. 5 23 Ziele angielskie 15g op. 5 24 Kminek 20g op. 5 25 Majeranek 8-10g op. 20 26 Sól czosnkowa 30g op. 20 27 Ocet 0,5l szt. 100 28 Chrzan tarty w słoiku 180-200g szt. 150 29 Kasza jęczmienna saszetki szt. 600 30 Makaron muszelki 1kg szt. 300 31 Mus owocowy (100-150g) szt. 2000 32 Mąka ziemniaczana 0,50kg kg 10 33 Kasza manna 1kg szt. 20 34 Sos słodko-kwaśny 500-600g szt. 400 35 Sos do spaghetti 500-600g szt. 400 36 Bazylia 10g op. 4 37 Makaron kolanko duże 1kg kg 500 38 Ogórek konserwowy 0,9 – 1.0 litr szt. 250 39 Koncentrat bar. czerwonego 0,3-0,4l szt. 60 40 Oliwa z oliwek 1l szt. 15 41 Groszek konserwowy puszka 400g szt. 80 42 Majonez słoik 650g szt. 20 Część 3: Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin1 Łopatka b/k kg 700 2 Schab z kością kg 400 3 Słonina kg 50 4 Kurczak kg 500 5 Udka z kurczaka kg 700 6 Filet z kurczaka kg 800 7 Filet z indyka kg 250 9 Korpus z kurczaka kg 600 10 Boczek wędzony kg 70 11 Kiełbasa biała kg 200 12 Kiełbasa podwawelska kg 200 13 Smalec kostka 200-250g szt. 200 14 Szynka kulka bez kości kg 200 15 Udziki drobiowe bez skóry i kości kg 150 16 Udziec wołowy kg 100 17 Antrykot kg 100 Część 4: Sukcesywna dostawa mrożonek owocowo-warzywnych1 Mieszanka kompotowa kg 400 2 Zupa jarzynowa kg 80 3 Kalafior mrożony kg 60 4 Brokuł mrożony kg 60 5 Szpinak mrożony liść kg 50 6 Truskawka mrożona kg 400 Część 5: Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich1 Margaryna mleczna 250g szt. 400 2 Śmietana 18% 300-350g szt. 200 3 Śmietana 30 % 500ml szt. 1000 4 Masło 82% 200-250g szt. 250 5 Ser biały tłusty kg 250 6 Jogurt naturalny 300-350g szt 100 7 Jogurt owocowy 100-150g (zawartość owoców min. 40%) szt 2000 8 Serek homogenizowany 100-150g szt 2000 Część 6: Sukcesywna dostawa pieczywa1 Chleb 600 - 700g szt. 1000 2 Bułki zwykłe 100g szt. 300 3 Bułka tarta 1kg szt. 180 4 Chleb razowy szt 150 Część 7: Sukcesywna dostawa ryb i przetworów rybnych1 Filet rybne mrożone MINTAJ glazura 20 - 25% kg 200 2 Filet rybny mrożony MIRUNA glazura 20-25% kg 200 3Filet rybny mrożony DORSZ glazura 20-25% kg 200 4 Paluszki rybne (min. 65% zawartości ryby MINTAJ lub MORSZCZUK) kg 200 Część 8: Sukcesywna dostawa świeżych owoców i warzyw1 Ziemniaki kg 6000 2 Marchew kg 750 3 Pietruszka korzeń kg 300 4 Seler kg 300 5 Buraki czerwone kg 100 6 Cebula kg 100 7 Kapusta biała kg 200 8 Kapusta czerwona kg 100 9 Kapusta kiszona kg 600 10 Ogórek kiszony kg 400 11 Fasola Jaś średni kg 150 12 Jabłka kg 1000 13 Kapusta pekińska kg 300 14 Kapusta biała młoda (ceny za V – VI) kg 100 15 Ogórek świeży ceny za V – VI) kg 200 16 Fasola drobna kg 20 17 Truskawki (V-VI) kg 120 18 Mandarynki kg 300 19 Banany kg 300 20 Śliwki (IX-X) kg 150 21 Gruszki kg 400 22 Kiwi kg 400 23 Nektarynki kg 400 24 Pomarańcze kg 300 25 Sałata zielona szt. 300 26 Winogrona (XI-XI) kg 300 27 Arbuz (XI,X,V,VI) kg 700 28 Czereśnie (V,VI) kg 300 29 Morele suszone kg 100 30 Zimniak młody (V,VI) kg 1000 31 Ogórek świeży (IX-XI) kg 150 32 Sałata lodowa szt 150 33 Seler naciowy szt 200 34 Grapefruit szt 500 35 Koper nać szt 300 36 Pietruszka nać szt 100 Część 9: Sukcesywna dostawa mrożonek mącznych1 Pierogi z mięsem (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 2002 Pierogi z serem (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 2003 Pierogi z serem i szpinakiem (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 2004 Pierogi ruskie (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 2005 Pierogi z całą truskawką (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 2006 Pierogi z serem i jagodami (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 2007 Pierogi z mięsem i kapustą (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 2008 Uszka z mięsem (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 1009 Uszka z kapustą i grzybami (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 100 ZP 1/2024 |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15000000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Małopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Małopolskie |