Przetarg 10537815 - świadczenie usługi cateringowej polegającej na...

   
Analizuj Zamówienie 10537815 (zakończone)
źródło Biuletyn Zamówień Publicznych
data publikacji 2024-05-17
przedmiot ogłoszenia
świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostawie obiadów i wydaniu posiłków oraz obsłudze stołówek w szkołac
h podstawowych na terenie Gminy Tarnowo Podgórne

Część 1: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostawie i wydaniu posiłków oraz obsłudze stołówek w Szkole Podstawowej nr 1 im. Jana Pawła II w Tarnowie Podgórnym ul. Szkolna 5, 62-080 Tarnowo Podgórne:- przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla uczniów w stołówce szkolnej w ilościach wynikających ze stanu zleceń. Średnia liczba obiadów - 4050 miesięcznie. Wykazana liczba może być wyższa lub niższa w poszczególnych miesiącach rozliczeniowych i uzależniona będzie od bieżącego zapotrzebowania. - wydawanie posiłków w trzech turach od godziny 11.30, 12.30, 13.30 do godziny 14.00,- zapewnienie w stołówce dwóch pojemników grzewczych np. bemarów,- zapewnienie w stołówce dwóch pracowników.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SWZ.

Część 2: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostawie i wydaniu posiłków oraz obsłudze stołówek w Szkole Podstawowej im. Arkadego Fiedlera w Przeźmierowie ul. Kościelna 46/48, 62-081 Przeźmierowo:- przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla uczniów w stołówce szkolnej oraz do oddziału przedszkolnego w ilościach wynikających ze stanu zleceń,- posiłki przygotowane dla oddziału przedszkolnego wykonawca winien nakładać w szkole do lunchboxów,Średnia liczba obiadów - 3000 miesięcznie, w tym do 300 lunchboxów. Wykazana liczba może być wyższa lub niższa w poszczególnych miesiącach rozliczeniowych i uzależniona będzie od bieżącego zapotrzebowania. - wydawanie posiłków w dwóch turach: od godziny 12.00 (lunchboxy), od godziny 12:15 do godziny 13:00 (obiady w stołówce),- zapewnienie w stołówce dwóch pojemników grzewczych np. bemarów,- zapewnienie w stołówce dwóch pracowników.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SWZ.

Część 3: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostawie i wydaniu posiłków oraz obsłudze stołówek w Szkole Podstawowej im. Janusza Korczaka w Ceradzu Kościelnym ul. Jankowicka 22a, 62-080 Tarnowo Podgórne:- przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla uczniów w stołówce szkolnej w ilościach wynikających ze stanu zleceń. Średnia liczba obiadów - 1400 miesięcznie. Wykazana liczba może być wyższa lub niższa w poszczególnych miesiącach rozliczeniowych i uzależniona będzie od bieżącego zapotrzebowania. - wydawanie posiłków w dwóch turach o godzinie 11:30 i 12.35- zapewnienie w stołówce dwóch pojemników grzewczych np. bemarów,- zapewnienie w stołówce dwóch pracowników.2. Szczegółowy opis przedmiotu zawiera SWZ.

Część 4: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostawie i wydaniu posiłków oraz obsłudze stołówek w Szkole Podstawowej im. Kawalerów Orderu Uśmiechu w Lusówku ul. Dopiewska 5, 62-080 Tarnowo Podgórne:- przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla uczniów w wyznaczonym miejscu w ilościach wynikających ze stanu zleceń. Średnia liczba obiadów - 3200 miesięcznie w lunchboxach z przegródkami. Wykazana liczba może być wyższa lub niższa w poszczególnych miesiącach rozliczeniowych i uzależniona będzie od bieżącego zapotrzebowania. - wydawanie posiłków w trzech turach od godziny 11.00 do godziny 15.00, zgodnie z harmonogramem, z zastosowaniem wytycznych w zakresie liczby osób.- zapewnienie w wyznaczonym pomieszczeniu dwóch pojemników grzewczych np. bemarów, oraz nałożenie obiadu w szkole do lunchboxów,- zapewnienie przy wydawaniu obiadów dwóch pracowników.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SWZ.

Część 5: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostawie i wydaniu posiłków oraz obsłudze stołówek w Szkole Podstawowej im. gen. J. Dowbora Muśnickiego w Lusowie:- przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla uczniów w stołówce szkolnej w ilościach wynikających ze stanu zleceń. Średnia liczba obiadów - 4300 miesięcznie. Wykazana liczba może być wyższa lub niższa w poszczególnych miesiącach rozliczeniowych i uzależniona będzie od bieżącego zapotrzebowania. - wydawanie posiłków w trzech turach w budynku B o godzinie: 12.00, 12.30 i 13.00, w dwóch turach w budynku A o godzinie 12.00 i 13.00 (osobno dzieci młodsze i dzieci z klas 4-8), zgodnie z harmonogramem, z zastosowaniem wytycznych w zakresie liczby osób w jednym pomieszczeniu- zapewnienie w każdej stołówce dwóch pojemników grzewczych np. bemarów,- zapewnienie w każdej stołówce dwóch pracowników.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SWZ.

