Zlecenie 9003619 - 1. Opis ogólny a) Nazwa nadana zamówieniu przez...
(zakończone) | Zamówienie 9003619|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2022-06-27 |
przedmiot zlecenia | 1. Opis ogólny a) Nazwa nadana zamówieniu przez Zamawiającego: Zapytanie ofertowe nr ZO-11/2022/N w sprawie dostawy surowców (bazy tłuszczowej - surowców pochodzenia zwierzęcego z tłuszczu wewnętrznego okołonarządowego i podskórnego wołowego oraz wieprzowego) niezbędnego już na etapie badań przemysłowych. Przedmiot zamówienia składa się z 1 części: • tłuszcz wieprzowy podskórny 160 ton. b) Rodzaj zamówienia: Kod CPV: 15412100-0 Nazwa: Tłuszcze zwierzęce Cel Zamówienia Celem zamówienia jest wyłonienie dostawcy zamówienia polegającego na dostawie następujących surowców: • tłuszcz wieprzowy podskórny 160 ton. niezbędnego już na etapie badań przemysłowych w ramach projektu badawczo-rozwojowego „Innowacyjne funkcjonalne tłuszcze spożywcze o podwyższonej wartości odżywczej, prozdrowotnej i technologicznej w systemie: ”spray-off” oraz ”friendly use” realizowanego przez Zamawiającego w ramach poddziałania 1.1.1 „Badania przemysłowe i prace rozwojowe realizowane przez przedsiębiorstwa” Programu Operacyjnego Inteligentny Rozwój, lata 2014-2020. Zamawiający jest podmiotem niezobowiązanym do stosowania ustawy Prawo Zamówień Publicznych. Niniejsze postępowanie prowadzone jest zgodnie z zasadą konkurencyjności, której obowiązek stosowania wynika z zapisów „Wytycznych w zakresie kwalifikowalności wydatków w ramach Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego, Europejskiego Funduszu Społecznego oraz Funduszu Spójności na lata 2014-2020”. 2. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa bazy tłuszczowej - tłuszczu podskórnego wieprzowego dobrej jakości. Szczegółowe parametry zamawianych elementów oraz warunki dostawy przedstawione są w specyfikacji przedmiotu zamówienia, stanowiącej załącznik nr 1a do niniejszego Zapytania ofertowego. 3. Wymagania inne Okres dostaw: 01.08.2022 do 31.08.2022 Dostawa poszczególnych partii przewidziana jest od 1 do 2 razy tygodniowo na podstawie wysłanego przez Zamawiającego zapotrzebowania. 4. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania zamówienia: maksymalnie do: • 31 sierpnia 2022 r. 5. Zamawiający nie dopuszcza składanie ofert częściowych. 6. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert wariantowych. 7. Tryb postępowania: zapytanie ofertowe w trybie konkurencyjnym 8. Termin ważności oferty – do 31.08.2022 roku |
branża | Spożywcza |
podbranża | artykuły spożywcze |
kody CPV | 15412100 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Lubelskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Lubelskie |