Zlecenie - 01/08/2018 Zapewnienie wyżywienia w postaci przygotowania i...
(zakończone) | Zamówienie 6265684|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2018-08-27 |
przedmiot zlecenia | 01/08/2018 Zapewnienie wyżywienia w postaci przygotowania i dostarczenia posiłków (przy uwzględnieniu zgłaszanych diet) dla pacje ntów ZOL Euromedicus Sp. z o.o. Zapytanie dotyczy usług cateringu dla pacjentów ZOL Euromedicus Sp. z o. o. – usługi żywienia w formie przygotowanych i dostarczonych do Euromedicus Sp. z o.o. z siedzibą w Gdyni przy ul. Czechosłowackiej 3 na niżej określonych zasadach: 1) Usługi cateringu odbywać się będą siedem razy w tygodniu oraz w dniach i godzinach wskazanych wcześniej przez Zamawiającego. Zamawiający zastrzega sobie prawo wydłużenia/zmiany okresu świadczenia usługi. 2) Usługa zapewnienia wyżywienia w postaci przygotowania i dostarczenia posiłków przy uwzględnieniu zgłaszanych diet dla średnio 30 pacjentów, organizowana będzie w zależności od zidentyfikowanych potrzeb pacjentów). Szczegółowy harmonogram świadczenia usługi (określający dni i godziny świadczenia usługi oraz ilość posiłków) będzie ustalony w osobnym harmonogramie, z co najmniej z tygodniowym wyprzedzeniem, na okres jednego miesiąca. 3) Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany diet, jak również co do ilości posiłków w zależności od potrzeb i ilości leczonych pacjentów, zgodnie z aktualnymi zaleceniami. 4) Wykonawca zobowiązany jest do dowiezienia posiłków na ZOL Zamawiającego – ul. Czechosłowacka 3, 81-969 Gdynia 5) Cena podana w ofercie powinna uwzględniać wszystkie elementy zamówienia oraz wszystkie koszty Wykonawcy związane z realizacją zamówienia. 6) Wykonawca zobowiązany jest podać w ofercie ceny brutto jednego całodziennego posiłku. 7) Kierowca zobowiązany jest do posiadania zaświadczenia sanitarno – epidemiologicznego. 8) Propozycję tygodniowego jadłospisu z uwzględnieniem niezbędnych diet, Wykonawca będzie podawał z przynajmniej jednotygodniowym wyprzedzeniem osobie wyznaczonej przez Zamawiającego. 9) Wykonawca zapewni estetyczne i funkcjonalne urządzenia do transportu posiłków, gwarantujące ciepły posiłek dla każdego pacjenta. |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55321000, 55520000 |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Pomorskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Pomorskie |