Przetarg 8092897 - 1. Przedmiotem zamówienia są Sukcesywne dostawy mięsa...

   
Analizuj Zamówienie 8092897 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2021-04-22
przedmiot ogłoszenia
1. Przedmiotem zamówienia są Sukcesywne dostawy mięsa wieprzowego i wołowego do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
wraz z usługą transportuLp. ASORTYMENT Jm. ILOŚĆ1. Flaki wołowe -gotowane,krojone,pakowane próżniowo,opak min 1.50kg-max 3 kg kg 202. Wołowina b/k rostbef-mięso jędrne,soczyste,niewielka zawartość tłuszczu, świeża ,pakowana hermetycznie,opak max 4 kg kg 203 Kości wołowe -świeże,pakowane hermetycznie,opak max 5 kg kg 2004 Wołowina ext b/k -świeża, mięso jędrne,soczyste,z niewielką ilością tłuszczu i błon-pakowana hermetycznie,opak mac 4 kg kg 11005 Karkówka wieprzowa b/k- świeża,mięso pakowane hermetycznie opak max 4 kg kg 10006 Kości wieprzowe schabowe świeże,pakowane hermetycznie opak max 5 kg kg 7007 Polędwica wieprzowa -świeża,mięso pakowane herrmetycznie,opak max 3 kg kg 3308 Schab wieprzowy b/k - świeży,pakowany hermetycznie,opak max 4 kg kg 4509 Szynka wieprzowa b/k i skóry - świeża,pakowana hermetycznie,opak max 5 kg kg 30010 Żeberka wieprzowe - paski świeże,pakowane hermetycznie,opak max 4 kg kg 30011 Słonina - swieża,bez skóry kg 202. dostarczane produkty muszą być wysokiej jakości, muszą spełniać wymagania jakościowe, dotyczące przechowywania, pakowania i transportu zawarte w polskich normach przenoszących normy europejskie oraz posiadać ważne terminy przydatności do spożycia, a wykonawca powinien posiadać atesty i/lub pozwolenia potwierdzające, że poprzez odpowiednie odniesienie dokładnie oznaczone produkty będące przedmiotem dostawy odpowiadają wskazanym normom. wymagane jest złożenie odpowiedniego oświadczenia o treści wskazanej w pkt. 8 oferty, a zamawiający zastrzega sobie prawo do żądania przedstawienia odpowiednich dokumentów potwierdzających powyższe okoliczności i jakość produktów przy danej dostawie 3. wymagania organoleptyczne1. powierzchnia - gładka, nie zakrwawiona, nie postrzępiona, bez opiłków kości, przekrwień, głębszych nacięć; powierzchnia tkanki mięśniowej i tłuszczowej połyskująca, sucha lub lekko wilgotna; niedopuszczalna oślizgłość, nalot pleśni2. czystość - mięso czyste, bez śladów jakichkolwiek zanieczyszczeń3. barwa mięsa jasnoróżowa do czerwonej, charakterystyczna dla danego rodzaju mięsa, dopuszczalne zmatowienie, niedopuszczalny odcień szary lub zielonkawy4. barwa tłuszczu biała z odcieniem kremowym lub lekko różowym5. konsystencja jędrna i elastyczna6. zapach - swoisty, charakterystyczny dla mięsa świeżego, bez oznak zaparzenia i rozpoczynającego się psucia; niedopuszczalny zapach świadczący o nieświeżości lub inny obcy4. przeznaczenie konsumenckie - dla wszystkich grup konsumenckich, a szczególnie dla sportowców, do spożycia po obróbce termicznej5. pakowanie i znakowanie pojemnikówa. każdy asortyment produktów powinien być dostarczony w oddzielnym i zamkniętym pojemniku, wykonanym z materiałów opakowaniowych przeznaczonych do kontaktu z żywnością.b. do każdego pojemnika powinna być dołączona etykieta zawierająca, co najmniej następujące dane:- nazwę produktu,- termin przydatności do spożycia,- nazwę dostawcy – producenta, adres,- warunki przechowywania,- oznaczenie partii produkcyjnej oraz pozostałe informacje zgodnie z aktualnie obowiązującym prawemc. oznakowanie pojemników winno być zgodne z dokumentami dostawy.

02/2021
branża Spożywcza
podbranża artykuły spożywcze
kody CPV 15100000, 15110000, 15111000, 15111100, 15113000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Pomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Pomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10427425 2024-04-22
godz. 11:00
Dolnośląskie Dostawa pieczywa i ciasta cukierniczego 4WSzKzP.SZP.2612.24.2024
10442882 2024-04-23
godz. 13:00
Świętokrzyskie SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA, WĘDLIN I TŁUSZCZY ZWIERZĘCYCH Część 1: Część I – dostawy świeżego mięsa, wędlin wieprzowych, wołowych, słoniny i smalcu. Szczegółowy opis oraz ...
10445674 2024-04-24
godz. 10:00
Dolnośląskie Dostawa produktów suchych do Dolnośląskiego Centrum Sportu w Jakuszycach. ZP/TP/26/2024
10449780 2024-04-25
godz. 09:00
Podkarpackie Dostawa różnych produktów spożywczych w 2 pakietach- powtórzenie Część 1: Pieczywo - 9 pozycji asortymentowych szczegółowo opisanych w zał. 2 - OPZ Część 2: Nabiał- 40 po...
10462965 2024-04-25
godz. 10:00
Wielkopolskie Dostawa wody pitnej dla pracowników WSSE
10473290 2024-04-25
godz. 11:00
Śląskie Zakup wody gazowanej w butelce szklanej 0,33 l
10445676 2024-04-26
godz. 08:00
Dolnośląskie Dostawa mięsa i wędlin (na 12 miesięcy) Przedmiotem zamówienia jest: sukcesywna dostawa mięsa i wędlin, w ilościach i o charakterze określonych w załączniku nr 2 do SWZ. W zakres ...
10376014 2024-04-26
godz. 09:00
Wielkopolskie Dostawy ryb do placówek Poznańskiego Zespołu Żłobków Dostawy mrożonych ryb do placówek Poznańskiego Zespołu Żłobków. Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia zawarto w Formular...
10425171 2024-05-10
godz. 08:00
Warmińsko-Mazurskie Dostawa konserw mięsnych i rybnych dla 24 Wojskowego Oddziału Gospodarczego w Giżycku w 2024 roku. Opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 4 do SWZ i zestawienie cenowe załą...
10457575 2024-05-20
godz. 12:30
Małopolskie Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych na potrzeby Małopolskiego Centrum Nauki Cogiteon Przedmiot zamówienia stanowią sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych w ilościach ...