Przetarg 10676619 - 2024 Dostawa artykułów spożywczych z przeznaczeniem na...

   
Analizuj Zamówienie 10676619 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2024-07-10
przedmiot ogłoszenia
2024 Dostawa artykułów spożywczych z przeznaczeniem na potrzeby żywieniowe do Szkoły Podstawowej nr 1 w Miechowie

Część 1: Sukc
esywna dostawa jaj:1. Jaja rozmiar „M” Szt. 2500

Część 2: Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin1 Mąka pszenna poznańska kg 300 2 Sól 1kg kg 150 3 Cukier 1kg kg 600 4 Ryż sypki 1kg kg 400 5 Kasza jęczmienna sypka 1kg kg 100 6 Przyprawa do potraw warzywna 200g szt. 100 7 Koncentrat pomidorowy 30% 180g szt. 500 8 Przyprawa MAGGI 1l. szt. 50 9 Rosołki drobiowe 60g szt. 300 10 Makaron świdry 1kg szt. 500 11 Makaron nitki 1kg szt. 100 12 Olej 0,9 – 1.0 litr szt. 400 13 Barszcz biały butelka 0,5l szt. 200 14 Zupa grochowa w proszku 75g op. 10 15 Buraczki tarte słoik 1l szt. 200 16 Zupa pieczarkowa 60-75g op. 20 17 Sałatka z czerwonej kapusty słoik 1l szt. 200 18 Papryka słodka mielona 20g op. 5 19 Pieprz ziołowy 20g op. 20 20 Pieprz prawdziwy mielony 17-20g op. 15 21 Kwasek cytrynowy 20g op. 5 22 Liście laurowe 6-8g op. 5 23 Ziele angielskie 15g op. 5 24 Kminek 20g op. 5 25 Majeranek 8-10g op. 20 26 Sól czosnkowa 30g op. 20 27 Ocet 0,5l szt. 100 28 Chrzan tarty w słoiku 180-200g szt. 150 29 Kasza jęczmienna saszetki szt. 600 30 Makaron muszelki 1kg szt. 300 31 Mus owocowy (100-150g) szt. 2000 32 Mąka ziemniaczana 0,50kg kg 10 33 Kasza manna 1kg szt. 20 34 Sos słodko-kwaśny 500-600g szt. 400 35 Sos do spaghetti 500-600g szt. 400 36 Bazylia 10g op. 4 37 Makaron kolanko duże 1kg kg 500 38 Ogórek konserwowy 0,9 – 1.0 litr szt. 250 39 Koncentrat bar. czerwonego 0,3-0,4l szt. 60 40 Oliwa z oliwek 1l szt. 15 41 Groszek konserwowy puszka 400g szt. 80 42 Majonez słoik 650g szt. 20

Część 3: Sukcesywna dostawa mięsa i wędlin1 Łopatka b/k kg 700 2 Schab z kością kg 400 3 Słonina kg 50 4 Kurczak kg 500 5 Udka z kurczaka kg 700 6 Filet z kurczaka kg 800 7 Filet z indyka kg 250 9 Korpus z kurczaka kg 600 10 Boczek wędzony kg 70 11 Kiełbasa biała kg 200 12 Kiełbasa podwawelska kg 200 13 Smalec kostka 200-250g szt. 200 14 Szynka kulka bez kości kg 200 15 Udziki drobiowe bez skóry i kości kg 150 16 Udziec wołowy kg 100 17 Antrykot kg 100

Część 4: Sukcesywna dostawa mrożonek owocowo-warzywnych1 Mieszanka kompotowa kg 400 2 Zupa jarzynowa kg 80 3 Kalafior mrożony kg 60 4 Brokuł mrożony kg 60 5 Szpinak mrożony liść kg 50 6 Truskawka mrożona kg 400

Część 5: Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich1 Margaryna mleczna 250g szt. 400 2 Śmietana 18% 300-350g szt. 200 3 Śmietana 30 % 500ml szt. 1000 4 Masło 82% 200-250g szt. 250 5 Ser biały tłusty kg 250 6 Jogurt naturalny 300-350g szt 100 7 Jogurt owocowy 100-150g (zawartość owoców min. 40%) szt 2000 8 Serek homogenizowany 100-150g szt 2000

Część 6: Sukcesywna dostawa pieczywa1 Chleb 600 - 700g szt. 1000 2 Bułki zwykłe 100g szt. 300 3 Bułka tarta 1kg szt. 180 4 Chleb razowy szt 150

Część 7: Sukcesywna dostawa ryb i przetworów rybnych1 Filet rybne mrożone MINTAJ glazura 20 - 25% kg 200 2 Filet rybny mrożony MIRUNA glazura 20-25% kg 200 3Filet rybny mrożony DORSZ glazura 20-25% kg 200 4 Paluszki rybne (min. 65% zawartości ryby MINTAJ lub MORSZCZUK) kg 200

Część 8: Sukcesywna dostawa świeżych owoców i warzyw1 Ziemniaki kg 6000 2 Marchew kg 750 3 Pietruszka korzeń kg 300 4 Seler kg 300 5 Buraki czerwone kg 100 6 Cebula kg 100 7 Kapusta biała kg 200 8 Kapusta czerwona kg 100 9 Kapusta kiszona kg 600 10 Ogórek kiszony kg 400 11 Fasola Jaś średni kg 150 12 Jabłka kg 1000 13 Kapusta pekińska kg 300 14 Kapusta biała młoda (ceny za V – VI) kg 100 15 Ogórek świeży ceny za V – VI) kg 200 16 Fasola drobna kg 20 17 Truskawki (V-VI) kg 120 18 Mandarynki kg 300 19 Banany kg 300 20 Śliwki (IX-X) kg 150 21 Gruszki kg 400 22 Kiwi kg 400 23 Nektarynki kg 400 24 Pomarańcze kg 300 25 Sałata zielona szt. 300 26 Winogrona (XI-XI) kg 300 27 Arbuz (XI,X,V,VI) kg 700 28 Czereśnie (V,VI) kg 300 29 Morele suszone kg 100 30 Zimniak młody (V,VI) kg 1000 31 Ogórek świeży (IX-XI) kg 150 32 Sałata lodowa szt 150 33 Seler naciowy szt 200 34 Grapefruit szt 500 35 Koper nać szt 300 36 Pietruszka nać szt 100

Część 9: Sukcesywna dostawa mrożonek mącznych1 Pierogi z mięsem (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 2002 Pierogi z serem (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 2003 Pierogi z serem i szpinakiem (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 2004 Pierogi ruskie (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 2005 Pierogi z całą truskawką (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 2006 Pierogi z serem i jagodami (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 2007 Pierogi z mięsem i kapustą (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 2008 Uszka z mięsem (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 1009 Uszka z kapustą i grzybami (ręcznie klejone, zawartość farszu min. 40%) kg 100

ZP 1/2024
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15000000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Małopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Małopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się