Zlecenie 6506042 - ZAPYTANIE OFERTOWE nr 07/2019/PERITUS z dnia 03.01.2019 roku...

   
Zamówienie 6506042 (zakończone)
źródło Internet
data publikacji 2019-01-03
przedmiot zlecenia
ZAPYTANIE OFERTOWE nr 07/2019/PERITUS z dnia 03.01.2019 roku w ramach projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich r
odzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego" dotyczące realizacji usługi cateringowej w ramach projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego"

Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Zakres usługi w szczególności obejmuje:

Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów.
Część II. Obiad dla uczestników warsztatów. Cel zamówienia Celem zamówienia jest wybór podmiotu świadczącego usługę cateringową dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Przedmiot zamówienia 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa dla uczestników projektu „Wsparcie osób niewidomych i niedowidzących i ich rodzin na terenie województwa warmińsko-mazurskiego”. Zakres usługi w szczególności obejmuje:

Część I. Przerwa kawowa dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na przerwie kawowej realizowana będzie podczas warsztatów trwających 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Przerwa kawowa składać się ma z gorących napojów (kawa, herbata), z dodatkami: mleko/śmietanka, cukier, wody mineralnej, soków oraz przekąsek (np. ciastek).

Część II. Obiad dla uczestników warsztatów.
1) Usługa polegająca na serwowaniu obiadu realizowana będzie podczas warsztatów trwających po 5 dni przez 7 godzin dziennie;
2) Liczba osób uczestniczących w warsztacie wynosi 10 osób;
3) Każdy obiad składać się ma z dwóch dań, napoju (sok, kompot, itp.). Posiłki będą takie same dla wszystkich uczestników przy zastrzeżeniu konieczności podania posiłków bezmięsnych (wegetariańskich/ wegańskich/ koszernych/ itp.).
4) Harmonogram godzinowy posiłków podporządkowany będzie pod wymagania Zamawiającego.
2. Zasady świadczenia usług.

1) Wykonawca zapewni, aby w trakcie przerw kawowych uczestnicy warsztatów mieli zapewniony ciągły dostęp do napojów gorących i zimnych, a także wszystkich podawanych przekąsek w ramach przewidzianych ilości oraz gramatur.
2) Podczas realizacji przedmiotu umowy Wykonawca zobowiązuje się
a) przygotowywać, dowozić i podawać przygotowane posiłki w terminie i w miejscu wskazanym przez Zamawiającego;
b) dostarczać posiłki nie wcześniej niż na godzinę przed rozpoczęciem spotkania, najpóźniej na 30 minut przed zaplanowaną godziną ich serwowania;
c) estetycznie podawać posiłki;
d) zapewnić liczbę pracowników zapewniającą sprawną obsługę warsztatów;
e) zapewnić we własnym zakresie niezbędne do wykonania usługi wyposażanie, w tym w szczególności: urządzenia grzewcze, termosy, podgrzewacze wody, naczynia szklane/ceramiczne/porcelanowe, metalowe sztućce oraz papierowe serwetki, w ilości uwzględniającej potrzeby przewidywanej liczby uczestników szkolenia
f) świadczyć usługę wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych;
g) przygotowywać posiłki zgodnie z zasadami określonymi w ustawie o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2010 r. Nr 136, poz. 914, z późn. zm.);
h) przestrzegać przepisów sanitarno-epidemiologicznych, BHP i p.poż. oraz wewnętrznych przepisów obowiązujących na terenie świadczenia usługi;
i) dbać o czystość w trakcie i w miejscu świadczenia usługi, a także po zakończeniu usługi uprzątnąć pomieszczenia ze śmieci i resztek jedzenia.
3) Wykonawca posiada uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień.
4) Zamawiający nie określa minimalnej i maksymalnej liczby planowanych warsztatów. Szczegółowe terminy każdego z warsztatów zostaną określone z min. 1 tygodniowym wyprzedzeniem.
branża Gastronomia, catering
podbranża usługi restauracyjne
kody CPV 55300000
forma zapytanie ofertowe
typ zlecenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Warmińsko-Mazurskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Warmińsko-Mazurskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: usługi restauracyjne

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10586367 2024-06-04
godz. 10:00
Warmińsko-Mazurskie Dzierżawa części nieruchomości gruntowej, położonej przy ul. Jaszczurcza Góra bezpośrednio przy plaży w celu prowadzenia działalności handlowej, polegającej na sprzedaży napojó...
10549919 2024-06-04
godz. 11:00
Dolnośląskie 1. Przedmiotem zamówienia jest: świadczenie usług w zakresie obsługi kuchennej i obsługi kelnerskiej na potrzeby Wrocławskiego Przedsiębiorstwa Hala Ludowa Sp. z o.o. we Wrocławiu.2....
10581977 2024-06-04
godz. 23:59
Małopolskie Obsługa gastronomiczna (łącznie ze sprzedażą piwa) imprezy plenerowej Dni Ziemi Suskiej-Suski Jarmark Kulturalny w dniach 21.06.2024 r.-23.06.2024 r.
10578064 2024-06-05
godz. 09:00
Śląskie Kolonie letnie 2024 z programem profilaktycznym dla dzieci zagrożonych wykluczeniem społecznym Część 1: A. Wymagania dotyczące ośrodka wypoczynkowego:-miejscowość na terenie Polski...
10539221 2024-06-05
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usługi cateringowej w dniu 16.07.2024 r. Przedmiotem zamówienia są usługi cateringowe w postaci stołu szwedzkiego dla 250 osób.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia z...
10548149 2024-06-06
godz. 11:00
Łódzkie . Przedmiotem zamówienia jest realizacja zadania p.n.: Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla podopiecznych MGOPS w Opocznie 2024.5.2. Przedmiot zamówienia: obejmuje: przygotow...
10576942 2024-06-07
godz. 12:00
Dolnośląskie Wynajem powierzchni przeznaczonej na prowadzenie działalności w zakresie usług gastronomicznych - kawiarni
10578011 2024-06-12
godz. 10:30
Małopolskie Oddanie w dzierżawę stoisk regionalnych położonych przy ul. Na Gubałówkę nr 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9,10 na okres od 01.07.2024 do 30.06.2025 do sprzedaży serów i innych produktów ...
10550903 2024-06-12
godz. 10:30
Podkarpackie Wynajem lokalu użytkowego z przeznaczeniem na działalność gastronomiczną, położonego w Brzozowie przy ul. Armii Krajowej 3, stanowiącego integralną część budynku Brzozowskiego Do...
10586218 2024-06-14
godz. 10:00
Podkarpackie wynajem pomieszczenia w budynku ZSTW w Trzcianie z przeznaczeniem na prowadzenie sklepiku szkolnego dla uczniów i pracowników szkoły w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych