Zlecenie 7918236 - 1. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA Przedmiotem zamówienia jest...
(zakończone) | Zamówienie 7918236|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2021-01-12 |
przedmiot zlecenia | 1. PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA Przedmiotem zamówienia jest realizacja usługi dostarczenia produktów spożywczych wraz z naczyniami i sztuć cami jednorazowymi oraz zapewnienie wyżywienia (obiadu dwudaniowego z napojami) dla uczestników projektu pt. „ZAWODOWCY” nr RPZP.08.06.00-32-K017/20, w ramach Działania 8.6 Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Zachodniopomorskiego 2014-2020. 2. OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA 2.1 USŁUGA DOSTARCZENIA PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH ORAZ NACZYŃ I SZTUĆCÓW JEDNORAZOWYCH DLA UCZESTNIKÓW PROJEKTU (CPV: 15800000-6 Różne produkty spożywcze): a) wymiar zamówienia: 1 872 osobodni w grupach średnio 9 osobowych; b) 1 dzień zakłada liczebność od 1 do 6 grup; c) zamówienie obejmuje dostarczenie produktów spożywczych dot. organizacji poczęstunku podczas szkoleń dla Uczestników Projektu, tj.: kawy mielonej i rozpuszczalnej, herbaty, cukru, ciastek i/lub innych przekąsek, śmietanek do kawy, mleka, wody mineralnej; d) w/w produkty powinny być oryginalnie zapakowane i posiadać długi okres przydatności do spożycia; e) zamówienie obejmuje również dostarczenie: sztućców, kubków, talerzyków, mieszadełek, serwetek jednorazowych, ręczników i obrusów papierowych, worków na śmieci; f) wykonawca zapewni dla każdej grupy szkoleniowej 2 czajniki lub warnik oraz kosz na śmieci; g) wykonawca systematycznie dostarczy przygotowane produkty spożywcze oraz pozostałe wymienione w litera e i f w terminach (dniach) i ilościach wskazanych przez Zamawiającego (w tygodniu i/lub weekendy) do siedziby ZSP w Gryfinie mieszczącego się przy ul. Łużyckiej 91 w okresie 01.2021 – 06.2023; h) wykonawca posprząta po każdym dniu uczestnictwa danej grupy szkoleniowej miejsce, gdzie udostępnione były produkty spożywcze. 2.2 USŁUGA ZAPEWNIENIA WYŻYWIENIA (OBIADU DWUDANIOWEGO Z NAPOJAMI) DLA UCZESTNIKÓW PROJEKTU (CPV: 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków) : a) wymiar zamówienia: 1 872 osobodni w grupach średnio 9- osobowych; b) 1 dzień zakłada liczebność od 1 do 6 grup; c) zamówienie obejmuje: • zupę i drugie danie (do wyboru wegetariańskie lub mięsne); • napój do wyboru (soki, woda gazowana i niegazowana). d) temperatury potraw serwowanych powinny wynosić odpowiednio: • dla potraw na zimno (surówki, sałatki, zimne sosy, napoje zimne, itp.) – maksimum 10 °C; • dla gorących dań głównych (dania mięsne, drobiowe, podrobowe, rybne, zupy itp.) – minimum 60°C; e) zamawiający wymaga minimum 1-osobowej obsługi podczas serwowania posiłków; f) wykonawca systematycznie dostarczy obiady w terminach wskazanych przez Zamawiającego (w weekendy) do siedziby ZSP w Gryfinie mieszczącego się przy ul. Łużyckiej 91 w okresie 01.2021 – 06.2023; g) wykonawca posprząta po każdym dniu uczestnictwa danej grupy szkoleniowej miejsce, gdzie serwowane były posiłki. h) serwowanie posiłków odbywać się będzie zgodnie z przepisami prawa i zaleceniami epidemiologicznymi w zakresie przeciwdziałania covid-19. Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert częściowych i wariantowych. |
branża | Gastronomia, catering, Spożywcza |
podbranża | żywienie zbiorowe, artykuły spożywcze |
kody CPV | 15800000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Zachodniopomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Zachodniopomorskie |