Zlecenie - Usługa cateringowa w ramach realizacji operacji:...
(zakończone) | Zamówienie 5363644|
---|---|
źródło | Internet |
data publikacji | 2017-08-04 |
przedmiot zlecenia | Usługa cateringowa w ramach realizacji operacji: „Skuteczność innowacyjnych systemów wspomagania decyzji w ochronie warzyw psianko wych przed zarazą ziemniaka w aspekcie założeń integrowanej ochrony roślin". Wyjazd szkoleniowy jest realizowany w ramach Planu operacyjnego Krajowej Sieci Obszarów Wiejskich na lata 2016-2017 w zakresie SIR. 2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia: Usługa cateringowa Świadczenie usługi cateringowej polegać ma na przygotowaniu, dostarczeniu i podaniu posiłków dla 29 uczestników wyjazdu szkoleniowego. a) serwis kawowy składający się z (całość, do podziału na 2 razy): - kawa 4 porcje/osobę, - herbata 2 porcje/osobę, - mleko lub śmietanka, cukier, cytryna, - ciasto - dwa rodzaje, 3 porcje/osobę. - woda mineralna niegazowana 500 ml/osobę, b) Obiad dwudaniowy wraz z napojem dla uczestników konferencji: - zupa 200ml/osobę, - danie mięsne 150g/osobę (z wyjątkiem mięsa mielonego), - surówka 150g/osobę, - ziemniaki 150g/osobę, - sok (jabłkowy, pomarańczowy, czarna porzeczka) 250 ml/osobę, Serwis kawowy (kawa, herbata, mleko lub śmietanka, cukier, cytryna oraz ciasto) podany dwukrotnie: - przed rozpoczęciem konferencji (w trakcie rejestracji uczestników) w holu przed salą konferencyjną stołach, - w przerwie konferencji w holu przed salą konferencyjną na stołach. Woda mineralna wraz ze szklankami podana na stołach konferencyjnych w sali konferencyjnej. Ogłoszenie 08/04/08/2017 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | usługi cateringowe |
forma | zapytanie ofertowe |
typ zlecenia | usługi, wykonanie ,dostawy |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Wielkopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Wielkopolskie |