Przetarg 10537815 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na...
Analizuj | (zakończone) | Zamówienie 10537815
---|---|
źródło | Biuletyn Zamówień Publicznych |
data publikacji | 2024-05-17 |
przedmiot ogłoszenia | świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostawie obiadów i wydaniu posiłków oraz obsłudze stołówek w szkołac h podstawowych na terenie Gminy Tarnowo Podgórne Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostawie i wydaniu posiłków oraz obsłudze stołówek w Szkole Podstawowej nr 1 im. Jana Pawła II w Tarnowie Podgórnym ul. Szkolna 5, 62-080 Tarnowo Podgórne:- przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla uczniów w stołówce szkolnej w ilościach wynikających ze stanu zleceń. Średnia liczba obiadów - 4050 miesięcznie. Wykazana liczba może być wyższa lub niższa w poszczególnych miesiącach rozliczeniowych i uzależniona będzie od bieżącego zapotrzebowania. - wydawanie posiłków w trzech turach od godziny 11.30, 12.30, 13.30 do godziny 14.00,- zapewnienie w stołówce dwóch pojemników grzewczych np. bemarów,- zapewnienie w stołówce dwóch pracowników.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SWZ. Część 2: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostawie i wydaniu posiłków oraz obsłudze stołówek w Szkole Podstawowej im. Arkadego Fiedlera w Przeźmierowie ul. Kościelna 46/48, 62-081 Przeźmierowo:- przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla uczniów w stołówce szkolnej oraz do oddziału przedszkolnego w ilościach wynikających ze stanu zleceń,- posiłki przygotowane dla oddziału przedszkolnego wykonawca winien nakładać w szkole do lunchboxów,Średnia liczba obiadów - 3000 miesięcznie, w tym do 300 lunchboxów. Wykazana liczba może być wyższa lub niższa w poszczególnych miesiącach rozliczeniowych i uzależniona będzie od bieżącego zapotrzebowania. - wydawanie posiłków w dwóch turach: od godziny 12.00 (lunchboxy), od godziny 12:15 do godziny 13:00 (obiady w stołówce),- zapewnienie w stołówce dwóch pojemników grzewczych np. bemarów,- zapewnienie w stołówce dwóch pracowników.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SWZ. Część 3: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostawie i wydaniu posiłków oraz obsłudze stołówek w Szkole Podstawowej im. Janusza Korczaka w Ceradzu Kościelnym ul. Jankowicka 22a, 62-080 Tarnowo Podgórne:- przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla uczniów w stołówce szkolnej w ilościach wynikających ze stanu zleceń. Średnia liczba obiadów - 1400 miesięcznie. Wykazana liczba może być wyższa lub niższa w poszczególnych miesiącach rozliczeniowych i uzależniona będzie od bieżącego zapotrzebowania. - wydawanie posiłków w dwóch turach o godzinie 11:30 i 12.35- zapewnienie w stołówce dwóch pojemników grzewczych np. bemarów,- zapewnienie w stołówce dwóch pracowników.2. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera SWZ. Część 4: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostawie i wydaniu posiłków oraz obsłudze stołówek w Szkole Podstawowej im. Kawalerów Orderu Uśmiechu w Lusówku ul. Dopiewska 5, 62-080 Tarnowo Podgórne:- przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla uczniów w wyznaczonym miejscu w ilościach wynikających ze stanu zleceń. Średnia liczba obiadów - 3200 miesięcznie w lunchboxach z przegródkami. Wykazana liczba może być wyższa lub niższa w poszczególnych miesiącach rozliczeniowych i uzależniona będzie od bieżącego zapotrzebowania. - wydawanie posiłków w trzech turach od godziny 11.00 do godziny 15.00, zgodnie z harmonogramem, z zastosowaniem wytycznych w zakresie liczby osób.- zapewnienie w wyznaczonym pomieszczeniu dwóch pojemników grzewczych np. bemarów, oraz nałożenie obiadu w szkole do lunchboxów,- zapewnienie przy wydawaniu obiadów dwóch pracowników.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SWZ. Część 5: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostawie i wydaniu posiłków oraz obsłudze stołówek w Szkole Podstawowej im. gen. J. Dowbora Muśnickiego w Lusowie:- przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla uczniów w stołówce szkolnej w ilościach wynikających ze stanu zleceń. Średnia liczba obiadów - 4300 miesięcznie. Wykazana liczba może być wyższa lub niższa w poszczególnych miesiącach rozliczeniowych i uzależniona będzie od bieżącego zapotrzebowania. - wydawanie posiłków w trzech turach w budynku B o godzinie: 12.00, 12.30 i 13.00, w dwóch turach w budynku A o godzinie 12.00 i 13.00 (osobno dzieci młodsze i dzieci z klas 4-8), zgodnie z harmonogramem, z zastosowaniem wytycznych w zakresie liczby osób w jednym pomieszczeniu- zapewnienie w każdej stołówce dwóch pojemników grzewczych np. bemarów,- zapewnienie w każdej stołówce dwóch pracowników.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SWZ. Część 6: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostawie i wydaniu posiłków oraz obsłudze stołówek w Szkole Podstawowej nr 2 im. Integracji Europejskiej w Tarnowie Podgórnym:- przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla uczniów w stołówce szkolnej w ilościach wynikających ze stanu zleceń. Średnia liczba obiadów - 2950 miesięcznie. Wykazana liczba może być wyższa lub niższa w poszczególnych miesiącach rozliczeniowych i uzależniona będzie od bieżącego zapotrzebowania. - wydawanie posiłków w czterech turach w godzinach: 11:40, 12:50, 13:10, 13:30 zgodnie z harmonogramem, z zastosowaniem wytycznych w zakresie liczby osób. - zapewnienie w stołówce dwóch pojemników grzewczych np. bemarów,- zapewnienie w stołówce dwóch pracowników.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SWZ. Część 7: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostawie i wydaniu posiłków oraz obsłudze stołówek w Szkole Podstawowej im. Polskich Noblistów w Baranowie, ul. Wypoczynkowa 93, 62-081 Przeźmierowo:- przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla uczniów w stołówce szkolnej w ilościach wynikających ze stanu zleceń. Średnia liczba obiadów - 2300 miesięcznie. Wykazana liczba może być wyższa lub niższa w poszczególnych miesiącach rozliczeniowych i uzależniona będzie od bieżącego zapotrzebowania. - wydawanie posiłków w dwóch turach od godziny 11:30 do godziny 14:00- zapewnienie w stołówce dwóch pojemników grzewczych np. bemarów,- zapewnienie w stołówce jednego pracownika.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SWZ. WOP.271.19.2024 **************************** UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA Sprostowanie BZP nr: 2024/BZP 00333342/01 z dnia: 2024-05-21 3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA VIII - PROCEDURA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.1. Termin składania ofert Przed zmianą: 2024-05-27 10:00 Po zmianie: 2024-05-28 08:00 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą: 2024-05-27 10:05 Po zmianie: 2024-05-28 08:05 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.4. Termin związania ofertą Przed zmianą: 2024-06-25 Po zmianie: 2024-06-26 |
branża | Gastronomia, catering |
podbranża | żywienie zbiorowe |
kody CPV | 55523100, 55524000 |
forma | tryb podstawowy |
typ ogłoszenia | usługi, wykonanie |
kraj realizacji | Polska |
województwo realizacji | Wielkopolskie |
kraj organizatora | Polska |
województwo organizatora | Wielkopolskie |