Zlecenie 11820143 - 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyposażenia dla...
| Zamówienie 11820143 | |
|---|---|
| źródło | Internet |
| data publikacji | 2025-10-31 |
| przedmiot zlecenia | 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa wyposażenia dla lokalu gastronomiczno-restauracyjnego. 2. Zamawiający wymaga by oferowane p rzez Wykonawcę przedmioty zamówienia spełniały poniższe minimalne parametry techniczne. 3. Wykonawca może zaoferować wykonanie usługi oraz dostaw produktów o takich samych bądź lepszych parametrach. 4. W przypadku zaoferowania produktu równoważnego musi on być zgodny z warunkami równoważności określonymi dla wskazanego produktu, a jeśli nie są określone, to zgodnie z ogólnymi warunkami równoważności zawartymi w zapytaniu ofertowym. 5. Wykonawca dostarczy urządzenie oraz wyposażenie fabrycznie nowe. 6. Wykonawca dostarczy urządzenie i wyposażenie stanowiące przedmiot zamówienia do siedziby Zamawiającego, zamontuje i uruchomi je, oraz przeszkoli personel Zamawiającego w zakresie podstawowej obsługi. GRUPA I – WYPOSAŻENIE GASTRONOMICZNE 1. Piec do pizzy – 1 sztuka. - Piec elektryczny do pizzy 1-komorowy 6x35cm, - Sterownik elektroniczny/ panel dotykowy - M Powstaje w kontekście projektu KPOD.01.03-IW.01-8704/24 - Rozszerzenie działalności Firmy Usługowo Handlowej Dorota Łosiniecka sposobem na zwiększenie konkurencyjności i odporności wobec potencjalnych kryzysów (podkarpackie) |
| branża | Elektronika, RTV, AGD, multimedia, Wentylacja i klimatyzacja, Wyposażenie wnętrz |
| podbranża | urządzenia, meble i akcesoria, sprzęt gospodarstwa domowego |
| kody CPV | 31710000, 39143200, 39143210, 39290000, 39314000, 39315000, 39717200, 42200000 |
| forma | zapytanie ofertowe |
| typ zlecenia | dostawy |
| kraj realizacji | Polska |
| województwo realizacji | Podkarpackie |
| kraj organizatora | Polska |
| województwo organizatora | Podkarpackie |