Zlecenie 7918236 - 1. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA Przedmiotem zamówienia jest...

   
Zamówienie 7918236 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2021-01-12
przedmiot zlecenia
1. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi dostarczenia produktów spożywczych wraz z naczyniami i sztuć
cami jednorazowymi oraz zapewnienie wyżywienia (obiadu dwudaniowego z napojami) dla uczestników projektu pt. „ZAWODOWCY” nr RPZP.08.06.00-32-K017/20, w ramach Działania 8.6 Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Zachodniopomorskiego 2014-2020. 2. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA 2.1 USŁUGA DOSTARCZENIA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH ORAZ NACZYŃ I SZTUĆCÓW JEDNORAZOWYCH DLA UCZESTNIKÓW PROJEKTU (CPV: 15800000-6 Różne produkty spożywcze): a) wymiar zamówienia: 1 872 osobodni w grupach średnio 9 osobowych; b) 1 dzień zakłada liczebność od 1 do 6 grup; c) zamówienie obejmuje dostarczenie produktów spożywczych dot. organizacji poczęstunku podczas szkoleń dla Uczestników Projektu, tj.: kawy mielonej i rozpuszczalnej, herbaty, cukru, ciastek i/lub innych przekąsek, śmietanek do kawy, mleka, wody mineralnej; d) w/w produkty powinny być oryginalnie zapakowane i posiadać długi okres przydatności do spożycia; e) zamówienie obejmuje również dostarczenie: sztućców, kubków, talerzyków, mieszadełek, serwetek jednorazowych, ręczników i obrusów papierowych, worków na śmieci; f) wykonawca zapewni dla każdej grupy szkoleniowej 2 czajniki lub warnik oraz kosz na śmieci; g) wykonawca systematycznie dostarczy przygotowane produkty spożywcze oraz pozostałe wymienione w litera e i f w terminach (dniach) i ilościach wskazanych przez Zamawiającego (w tygodniu i/lub weekendy) do siedziby ZSP w Gryfinie mieszczącego się przy ul. Łużyckiej 91 w okresie 01.2021 – 06.2023; h) wykonawca posprząta po każdym dniu uczestnictwa danej grupy szkoleniowej miejsce, gdzie udostępnione były produkty spożywcze. 2.2 USŁUGA ZAPEWNIENIA WYŻYWIENIA (OBIADU DWUDANIOWEGO Z NAPOJAMI) DLA UCZESTNIKÓW PROJEKTU (CPV: 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków) : a) wymiar zamówienia: 1 872 osobodni w grupach średnio 9- osobowych; b) 1 dzień zakłada liczebność od 1 do 6 grup; c) zamówienie obejmuje: • zupę i drugie danie (do wyboru wegetariańskie lub mięsne); • napój do wyboru (soki, woda gazowana i niegazowana). d) temperatury potraw serwowanych powinny wynosić odpowiednio: • dla potraw na zimno (surówki, sałatki, zimne sosy, napoje zimne, itp.) – maksimum 10 °C; • dla gorących dań głównych (dania mięsne, drobiowe, podrobowe, rybne, zupy itp.) – minimum 60°C; e) zamawiający wymaga minimum 1-osobowej obsługi podczas serwowania posiłków; f) wykonawca systematycznie dostarczy obiady w terminach wskazanych przez Zamawiającego (w weekendy) do siedziby ZSP w Gryfinie mieszczącego się przy ul. Łużyckiej 91 w okresie 01.2021 – 06.2023; g) wykonawca posprząta po każdym dniu uczestnictwa danej grupy szkoleniowej miejsce, gdzie serwowane były posiłki. h) serwowanie posiłków odbywać się będzie zgodnie z przepisami prawa i zaleceniami epidemiologicznymi w zakresie przeciwdziałania covid-19. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych i wariantowych.
branża Gastronomia, catering, Spożywcza
podbranża żywienie zbiorowe, artykuły spożywcze
kody CPV 15800000, 55520000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie ,dostawy
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Zachodniopomorskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Zachodniopomorskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe , artykuły spożywcze

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10449564 2024-04-25
godz. 11:00
Śląskie Usługa przygotowania, transportu i dostarczania posiłków na Oddziały SzpitalneUsługa przygotowania, transportu i dostarczania posiłków na Oddziały Szpitalne 11/TP/DZP/2024
10455363 2024-04-26
godz. 09:00
Podlaskie Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i drobiowego dla Szpitala Wojewódzkiego im. Kardynała Stefana Wyszyńskiego w Łomży Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa ...
10467848 2024-04-29
godz. 09:00
Mazowieckie Sukcesywna dostawa produktów mleczarskich (nabiału) wraz z transportem i rozładunkiem - RWT/OMLN/272/REG/08/2024 -
10385512 2024-04-29
godz. 12:00
Wielkopolskie Dostawy mięsa do placówek Poznańskiego Zespołu Żłobków. Szczegółowy opis przedmiotu zmówienia zawarto w Formularzu cenowym stanowiącym załącznik nr 1 do umowy.Szczegółowy opis...
10463153 2024-04-30
godz. 08:00
Dolnośląskie 1/2024 Dostawa ryb i przetworów rybnych (na 12 miesięcy) PRZEDMIOT POSTĘPOWANIA:
10480042 2024-05-02
godz. 09:00
Warmińsko-Mazurskie Tłuszcze ( 1 /24 ) 1. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa - 3 000 kg2. Tłuszcz roślinny do smarowania pieczywa typu vege - 60 kg
10474812 2024-05-06
godz. 09:00
Małopolskie Sprzedaż i dostawa produktów mleczarskich Część 1: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy masła oraz margaryny roślinnej dla potrzeb związanych z wyżywieniem osób przebywa...
10433247 2024-05-14
godz. 08:00
Warmińsko-Mazurskie Przedmiotem zamówienia jest: Zakup i dostawy mięsa oraz wędlin w 2024 r. z podziałem na dwie części zamówienia. Część zamówienia nr 1: Mięso i wędliny z mięsa czerwonego ( 45 p...
10428691 2024-05-16
godz. 10:00
Śląskie Zadanie: Catering – przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentów Przedmiotem zamówienia jest catering – przygotowanie oraz dostarczanie całodziennego wyżywie...
10483949 2024-05-29
godz. 09:00
Pomorskie Przedmiotem zamówienia jest Świadczenie usług w zakresie żywienia pacjentów Szpitala dla Nerwowo i Psychicznie Chorych im. St. Kryzana w Starogardzie Gdańskim.Szczegółowy opis przedm...