Część 6: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostawie i wydaniu posiłków oraz obsłudze stołówek w Szkole Podstawowej nr 2 im. Integracji Europejskiej w Tarnowie Podgórnym:- przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla uczniów w stołówce szkolnej w ilościach wynikających ze stanu zleceń. Średnia liczba obiadów - 2950 miesięcznie. Wykazana liczba może być wyższa lub niższa w poszczególnych miesiącach rozliczeniowych i uzależniona będzie od bieżącego zapotrzebowania. - wydawanie posiłków w czterech turach w godzinach: 11:40, 12:50, 13:10, 13:30 zgodnie z harmonogramem, z zastosowaniem wytycznych w zakresie liczby osób. - zapewnienie w stołówce dwóch pojemników grzewczych np. bemarów,- zapewnienie w stołówce dwóch pracowników.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SWZ.

Część 7: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usługi cateringowej polegającej na przygotowaniu, dostawie i wydaniu posiłków oraz obsłudze stołówek w Szkole Podstawowej im. Polskich Noblistów w Baranowie, ul. Wypoczynkowa 93, 62-081 Przeźmierowo:- przygotowanie, dostarczenie i wydawanie posiłków dla uczniów w stołówce szkolnej w ilościach wynikających ze stanu zleceń. Średnia liczba obiadów - 2300 miesięcznie. Wykazana liczba może być wyższa lub niższa w poszczególnych miesiącach rozliczeniowych i uzależniona będzie od bieżącego zapotrzebowania. - wydawanie posiłków w dwóch turach od godziny 11:30 do godziny 14:00- zapewnienie w stołówce dwóch pojemników grzewczych np. bemarów,- zapewnienie w stołówce jednego pracownika.2. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera SWZ.

WOP.271.19.2024

****************************
UWAGA ZMIANA OGŁOSZENIA
Sprostowanie BZP nr: 2024/BZP 00333342/01 z dnia: 2024-05-21
3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia: SEKCJA VIII - PROCEDURA 3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.1. Termin składania ofert Przed zmianą:
2024-05-27 10:00
Po zmianie:
2024-05-28 08:00
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.3. Termin otwarcia ofert Przed zmianą:
2024-05-27 10:05
Po zmianie:
2024-05-28 08:05
3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić: 8.4. Termin związania ofertą Przed zmianą:
2024-06-25
Po zmianie:
2024-06-26
branża Gastronomia, catering
podbranża żywienie zbiorowe
kody CPV 55523100, 55524000
forma tryb podstawowy
typ ogłoszenia usługi, wykonanie
kraj realizacji Polska
województwo realizacji Wielkopolskie
kraj organizatora Polska
województwo organizatora Wielkopolskie

Zamieszczone dane to tylko fragment informacji – aby uzyskać dostęp aktywuj darmowy test lub zaloguj się

WYŚWIETL PODOBNE ZAMÓWIENIA Z BRANŻY: żywienie zbiorowe

       
nr Termin Organizator Przedmiot
10581692 2024-06-07
godz. 10:00
Podkarpackie 1. Przedmiotem zamówienia jest Usługa cateringowa – przygotowanie oraz dostarczanie wyżywienia w ramach realizowanego projektu pt.: ,,Rozwój Klubów Seniora na terenie Gminy Osiek Jasi...
10586709 2024-06-10
godz. 10:00
Warmińsko-Mazurskie Usługa kompleksowego żywienia pacjentów hospitalizowanych w Szpitalu w Ostródzie S. A. 1. Przedmiot zamówienia obejmuje świadczenie usług kompleksowego żywienia pacjentów hospitali...
10588722 2024-06-11
godz. 09:00
Lubelskie Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie i dostarczenie (dowóz) cateringu wraz z odbiorem opakowań po posiłku, w tym: • obiad; • przerwa kawowa dla maksymalnie 12 uczestników/czek ...
10594578 2024-06-12
godz. 10:30
Łódzkie Świadczenie usługi przygotowywania i dostarczania posiłków (zestawów) na potrzeby dzieci ukraińskich i ich opiekunów do placówek na terenie miasta Łodzi.
10595172 2024-06-13
godz. 09:00
Pomorskie Przygotowywanie i dostarczanie posiłków dla mieszkańców oraz uczestników Centrum Opiekuńczo – Mieszkalnego w Kępicach w okresie od 01.07.2024r. do 31.12.2024r. 3.1. Przedmiotem zam...
10591582 2024-06-13
godz. 10:00
Mazowieckie Świadczenie usługi w zakresie przygotowania i dystrybucji całodziennego wyżywienia dla pacjentów SPZZOZ w Zwoleniu Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa w zakresie przygotow...
10589086 2024-06-13
godz. 11:00
Mazowieckie Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Publicznego Przedszkola Nr 2 „Leśny Zakątek” w Ząbkach 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług cateri...
10596664 2024-06-14
godz. 09:00
Pomorskie Przygotowanie i podanie posiłków w kuchni zamawiającego Przedmiotem zamówienia są sukcesywne usługi przygotowania i podania posiłków dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej w ...
10598432 2024-06-17
godz. 14:00
Lubelskie Przedmiotem zamówienia jest sukcesywne świadczenie usług cateringowych dla uczniów Szkoły Podstawowej nr 57 im. Jana Kochanowskiego w Lublinie KG.261.01.2024
10576864 2024-06-25
godz. 08:00
Małopolskie 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa całodziennego kompleksowego żywienia pacjentów w Szpitalu Specjalistycznym im. Ludwika Rydygiera w Krakowie sp. z o.o. zgodnie z opisem i wymagania...