Przetarg 11340634 - 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostawa...
Analizuj | Zamówienie 11340634 |
---|---|
źródło | Biuletyn Unijnych Zamówień Publicznych (TED) |
data publikacji | 2025-06-24 |
przedmiot ogłoszenia | 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostawa posiłków dla dzieci Bartoszyckich przedszkoli:- Przedszkole Publiczne nr 2 ul. Wajdy 4, 11-200 Bartoszyce;- Integracyjne Przedszkole Pu bliczne nr 4 ul. Bema 49, 11-200 Bartoszyce;- Przedszkola Publiczne nr 9 ul. Nad Łyną 5A, 11-200 Bartoszyce;- Przedszkole Publiczne nr 6 ul. Majowa 26, 11-200 Bartoszyce.2. Wykonawca będzie przygotowywał pełne posiłki dla dzieci, uwzględniając podstawowe składniki i produkty spożywcze wysokiej jakości, stosowane w żywieniu, zgodnie ze zgłoszoną dietą, zachowując wymogi sanitarno-epidemiologiczne w zakresie higieny osobistej personelu Wykonawcy, warunków przygotowywania posiłków i podawania dzieciom oraz zgodnie z Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach. Część zamówienia: LOT-0001 Przygotowanie i dostawa posiłków dla dzieci do Bartoszyckich przedszkoli 1. Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostawa posiłków dla dzieci Bartoszyckich przedszkoli:- Przedszkole Publiczne nr 2 ul. Wajdy 4, 11-200 Bartoszyce;- Integracyjne Przedszkole Publiczne nr 4 ul. Bema 49, 11-200 Bartoszyce;- Przedszkola Publiczne nr 9 ul. Nad Łyną 5A, 11-200 Bartoszyce;- Przedszkole Publiczne nr 6 ul. Majowa 26, 11-200 Bartoszyce.2. Wykonawca będzie przygotowywał pełne posiłki dla dzieci, uwzględniając podstawowe składniki i produkty spożywcze wysokiej jakości, stosowane w żywieniu, zgodnie ze zgłoszoną dietą, zachowując wymogi sanitarno-epidemiologiczne w zakresie higieny osobistej personelu Wykonawcy, warunków przygotowywania posiłków i podawania dzieciom oraz zgodnie z Rozporządzenie Ministra Zdrowia z dnia 26 lipca 2016 r. w sprawie grup środków spożywczych przeznaczonych do sprzedaży dzieciom i młodzieży w jednostkach systemu oświaty oraz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w tych jednostkach. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000, 55520000 |
forma | przetarg nieograniczony |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Warmińsko-Mazurskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Warmińsko-Mazurskie |